שירשור תגובות לסיכום מבחן המדפיים
- tilinger_y
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
השוואה בין המנצחים של נמר
האם יש חנות בה אפשר לשמוע את 4 המנצחים ?
--------------------------------------------------------------------------------
האם אתם מכירים חנות המחזיקה אותם? או שצריך לעבור בין כמה ומי הן המחזיקות?
תודה.
--------------------------------------------------------------------------------
האם אתם מכירים חנות המחזיקה אותם? או שצריך לעבור בין כמה ומי הן המחזיקות?
תודה.
המבחן הגדול
נמר, נהניתי לקרוא את המאמרים המלווים בצילומי ליאור.כל הכבוד על היוזמה-הזמן-והמאמץ.מחכה למבחן הריצפתיים הגדול 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אין מילים - זו סדרת המאמרים המוצלחת ביותר שהיתה לנו באתר.
ביצוע מושלם, השקעה מעל ומעבר!
כל הכבוד וישר כח לנמר וכמובן לליאור.
ביצוע מושלם, השקעה מעל ומעבר!
כל הכבוד וישר כח לנמר וכמובן לליאור.
לא זכור לי שקראתי סקירה כל כך מקיפה ושל כ"כ הרבה רמקולי
באף מגזין או ירחון מקצועי.
עבודה מדהימה
נמר, אם אני זוכר נכון יש לך אלקטרה 926 בתור רמקולים קדמיים.
אני (באופן אנוכי למדי) דווקא הייתי מתעניין יותר בסקירה של רסיברים היי-אנד (עד 20,000)או מגברי סטריאו עד 10,000 ש"ח כדי לראות מי מנצח.
באותה הזדמנות גם יכולת לומר איפה יש שינוי יותר מהותי בסאונד - בהחלפה של מגברים או של רמקולים.
עבודה מדהימה
נמר, אם אני זוכר נכון יש לך אלקטרה 926 בתור רמקולים קדמיים.
אני (באופן אנוכי למדי) דווקא הייתי מתעניין יותר בסקירה של רסיברים היי-אנד (עד 20,000)או מגברי סטריאו עד 10,000 ש"ח כדי לראות מי מנצח.
באותה הזדמנות גם יכולת לומר איפה יש שינוי יותר מהותי בסאונד - בהחלפה של מגברים או של רמקולים.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
theezway
1- אין לי 926 אלה 726 ... במשרד יש לי אלקטרה אך הוא אינו מושקע מי יודע מה באלקטרוניקה.
2- אני אדייק ואגיד כי היה {בלשון עבר} לי 726 ואני לקראת קבלת הרמקול החדש שלי שאפרסם את הקניה בקרוב.
לשאלתך.
בוודאי שההשפעה הגבוהה ביותר היא בהחלפת רמקול .
בנוגע למבחן רסיברים זהו אינו השטח שלי אלה של CAVI אחראי אודיו רב ערוצי , אני מתעסק רק בסטריאו ואנלוגי. ברסיברים אינני מבין מספיק בכדי לכתוב כתבה ממצא.
1- אין לי 926 אלה 726 ... במשרד יש לי אלקטרה אך הוא אינו מושקע מי יודע מה באלקטרוניקה.
2- אני אדייק ואגיד כי היה {בלשון עבר} לי 726 ואני לקראת קבלת הרמקול החדש שלי שאפרסם את הקניה בקרוב.
לשאלתך.
בוודאי שההשפעה הגבוהה ביותר היא בהחלפת רמקול .
בנוגע למבחן רסיברים זהו אינו השטח שלי אלה של CAVI אחראי אודיו רב ערוצי , אני מתעסק רק בסטריאו ואנלוגי. ברסיברים אינני מבין מספיק בכדי לכתוב כתבה ממצא.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר אתה מספר אחד.
תודה על כל ההשקעה האדירה בסקירה של כל כך הרבה רמקולים מדפיים.
באמת ובתמים אפשר להגיד שלפני הסקירה בכל הזדמנות לשמיעת רמקולים מדפיים היתה מתעוררת אצלי איזו שהיא מחשבה על כך שהצליל מהרמקול המדפי יהיה רזה מדי, לא מפורט מספיק.... אני לא יודע מאיפה הגיעו הדעות הקדומות על המדפיים אבל היה צורך בסקירה מקיפה ואיכותית כמו הסקירה הנ"ל כדי לשנות את השקפה זו על המדפיים.
לאחר הסקירה ושמיעת כמה רמקולים מדפיים אין ספק שדעתי על רמקולים מדפיים השתנתה כמעט מהקצה אל הקצה.
נוכחתי לגלות שרמקול מדפי יכול להיות בעל צליל נעים לאוזן, מפורט, מדוייק , אמיתי ... ושאין כל סיבה ממשית לפסול אותו כרמקול איכותי.
תודה רבה
צפיר.
תודה על כל ההשקעה האדירה בסקירה של כל כך הרבה רמקולים מדפיים.
באמת ובתמים אפשר להגיד שלפני הסקירה בכל הזדמנות לשמיעת רמקולים מדפיים היתה מתעוררת אצלי איזו שהיא מחשבה על כך שהצליל מהרמקול המדפי יהיה רזה מדי, לא מפורט מספיק.... אני לא יודע מאיפה הגיעו הדעות הקדומות על המדפיים אבל היה צורך בסקירה מקיפה ואיכותית כמו הסקירה הנ"ל כדי לשנות את השקפה זו על המדפיים.
לאחר הסקירה ושמיעת כמה רמקולים מדפיים אין ספק שדעתי על רמקולים מדפיים השתנתה כמעט מהקצה אל הקצה.
נוכחתי לגלות שרמקול מדפי יכול להיות בעל צליל נעים לאוזן, מפורט, מדוייק , אמיתי ... ושאין כל סיבה ממשית לפסול אותו כרמקול איכותי.
תודה רבה
צפיר.
אוף , כבר חיכיתי שזה יגמר , נמאס לי מכל מהדפייים הללו .
נמר
בנימה רצינית יותר
אתה יודע ומכיר את דעתי על העשיה
אני סבור שתרומתך לאתר , ליבואנים , ולקהילה האודיו בארץ גדולה.
יחד עם זאת אני סבור שהתרומה הגדולה ביותר היתה לך , לידע , לניסיון .
מעט מאוד אנשים מגיעים לכאלו השיגים בשנתם האודיופילית הראשונה .
כרגע נוצר חלל ריק (וואקום ) , למיטב ידיעתי בזמן הקרוב לא ניראה סקירות ראש בראש בהקיף שביצעת
ואכן זה אתגר בשביל כולנו .
אני אישית רוצה להודות לך על התרומה היה כיף , וחבל שניגמר .

נמר
בנימה רצינית יותר
אתה יודע ומכיר את דעתי על העשיה
אני סבור שתרומתך לאתר , ליבואנים , ולקהילה האודיו בארץ גדולה.
יחד עם זאת אני סבור שהתרומה הגדולה ביותר היתה לך , לידע , לניסיון .
מעט מאוד אנשים מגיעים לכאלו השיגים בשנתם האודיופילית הראשונה .
כרגע נוצר חלל ריק (וואקום ) , למיטב ידיעתי בזמן הקרוב לא ניראה סקירות ראש בראש בהקיף שביצעת
ואכן זה אתגר בשביל כולנו .
אני אישית רוצה להודות לך על התרומה היה כיף , וחבל שניגמר .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה אייל.
אני מקווה שהוואקום הזה לא יהיה ומישהו יקח על עצמו סידרת כתבות או אפילו כתבת אודיו אחת.
לי עכשיו אין כל כך הרבה זמן , וגם לא לך {כמו שאני יודע} ויהיה חבל אם הנושא הזה ידחק הצידה .
בנוגע לתרומת סידרת הכתבות הזו לאוזני.
אכן תרומה גדולה וזכות אדירה, זה די נדיר לשמוע כל כך הרבה רמקולים באותו מקום , על אותה הגברה , אותה מוסיקה.
הלמידה כאן היא הפרס שאני קיבלתי , הרפרנס , הקשרים עם היבואנים , והתגובות של החברים כאן.
בשורה התחתונה נהנתי מאוד ... הייתי נהנה יותר אם הכתבות היו עולות מהר יותר, אך מה לעשות אני לא היחידי שכותב כאן.
אני מקווה שהוואקום הזה לא יהיה ומישהו יקח על עצמו סידרת כתבות או אפילו כתבת אודיו אחת.
לי עכשיו אין כל כך הרבה זמן , וגם לא לך {כמו שאני יודע} ויהיה חבל אם הנושא הזה ידחק הצידה .
בנוגע לתרומת סידרת הכתבות הזו לאוזני.
אכן תרומה גדולה וזכות אדירה, זה די נדיר לשמוע כל כך הרבה רמקולים באותו מקום , על אותה הגברה , אותה מוסיקה.
הלמידה כאן היא הפרס שאני קיבלתי , הרפרנס , הקשרים עם היבואנים , והתגובות של החברים כאן.
בשורה התחתונה נהנתי מאוד ... הייתי נהנה יותר אם הכתבות היו עולות מהר יותר, אך מה לעשות אני לא היחידי שכותב כאן.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
מבחן המדפיים
תודה על ההשקעה וכל הכבוד!
הערה: כאודיופיל ותיק וכבעלים של המדפיים- CABASSE ANTIGUA יש לציין שרמקול יוצא דופן זה יצא לאור כחלק ממערכת HT עם המלצה אינטגרלית לנקודת חיתוך בקרוסאובר , ראה
http://www.cabasse.com/french/telecharg ... ce_MT3.pdf -
ומכאן חולשתו היחסית בנמוכים כשהוא עצמאי. עם זאת כאן באים לידי ביטוי היחסים
מגבר/רמקול וכדי למצות את תכונותיו חובה לבדוק מגוון של מגברים שונים.
ושוב תודה.
הערה: כאודיופיל ותיק וכבעלים של המדפיים- CABASSE ANTIGUA יש לציין שרמקול יוצא דופן זה יצא לאור כחלק ממערכת HT עם המלצה אינטגרלית לנקודת חיתוך בקרוסאובר , ראה
http://www.cabasse.com/french/telecharg ... ce_MT3.pdf -
ומכאן חולשתו היחסית בנמוכים כשהוא עצמאי. עם זאת כאן באים לידי ביטוי היחסים
מגבר/רמקול וכדי למצות את תכונותיו חובה לבדוק מגוון של מגברים שונים.
ושוב תודה.
אהבה היא הדרך- האושר הוא הסימן והאור הוא המטרה.
לנמר ולליאור כול הכבוד על ההשקעה נהניתי לקרוא את הסיכום , ועברתי על חלק מהמבחנים , ואני חייב לומר שהעברת את החוויה בצורה מעולה לדעתי . נקווה שנשמע ממך עוד
בנוסף לכך אם אוכל להתעלק על השירשור , האם היה רמקול שנתן פירוט כה טוב כמו הטריאנגל קומטה והיה לו באס חזק ויורד נמוך ? או שאתה מכיר משהו כזה ברמקולים אחרים ?
בתודה מראש
בנוסף לכך אם אוכל להתעלק על השירשור , האם היה רמקול שנתן פירוט כה טוב כמו הטריאנגל קומטה והיה לו באס חזק ויורד נמוך ? או שאתה מכיר משהו כזה ברמקולים אחרים ?
בתודה מראש
אבל האם לא הובטחה גם כתבה על האלקטרוניקה ששימשה את נמר בכל המבחנים ?
המגבר וה CD של אודיולאב שנהיו די פופולריים כאן בקרב חברי האתר ?
מאמץ אחרון, נמר....
המגבר וה CD של אודיולאב שנהיו די פופולריים כאן בקרב חברי האתר ?
מאמץ אחרון, נמר....
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז