שלט harmony 895 - הגדרה והתקנה
יש לך אפשרות ללמד כל מקש אבל חבל - המאגר שלהם פותר 99% מכל מה שאתה צריך. צריך רק להתרגל לרעיון ואח"ז זה זורם. בכל מקרה, לדעתי גם לימוש כל מקש בנפרד - רק דרך האתר שלהם.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
צריך לפתוח קורס, איך לתפעל את השלט הזה
הוא כל כך מתקדם בשבילי , אני לא מצליח להבין שם דברים.
אני לא מצליח להבין דבר בסיסי אחד...
מה זה PowerToggle?
כי ראיתי שיש גם POWER ON וגם POWER OFF
הוא כל כך מתקדם בשבילי , אני לא מצליח להבין שם דברים.
אני לא מצליח להבין דבר בסיסי אחד...
מה זה PowerToggle?
כי ראיתי שיש גם POWER ON וגם POWER OFF
בשלט שלי למשל לטלויזיה יש כפתור אחד שמכבה או מדליק - זה power toggle ובמקרה שלי זה מה שאמור להפעיל או לכבות. בהתחלה עצבן אותי שזה מופיע בין הכפתורים האחרונים, אבל אחרי שהגדרתי את רוב הדברים, וגם עניתתי לשאלה: איך מכבים או מדליקים? האם בכפותר אחד או שניים... והאחרי שהגדרתי activities, משום מה כפתור זה גם מופיע בין הראשונים ב-DEVICE TV וגם ממילא נכבה או נדלק במסגרת שרשרת הפעילויות. הקיצר, מכשיר גאוני, חבל שלא חשבו על תהליך התקנה והגדרה יותר ידידותי... מאידך, מה התחליף? להגדיר כל מקש בנפרד?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
1. אם תכנס בתפריט ה device תוכל לערוך ולהגדיר מקשים חדשים ואת תפקידם (devices-- settings--customize buttons או advanced setup for this device)yarnic כתב:בעצת Yossigab ו -exupgh12 שהמליצו על 880 קניתי את השלט שבכותרת שהוא עם RF ומותאם לשוק האירופאי (זה ההבדל בין 890 ל-895).
התחלתי עם ההגדרות ומתברר שהסיפור די מייגע...
1. הגדרות המכשירים החשמליים (LDC, רסיבר, ממיר) - הוא מכניס לי כפתורים שאינם רלוונטיים לשלט, למשל בטלויזיה כפתור off הוא זה שגם מדליק וגם מכבה וכפתור on לא מגיב בכלל. האם צריך עכשיו לעבור על כל מקש בנפרד ולהגדיר?? אין אפשרות להגדיר את סוג השלט במקום סוג הרסיבר או הטלויזיה (יש לשלטים מאחורה קודים מתאימים)?
2. לשליטה על MCE אני יכול להוריד את מקלט ובלאסטר של השלט הקודם של מיקרוסופט? זה אמור לשלוט כבר על המערכת כולה?
אגב, אם לא אמרתי כבר, הליך ההגדרה מאוד מייגע וארוך...ועוד לא הגעתי לactivities.....
כפתור ה power בראש השלט נועד לכבות activity (הפעלה של מספר מכשירים על פי סדר שיקבע על ידך).
2. מכיוון שאין לי שלט MCE איני יכול לענות על שאלה זו בוודאות , נראה לי שתצטרך לעבוד מול המקלט של הבלסטר מישום שהוא אמור לקבל את האותות מהשלט שלך
הגדרתי כל מה שרציתי ונשארו לי כמה בעיות:
1. במעבר בין activity לצפיה דרך המחשב לבין ישירות מהממיר - הוא מעביר כניסות בטלויזיה אבל מפספס באחת. כלומר עוצר אחד לפני. יש למישהו רעיון למה? הכנסתי בדיוק את הכניסות הנכונות. חשבתי שאולי גם לחיצה ראשונית נדרשת לפני שהוא מתחיל להעביר כניסות, אז הוספתי סתם כניסה. זה עבד פעם אחת ואז שוב פספס...
2. שולט לי ברסיבר, שולט לי בממיר, אבל המחשב...... משום מה שולט על המחשב יעני על הPVR רק עם המקלט IR של השלט של מיקרוסופט. יש למישהו הסבר?? יש לי את האקסטנדר RF והוא ללא ספק מקבל פקודות ומעביר כי שולט על שאר המכשירים... אבל איך הוא אמור להחליף את המקלט IR של מיקרוסופט? אגב, שניהם מחוברים כרגע... יכול להיות שחייבים לנתק את המקורי, כלומר שהוא מבין מקלט IR אחד בלבד? אני פשוט לא רציתי לשנות דבר עד שהכל עובד ואפשר להביא מוצר מוגמר למשפוחה ובינתיים שיעבדו עם הכל כרגיל...
1. במעבר בין activity לצפיה דרך המחשב לבין ישירות מהממיר - הוא מעביר כניסות בטלויזיה אבל מפספס באחת. כלומר עוצר אחד לפני. יש למישהו רעיון למה? הכנסתי בדיוק את הכניסות הנכונות. חשבתי שאולי גם לחיצה ראשונית נדרשת לפני שהוא מתחיל להעביר כניסות, אז הוספתי סתם כניסה. זה עבד פעם אחת ואז שוב פספס...
2. שולט לי ברסיבר, שולט לי בממיר, אבל המחשב...... משום מה שולט על המחשב יעני על הPVR רק עם המקלט IR של השלט של מיקרוסופט. יש למישהו הסבר?? יש לי את האקסטנדר RF והוא ללא ספק מקבל פקודות ומעביר כי שולט על שאר המכשירים... אבל איך הוא אמור להחליף את המקלט IR של מיקרוסופט? אגב, שניהם מחוברים כרגע... יכול להיות שחייבים לנתק את המקורי, כלומר שהוא מבין מקלט IR אחד בלבד? אני פשוט לא רציתי לשנות דבר עד שהכל עובד ואפשר להביא מוצר מוגמר למשפוחה ובינתיים שיעבדו עם הכל כרגיל...
לגבי שאלה 1 אין בעיה לאחר הפעלת ה activity פשוט תלחץ על כפתור ה help והשלט ישאל אותך מספר שאלות ויתקן את לכניסה הרצויה בטלויזיה. (אפשר לבצע את התהליך גם בתיצור של ה קהןבקד אבל דרך ה help זה מהיר יותר)yarnic כתב:הגדרתי כל מה שרציתי ונשארו לי כמה בעיות:
2. שולט לי ברסיבר, שולט לי בממיר, אבל המחשב...... משום מה שולט על המחשב יעני על הPVR רק עם המקלט IR של השלט של מיקרוסופט. יש למישהו הסבר?? יש לי את האקסטנדר RF והוא ללא ספק מקבל פקודות ומעביר כי שולט על שאר המכשירים... אבל איך הוא אמור להחליף את המקלט IR של מיקרוסופט? אגב, שניהם מחוברים כרגע... יכול להיות שחייבים לנתק את המקורי, כלומר שהוא מבין מקלט IR אחד בלבד? אני פשוט לא רציתי לשנות דבר עד שהכל עובד ואפשר להביא מוצר מוגמר למשפוחה ובינתיים שיעבדו עם הכל כרגיל......
לגבי השאלה השניה אין לי מושג בציוד שיש לך תנסה את התמיכה של logitech או בפורומים בנושא, סביר שתמצא תשובה לבעיה שבא את ניתקל
אבל זאת בדיוק הבעיה. הוא שוב חוזר על אותה טעות.... בכל מקרה הבנתי מה הבעיה. המכשיר פשוט מפגר, כמו כל מחשב... כדי להעביר לכניסה הנכונה בטלויזיה הוא פשוט "זוכר" את מספר הכניסות. מכיוון שלחיצה ראשונית על לחצן המעבר בין הכניסות (source, av/tv בטלויזיה שלי רק מציגה את הכניסה הקיימת אז הוספתי כניסה סתם שידע לספור אחת נוספת ולא לבזבז לחיצה על הצגת הנוכחי. אבל מכיוון שהשלט "חושב" בצורה מעגלית, צריך להוסיף עוד כניסה. כלומר במעבר בין קומפוננט לכניסת מחשב צריך כניסה נוספת ובין כניסת מחשב לקומפוננט כניסה נוספת. מוזר שהוא לא מאפשר להגדיר "לחיצה סתם". מזל שאני משתמש רק בשתי כניסות ולא בכל ה-10....
לגבי השליטה על המחשב לא מצאתי עוד פתרון. זה המכשיר היחיד שנשלט בIR ולא RF.
לגבי השליטה על המחשב לא מצאתי עוד פתרון. זה המכשיר היחיד שנשלט בIR ולא RF.