מחפש המלצה לאוזניות : OverEars, דגש על סאונד טוב, לא קריטי בלוטוס

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Mad-Dog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

מציק לי אורך הכבל ושטיפה מגושמות מידי, העדפתי משהו קליל יותר .
ולגבי מה שתיארת: שמעתי את זה בעבר , שהאוזניות "נפתחות".

Fadida
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103

שליחה

אני יושב במשרד אז לא פתחתי את הכבל עד הסוף וזה בסדר לי והאמת שבגלל ששמעתי (ואני מרגיש) עליהן שהם דיי רובסטיות אני לא פוחד לקחת אותן בתיק.

לדעתי הם רק לשמיעה בישיבה, להליכות ברגל אני אישית הלכתי על אוזניות true wireless שזה ללכת על נוחות להקריב איכות אבל לא נורא אם זה רק חלק קטן מהזמן שבו אני שומע עם פחות דיטייל

יותר נייד זה ה Sony mdr וה ath msr7
כשהסוני (ה A1) פחות עמידות מנסיות (פדים נקרעו לי ולחבר בו זמנית אחרי שנה מהרכישה, ואחרי הרבה זמן הפלסטיקים עושים רעשים)

אולי שיפרו בדגם החדש, החבר אולי קונה אותם ואז אוכל לעדכן כשאשמע אצלו.

Mad-Dog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@Fadida
·
החבר קונה את ה mdr-1am2 ? למרות נסיונו המר עם הדגם הקודם? זה אומר שהיו גם יתרונות? איך הסאונד ?
קיצור לקחת את ה DT770 ? לא מבאס להיתקע עם ה 3 מטר כבל הזה ?

Fadida
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Mad-Dog
·

על הדגם הקודם אני יכול להעיד שהיה מדהים ואני מידיי פעם שומע אצלו שוב כדי להזכר בדגם.
מאוד נוח וממש קל, הבעיות חריקת פלסטיק היו רק אצלו האמת וגברו רק אצלו, לראשונה כשקיבלתי מאמזון היו לא את הבעיות חריקה ומייד ביקשתי להחליף, בגדם שהגיע לא היו בכלל בעיות חריקה וזה נשמר כך עד שהחזרתי אותם (הסכימו לקבל אותם חזרה שנה וחצי אחרי חחח) בדיעבד הייתי קונה פדים ולא מתקמצן כמו מניאק כי נפלתי על דגם שלא חורק לא משנה מה תעשה לו (90% מהאנשים שאני ציפיתי בהם התלוננו על חריקות)

הצליל שלהם ממש כייפי שבא לך לזוז איתו, האמת שעם ה DT 770 אחרי ש"נפתחו לי" גם מתחיל להזכר בכיף שהיה עם הסוני וקצת מתקשה להצביע על ההבדלים הקטנים, לכן אני מרגיש שרק אבלבל אותך. אני כן יכול לומר שה DT 770 עם רזולוציה טובה יותר + הבאס (בעיקר גם SUB BASE) שמייצרות ברמה הכי גבוהה ששמעתי (לא שמעתי אוזניות שעולות מעל 1500 שח :)). כמעט ואפשר להרגיש או לדמיין אותו (כגון איזה סוג סתירה שתקבל לפנים תייצר אותו חחחחח)

הכי טוב זה לשמוע בעצמך או להקשיב קצת למבקרים כי אני לא יודע לתת על זה ביקורת ניטרלית שתוכל ממש לדמיין את עצמך עם זה. יש סרטוני דמו סאונד שאני קצת סקפתי לגביהם אבל בוא תנסה רגע תגיד מה אתה מרגיש

לינק לוידאו

לינק לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=zwVAgWoqkLM">לינק לוידאו

https://www.fullcompass.com/common/products/lgr/271485.jpg[/img2]

Mad-Dog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הסוני קלילות יוצר ולכן הייתי משקיע את ה 50 פאונד הנוספים , אבל בניגוד לסוני WH-1000XM3 שכל הביקורות מהללות, וגם ה DT770 שכולם עפים על זה כבר כמה עשורים... על ה 1am2 כמעט לא מדברים, וגם איפה שכן ההתלהבות קטנה מאוד.
טטב, נראה לי ה dt770

Fadida
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Mad-Dog כתב:הסוני קלילות יוצר ולכן הייתי משקיע את ה 50 פאונד הנוספים , אבל בניגוד לסוני WH-1000XM3 שכל הביקורות מהללות, וגם ה DT770 שכולם עפים על זה כבר כמה עשורים... על ה 1am2 כמעט לא מדברים, וגם איפה שכן ההתלהבות קטנה מאוד.
טטב, נראה לי ה dt770
...
·
מסכים איתך שזה מבלבל, אני חושב שתהנה מאוד ותזכור לתת להם קצת זמן אם בטעות יקרה לך מצב כמו שקרה לי

אגב, למה בחרת את המגבר הזה? אני גם שוקל לקנות

ה macbook pro שאני עובד עליו מצליח לדחוף אותם ממש יפה (אני שומע על קצת לפני ווליום מקסימלי) אבל נראה לי יותר רציני משהו יעודי לזה

Mad-Dog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

זה גם dac

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

קניתי את DT770pro 250ohm במצב משומש נטו לחלקים,
וכיום שיניתי את דעתי. אך עדיין לא יצא לי באמת להאזין להם.

אני לא ממליץ לקנות משומש, מהסיבה הפשוטה כי האזניות לא יקרות ופאדים חדשים עולים 100ש"ח.

למה כן האזנתי הרבה, ל DT880 Edition2005 250ohm שהן דורשות הגברה טובה.
דרייברים זהים DT770pro 250ohm לדגמים שיצאו אחרי שנת 2005

חוות דעת על הסאונד:
מדהים, גוון הסאונד הכי עמוק והכי יפה שיצא לי לשמוע.
פשוט אין על BEYERDYNAMIC
בקטגוריית המחירים שלהם, המוצרים שלהם שווים את זה.
חברה מקצועית מאוד!

חיסרון ב DT880
- פאדים שהם נורא נוחים, נשחקים מאוד מהר, שיש שוני בינם לפאדים של DT770 שהם יותר קשיחים והם יותר מרגישים כמו פאדים מחומר דמוי עור
למעשה אלו פאדים מחומר דמוי עור שעליהן יש את ציפוי הבד מודבק בדבק (לכן אסור לכבס אותן גם אם מאוד רוצים), מוצרי BEYER או מוצרי עור בכלל לא מומלץ לכבס, זה מנסיונות עבר.
- מראה מגושם ושוב פעם בגלל הפאדים, עדיף, לשמור את האזניות במקום סגור.
- הממברנה של הדרייבר עשויה מחומר אורגני שפועל דביק והוא פשוט מגנט, אפילו יותר גרוע השערות פשוט נדבקות אליו.
DT880 הוא היחידי שיש לו מספיק הגנות למנוע זאת.
באזניות אחרות DT990/DT770 איכות הדרייבר תפגע משמעותית עד לרמה של חריקות ובתקופה קצרה מאוד.
(עוד סיבה לא לקנות משומש, כדי לא לנקות אותו משערות דבוקות של אחרים).
- מאסיביות מדי
- כבל מחומר סוג ב', שגם נהרס עם השנים, מתקשה, ודופק את איכות הסאונד, מצמצם ברמות קיצוניות את התועלת והפוטנציאל של האזניות האלו.

נראה לי שכזה כבל ארוך מוסיף עוד איזה 6-8ohm (בחישוב גס) על התנגדות האזנייה.
עכשיו תחשב כמה זה 10ohm על דרייברים של 80ohm

חתכתי זוג של פאדים של DT770 ישנים ומבפנים הם כמו פאדים מחומר דמוי עור שמודבק עליו בד הוולור

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544

שליחה

legopart כתב: DT880 הוא היחידי שיש לו מספיק הגנות למנוע זאת.
באזניות אחרות DT990/DT770 איכות הדרייבר תפגע משמעותית עד לרמה של חריקות ובתקופה קצרה מאוד.
(עוד סיבה לא לקנות משומש, כדי לא לנקות אותו משערות דבוקות של אחרים).
- מאסיביות מדי
- כבל מחומר סוג ב', שגם נהרס עם השנים, מתקשה, ודופק את איכות הסאונד, מצמצם ברמות קיצוניות את התועלת והפוטנציאל של האזניות האלו.

נראה לי שכזה כבל ארוך מוסיף עוד איזה 6-8ohm (בחישוב גס) על התנגדות האזנייה.
עכשיו תחשב כמה זה 10ohm על דרייברים של 80ohm
...

legopart אתה שוב מחרטט בלי הבחנה:

1. בכל סדרת הDT יש עיגול ספוג שמתפקד כפילטר אקוסטי וגם לוכד שערות אקראיות. גם אם אתה מנשיר שערות כמו איזה חתול פרסי דרוש מאמץ מיוחד כדי לעבור את הפילטר הזה ולהגיע לדרייבר עצמו.

2. לוקח לכבל להתקשות אחרי כמה וכמה שנים טובות והוא גם לא נהרס מעצמו באופן ספונטני, יש שם strain relief הגון כך שהקביעה שלך "מצמצם ברמות קיצוניות את התועלת והפוטנציאל של האזניות האלו דורשת לוגיקה עקומה במיוחד.

3.. נו עשה טובה, כמה זה משנה את הdamping factor תוספת כזו על 80אוהם? הבדל של כמה אוהמים יעשה הבדל שמיע? אולי אם אתה משתמש בהם למוניטורינג של רעשים סייסמיים או משהו.

Fadida
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זהו באמת יש לי ב DT770 ספוג מגן ואפילו נתפסה בו כבר שערה חחח

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

Ilyan כתב:
...
...

legopart אתה שוב מחרטט בלי הבחנה:

1. בכל סדרת הDT יש עיגול ספוג שמתפקד כפילטר אקוסטי וגם לוכד שערות אקראיות. גם אם אתה מנשיר שערות כמו איזה חתול פרסי דרוש מאמץ מיוחד כדי לעבור את הפילטר הזה ולהגיע לדרייבר עצמו.

2. לוקח לכבל להתקשות אחרי כמה וכמה שנים טובות והוא גם לא נהרס מעצמו באופן ספונטני, יש שם strain relief הגון כך שהקביעה שלך "מצמצם ברמות קיצוניות את התועלת והפוטנציאל של האזניות האלו דורשת לוגיקה עקומה במיוחד.

3.. נו עשה טובה, כמה זה משנה את הdamping factor תוספת כזו על 80אוהם? הבדל של כמה אוהמים יעשה הבדל שמיע? אולי אם אתה משתמש בהם למוניטורינג של רעשים סייסמיים או משהו.
...
·
1. אכן את צודק
אני מכיר את העיגול ספוג בסדרות החדשות.
https://north-america.beyerdynamic.com/ ... w/id/2990/
[imgbig]https://mediacdn-f865.kxcdn.com/media/c ... 905099.png[/imgbig]

באמת מוצר טוב שמורכב מספוג ובד ביחד.
לצערי באזניות המשומשות שקניתי הוא פחות הועיל.
בגלל זה אמרתי: "משומשות לא לקנות"

2. כנ"ל אזניות משומשות שקניתי הכבל התייבש.
3. לפי טעמי, כבל שהרכבתי עבורן ובכלל חיבור XLR 4pin משפר להם את הסאונד.
לגבי שאר האנשים אז אין באמת צורך. אני עשיתי את זה על אחריותי בלבד!
זו כבר הבעיה האישית שלי
[imgur]5Jh3lZ9[/imgur]

ה80ohm זו רק בגרסת ה PRO
הייתי שמח לשמוע חוות דעת מאנשים איך הן נשמעות

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”