דואר ישראל לא מוסר חבילות מאמאזון ליעדן
- diniska
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
איפה שאני גר דואר לא מפעיל שליחים, נקודה. כאשר מדובר בשירות של דואר ישראל שבמקומות אחרים החבילה מגיעה עם שליח עד הבית אצלי באזור זה לא קורה. החבילות מגיעות ישירות לסניף הדואר הקרוב אלי הנמצא 15 דק' נסיעה מהבית שלי, זאת אומרת 30 דק' רק על הדרך וכאשר מוסיפים את זמן ההמתנה בסניף אז יוצא שלאסוף חבילה מאמזון שעם כל חברה אחרת מגיעה אלי עד הבית (עם הבעיות הרגילות של החברות המדוברות אבל מגיעה עד הבית), עם דואר ישראל אני מבזבז בין 45-60 דקות לאיסוף חבילה.
פניתי לאמזון וביקשתי לא לשלוח לי חבילות עם דואר ישראל, הנציג שענה לי אמר שהסלים את הטיפול וזה יבדק. בינתיים אני ממשיך לקבל חבילות לסניף הדואר.
פניתי לאמזון וביקשתי לא לשלוח לי חבילות עם דואר ישראל, הנציג שענה לי אמר שהסלים את הטיפול וזה יבדק. בינתיים אני ממשיך לקבל חבילות לסניף הדואר.
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
הופיע לי שהגיע למוקד השליחים הקרוב. לדעתי אקפוץ לקחת בעצמי ולא אסתכן בבלאגן (חבילה של 550$).
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
גם לי היתה השבוע בעיה עם דואר ישראל ומשלוח מאמזון. שנים אני מזמין ומקבל מאמזון עד דלת העסק בלי חצי בעיה. לא עם דואר ישראל. בלי שום סיבה נראית לעין קבלתי פתאום בערב יום החלוקה סמס שאומר שנסיון המסירה אליי נכשל ושעליי לפנות למרכז השליחים. זה פשוט היה שקר, לא היה אף נסיון חלוקה של שליח. פשוט החזירו את החבילה למרכז בלי סיבה. הכתובת היא של העסק המשפחתי שלנו ואנחנו נמצאים שם כל השבוע לאורך כל היום. כאמור, שנים אני מזמין לשם ומעולם לא קבלתי שקר בוטה כזה. התקשרתי למוקד שליחים עם העניין ותיאמו לי מסירה חדשה ליום המחרת. אבל, שקר כזה זה פשוט משהו שלא צריך לקרות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
@ride
אפשר לשאול איך ראית שחל שינוי בסטטוס של החבילה? דרך האתר של הדואר או שהתקשרת אל מוקד שליחים?
אפשר לשאול איך ראית שחל שינוי בסטטוס של החבילה? דרך האתר של הדואר או שהתקשרת אל מוקד שליחים?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
@Cleaner
·
דרך האתר של הדואר. החבילה אגב הגיעה אלי לעבודה (שבוע איחור מהמועד שנקבע)
·
דרך האתר של הדואר. החבילה אגב הגיעה אלי לעבודה (שבוע איחור מהמועד שנקבע)
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
@ride
איזה מעצבן זה, הסטטוס לא זז ובמוקד שליחים בכלל לא עונים.אני ממש מקווה שלא איבדו לי את החבילה
איזה מעצבן זה, הסטטוס לא זז ובמוקד שליחים בכלל לא עונים.אני ממש מקווה שלא איבדו לי את החבילה
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
@Cleaner
·
לדעתי לא איבדו. זה בדיוק מה שקרה לי ולעוד רבים אחרים. הם עוד לא פתחו את הקונטיינר. הטענה שלהם שהם עמוסים ברמות שעוד לא נראו בארץ....
·
לדעתי לא איבדו. זה בדיוק מה שקרה לי ולעוד רבים אחרים. הם עוד לא פתחו את הקונטיינר. הטענה שלהם שהם עמוסים ברמות שעוד לא נראו בארץ....
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אצלי יש חבילה מאמזון שתקועה למעלה מחודש מה 13.11 במרכז המיון במודיעין. אי אפשר להבין למה או לאתר אותה או לקבל תשובה מתי היא תימסר - אם בכלל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ronensharf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
- שם מלא: Ronen Sharf
@Catskinner מסתבר שגם שלי תקועה במיון הארצי מ- 06.12 וטרם הועברה לתל-אביב. אין לדאר צפי להגעתה. עולם שלישי....
·
·
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
משהו טוב עובר על הדואר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
אלעד
- alchemy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
חשבתי שזה רק אצלי 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
אתה מקבל עדכון מהדואר כל 2 דקות ואתה מתלונן? 
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ag43
-
- חבר ותיק

מה אומר "רישום"? יש לי כמה חבילות שהגיעו למוקד דואר שליחים באיזור שלי ומאז תקועים על המצב הנ"ל.
- עזי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
היום הגיעו לי שתי חבילות שהיו בסטטוס "רישום" מעל שבועיים.
- ag43
-
- חבר ותיק

הצלחתי לתפוס אותם טלפונית ומיד קבעו לי משלוח ליום שישי. מעניין מתי היה נשלח אם לא הייתי מתקשר.
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
אני לא יודע מה קורה אצלכם, אבל אצלי כל החבילות מגיעות, בקצב שלהן אבל מגיעות
גג עיכוב של 5-4 ימים מהרגע שיצאו את מודיעין והגיעו למרכז האזור שלי.
אם לא תכנסו לוויברציות במועד המסירה המתוכנן לפי אמזון החיים שלכם יהיו הרבה יותר רגועים.
דהר שאני לצערי לא יכול לומר על חלק מהמשלוחים מעליאקספרס, שלא נודע מקום קבורתם מהרגע שעזבו את סין/סינגפור לישראל לפני חודש.... והם משלוחים רשומים...
גג עיכוב של 5-4 ימים מהרגע שיצאו את מודיעין והגיעו למרכז האזור שלי.
אם לא תכנסו לוויברציות במועד המסירה המתוכנן לפי אמזון החיים שלכם יהיו הרבה יותר רגועים.
דהר שאני לצערי לא יכול לומר על חלק מהמשלוחים מעליאקספרס, שלא נודע מקום קבורתם מהרגע שעזבו את סין/סינגפור לישראל לפני חודש.... והם משלוחים רשומים...
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אצלי נטען במעקב הדואר "סגור/נמען איננו", ובעיר שגויה.
בבירור עם הדואר נראה שהכתובת שיש להם כן נכונה.
אגב, גם אצלכם קוד המעקב מתחיל ב-RU?
טענה לניסיון מסירה, שלא היה + עיר שגויה + RU שמרמז רוסיה... חשבתי בהתחלה שאולי בכלל קוד משלוח לא שלי.
@Elad8
מה הבעיה? אמזון פיצלו לך ל-9 חבילות, שעברו ב-2 מוקדי מיון.
בבירור עם הדואר נראה שהכתובת שיש להם כן נכונה.
אגב, גם אצלכם קוד המעקב מתחיל ב-RU?
טענה לניסיון מסירה, שלא היה + עיר שגויה + RU שמרמז רוסיה... חשבתי בהתחלה שאולי בכלל קוד משלוח לא שלי.
@Elad8
מה הבעיה? אמזון פיצלו לך ל-9 חבילות, שעברו ב-2 מוקדי מיון.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
כל משלוח מאמזון שמגיע לדואר ישראל מתחיל עכשיו ב-RU, ללא קשר כלשהו לרוסיה.
אלעד
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
היום קיבלתי באמצעות בר חבילה שנשלחה עם דואר ישראל
אני לא ניתקל כלל בבעיות הפצה ברכישות שלי מאמזון וכל החבילות התקבלו בזמן סביר
ערן
אני לא ניתקל כלל בבעיות הפצה ברכישות שלי מאמזון וכל החבילות התקבלו בזמן סביר
ערן
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
גם אצלי חבילה תקועה שבוע אצל בסניף שמוציא שליחויות באזור.
במקרה שלנו זה נמצא בחדרה.
איחור בקטנה בינתיים של 4 ימים
במקרה שלנו זה נמצא בחדרה.
איחור בקטנה בינתיים של 4 ימים
העם דורש..... כל מיני דברים