זה השירות של אמזון?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
azs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

שלחתי להם כעת מייל ל [email protected]
מחכה לתשובה
נעדכן

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

ממתינים לעדכון.

raiden
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

למה בכלל צריך צ'אט?
תלחץ על כפתור "Return or replace items" בדף ההזמנה.
תבחר בסיבת החזרה "Wrong item was sent"
בסוף תבקש את המוצר הנכון.
ככה לא תאבד את הקופון.

גם דרך הצ'אט אתה יכול להגיד שקיבלת מוצר לא נכון והם ישלחו לך את הנכון.
עשיתי את זה לא מזמן. אחרי שאתה מסיים אתה מקבל דף של DHL להדפיס ולשלוח להם בחזרה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

mp3lll כתב:·זה פשוט ישראלי טיפוסי.
...
לא מבין את אלה שמאשימים את פות"ש ולא את אמזון. הוא פעל בצורה הגיונית, ולא דרש שום דבר שלא מגיע לו.

בלי קשר, גם אם היה שולח אחרי השיחה עם הנציג הראשון, אני מעריך שהיה נתקל באותה בעיה בדיוק אחרי שהחבילה היתה מגיעה אליהם. אבל אז הוא היה בעמדה שהוא יכול לאבד, בנוסף לעלות המוצר, גם את המוצר השגוי, וגם את עלות המשלוח בחזרה.
Huber כתב:הראיתי לך איך לפנות אליהם במייל
...
מעניין שאצלך עדיין הגרסה הישנה. בשבועיים האחרונים אצלי לרוב יש באתר גרסה חדשה, בה אין אפשרות שליחת אימייל.
Need More Help? -> Contact Us מוביל למסך בעיצוב חדש, בו יש רק Start chatting now.

גם כשהם עונים באימייל בעקבות שיחה, אי אפשר להמשיך לענות בחזרה באימייל. מתקבלת הודעה אוטומטית שמפנה אותך בחזרה לצ'ט באתר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

jtk כתב:
...
...
מעניין שאצלך עדיין הגרסה הישנה. בשבועיים האחרונים אצלי לרוב יש באתר גרסה חדשה, בה אין אפשרות שליחת אימייל.
Need More Help? -> Contact Us מוביל למסך בעיצוב חדש, בו יש רק Start chatting now.

גם כשהם עונים באימייל בעקבות שיחה, אי אפשר להמשיך לענות בחזרה באימייל. מתקבלת הודעה אוטומטית שמפנה אותך בחזרה לצ'ט באתר.
...
·

לא נתקלתי בזה. בכל מקרה מפה יש אופציה ישר להחזיר בלי אפילו לדבר עם הצט שלהם (Return or Exchange an Item):

https://www.amazon.com/gp/help/customer ... =201945430

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

azs כתב:שלחתי להם כעת מייל ל [email protected]
מחכה לתשובה
נעדכן
...
·

אם לא הגעת למייל הזה דרך האתר שלהם, רצוי שתשלח גם למייל הזה:

https://www.businessinsider.com/how-to- ... email-chat

[left]For general inquiries, you should email [email protected].
[/left]

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

Huber כתב:לא נתקלתי בזה. בכל מקרה מפה יש אופציה ישר להחזיר בלי אפילו לדבר עם הצט שלהם
...
כשזה מקרה מיוחד כמו כאן, להחזיר בלי לתאם איתם נראה לי מתכון להפתעות לרעה.

לגבי שינוי מערכת האימייל והצ'ט, אני מניח שגם אצלך זה יופיע בסוף. שדרוג לרעה, אבל אולי הם עדיין מכווננים ובגלל זה עדיין לא מופיע אצל כולם.

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632

שליחה

אני ניסיתי בחודש האחרון פעמיים ליצור איתם קשר דרך הצ'ט באפליקציה והאפשרות לא קיימת יותר, רק דרך מיילים. כל פעם שאני מבקש שיצרו איתי קשר בטלפון שולחים לי לינק להשאיר מספר, רק שהבעיה היא שאי אפשר להשאיר מספר ישראלי באמזון ארה"ב. נתנו לי גם מספר אוניברסלי שבכלל לא מחובר... מצאתי את עצמי כותב 8 פעמים ברצף שאי אפשר ועדיין קיבלתי מיילים עם אותה הנחיה כאילו שאתה מדבר עם איזה רובוט... בזמנו כמה פעמים בצ'אט עם אמזון אנגליה תוך שנייה חזרו אליי בטלפון כלומר התקשרו אלי ופתרו לי את הבעיה בשניות, אני חושב שהשירות לקוחות באנגליה הרבה יותר טוב מאשר ארה"ב.

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1863

שליחה

jtk כתב:
...
...
כשזה מקרה מיוחד כמו כאן, להחזיר בלי לתאם איתם נראה לי מתכון להפתעות לרעה.

לגבי שינוי מערכת האימייל והצ'ט, אני מניח שגם אצלך זה יופיע בסוף. שדרוג לרעה, אבל אולי הם עדיין מכווננים ובגלל זה עדיין לא מופיע אצל כולם.
...
·קבלת מוצר שונה ממה שהזמנת לא נשמע לי כמו מקרה מיוחד בכלל.

azs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

בכתובת המייל ששלחתי מתקבלת הודעה אוטומטית שהתיבה לא מקבלת דואר נכנס
שלחתי דרך האתר וזה מה שענו לי

Hello,

I'm sorry for the inconvenience you've experienced in this case.

I would request you return the item you received and we will issue the refund on return.

I understand your concern regarding the coupon.

Any promotional funds used toward your purchase are not refunded. Promotional funds work much like coupons in a physical store--if you return the item, you're refunded for the amount you paid out of pocket, and not for the amount of the coupon.

However , I would request you return the item you received and we will issue the refund on return.

Rest assured, as soon as we receive the item we will proceed accordingly.

One of our aims at Amazon.com is to provide a convenient and efficient service; in this case, we haven't met that standard. I'm truly sorry, and I hope you'll give us another chance in the future.

Your patience and understanding is highly appreciated. We are looking forward to hearing from you.​

Thanks for contacting Amazon. Have a nice day.

We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נו באמת. רצו לזכות אותך מההתחלה. למה אתה מציג את זה בפוסט הראשון כאילו הם מתנערים מאחריות ולא רוצים להחליף את המוצר.

"הם טוענים שמאחר והמוצר נמסר הם לא יכולים לזכות אותי עד שאגיש תלונה למשטרה !!!!"
נערך לאחרונה על ידי Shasoosh ב 22/12/2019 20:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

azs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Shasoosh כתב:נו באמת. רצו לזכות אותך מההתחלה. למה אתה מציג את זה בפוסט הראשון כאילו הם מתערים מאחריות ולא רוצים להחליף את המוצר.

"הם טוענים שמאחר והמוצר נמסר הם לא יכולים לזכות אותי עד שאגיש תלונה למשטרה !!!!"
...
·תקרא את התכתובות, זה בדיוק מה שכתוב שם.

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הפסקתי לקרוא אחרי שהציעו לך זיכוי שנוגד לגמרי את מה שרשמת בפוסט הראשון.

azs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Shasoosh כתב:הפסקתי לקרוא אחרי שהציעו לך זיכוי שנוגד לגמרי את מה שרשמת בפוסט הראשון.
...
·הציעו לי החזר שאלתי מה עם הקופון העבירו אותי לנציג אחר והוא לא הסכים אפילו להחזר עד שיוגש דוח משטרתי מקוון

אין לי מושג מה מטרתם של חסידי אמזון להגן עליה בכל מחיר.

אני בהחלט לא מרוצה מהשירות של אמזון אני צריך להתעסק עם שילוח חבילה וכל הכרוך, אני מפסיד קופון של 50$, אני צריך להמתין פרק זמן לכסף שלי, ומעל הכל אין לי את המוצר שרציתי. וכל זה בגלל טעות שלהם!

אם זה שירות מצויין אין לי מושג מה זה שירות גרוע :(

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה ציפית? שישלחו לך רחפן?
מן הסתם אם יש בעיה בחבילה אתה תצטרך לשלוח אותה בחזרה.

ותערוך את הפוסט הראשון שלך. הוא גיבוב של שטויות.

azs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Shasoosh כתב:מה ציפית? שישלחו לך רחפן?
מן הסתם אם יש בעיה בחבילה אתה תצטרך לשלוח אותה בחזרה.

ותערוך את הפוסט הראשון שלך. הוא גיבוב של שטויות.
...
·ציפיתי שיקחו אחריות
תגיד
מה יקרה אם תזמין מחברה בארץ תנור ותקבל מיקרוגל, יש סיכוי שאתה פשוט תקפיץ אותו אליהם בחזרה? ותחכה בנימוס תקופה עד שהם יסכימו להחזיר לך את הכסף שלך?

אני מצפה ממי שעשה טעות לתקן אותה, שישלחו חברת משלוחים לקחת את החבילה + החלפת מוצר למוצר הנכון, זה המינימום שהיית דורש מחנות בארץ, לא?

איזה שטויות יש בפוסט הראשון?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

azs כתב:
...
...
·ציפיתי שיקחו אחריות
תגיד
מה יקרה אם תזמין מחברה בארץ תנור ותקבל מיקרוגל, יש סיכוי שאתה פשוט תקפיץ אותו אליהם בחזרה? ותחכה בנימוס תקופה עד שהם יסכימו להחזיר לך את הכסף שלך?

איזה שטויות יש בפוסט הראשון?
...
·
אז קנה בהמשך בארץ .
ברור שאתה נדרש לשלוח אליהם ולעיתים רק שהם מקבלים הם מזכים אותך ויש בזה המון הגיון בגלל צרכנים מחורבנים בעולם , וגם במדינת היהודים לא חסר ,שכל מה שמענין אותם זה איך עוקצים את אמזון.

תשלח להם את האישור הנדרש ולאחר מכן את המוצר ותפסיק להתנהג, כאילו מי יודע מה קרה, כי לא ממש קרה אסון.

בהצלחה

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917

שליחה

ניסו לתקן, אתה רצית עוד !!
חבל..

azs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·
אז קנה בהמשך בארץ .
ברור שאתה נדרש לשלוח אליהם ולעיתים רק שהם מקבלים הם מזכים אותך ויש בזה המון הגיון בגלל צרכנים מחורבנים בעולם .וגם במדינת היהודים לא חסר ,שכל מה שמענין אותם זה איך עוקצים את אמזון.

תשלח להם את האישור הנדרש ולאחר מכן את המוצר ותפסיק להתנהג, כאילו מי יודע מה קרה, כי לא ממש קרה אסון.

בהצלחה
...
שום דבר לא קרה אני מזמין המון ברשת בארץ ובחו"ל ותמיד מרוצה, זו הפעם האראשונה שאני מזמין מאמזון ואני פשוט מופתע שזהו השירות המהולל.

עזוב, מה קרה? רק שרפת זמן ועצבים על אריזה ודואר, איבדת קופון של 50$, המתנת בסבלנות עד שהמשלוח הגיע לאמזון. בסוף קיבלת חזרה את מה ששילמת לא?

ישראלים שמעתם? תלמדו מאמזון, זה שירות!

אני כותב את כל זה אפילו שאין לי עצבים
פשוט לפני שאני הזמנתי חרשתי קצת על הפורום הזה ודומים לו ופשוט החלקתי על החמאה שנמרחה על אמזון
יש אנשים שפשוט שבויים באיזה קונספציה בקשר לשירות של אמזון, ואם העזתי לבקש שאני לא אפסיד קופון, אז כבר הגזמתי ומכאן אני אשם....
עכשיו, הבא אחרי שיעשה חיפוש יראה צד שני למטבע.

בכל אופן, בשלב זה אין לי ברירה ואני כנראה אחזיר את המוצר אם לא אצליח להחזיר את כספי בדרך אחרת.
אז בשלב זה סיימתי כאן
תודה לכולם על העזרה
ואם יהיה משהו מעניין בהמשך אעדכן

·

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

azs כתב:
...
...
שום דבר לא קרה אני מזמין המון ברשת בארץ ובחו"ל ותמיד מרוצה, זו הפעם האראשונה שאני מזמין מאמזון ואני פשוט מופתע שזהו השירות המהולל.

עזוב, מה קרה? רק שרפת זמן ועצבים על אריזה ודואר, איבדת קופון של 50$, המתנת בסבלנות עד שהמשלוח הגיע לאמזון. בסוף קיבלת חזרה את מה ששילמת לא?

ישראלים שמעתם? תלמדו מאמזון, זה שירות!

אני כותב את כל זה אפילו שאין לי עצבים
פשוט לפני שאני הזמנתי חרשתי קצת על הפורום הזה ודומים לו ופשוט החלקתי על החמאה שנמרחה על אמזון
יש אנשים שפשוט שבויים באיזה קונספציה בקשר לשירות של אמזון, ואם העזתי לבקש שאני לא אפסיד קופון, אז כבר הגזמתי ומכאן אני אשם....
עכשיו, הבא אחרי שיעשה חיפוש יראה צד שני למטבע.

בכל אופן, בשלב זה אין לי ברירה ואני כנראה אחזיר את המוצר אם לא אצליח להחזיר את כספי בדרך אחרת.
אז בשלב זה סיימתי כאן
תודה לכולם על העזרה
ואם יהיה משהו מעניין בהמשך אעדכן

·
...
·

מעולה , בהצלחה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”