·NegativeIQ כתב:
מס שפתיים. גם שאר הערוצים שהיו בו וירדו (ערוץ 9, הלא) היו חוזרים אם היו נותנים להם לחזור בחינם ו/או אם מספר הצופים בעידן פלוס היה גדול מספיק כדי להעלות את מחיר ספוט באופן שלפחות מחזיר את העלות.......
אני עדיין חושב שלא רק שערוץ 24 לא יחזור אלא שבמוקדם או במאוחר הוא ייסגר לגמרי....
לא נראה לי, כי בגלל 2 דברים, ערוץ 24 עכשיו הוא בבעלות טלעד שהיא בבעלות החברה המאוד מצליחה של יוניטד קינג, והחברה המצליחה NMC.
זה נכון שקודם ערוץ 24 היה בבעלות חברת קשת שהיא גם מאוד מצליחה, אבל קשת העדיפה שהערוץ הראשי שלה יהיה ערוץ קשת 12, בניגוד לחברת טלעד, שמאז שהיא הפסיקה לשדר בערוץ 2, כי קודם לפני השותפות של יוניטד קינג ו NMC , היא הרוויחה הרבה פחות כסף, אז היא בחרה שלא לשדר ערוץ כלשהו משלה בטלוויזיה, אז בשביל חברת טלעד, ערוץ 24 החדש זה הערוץ הראשי שלה, שבו היא משקיעה כמה שיותר תכנים שהיא מעדיפה שישודרו שם.
2, בינתים ערוץ 24 מוגדר ברשות השניה כערוץ זעיר, שזה אומר שבגלל שהערוץ הזה מרוויח הרבה פחות כסף ממה שצריך להרוויח כסף, אז אין לו הרבה מחויבות, גם לא במה לשדר וגם לא בכמה כסף לשלם לרשות השניה.
לדעתי הערוץ הבא שאולי בסכנת סגירה הוא ערוץ 20, שכבר עכשיו בגלל עניין מחסור כספי, כדי לנסות לשדר באולפן יותר טוב, הנהלת הערוץ בינתים רוצה עוד יותר להחליש אותו.
על רקע הקשיים בערוץ 20: מונה מנכ"ל חדש – אבי שמידט
בצל הקיצוצים והשינויים בלוח השידורים, מ"מ המנכ"ל ב-4 החודשים האחרונים יורם כהן ביקש לסיים תפקידו לטובת תחום התוכן - ויחזור לשמש כעורך הראשי של ערוץ
http://www.ice.co.il/media/news/article/762486
לדעתי ערוץ 20 הגזים, הוא ממשיך שלא לארח בערוץ שלו אנשים מהזרם היהודי רפורמי שהם גם לטובת ארץ ישראל.
וזו כנראה גם סיבה לירידת רייטינג בערוץ הזה כולל מחסור כספי לערוץ הזה.
אבל בקשר לערוץ 24 החדש, אני מאמין שהוא לא יתנגד, אם צריך לארח בערוץ שלו גם אנשים מהזרם היהודי רפורמי.