התייעצות חדשה nu8000 במחיר 5200 ש" ח מול sk8500 במחיר 5900 ש"ח
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
שיגעתם אותי .
ממה שאני קורא בפורום הנהדר הזה אני שוב פעם לומד להשאר עם ה lcd שלי.
אם בעיות בנותן השרות או לקיחת החלטה בסוג הפאנל או בעיות תקתוקים או בעיות שלסצנות חשוכות מאוד או בעיות בנטפליקס בכתוביות או בעיות בשחורים או בעיות שכבר אין לי כוח לרשום אותם.
אז מה אני יכול לרכוש ? אוףף
אם בעיות בנותן השרות או לקיחת החלטה בסוג הפאנל או בעיות תקתוקים או בעיות שלסצנות חשוכות מאוד או בעיות בנטפליקס בכתוביות או בעיות בשחורים או בעיות שכבר אין לי כוח לרשום אותם.
אז מה אני יכול לרכוש ? אוףף
@shlomis1zzz
·עוד לא נוצר המסך המושלם. לכל מסך/טכנולוגיה/יבואן יש חסרונות ויתרונות. פשוט תבחר את זה שהחסרונות הכי פחות משפיעים/מפריעים לך.
·עוד לא נוצר המסך המושלם. לכל מסך/טכנולוגיה/יבואן יש חסרונות ויתרונות. פשוט תבחר את זה שהחסרונות הכי פחות משפיעים/מפריעים לך.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
הייתה לי בדיוק את אותה ההתלבטות,shlomis1zzz כתב:שיגעתם אותי .
אז מה אני יכול לרכוש ? אוףף...
לבסוף הלכתי על הlg ואני מרוצה יותר ממה שציפיתי.
עם קצת משחקים בהגדרות התצוגה התוצאה מעולה, (אפשר לכבות לגמרי את העמעום המקומי אם מפריע)
השתמשתי בהגדרות האלה כבסיס: https://www.lgwebos.co.il/?p=2115
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
·מחזק, קצת כוונון של גמא ולוקל דימינינג ומגיעים לתוצאה מעולה, שחור נקי, מלא וזה לא דורש התעסקות רציניתultras כתב:הייתה לי בדיוק את אותה ההתלבטות,......
לבסוף הלכתי על הlg ואני מרוצה יותר ממה שציפיתי.
עם קצת משחקים בהגדרות התצוגה התוצאה מעולה, (אפשר לכבות לגמרי את העמעום המקומי אם מפריע)
השתמשתי בהגדרות האלה כבסיס: https://www.lgwebos.co.il/?p=2115...
אני רכשתי את הטלויזיה הזו ואני ממש מרוצה, גם מהשחורים!