הפסקות קול בחיבור ב-ARC בין טלויזית LG ורסיבר דנון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shlox
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

אם אפשר לנצל את השרשור הזה לבעיה דומה...
יש לי רסיבר אונקיו tx-sr605, טלויזיה LG OLEDB8 וסטרימר Shield.
הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה עם HDMI, והטלויזיה מוציאה סאונד לרסיבר עם כבל אופטי.

עד לאחרונה הכל היה בסדר, אבל החלו ניתוקים מעצבנים של שנייה באופן אקראי כמו שתיארתם. בהתחלה זה היה רק בצפייה דרך הסטרימר, אבל אתמול גם בצפייה בנטפליקס באפליקציה המובנית בטלויזיה היו ניתוקים.
ניסיתי להחליף כבל HDMI (פעמיים), להחליף בין הכניסות של הכבל האופטי, לא עזר. כמות הניתוקים משתנה באופן ספורדי, לפעמים 1 בשעה ולפעמים 5 בדקה.

יש למישהו רעיון?
הבעיה ברשת? בכבלים? משהו?...

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1578

שליחה

עופרפולק כתב:אלדד אני ואתה יכולים להיות חברים טובים זה מה שהיה קורה אצלי והבאתי חשמלאים ובלאגן וכלום שהייתי מדליק אור במטבח הטלויזיה היתה חושך לכמה שניות וחוזר החלפתי כבל ובנתיים בסדר
...
עופר ידידי ,
כן כן ...
קראתי אודות השירשורים המפחידים האלו שלך :lol:

אני גם עם ה 3400 , ויש לי זיהוי מוחלט של האטמוס !

Spook פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990

שליחה

shlox כתב:אם אפשר לנצל את השרשור הזה לבעיה דומה...
יש לי רסיבר אונקיו tx-sr605, טלויזיה LG OLEDB8 וסטרימר Shield.
הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה עם HDMI, והטלויזיה מוציאה סאונד לרסיבר עם כבל אופטי.

עד לאחרונה הכל היה בסדר, אבל החלו ניתוקים מעצבנים של שנייה באופן אקראי כמו שתיארתם. בהתחלה זה היה רק בצפייה דרך הסטרימר, אבל אתמול גם בצפייה בנטפליקס באפליקציה המובנית בטלויזיה היו ניתוקים.
ניסיתי להחליף כבל HDMI (פעמיים), להחליף בין הכניסות של הכבל האופטי, לא עזר. כמות הניתוקים משתנה באופן ספורדי, לפעמים 1 בשעה ולפעמים 5 בדקה.

יש למישהו רעיון?
הבעיה ברשת? בכבלים? משהו?...
...
· לא כל כך הבנתי. כתבת שהסאונד עובר מהטלויזיה לרסיבר עם כבל אופטי. אז למה החלפת כבל HDMI?

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

@Spook
·

כי בהתחלה הניתוקים קרו רק דרך הסטרימר אז חשבתי שאולי יש איזשהו קשר. וגם כי לא היה לי שום רעיון אחר...

Spook פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990

שליחה

eldadv כתב:היה לי אותו הדבר, טלויזיית LG SK8100 ורסיבר דנון x2500h
בשידורי נטלפיקס הסאונד היה נקטע לשניה כל 10-15 שניות, בנוסף (וזה גם מוזר) כשהייתי מכבה את האור בפינת האוכל - הסאונד היה נקטע לשניה

בכל אופן הזמנתי מאמזון כבל AmazonBasics HighSpeed והכל התסדר
https://www.amazon.com/gp/product/B014I ... UTF8&psc=1

תקלה מוזרה נוספת שמצאתי עם הדנון/lg שאם לפעמים אני מנתק חיבור hdmi אחר מהרסיבר (מחשב לדוגמא), הטלויזיה משתתקת לא משמיעה קול דרך ה-arc וגם דרך הרמקולים הרגילים שלה. פתרון לזה - כיבוי הטלוזיה מהחשמל והדלקה או חיבור מחדש של יציאת הhdmi שנותקה
...
· הכבל הגיע היום ואחרי חצי שעה של צפיה, נראה כי זה אכן פתר את הבעיה.
תודה!

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7417

שליחה

לא הבנתי שלומי אבל יאללה אתה צודק .
Sony 1040
Monitor mass

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”