עומק 36 ס"מ במזנון סגור לא מוצא רסיברים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
@boren
מעולה !! יוצא לך בול !!
אם אתה בכל מקרה מתכוון להשתמש בנגר אז עיצוב מחודש לקיים פותר לך את הבעיה וגם לא מייצר לך הקטנה נוספת של החלל עם עוד "רהיטים".
קודם כל נתחיל מזה שאתה מוסיף רגליות שיכוך לסאב, זה יוצא לך בדיוק בגובה מתחת לחלק העליון של המזנון:
http://www.svs.co.il/items/2150633-Soun ... em-4-Pack-
לא ציינת מה מידות מדוייקות של הפלטות אבל אני מעריך שזה בין 1.8 ל-3 ס"מ.
מכאן הסאב + רגליות השיכוך יוצא 40 ס"מ.
אם צריך תיתן הגבהה על 1 ס"מ מהרגליות של המזנון, מניח שהם מתכוונות.
לא המחשתי עם הרגליות.
ואז יש לך 2 מגירות מכל צד של הסאב.
פתרון לזוויות של הרמקולים אם צריך, יש לך פה משהו שעשיתי. אם אתה עובר אצל הנגר הוא בקלות יכול להכין לך כזה:
https://www.hometheater.co.il/vp1972116#1972116
יש גם פתרונות ספוגים שאני קצת פחות מתחבר אליהם.
את הנגן, אם אתה משתמש בו, שם מעל ה-HTPC (לא מופיע בסקיצה, פחות קריטי להמחשה).
ומוריד את הטלוויזיה, כי היא נראית מאוד גבוהה.
מעולה !! יוצא לך בול !!
אם אתה בכל מקרה מתכוון להשתמש בנגר אז עיצוב מחודש לקיים פותר לך את הבעיה וגם לא מייצר לך הקטנה נוספת של החלל עם עוד "רהיטים".
קודם כל נתחיל מזה שאתה מוסיף רגליות שיכוך לסאב, זה יוצא לך בדיוק בגובה מתחת לחלק העליון של המזנון:
http://www.svs.co.il/items/2150633-Soun ... em-4-Pack-
לא ציינת מה מידות מדוייקות של הפלטות אבל אני מעריך שזה בין 1.8 ל-3 ס"מ.
מכאן הסאב + רגליות השיכוך יוצא 40 ס"מ.
אם צריך תיתן הגבהה על 1 ס"מ מהרגליות של המזנון, מניח שהם מתכוונות.
לא המחשתי עם הרגליות.
ואז יש לך 2 מגירות מכל צד של הסאב.
פתרון לזוויות של הרמקולים אם צריך, יש לך פה משהו שעשיתי. אם אתה עובר אצל הנגר הוא בקלות יכול להכין לך כזה:
https://www.hometheater.co.il/vp1972116#1972116
יש גם פתרונות ספוגים שאני קצת פחות מתחבר אליהם.
את הנגן, אם אתה משתמש בו, שם מעל ה-HTPC (לא מופיע בסקיצה, פחות קריטי להמחשה).
ומוריד את הטלוויזיה, כי היא נראית מאוד גבוהה.
-
- התמונה להמחשה בלבד | כפוף לתנאי המבצע | ט.ל.ח
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
@avihuli - רעיון מעניין מאוד, תודה רבה! אני מניח ששינויים כאלה במזנון לא יהיו זולים או פשוטים לביצוע, אבל היתרון שלהם בהשווה למעמד נפרד לסאב הוא חיסכון גדול במקום. גם יהיה נחמד שהסאב לא יהיה תקוע מול המחשב, אלא יהיה חלק מהמזנון. בעצתם החיסרון היחידי הוא שהמגירות נהיות קטנות יותר, אבל זה לא קריטי.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
זה מאוד פשוט לביצוע. רק צריך למדוד נכון.
אין פה עלויות בשמיים שכן אתה משתמש בחומר הקיים אצלך.
מגירות חותכים, מסילות קיימות. צריך רק עוד 2 פלטות לשים מצדדי הסאב (כמו אלו שבצדדים של המזנון).
אני מעריך שיש פה לא יותר מ-1,000 שקל על הכל קומפלט.
תבדוק עם הנגר שעשה לך את המזנון מה העלות. אשמח גם שתעדכן אם קלעתי בתמחור. יאללה שיהיה בהצלחה !!
אין פה עלויות בשמיים שכן אתה משתמש בחומר הקיים אצלך.
מגירות חותכים, מסילות קיימות. צריך רק עוד 2 פלטות לשים מצדדי הסאב (כמו אלו שבצדדים של המזנון).
אני מעריך שיש פה לא יותר מ-1,000 שקל על הכל קומפלט.
תבדוק עם הנגר שעשה לך את המזנון מה העלות. אשמח גם שתעדכן אם קלעתי בתמחור. יאללה שיהיה בהצלחה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
@boren
אין שום רעידות. המזנון עשוי מעץ מסיבי והוא די כבד ועל בסיס גלגלי סיליקון, ותחתיו רצפת פרקט שסופגת רעידות של קפיצות ילדים אפילו. עלה לי לא מעט למען האמת.
חיתוכי התדרים על 80HZ, והבאס היחידי יוצא מהסאב. הסאב יושב על רצפת פרקט בכלל, בלי פיסת עץ אחת שמחוברת למזנון.
מדובר בסט רמקולים די איכותי שאיתו יכול להפיק את המירב ולפי שביעת רצוני. ולפי עדות של מקצוען שהיה בביקור פעם, העיד "שהבמה" מאוד רחבה והוא הופתע מאוד לטובה ביחס למיקום ולמרחקים.
לגבי הרווחים בשקעים תוכל לראות בתמונה הראשונה כמה רווח יש מעל לרסיבר, מעל 6 ס"מ, וגם הנחתי 2 מאווררי 12 מ"מ מעליו על מנת לשאוב את האוויר החם שטמון בתוך הרסיבר. ודאגתי שהמזנון לא יהיה סגור מאחורה (בגב). כך גם לגבי המחשב שיש לו מאווררי פליטה אחוריים. זה מחשב גיימינג בכלל הרבה מעבר ל HTPC.
אין שום רעידות. המזנון עשוי מעץ מסיבי והוא די כבד ועל בסיס גלגלי סיליקון, ותחתיו רצפת פרקט שסופגת רעידות של קפיצות ילדים אפילו. עלה לי לא מעט למען האמת.
חיתוכי התדרים על 80HZ, והבאס היחידי יוצא מהסאב. הסאב יושב על רצפת פרקט בכלל, בלי פיסת עץ אחת שמחוברת למזנון.
מדובר בסט רמקולים די איכותי שאיתו יכול להפיק את המירב ולפי שביעת רצוני. ולפי עדות של מקצוען שהיה בביקור פעם, העיד "שהבמה" מאוד רחבה והוא הופתע מאוד לטובה ביחס למיקום ולמרחקים.
לגבי הרווחים בשקעים תוכל לראות בתמונה הראשונה כמה רווח יש מעל לרסיבר, מעל 6 ס"מ, וגם הנחתי 2 מאווררי 12 מ"מ מעליו על מנת לשאוב את האוויר החם שטמון בתוך הרסיבר. ודאגתי שהמזנון לא יהיה סגור מאחורה (בגב). כך גם לגבי המחשב שיש לו מאווררי פליטה אחוריים. זה מחשב גיימינג בכלל הרבה מעבר ל HTPC.