סטרימר MI BOX האם יש הבדל בין הWIFI לבין לחבר ל LAN בכבל ישירות?
- Elad1409
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 298
אם אתה מתכנן לנגן קבצים גדולים (4k blue ray וכו) אני מציע לך לחשוב על סטרימר אחר.
mi box עושה בעיות עם ניגון של קבצים גדולים מנסיוני ומניסיון כמה אחרים פה בפורום.
mi box עושה בעיות עם ניגון של קבצים גדולים מנסיוני ומניסיון כמה אחרים פה בפורום.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@Borderline1
·
כן מתאם רשת 1גיגה זה חשוב, גם על USB 2.0, אפשר להגיע לקצבים של כ-300Mbps.
·
כן מתאם רשת 1גיגה זה חשוב, גם על USB 2.0, אפשר להגיע לקצבים של כ-300Mbps.
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
@TheCoolest
·אבל זה מה שאמרתי... בדרכי הפתלתלה, בתגובה להודעה ...
·אבל זה מה שאמרתי... בדרכי הפתלתלה, בתגובה להודעה ...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Borderline1
·
נכון. הייתי צריך לכלול את @nirmv בהודעה הקודמת שלי
·
נכון. הייתי צריך לכלול את @nirmv בהודעה הקודמת שלי
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
למיטב ידיעתי מיבוקס תומך ב usb2 בלבד. על כן מוגבל ל 48Mbps בלבד, וזה לא משנה אם המתאם תומך ביותר מזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@nirmv
·
נכון. אבל לניגון מדיה אתה צריך חיבור רשת מהיר מ-100 מגה. וחיבור USB 2.0 הרבה יותר מהיר מ-100 מגה.
·
נכון. אבל לניגון מדיה אתה צריך חיבור רשת מהיר מ-100 מגה. וחיבור USB 2.0 הרבה יותר מהיר מ-100 מגה.
- external
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
·USB 2.0 תומך ב-480 מגה ביט (כ-60 מגה בייט בשניה). בפועל אפשר להגיע עם המיבוקס לקצבים גבוהים בהרבה מ-100 מגה ביט. מניסיון של הזרמת קבצי 4K עם מתאם רשת קווי.nirmv כתב:למיטב ידיעתי מיבוקס תומך ב usb2 בלבד. על כן מוגבל ל 48Mbps בלבד, וזה לא משנה אם המתאם תומך ביותר מזה....
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
אוקי.
- עזי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
·לא ברור לי הקשר בין "קצבים גבוהים בהרבה מ-100 מגה ביט" לבין הנסיון שיש לך בהזרמת קבצי 4K. גם בסלולרי שלי אני רואה תכני 4K וזאת כאשר מהירות התקשורת הסלולרית פחותה בהרבה.external כתב: בפועל אפשר להגיע עם המיבוקס לקצבים גבוהים בהרבה מ-100 מגה ביט. מניסיון של הזרמת קבצי 4K עם מתאם רשת קווי....
זה בערך כמו שאני אכתוב שהפריוס שלי מגיעה למהירויות גבוהות בהרבה מ-100 קמ"ש על סמך הנסיון שיש לי בנסיעה בפקקים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
@עזי
·
תלוי מאוד מה הביטרייט ב 4K שמזרימים. איכות גבוהה דורשת ביטרייט גבוה וזה דורש רוחב פס.
·
תלוי מאוד מה הביטרייט ב 4K שמזרימים. איכות גבוהה דורשת ביטרייט גבוה וזה דורש רוחב פס.
- עזי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
@integral
.פותח השרשור הזכיר נטפליקס וקודי.
אם מדברים על הזרמת מדיה באיכות גבוהה מתוך הרשת הביתית, ברור שעדיף חיבור קווי (עדיף תמיד, אבל לא תמיד יש אפשרות מבחינת תשתית).
.פותח השרשור הזכיר נטפליקס וקודי.
אם מדברים על הזרמת מדיה באיכות גבוהה מתוך הרשת הביתית, ברור שעדיף חיבור קווי (עדיף תמיד, אבל לא תמיד יש אפשרות מבחינת תשתית).
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
@עזי
·
חיבור קווי עדיף תמיד, אלא אם כן יש בעיה להעביר כבל. יציב יותר מוייפי סטנדרטי וזול יותר מראוטר יקר, מערכת מש או כל פתרון אחר.
·
חיבור קווי עדיף תמיד, אלא אם כן יש בעיה להעביר כבל. יציב יותר מוייפי סטנדרטי וזול יותר מראוטר יקר, מערכת מש או כל פתרון אחר.