חבר שלי לא קנה, אמרתי שח.י הציעו לו ב 800 כדי להראות לפותח השרשור שהוא קיבל מחיר הגיוני
לגבי ההשוואה למחירי חו"ל זאת לא הנקודה במיוחד לא במעמד הקניה
אתה מוזמן לפרסם את הדיל הזה בפורום דילים כדי שכל החברים יוכלו להנות מזה
(362 שקל זה עדיין לא 200 שקל שציינת לפני)
שחר
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
@mdk_25
אני מניח שאתה בעל דירה בארץ, וגם אוטו, וגם מסך טלווזיה חדש דנדש וכו' וכו'.
לפי מה שאתה טוען אתה גם פראייר, כי המחירים בחו"ל של כל הנ"ל זולים משמעותית.
אין מה להשוות מחירי חו"ל למחירים בארץ.
הטכנאים מכרו לו זרוע במחיר שזהה למחיר שניתן לקנות בארץ, מה ציפית, שימכרו לו במחיר של חו"ל?
@ariel-ro
·
את הדירה שלי לא יכלתי לקנות בחו״ל בזול יותר, גם לא את האוטו ולא את הטלויזיה.
אפילו את הטלפון לא יכלתי - בדקתי, בארץ היה יותר זול. אשכרה מכרו לי בארץ במחיר של חו״ל! היית מאמין?!
אבל דבר שיכלתי לקנות בחו״ל יותר זול, קניתי.
אולי יפתיע אותך, אבל אני מעדיף לשלם 10 שקל על כבל HDMI או קייס לטלפון ולהזמין מחו״ל, ולא לשלם 100 שקל בחנות בארץ על אותו מוצר בדיוק.
כזה אני, מוזר ...
mescaline
חבר ותיק
תגובות: 1900
שליחה
נגיד שהזרוע שהתקינו לו באמת עולה 100 שקל, מה עם "כאן ועכשיו" וזה מותקן על הקיר כולל מסך, כולל אחריות על הזרוע וכולל אחריות על ההתקנה עצמה?
זה לא שווה כמה מאות שקלים?
Castle
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שליחה
דברתי עם החברה והם אמרו לי שאני יכול לפרק את הזרוע והם יבואו לקחת ואקבל זיכוי מלא של הכסף. נראה לי שאלך על זה. יש לכם זרוע זולה יותר להמליץ לי עליה? והאם להתקין לבד? כי הם רוצים 280 על התקנה ככה שזה ייצא כבר לא משתלם. לא אמור להיות בעיות אם אתקין לבד?
או שאוכל בכלל להתקין את המעמד הרגיל שהם הביאו לי. אבל השאלה אם זה בכלל נכון שאצטרך בכל פעם להרים את המסך בשביל לחבר כבל כלשהו?
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074
שליחה
מה ?! אתה רציני ?! באמת ?!
מה תחסוך, כמה מאות בודדות של שקלים. הזמן שלך לא שווה יותר ?
אם אתה שואל אם להתקין לבד אז כנראה שאין לך ניסיון וממש לא הייתי ממליץ לך להתחיל להתנסות על הטלוויזיה החדשה שקנית. להרים לבד לא תצליח, אז תצטרך לבזבז את הזמן של עוד מישהו.
שחרר, לך תהנה מהטלוויזיה.
המחיר ששילמת סביר, לא דפקו אותך כביכול במעל 1200 שקל והיו מקרים מעולם.
יש דברים שאחרי שנעשו, עדיף לא לגעת.
כולה כסף, נייר עם מספר עליו. עובדים קשה בשביל להביא אותו אבל עדיף שנהיה בריאים ומאושרים.
לך תהנה ותתחדש (לדעתי בכל אופן).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
mdk_25
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
שליחה
Castle כתב:יש לכם זרוע זולה יותר להמליץ לי עליה?
...
כל זרוע איכותית מחברה ידועה תתאים
והאם להתקין לבד? כי הם רוצים 280 על התקנה ככה שזה ייצא כבר לא משתלם. לא אמור להיות בעיות אם אתקין לבד?
...
תבדוק איתם, אבל למיטב זכרוני אם אתה מתקין לבד אתה מאבד אחריות על הטלויזיה.
חוץ מזה, זאת טלויזיה ״58 אינצ׳, אתה צריך 2 אנשים כדי לתלות אותה על קיר.
או שאוכל בכלל להתקין את המעמד הרגיל שהם הביאו לי.
...
כן, אתה יכול להתקין את המעמד החינמי שבא עם הטלויזיה
אבל השאלה אם זה בכלל נכון שאצטרך בכל פעם להרים את המסך בשביל לחבר כבל כלשהו?
...
תלוי באיזה מעמד מחוברת הטלויזיה ואיפה היציאות שלה.
לי יש פיליפס ישנה עם מתקן צמוד לקיר, אבל היציאות שלה בצד כך שקל לחבר בלי להזיז כלום.
חוץ מזה שצריך לחבר כבל פעם בשנה בערך, וצריך רק להזיז את הטלויזיה, לא לפרק את כל המתקן.
וחוץ מזה שאפשר פשוט לחבר את כל הכבלים מראש, ואז להשתמש לפי הצורך.
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074
שליחה
בפעם הבודדת הזו שצריך להשתמש בזרוע, זה שווה כל שקל הנוחות הזו.
ואני מדבר מניסיון.
בכל מקרה, אם אתה רוצה לחסוך את הכמה גרושים, קבל רעיון.
תקנה בארץ או תזמין מחו"ל את אותה זרוע שהתקינו לך בדיוק במחיר הכי זול שתוכל להשיג. ואת הזרוע הזו תחזיר להם.
בלי כאבי ראש של פירוקים, קדיחות ההתקנות מחדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
mescaline
חבר ותיק
תגובות: 1900
שליחה
עכשיו כשיקרה משהו יאשימו את ההתקנה שלך
ice2k
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
שליחה
ואם יקרה משהו עם התקנה שלהם - נראה לך שזה יעזור לו?
אנשים תהיו ראלים, עשקו אותו וזו הנקודה כאן. החברה ניסתה לעשות UPSALE לטלווזיה עם מוצר שיש עליו הרבה רווח (וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה - כדאי שתתעלמו מZAP שכולם יודעים שהלקוח הטמבל יבדוק שם) וכל זאת במטרה להעלות את הרווחים על טלווזיה שהרווחים עליה לא גראנדיוזים עקב התחרות (או שרות ההתקנות). זה לא מעניין כמה הזרוע עולה, זה מעניין כמה פיתרון דומה עולה בארץ וזה הרבה פחות.
אני בשוק מכל הקשקושים שרושמים כאן. מסביר למה המחירים בארץ יקרים - כי הלקוח פשוט פראיר, ואם אפשר - אז למה לא.
אנשים לא סוגרים את החודש בגלל תרבות צריכה מטומטמת, תלמדו מהאמריקאים.
ariel-ro כתב:מה היה לנו-
מכרו לך זרוע במחיר השוק -650ש"ח.
הסבירו לך שחיבור כבלים עם מתקן צמוד קיר הוא לא נוח ועלול לגרום לנזק - נכון.
הזרוע הכי טובה - האמת שמבנה כזה של זרועות הוא מעולה, הרבה יותר טוב מהזרועות הפשוטות. אלו זרועות יציבות וחזקות ששומרות על פילוס.
אף אחד לא עבד עלייך, לא יצאת פראייר.
הם בין השאר אנשי מכירות-מטרתם למכור, לא שיקרו עלייך, לא כפו עלייך וגם לא גנבו אותך.
בקיצור, תמשיך הלאה בחיים.
ולכל המצדדים-
אם היה כתוב בכותרת "ח.י" זאת גם הייתה התגובה? או בגלל שזאת אלקטרוניקס פרו אפשר לנגח?
...
·לא מכיר אותך ,
אך מדבריך עושה רושם שאתה מאלקטרוניקס.
נכון ?
רק בריאות !
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
shlomis1zzz כתב:
...
...
·לא מכיר אותך ,
אך מדבריך עושה רושם שאתה מאלקטרוניקס.
נכון ?
רק בריאות !
...
הזוי ובזוי בו זמנית :lol:
חבר'ה, לא מבין מה קרה? זה חדש שאנשי מכירות מטרתם למכור?
אף פעם לא הסתובבתם בין חנויות? לא קניתם דברים? גם בארץ, וגם בחו"ל? אתם לא יודעים שככה זה עובד?
הציעו לו משהו במחיר שהוא שווה, נתנו לו את הסיבות, אולי עשו שיווק אגרסיבי, והוא קנה...
מפה ועד עשקו אותי וגנבו אותי?
פות"ש - אם בא לך זרוע, תישאר איתה. רק להחליף, לקחת אליהם, לקנות חדשה, להתקין יעלה לך כמה שעות עבודה טובות, ועוד העלות של הזרוע החדשה.
תגידו
רק אני רואה שהוא כתב >>> שמגיע לו מתקן קיר בחינם (בחינם= המחיר ששילם זה כולל התקנה על הקיר + מתקן קיר)
Castle כתב: (למרות 'אני מקבל אחת בחינם).
...
·
אם אתה לא צריך זרוע לטלוויזיה. אז אתה לא צריך זרוע. הכוונה בצריך זה לצודד את הTV לכיוון מסויים.
בשביל לשים 2 כבלים ב 7 שנים הקרובות שאולי תצטרך לא צריך זרוע.
מטים טיפה מהמתקן הרגיל את הטלוויזיה קדימה ( לא מרימים למעלה). מחברים את הכבל למקום המתאים.
קבל טיפ.
צלם את ה TV מאחורה לפני שאתה שם אותה על הקיר. וככה תדע בעתיד איפה לחבר את הכבל שתרצה ובאיזה כיוון הקונקטור.
תבקש שיביאו לך את המתקן שמגיע לך ולא סיפקו לך (ושילמת עליו) . חוצפה כזאת עוד לא ראיתי.
אם אתה יודע לקדוח בקיר 4 ברגים אז תעשה את זה לבד. אם לא בקש ממשהו טכני שיעזור לך. השכן. החבר. הדודה...מישהו בטוח שאתה מכיר מתמצא בזה.
אני ממליץ לשים 4 ברגי ג'מבו.
וגם לשים 2 ברזלים על הטלוויזיה מאחורה. שים לב שאתה משתמש בברגים מתאימים שסופקו עם המתקן ואתה שם אותם עם ספייסרים שגם מגיע עם המתקן.
לא לשים בורג ב TV בלי הספייסרים. אחרת אתה תסדוק את המסך.
תחבר את המכשירים לטלוויזיה. ותהנה.
מדובר בעבודה של 25 דקות במקסימום....
אם אתה לא מתמצא בקדיחות והרכבות. ולא מכיר מישהו כזה... אז תקח מתקין...
הנה סרטון. תראה אם אתה יכול להתמודד עם זה...
דבר שני לחברים פה
650 שקל לזרוק על זרוע ... לאחד זה גרושים ולאחר זה הרבה כסף. בטח ובטח שעל זרוע שאולי הוא בכלל לא צריך. אז בלי קשקושים ולהגיד שזה זיל הזול....
ב 650 שקל הוא יכול לקנות דיסק קשיח 8 טרה מאמזון ולשים שם סרטים שיספיקו לו לצפיה ל 20 שנה קדימה...
מה אתה מנסה להגיד ? שאלקטרוניקס פרו עבדו עלייך ושיש להם *** שירות ?
כל הפורום יודע את זה . זה ממש לא חדש ...
ice2k
חבר פעיל במיוחד
שליחה
ariel-ro כתב:
...
...
חבר'ה, לא מבין מה קרה? זה חדש שאנשי מכירות מטרתם למכור?
...
וואי אחי אתה הזוי ברמות (וזה כי חיפשתי מילה מנומסת). מה הקשר בין מה שאתה רושם לסיטואציה בפועל ?? אתה מאשים את פותח התרד שהוא טיפש או תמים? אתה עד כדי כך לא ישר שאתה מראש חושב שכל שאר האנשים לא ישרים וכנראה יפעלו בדיוק כמו שאתה היית פועל? מאיזה עולם הגעת? מזכיר לי חשיבה של אנשים בעולם שלישי...
אף אחד לא אמר "רימו אותו", אמרו "עשקו אותו", מכרו לו משהו שהוא לא צריך באופן מוגזם, לא סחר הוגן שבו כל הצדדים מרוויחים אלא סחר עושק בו צד אחד עושה קופה על חשבון הצד האחר (קופה כפרה, לא רווח סביר והוגן) - איך ריבונו של עולם זה נראה לך הגיוני? בדקת בכלל כמה עולה הטלווזיה הזאת שהמחיר שלה מצדיק קניית מתקן מיותר ב 650 ש"ח כשבפועל מוצר דומה עולה גג 250 ש"ח בארץ? (הרי ההתקנה כבר כלולה במחיר הטלווזיה).
ידידי היקר וההזוי, אתה לא תורם כלום לאנשים במדינה הזאת עם ההברקות הנמוכות שלך. ותגובות בסגנון "כולה מה קרה?" אתה מוזמן לרשום בפורומים אחרים.
יאללה, בואו נחנך את כולם להעלות מחירים כי אלו האינטרסים של אנשי מכירות, פחחחחחח... הזוי.. (וזה בסדר, אתה מוזמן לא להתרגש ממני, רק עדיף לטובת כולם שלא תרשום כאן כלום)
יש לנו את הזרוע הזו כבר תקופה ארוכה והיא תענוג יחסית לזרועות קודמות. למי שצריך רק מסך סטטי אז כנראה בזבוז כי כמה פעמים כבר משנים חיווט. אבל למי שצריך מסך מתכוונן היא מומלצת בחום
ice2k
חבר פעיל במיוחד
שליחה
@ariel-ro
·
אני חושב שאף אחד לא רוצה שתענה כאן ברצינות, זה בסדר גמור.
ורק כדי להבהיר את הדברים - אף אחד לא טען שנעשתה כאן עברה, שזה לא חוקי, שזה עובר על תנאי החוזה, על החוק להגנת הצרכן, משום מה אתה מגיב כאילו מישהו כן אמר את זה.
כולם כולל פותח התרד בכלל הלינו על משהו אחר לגמרי, שמשום מה אתה בעקשנות ובכוח מתעקש לא להבין.
טלווזיה בסיסית של 2200 ש"ח, מתקן HIGH END ב650 ש"ח. לרוב האנשים השפויים זה נשמע מאוד לא מאוזן. כבר עדיף להשקיע את הכסף בטלווזיה יותר טובה עם מתקן זול הרבה יותר שעושה עבודה דומה (שמראש הוא בכלל לא התכוון לקנות סוג של מתקן כזה).
לזה לא קוראים התאמה הוגנת לצרכי הלקוח (כשגם התקציב הוא חלק מזה, ומחיר הטלווזיה מעיד על נושא התקציב).
זה ששיווק אגרסיבי ולא מוסרי זה חוקי ואפשרי - זה נושא אחר לגמרי, אני עדיין לא מבין מה הקשר לנושא. ואני מניח שעדיין תמשיך להתעקש.
כמו שאמרתי - הצדקה של שיטות כאלה רק גורמות לעליית מחירים ולהוצאות גבוהות יותר - כי לאנשים זה נראה לגטימי אז ברור שיעשקו אותם, פורומים כמו פה זו הזדמנות לחנך לתרבות צריכה נבונה ולכן אנשים כתבו מה שכתבו, ובצדק.
"...כביכול דחפו לי..."
"כן עבדו עליך. "
"האם מכרו לך את הזרוע במחיר מופקע? כן "
"טכנאים של אלקטרוניקספרו עבדו עלי? ... במילה אחת - כן. "
"עשקו אותו"
"שאלקטרוניקס פרו עבדו עלייך ושיש להם *** שירות ? כל הפורום יודע את זה . זה ממש לא חדש ..." - שהגיע אחרי ההודעה שלי.
אני מבין שמאוד חורה לך שרשמתי גנבו במקום מחיר מופקע ועשקו, וכפו במקום "דחפו לי"...
מסחר הוגן? תהיה הוגן עד הסוף.
פות"ש רשם על סוגייה שהייתה לו, ישר הגיעו כל הנשמות הטובות ורשמו לפות"ש את הנ"ל, לאחר מכן פות"ש השרשור פנה לחברה והם אישרו לו להחזיר את הזרוע המשומשת עם זיכוי מלא.
האם מישהו מהמקטרגים טרח רק לתת מילה טובה, אחת קטנה?
לא, מה פתאום. השרשור הזה יישאר לעד כשרשור שהתחיל שאיש מכירות מכר מוצר ללקוח בהסכמתו המלאה, ללא כל התנייה של המכירה באחריות על המוצר, והמשיך בכך שמכפישים את נותן השירות ללא הכרה.
באופן כללי-
זה לא חדש ברשת ולא חדש במדיה.
אנשים הפכו להיות החוקר השופט והתליין, אף אחד לא טורח להתנצל על הטעויות שלו, ואם דעה של מישהו אחר לא מתאימה ישר מתחילים לתקוף באופן אישי, ללא התייחסות קונקרטית, ומתחילים לזרוק סיסמאות שבכלל לא קשורות.
ממליץ לך באופן אישי לדעת לקבל דעות של אחרים, ואם ברצונך להיות מחנך דגול, גם לדעת איך לדבר אל אנשים.
לצערי אנשים כמוך(ובזמן האחרון יש לא מעט כאלה) רק פוגעים בקבלת אנשים חדשים לפורומים(שגם ככה במצב אנוש בגלל הרשתות החברתיות), וכולי תקווה שמנהלי הפורומים יעשו עם זה משהו, אחרת גם הפורום הנהדר הזה יעלם.
הזרוע שהתקינו לך מעולה,
מתקן שבנוי טוב, בצורה מסיבית ומתאים למסכים גדולים וכבדים,
אם אין לך שימוש ביכולות של הזרוע (הרחקה מהקיר, והטיה לצדדים) אז אין לך ממש צורך בכזו זרוע,
והייתה יכול להסתפק בזרוע הפשוטה בחינם, אבל לא עבדו עליך. זו זרוע מעולה.
אני יכול להבין את נקודת מבטם של הטכנאים, כל מה שהם עושים כל היום זה להתעסק עם חיבורי המסך מאחור,
אני אישית מנהל תקשורת בקיבוץ בו אני גר וגם לי יוצא להגיע ללקוחות ולבדוק תקלות וכו',
אם לא מותקנת זרוע כזו אז תמיד צריך את עזרת הלקוח בכדי להוריד מהקיר ולהשעין על המזנון בצורה לא נוחה,
לעומת זאת, כשמותקנת זרוע שניתן להרחיק את המסך מהקיר אז זה פשוט מאד נוח,
הטענה היחידה שאפשר לטעון כלפי המתקינים היא: שאולי הם לא התחשבו בצרכיו האישיים של הלקוח,
לא נכנס לשאלה האם זה חמור או גובל בהטעיית לקוח, אבל הם בטח לא שיקרו,
מה שהם אמרו זה אמת, מאד נוח אם צריך להזיז את המסך מכל סיבה שהיא.