הגיהנום קפא?! סמסונג תייצר מסכי QD-OLED להמונים

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

Huber כתב:
...
...
·

הבעיה שלי היא לא עם כל הליין שיש שם, הבעיה שלי היא בטענה המגוכחת של "דגמים מצוייים במחירים מצויינים" :roll:
...
·

אז עשיתי בשבילך את שיעורי הבית שאתה ממאן לעשות, הנה הליין שיש שם:

https://www.shufersal.co.il/online/he/ק ... erUnit-asc

לקחתי את אחד המסכים הכי יקרים שמצאתי שם, סמסונג Q7F, ותראה מה מצאתי בחיפוש מהיר:

https://www.hometheater.co.il/vp2644077

https://www.hometheater.co.il/vt278163.html

וזה עולה לך בקו אחד עם הטענה של "מסך מצויין במחיר מצויין"?! :roll:

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

אתה מסיק עכשיו מהפרט אל הכלל? האם מסך אחד כושל שנמכר בשופרסל, מפיל את הטענה שמוכרים שם מסכים מצויינים במחירים מצויינים? זו לוגיקה שגויה. את ה Q7F מכרו גם בחנויות מתמחות. אפשר לפסול גם אותן?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

nir11 - אני לפחות מביא דוגמאות. תראה לי דוגמא אחת ל"מסך מצוין במחיר מצוין" כי שטענת בשופרסל ונמשיך את הדיון.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

למשל RU 7100 55 שנמכר שם במחיר 2200 שקל עם אחריות תמוז. זה מסך מצויין (ראיתי אותו בפעולה), אפשר אמנם להשיג אותו ב 200 שקל פחות, אבל קח בחשבון שאתה תוך כדי קניה, פשוט שם אותו בעגלה ומשלם בקופה. זה חייב להיות שווה משהו.
קיבל 7.5 ב rtings. מדובר על מסך ברמת כניסה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8265

שליחה

@nir11
·
מסך מצויין זה בטח לא. מסך ברמת הכניסה.

ומה זה אומר?

שנה אחריות + שנתיים נוספות אחריות מוגבלת ע"פ תקנון חברת תמוז

https://www.d.co.il/62907460/17850/

לי נראה שאלקטרוניקס פרו עדיף :lol:

אפילו בזאפ אפשר להשיג אותה זול יותר

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=990410

ושים לב מה כתוב באתרים שמוכרים את הטלוויזיה הזאת מתמוז לגבי התמיכה בשפות ומערכת ההפעלה!!!!!

קיצר, מציאה זה לא בכל המובנים

מחקר כבר אמרו לך?

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כמה רפש בהודעה אחת.
אני באמת לא מתכוון להגן פה על תמוז, או על אלקטרוניק פרו.
מסכי 4K ברמת כניסה של LG וסמסונג הם מסכים מעולים, יש לי שלושה כאלה, בני שנה. אני מרוצה מהתמורה, לא קניתי בשופרסל, ואין לי מניות שם. בסך הכל מדובר על מסכים מצויינים, במחירים מצויינים, ורק כל מני מתנשאים למיניהם, סותמים את האף רק מעצם המחשבה על רכישת מסך בסופר.
זה בסך הכל מוצר צריכה, היום יותר מתמיד, לא מפזרים על המסכים בשופרסל אבקה שמבזה אותם.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@nir11
·
עובדות ניר, לא רפש. היחידי שמטיל פה רפש ניר, זה אתה, שמעיז לקרוא לאנשים ששמים את העובדות במלואן על השולחן מתנשאים.

גם אצלי בבית יש שני מסכים ברמת הכניסה מתוך 3. אבל הם ניקנו לאחר בדיקה מיבואן עם אחריות נורמלית כאשר כל הפונקציות שלהם פועלות. אלו ברמת הכניסה טובים למחיר, אבל זה שלא ברמת הכניסה טוב יותר ולכן הוא גם האופציה הראשונה תמיד של בעלי המסכים האחרים בבית.

הבעיה עם מה שאתה מציע, זה שלא נראה לי שמסבירים ללקוחות שיש מחיר למחיר ה"זול" לכאורה ומהו, כדי שלפחות יוכלו לעשות את השיקול של לקנות את הזול (אבל ממקום שבאמת זול) או לקנות אחד מיבואן רשמי או יבואן רציני אחר שאצלו הפונקציות פועלות ומשך האחריות ארוך יותר.

עצם העובדה שאתה אומר שמסך עם אחריות סוג...שפונקציונלית פעיל חלקית הוא מצויין אתה לטעמי חוטא לאמת ומטעה אנשים.
נערך לאחרונה על ידי integral ב 21/10/2019 16:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

למחוק

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תקשיב, הפכת את הדיון לאחריות רשמית לעומת יבואן מקביל. אין לי עניין בשיח הזה. כל מה שאני אומר זה שבשופרסל מוכרים מסכים מעולים במחירים מעולים.
זה הכל.
אני אישית קונה מסכים ראשיים רק מהסדרות העיליות, אבל לחדר שינה של ילד, אני לא רואה שום סיבה לדלג מעל רמת הכניסה. המסכים האלה מעולים. הם חכמים, יש להם 4K , ויש להם איכות תמונה שלטעמי היא לא פחות ממדהימה.
זהו.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

nir11 כתב:תקשיב, הפכת את הדיון לאחריות רשמית לעומת יבואן מקביל. אין לי עניין בשיח הזה. כל מה שאני אומר זה שבשופרסל מוכרים מסכים מעולים במחירים מעולים.
זה הכל.
אני אישית קונה מסכים ראשיים רק מהסדרות העיליות, אבל לחדר שינה של ילד, אני לא רואה שום סיבה לדלג מעל רמת הכניסה. המסכים האלה מעולים. הם חכמים, יש להם 4K , ויש להם איכות תמונה שלטעמי היא לא פחות ממדהימה.
זהו.
...
·

ואחתום בזה שיידע כל קונה מסך שיש מחיר למחירים נמוכים, וכדאי מאוד שיברר מה כולל ומה לא כולל המסך בהזדמנות לעומת מה שהוא אמור לכלול בייבוא רשמי. כמו כן, אם יש מישהו שחושב שיש איזה יבואן מדבקה שמכיר טריקים שחברות כמו סמסונג, LG ואחרות לא מכירות, ולכן הוא יכול להביא טלוויזיה מדהימה במחיר מצחיק, אז הוא טועה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

nir11 כתב:
...
...
·

מעבר לזה, מסכי המדבקות שאתה כל כך לועג להם, נותנים מענה למי שהפרוטה פחות מצויה בכיסו. רואים בהם טוב יותר מאשר מסך יקר שקנית לפני עשר שנים. אלו מסכים לכל דבר, רק פשוטים יותר.
...
·

ממש לא מסכים.
1. לדעתי רוב רוכשי מסכי המדבקה אפילו לא מודעים לכך שאם יוסיפו עוד כמה מאות ש"ח יוכלו לקבל מסך ברמה אחרת לגמרי מסדרות הכניסה של מותגים כמו סמסונג, LG וכד....
ובכל מקרה, ברוב המקרים לא מדובר ב"עניים" כפי שניסית לתאר כ"הפרוטה אינה מצוייה בכיסם"...למרות שזה מאוד פוליטיקלי קורקט מצדך להיות רובין הוד ולנסות לרדת על ה"מתנשאים" שקונים מסכים יקרים יותר.
2. לפני כ10 שנים היה לי מסך LCD של טושיבה (שאז עוד היתה חברה אמיתית וייצרה גם מסכי HI ENDׂ)...
וראו בו הרבה הרבה הרבה יותר טוב מכל מסך מדבקה שנמכר היום.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@טלHD
·
ברור, אצלי יש LG שעוד מעט בת 8, ורואים בה יותר טוב מכל טלוויזיות ה 4K ברמות הכניסה של LG שקניתי לשכניי, חבריי ולינוקא ממש עכשיו (הלכה לו הסמסונג אחרי 5 שנים :( )

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

טלHD ו integral - אתם הורסים להם את תיאוריית ה"בשופרסל יש מסכים מצויינים במחירים מצויינים". מתנשאים שכמותכם, תפסיקו לשכנע אותם לרכוש OLED :lol:

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@Huber
·
ה LG הזאת דרך אגב הייתה מסדרת ביניים פלוס בזמנו (ועלתה משמעותית יותר ממה שעולה OLED היום)

בכלל לא הכנסתי לדיון את פלזמת העל הגדולה והמדהימה של סמסונג שעדיין למפתיע עובדת אצל אחותי בלי צריבות (וגם עלתה בזמנו כמו רכב מיני :lol: ).

חזור אל “מסכי OLED”