פרטנר טיוי על אנדרויד טיוי (סוני)?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #21 

wegabi כתב:@slarti
·
בבקשה
...
·

את זאת מצאתי... זו הגרסה לטלפון. אבל הוא לא נותן לי להתקין אותה על הסוני שלי....

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #22 

@slarti
·
המשך הסאגה...

אז כמה דברים:

1. האפליקציה של פרטנר טיוי קיימת לאנדרויד אבל ניתנת להתקנה רק באנדרויד שתומך בסוגים מסוימים של DRM. זה כולל ממירים כמו הNVIDIA SHIELD, אבל לא כולל את הסוני. זה חסרון ממשי לטעמי לפרטנר למי שיש טלוויזיה של סוני. מעבר לזה גם לא ניתן להתקין אותו על אנדרויד טיוי "נורמאלי" אחר. מה שכן - יש לו גרסה לאפל טיוי שאומרים שהיא מצוינת, למי שרוצה.

2. מעבר לזה - עכשיו אחרי שעשיתי "סיבוב" על כל השוק - האפליקציה של פרטנר משמעותית נחותה יותר מבחינת ממשק המשתמש ביחס לסלקום ולסטינג. ככה שהחשק שלי להתמאץ ולגרום לפרטנר לעבוד קצת ירד.... אמנם המחיר אטרקטיבי, אבל החוייה גרועה. יש איזה הצהרה על ממשק משתמש חדש - טרם יצא לי לראות אותו....

3. עשיתי היום TRIAL ל-STINGTV. בינתיים אני מרוצה. גם זה לא מושלם, אבל זה לא רע בכלל.
  • מבחינת תכנים - יש את כל ערוצי יס החשובים (סרטים, סדרות, ילדים, טבע ומדע, וכו'). זה 40 ערוצים ולא 130, אבל זה בטח ובטח ה-40 שיותר הייתי רואה כשעוד היה לי יס. מבחינת תכני ילדים - אני חושב שיש שם קצת פחות מסלקום טיוי (אבל יותר מפרטנר) ובכל מקרה זה לא רע בכלל. הרבה VOD. הרבה ערוצי ילדים.
  • מבחינת אפליקציה - הייתי אומר שהאפליקציה של סלקום טיוי אולי *קצת* יותר טובה אבל זה בנקודות. הסלינג טיוי טובה בהרבה מהאפליקציה של פרטנר, ורצה מצוין ומהר על הסוני (למעשה אפילו הנציגה בטלפון סוג של הודתה שזה רץ יותר טוב בסוני ופיליפס מאשר בממיר שלהם :-)). (גם לה יש אפליקציה לאפל טיוי שאמורה להיות מצוינת אבל אין לי אפל טיוי כך שאין לי מידע בנושא).
  • מבחינת איכות - האיכות טובה יותר מסלקום ואולי גם מפרטנר (בפרטנר התמונה יותר "מוחלקת" - יש אולי קצת פחות פרטים אבל גם קצת פחות פיקסליזציה). החסרון העיקרי של סלינג זה שכשרק פותחים אותה היא מתחילה מאיכות ממש נמוכה (לא יודע, 240P או משהו כזה) לכמה שניות עד שיש לה זמן לבאפרינג ואז קופצת לאיכות גבוהה יותר. בסלקום טיוי (וגם בפרטנר) זה לא ממש קיים (לפחות לא באינטרנט שיש צאלי בבית). אבל זה פשרה סבירה בשביל שרוב הצפיה תהיה נוחה.
  • ועוד משהו נחמד מאוד - אפשר להתקין את ה-APK של SLING TV על FIRE TV וזה עובד *מ-ו-ש-ל-ם*. מכיוון שבחדר שינה אין לי אנדרויד טיוי, אבל יש לי פייר טיוי סטיק 4K, זה חוסך ממני את הצורך לשים עוד קופסה בחדר שינה בשביל הסלינג. זה השירות היחיד כרגע שיש לו סידור כזה מבחינתי (פרטנר רץ על הסמסונג בחדר שינה אבל לא על הסוני בסלון. סלקום רץ על הסוני אבל לא על הסמסונג ולא על פייר.)
בקיצור - לפחות מרושם של כמה שעות הערב - הSLINGTV מדלבר יותר טוב מאחרים.

נ.ב. עשיתי גם TRIAL של NEXT של הוט - אלוהים ישמור כמה שהאפליקציה שלהם גרועה. קרסה לי כמה פעמים. נתקעה. ומעברי הערוץ איטיים בצורה בלתי נסבלת. ביטלתי את זה תוך שעתיים.

wegabi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #23 

שמח שמצאת פתרון (עד שחזרתי הביתה לחפש את האפליקציה כבר הספקת לעדכן).

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

wegabi כתב:שמח שמצאת פתרון (עד שחזרתי הביתה לחפש את האפליקציה כבר הספקת לעדכן).
...
·
לא סתם פתרון - פתרון משודרג מאוד.
אמנם עולה 99 במקום 69 (אחרי חצי שנה) אבל החוייה טובה בהרבה ויש *הרבה* יותר תכנים - ועובד לי יופי גם בחדר שינה. בקיצור - אחלה.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #25 

@slarti
·
בכל מקום שרשמת סלינג/SLING התכוונת לסטינג/STING, נכון?

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #26 

@slarti
·

בניגוד למה שכתבת, לפי דעתי האפליקציה של סלקום אמורה לעבוד גם על הפייר טיוי. למען האמת - אפשר להוריד אותה ישירות מהחנות של אמאזון, ולא צריך להעתיק את ה-APK שלה. תבדוק את הנושא.

https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&t=309744

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #27 

ממש מבאס שפרטנר לא עובד על הסוני חשבתי שזה כן, האם משהו יודע האם פרטנר מתכוונים בקרוב לעדכן את הגרסה שלהם כך שכן תעבוד על אנדרואיד טי וי של סוני?

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

nirzon כתב:@slarti
·

בניגוד למה שכתבת, לפי דעתי האפליקציה של סלקום אמורה לעבוד גם על הפייר טיוי. למען האמת - אפשר להוריד אותה ישירות מהחנות של אמאזון, ולא צריך להעתיק את ה-APK שלה. תבדוק את הנושא.

https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&t=309744
...
·
בדקתי בשטחיות אם כי לא התעמקתי, כי בסלקום נתקעתי על דברים אחרים (כמו זה שאיכות השידור מתחת לכל ביקורת).
מצאתי את האפליקציה של סלקום בחנות של הפייר - הביקורות עליה נוראיות... אז לא התקדמתי. אולי דווקא התרגיל של ה-APK כמו עם סטינג יעבוד יותר טוב... לא יודע.

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

mdk_25 כתב:@slarti
·
בכל מקום שרשמת סלינג/SLING התכוונת לסטינג/STING, נכון?
...
·
כן... עייפות :)

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

shaylev80 כתב:ממש מבאס שפרטנר לא עובד על הסוני חשבתי שזה כן, האם משהו יודע האם פרטנר מתכוונים בקרוב לעדכן את הגרסה שלהם כך שכן תעבוד על אנדרואיד טי וי של סוני?
...
·
לא מדובר על עדכון גרסה. ממה שהבנתי מדובר על ניהול DRM. אני כרגע לא מצליח למצוא את הפוסט - אבל איפשהוא פה במרחש של HT יש פוסט שמציין את רשימת המכשירים שתומכים באפליקציה של פרטנר - זה כולל NVIDIA SHIELD ועוד כמה כאלו מהמשפחה הזאת. אבל זה לא רץ טלוויזיות של סוני....

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #31 

slarti כתב:
...
...
·
לא מדובר על עדכון גרסה. ממה שהבנתי מדובר על ניהול DRM. אני כרגע לא מצליח למצוא את הפוסט - אבל איפשהוא פה במרחש של HT יש פוסט שמציין את רשימת המכשירים שתומכים באפליקציה של פרטנר - זה כולל NVIDIA SHIELD ועוד כמה כאלו מהמשפחה הזאת. אבל זה לא רץ טלוויזיות של סוני....
...
·
האם אני צריך ממיר לכל טלוויזיה?
לא, ניתן לצפות ב-Partner TV ללא צורך בממיר בטלויזיות חכמות (Smart TV) מהדגמים הבאים:

מסכי LG - נתמך בגרסת webOS TV 3.0 ומעלה
(מסכים שנרכשו ב-3 שנים האחרונות)

מסכי Samsung - נתמך בכל דגמי 2018-2019 ובדגמים נבחרים של 2017:
UM6300, UM5600, UM5520, UM5510, UM5500, UM5300, UM4500

מסכי Hisense – נתמך בטלויזיות Android TV מהדגמים:
40E5606EX, B7200IL

מקור:
https://www.partner.co.il/-2/accessibility1

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

@mdk_25
·
אכן - אבל אלו לא מסכי אנדרויד טיוי.
דווקא בעולם האנדרויד טיוי - סלקום וסטינג יורדות בכל אנדרויד טיוי (לפחות שאני ראיתי) בעוד שפרטנר מוגבל למכשירים ספציפיים.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

@slarti
·
ההיסנסים הם עם אנדרויד טיוי.
בכל מקרה, זה כל מה שמצאתי באתר פרטנר...

slarti פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

mdk_25 כתב:@slarti
·
ההיסנסים הם עם אנדרויד טיוי.
בכל מקרה, זה כל מה שמצאתי באתר פרטנר...
...
·
מעניין... בכל מקרה - יש לי מספר מכשירי אנדרויד טיוי (סיניים כולם) פלוס הסוני - ה-PLAYSTORE לא מוכן להתקין על אף אחד מהם את האפליקציה של פרטנר (היא נמצאת בSTORE, אבל זה כותב INCOMPATIBLE WITH THIS DEVICE)

אבל באמת שכמו שאומרים - מעז יצא מתוק. החוייה בסטינג טיוי טובה *בהרבה* מאשר בפרטנר. גם בתכנים, גם בממשק. אני לגמרי מרוצה מהמעבר לסטינג ושמח שהאפליקציה של פרטנר לא רצה על הסוני טיוי כי אחרת כנראה לא הייתי משנה כלום... :)

אני נותן לסטינג עוד כמה ימים לראות שאין איזה הפתעות מאכזבות נורא שישנו את דעתי, ואתקשר לבטל את פרטנר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”