בעיית צפייה ב 4K דרך המחשב
-
smamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
@TheCoolest
אם זה כל כך טוב אשמח לקרוא!
אם זה כל כך טוב אשמח לקרוא!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
- moog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 903
Coreelec (קודי) זה לא בדיוק סטרימר פשוט שקונים בחנות ולא בדיוק נועד למשתמש הפשוט. אם המשתמש הוא Poweruser ומוכן להשקיע כספית כבר עדיף מחשב שנותן הרבה יותר אופציות
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
אין לי מושג איזו טלויזיה זו, אני מנחש שישנה(?!), ב-SM9500 שלי הכל עובד כשורה, נקוה שבשנה הבאה לא יתהפך עלי הגלגל...muataz כתב:@qsub00
לי למשל בLG עם כתוביות חיצוניות בעברית, הסימני פיסוק הפוכים, השליטה בהרצה קדימה ואחורה לא נוחה, אני לא יכול להשתמש ב קבצים מהמחשב, לא תומך בSUP, אין אפור בצבעי כתוביות (חשוב לHDR) ולא קורא HTML בכתוביות, ועוד כל מיני דברים שאפשר לעשות בקודי....
·
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
@smamit
איזה עדכונים אתה צריך אם המטרה שינגן לך 4K לטלויזיה? עדכונים של קודי ופורקים של קודי יש כל הזמן. אני משתמש ב CE והם כל הזמן בפיתוח ועדכונים. יש אולי עקומת למידה קטנה בהתחלה אם אתה לא רוכש מכשיר שמותקן עליו מראש קודי.
אגב יש KODI19 בשלב אלפא שמותאם לווינדוז ו4K HDR אולי שווה לנסות אם חוזרות הבעיות.
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=345566
איזה עדכונים אתה צריך אם המטרה שינגן לך 4K לטלויזיה? עדכונים של קודי ופורקים של קודי יש כל הזמן. אני משתמש ב CE והם כל הזמן בפיתוח ועדכונים. יש אולי עקומת למידה קטנה בהתחלה אם אתה לא רוכש מכשיר שמותקן עליו מראש קודי.
אגב יש KODI19 בשלב אלפא שמותאם לווינדוז ו4K HDR אולי שווה לנסות אם חוזרות הבעיות.
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=345566
- muataz
-
- טרול

אתה צודק. זה LG מ2016.qsub00 כתב:
אין לי מושג איזו טלויזיה זו, אני מנחש שישנה(?!), ב-SM9500 שלי הכל עובד כשורה, נקוה שבשנה הבאה לא יתהפך עלי הגלגל.........
·...
עדיין אני בספק אם נגנים פנימיים בטלויזיות תומכים בכל מה שציינתי. הם מאוד בסיסיים בדרך כלל. אני אשמח אם תוכל להגיד לי מה מהתכונות שציינתי עובד בטלויזיה שלך.
יש לי אולי צרכים יותר ספציפיים מרוב האנשים. כמשתמש XBMC ואח"כ קודי במשך הרבה שנים התרגלתי לפונקציות מסויימות.
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
איזה כרטיס מסך יש לך ב NUC?
NUC לא תומך ב 4K 60hz 10bit
אלא אם זה כרטיס מסך יעודי ה iris 655 לא עושה את זה אין מצב
אשמח לצילום מסך שבו רואים שאתה במוד של 60hz 4k 10bit
NUC לא תומך ב 4K 60hz 10bit
אלא אם זה כרטיס מסך יעודי ה iris 655 לא עושה את זה אין מצב
אשמח לצילום מסך שבו רואים שאתה במוד של 60hz 4k 10bit
-
smamit
-
- חבר שרק התחיל

@eyosha
אני לא מבין יותר מידי במשמעות של ההגדרות, אני רק יודע שבכרטיס המסך שציינתי אני יכול להגדיר איכות של 3840 × 2160 ב 60hz, וכשאני מפעיל סרטים של 4k בקודי (וגם 1080) זה חד בטירוף - כמו השידורים של נטפליקס ישירות מהממשק של הטלויזיה.
אני לא מבין יותר מידי במשמעות של ההגדרות, אני רק יודע שבכרטיס המסך שציינתי אני יכול להגדיר איכות של 3840 × 2160 ב 60hz, וכשאני מפעיל סרטים של 4k בקודי (וגם 1080) זה חד בטירוף - כמו השידורים של נטפליקס ישירות מהממשק של הטלויזיה.
- muataz
-
- טרול

@smamit
אם יש לך כפתור INFO בשלט יראה לך פרטים מסויימים כשאתה מנגן.
יש גם בקודי אפשרות לראות פרטים מסויימים עם מקש "I" או "O"
אם יש לך כפתור INFO בשלט יראה לך פרטים מסויימים כשאתה מנגן.
יש גם בקודי אפשרות לראות פרטים מסויימים עם מקש "I" או "O"
-
smamit
-
- חבר שרק התחיל

@muataz
ומה אני צריך לראות כדי לדעת שאני בוודאות מנגן באיכות 4k?
ומה אני צריך לראות כדי לדעת שאני בוודאות מנגן באיכות 4k?
- muataz
-
- טרול

@smamit
לא יודע איזה נתונים זה מראה. אולי תצלם.
לפי המפרט נראה לי שאמור אבל eyosha מפקפק ואני באמת לא מבין בNUC מספיק.
https://www.notebookcheck.net/Intel-Iri ... 632.0.html
The reworked video engine now fully supports hardware decoding of H.265/HEVC videos. Contrary to Skylake, however, Kaby Lake can now also decode H.265/HEVC Main 10 with a 10-bit color depth as well as Google's VP9 codec.
The video output is possible via DP 1.2/eDP 1.3 (up to 3840 x 2160 @60 Hz), whereas HDMI is also supported in the older 1.4a standard. An HDMI 2.0 output can be added via converter
לא יודע איזה נתונים זה מראה. אולי תצלם.
לפי המפרט נראה לי שאמור אבל eyosha מפקפק ואני באמת לא מבין בNUC מספיק.
https://www.notebookcheck.net/Intel-Iri ... 632.0.html
The reworked video engine now fully supports hardware decoding of H.265/HEVC videos. Contrary to Skylake, however, Kaby Lake can now also decode H.265/HEVC Main 10 with a 10-bit color depth as well as Google's VP9 codec.
The video output is possible via DP 1.2/eDP 1.3 (up to 3840 x 2160 @60 Hz), whereas HDMI is also supported in the older 1.4a standard. An HDMI 2.0 output can be added via converter
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 21/12/2019 11:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
smamit
-
- חבר שרק התחיל

@muataz
סבבה, יותר מאוחר כשאגיע הביתה אעלה כמה תמונות..
סבבה, יותר מאוחר כשאגיע הביתה אעלה כמה תמונות..
-
smamit
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
איך המכשיר הזה?
₪ 342.76 31% Off | Beelink GT-King Amlogic S922X Android 9.0/CoreELEC Linux Dual Operate System 4K Dual-Band WiFi TV Box With Voice Remote Control
https://s.click.aliexpress.com/e/dxhojfVQ
איך המכשיר הזה?
₪ 342.76 31% Off | Beelink GT-King Amlogic S922X Android 9.0/CoreELEC Linux Dual Operate System 4K Dual-Band WiFi TV Box With Voice Remote Control
https://s.click.aliexpress.com/e/dxhojfVQ
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@smamit
·
אחלה מכשיר, יש לי אחד כזה. הוא מאפשר לך להשתמש גם באנדרויד וגם ב-CE (דואל בוט), מאחר ו-CE מגיע על כרטיס SD נפרד.
·
אחלה מכשיר, יש לי אחד כזה. הוא מאפשר לך להשתמש גם באנדרויד וגם ב-CE (דואל בוט), מאחר ו-CE מגיע על כרטיס SD נפרד.
- muataz
-
- טרול

@TheCoolest
השאלה מה היתרון באנדרוייד. בדרך כלל המכשירים האלה לא תומכים בנטפליקס ואמזון בצורה מלאה. אפשר לשים tאבל קודי על האנדרוייד.
אולי VIM3L HTPC יותר ממוקד. יש לך גם כזה?
השאלה מה היתרון באנדרוייד. בדרך כלל המכשירים האלה לא תומכים בנטפליקס ואמזון בצורה מלאה. אפשר לשים tאבל קודי על האנדרוייד.
אולי VIM3L HTPC יותר ממוקד. יש לך גם כזה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@muataz
·
היתרון של אנדרויד הוא שהוא עדיין מאפשר לך להתקין ולהשתמש בעוד דברים חוץ מקודי. אישית אני לא נוגע בו, אבל אני מבין שיש הרבה אנשים עבורם יש לזה חשיבות.
ה-VIM3L זה אחלה מכשיר, אין לי אותו אישית אבל יש לכמה אנשים אחרים בצוות. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שכרגע עובד רק עם שיחרורי nightly. וגם שאני מעדיף את כוח העיבוד הנוסף שמקבלים עם S922X\A311D.
·
היתרון של אנדרויד הוא שהוא עדיין מאפשר לך להתקין ולהשתמש בעוד דברים חוץ מקודי. אישית אני לא נוגע בו, אבל אני מבין שיש הרבה אנשים עבורם יש לזה חשיבות.
ה-VIM3L זה אחלה מכשיר, אין לי אותו אישית אבל יש לכמה אנשים אחרים בצוות. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שכרגע עובד רק עם שיחרורי nightly. וגם שאני מעדיף את כוח העיבוד הנוסף שמקבלים עם S922X\A311D.
- muataz
-
- טרול

@TheCoolest
הוא משתמש בווינדוז כרגע אז לא נראה שזה קריטי לכן הצעתי. אבל כן, לא עובד עם STABLE עדיין לכן גם עוד מחכה עם ההחלטה שלי.
בגדול אני גם מעדיף חזק יותר (בעיקר ליישר קו כי אני לא קונה מכשיר חדש בתכיפות רבה). שוקל את הPRO שלהם (אפילו הבטיחו לשלוח אותו מורכב כי אין לי סבלנות לאיקאה בגירסאת ליליפוט). המחיר אבל יכול לצבור עלויות מכס (אפילו אם יצהירו על פחות) וגם צריך להתקין עליו לבד CE שזה טיפה מוריד לי. יש את ה cemmc שאפשר לעשות את זה איתו נראה לי, בתקווה שאני לא אסתבך.
הוא משתמש בווינדוז כרגע אז לא נראה שזה קריטי לכן הצעתי. אבל כן, לא עובד עם STABLE עדיין לכן גם עוד מחכה עם ההחלטה שלי.
בגדול אני גם מעדיף חזק יותר (בעיקר ליישר קו כי אני לא קונה מכשיר חדש בתכיפות רבה). שוקל את הPRO שלהם (אפילו הבטיחו לשלוח אותו מורכב כי אין לי סבלנות לאיקאה בגירסאת ליליפוט). המחיר אבל יכול לצבור עלויות מכס (אפילו אם יצהירו על פחות) וגם צריך להתקין עליו לבד CE שזה טיפה מוריד לי. יש את ה cemmc שאפשר לעשות את זה איתו נראה לי, בתקווה שאני לא אסתבך.