·Moshe984 כתב:באתר soundforless יש את הרסיבר הזה ב 2080 ש"ח עד לבית.
תהנו....
כן הם נותנים קישורים לאמזון...אמרנו פה אמזון 2k עד הבית

·Moshe984 כתב:באתר soundforless יש את הרסיבר הזה ב 2080 ש"ח עד לבית.
תהנו....

ויקטור, מה לדעתך יכול להתאים לימהה 2050 עם במה קדמית של SVS ULTRA ?FastandFurious כתב:יש חברים פה שניסו הגברות יעודיות מגברי כוח והתאכזבו...
אתה יודע למה משה היקר?
מפני שאותם חברים השתמשו במגברי כוח אומנם עם שמות מפוצצים שבתכלס שייכות לנחלת העבר אבל ההגברה שבתוך אותם מגברי כוח משתווים להגברות שבריסיברים שלהם ומפה האכזבה בתוצאה... יש חברות שמסתובבות בשוק שכיום לא שוות הרבה
ושייכות לנחלת העבר בייחס לאותה חברה שפעם היית מייצרת מוצר פרימיום שתואם את ארץ המקור ולא משהו סיני לייט עם שם מפוצץ.. לא אנקוט בשמית החברות כי חברים פה עדיין מחזיקות ציוד שלהן וזה סתם יפגע באותם חברים...

·Gad007 כתב:הגברה חיצונית בהחלט עושה הבדל לא קטן. אני הוספתי שתי יחודות מונו בלוקים בבניה עצמית ICEpower 125asx2 לדנון x6400h שלי וזה שיפר משמעותית את הסאונד בסטראו למוסיקה וגם קצת ברב ערוצי כי הוריד את העומס מהרסיבר והעלה את ההספק לשאר הרמקולים....

·אין לי ניסיון עם הגברות חדשות מפני שהן דיי יקרות לתקציבים שליavihuli כתב:ויקטור, מה לדעתך יכול להתאים לימהה 2050 עם במה קדמית של SVS ULTRA ?......
פשוט הרבה זמן לא שידרגתי משהו בסטאפ, חחח......

רצוי לא לבטל בהינף ידFastandFurious כתב:gmtk עזוב אותך זאת רמת כניסה,
מתאים כ רסיבר שני לאחר שקיבלת מעט ניסיון
בתחום, יש אנשים שזה מספק אותם ויש כאלה שתמיד ישאפו
גבוהה יותר, לפי ההיכרות איתך אתה דיי הרבה זמן בתחום
אתה לדעתי צריך משהו אחר, תנסה אינטיגרה מהדגמים
החדשים האחרונים שיצאו.
הייתי ממליץ גם כל האנתאם, אבל עוד מעט יוצא
הדגם המחליף למה שקיים היום בשוק כבר כמעט 5 שנים
ועדיין מתעדכן בכל מה שחדש.
אל תפחד ממערכת הכיול של אנתאם היא לא מסובכת
"זר לא יבין זאת"......

זה משנה איזה מהן ציטטתי..? מה שתיקנת זה שבמקום רמת כניסה העלית אותו בדרגה קצתFastandFurious כתב:רסיבר "מיית" שמעתי אותו מחובר לסט שלם של svs מדפיים מסדרת האולטרה כולל הסנטר....
ערן אני יודע מה אני כותב, גם תיקנתי בפוסט אחרי
אבל אתה ממהר לצוטט את ההודעה שקדמה לה.....

אולי לחדר קולנוע ייעודי יהיה באחד כזה צורך. יצירת מופת לדעתי שצריך להתאים לה את הפרוססור המשותף כמובן.FastandFurious כתב:@avihuli
·אם אתה באמת רציני תתחיל מפה...
https://www.hometheater.co.il/vt321363.html...