לא סובל את ה Beatles
מעבר לזה שאני מצדד בכל מילה שBooboo כתב,
נראה לי שהשיפוט שאנשים, לא מספיק מבוגרים (כלומר, שמכירים את המוזיקה מהאזנה בתקופה הרבה יותר מאוחרת) , יכולים לתת בימינו רק על סמך שמיעת המוזיקה, הוא לא רציני., אלא אם כן, הם ממש חוקרים את ההיסטוריה.
א) מדובר היה בתופעה תרבותית משמעותית, והיא לא נבעה רק מאיכות המוזיקה נטו, אלא גם מאישיותם של חלק מחברי הלהקה והאינטראקציה שלהם עם הקהל.
ב) לביטלס הייתה השפעה אדירה על הרבה מהיוצרים האחרים שאליהם משווים.
אני מבוגר יחסית לרוב פה, יצא לי להיות באנגליה בתור ילד לא גדול, בסוף תקופתם (כולל הפירוק). לא הבנתי הרבה בעיניינים האלה (יותר התענינתי בג'ורג' בסט ז"ל , "החיפושית החמישית", למי שמכיר) אבל היה גם לי ברור כמו לכל ילד, שהביטלס זו משהו שההתיחסות אליה שונה מההתיחסות לכל להקה אחרת.
נראה לי שהשיפוט שאנשים, לא מספיק מבוגרים (כלומר, שמכירים את המוזיקה מהאזנה בתקופה הרבה יותר מאוחרת) , יכולים לתת בימינו רק על סמך שמיעת המוזיקה, הוא לא רציני., אלא אם כן, הם ממש חוקרים את ההיסטוריה.
א) מדובר היה בתופעה תרבותית משמעותית, והיא לא נבעה רק מאיכות המוזיקה נטו, אלא גם מאישיותם של חלק מחברי הלהקה והאינטראקציה שלהם עם הקהל.
ב) לביטלס הייתה השפעה אדירה על הרבה מהיוצרים האחרים שאליהם משווים.
אני מבוגר יחסית לרוב פה, יצא לי להיות באנגליה בתור ילד לא גדול, בסוף תקופתם (כולל הפירוק). לא הבנתי הרבה בעיניינים האלה (יותר התענינתי בג'ורג' בסט ז"ל , "החיפושית החמישית", למי שמכיר) אבל היה גם לי ברור כמו לכל ילד, שהביטלס זו משהו שההתיחסות אליה שונה מההתיחסות לכל להקה אחרת.
משה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אגב בתור פורום אודיו , הביטלס עשו הרבה מאוד פריצות דרך טכנולוגיות בהקלטות.
דיי ונגיד ממקור מוסמך שלרינגו היתבה בעיה קשה מאוד להיות באותו קצב עם פול מקרטני.
ומה שהטכנאים היו עושים אז ב 4 ערוצים! , זה להקליט את שניהם בנפרד ולעשות בעצמם התאמות של קצב בינהם.
דיי ונגיד ממקור מוסמך שלרינגו היתבה בעיה קשה מאוד להיות באותו קצב עם פול מקרטני.
ומה שהטכנאים היו עושים אז ב 4 ערוצים! , זה להקליט את שניהם בנפרד ולעשות בעצמם התאמות של קצב בינהם.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
סליחה אם מישהו נפגע, זה היה בהומור. מתנצל.
Silence speaks louder than words
מה שמדהים אותי זה שלפחות בשלב הזה
משתמש אחד בכלל לא מכיר את הלהקה
משתמש אחד בכלל לא מכיר את הלהקה
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מחקתי.oferlaor כתב:MetalliJoe,
לא כ"כ מתאים לאופי הפורום, ממליץ שתערוך....
Silence speaks louder than words
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תשמע איל, מילא שאתה לא שומע מוזיקה, אבל לצאת נגד החיפושיות
טוב, בוא נסכם שאתה מיוחד
אני רושם לך 20 שעות של מסע הקסם המיסתורי. אם זה לא יעזור, אני מוותר עליך
טוב, בוא נסכם שאתה מיוחד
אני רושם לך 20 שעות של מסע הקסם המיסתורי. אם זה לא יעזור, אני מוותר עליך
נערך לאחרונה על ידי boazj ב 02/06/2007 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אפשר לא לאהוב את הביטלס (אין לי מושג איך ,אבל אני רואה פה אנשים שלא אוהבים,
אז כנראה שאפשר ) , אבל לומר שהם לא היו פורצי דרך ,חדשניים והמוסיקאים הכי משפיעים
בתולדות הפופ\רוק זה הוצאת דיבה \ בורות לשמה .
דוגמא קטנה : יומיים אחרי שיצא סרג'נט פפר , ג'ימי הנדריקס ביצע את שיר הנושא מהאלבום
בהופעה בלונדון .
אפשר לכתוב ספר שלם (אולי כבר כתבו) על כל הדברים שהביטלס עשו (הקלטות,נגינה,שירה,
עיבודים) והיו הראשונים לעשות .
בכלל ,לשאלה אם יש אלוהים , יש תשובה אחת : מה הסיכוי ששני גאונים כמו לנון ומקרטני,
ימצאו את עצמם באותו ביה"ס בליברפול ?
אז כנראה שאפשר ) , אבל לומר שהם לא היו פורצי דרך ,חדשניים והמוסיקאים הכי משפיעים
בתולדות הפופ\רוק זה הוצאת דיבה \ בורות לשמה .
דוגמא קטנה : יומיים אחרי שיצא סרג'נט פפר , ג'ימי הנדריקס ביצע את שיר הנושא מהאלבום
בהופעה בלונדון .
אפשר לכתוב ספר שלם (אולי כבר כתבו) על כל הדברים שהביטלס עשו (הקלטות,נגינה,שירה,
עיבודים) והיו הראשונים לעשות .
בכלל ,לשאלה אם יש אלוהים , יש תשובה אחת : מה הסיכוי ששני גאונים כמו לנון ומקרטני,
ימצאו את עצמם באותו ביה"ס בליברפול ?
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
Eyal_W
סתם שאלה היפותטית... כשאתה אומר שאתה לא אוהב את ה Beatles ,האם אתה מתכוון גם לחברי הלהקה על יוצריה כפרט ? במידה וכן,האם שיר כמו Imagine של לנון,פשוט גורם לך להעביר בקריז תחנה ברדיו בדרך לעבודה..?!...
סתם שאלה היפותטית... כשאתה אומר שאתה לא אוהב את ה Beatles ,האם אתה מתכוון גם לחברי הלהקה על יוצריה כפרט ? במידה וכן,האם שיר כמו Imagine של לנון,פשוט גורם לך להעביר בקריז תחנה ברדיו בדרך לעבודה..?!...
! Ride with the wind of change
ומה הסיכוי ששני "גאונים" כמו- לארי פייג' וסרגיי ברין יפגשו באותו בית ספר (לדעתי נמוך יותר..ו....עובדה !)bitton71 כתב: בכלל ,לשאלה אם יש אלוהים , יש תשובה אחת : מה הסיכוי ששני גאונים כמו לנון ומקרטני,
ימצאו את עצמם באותו ביה"ס בליברפול ?...
אגב- בזכותם כל "ילד" יכול לענות על שאלות הטריוויה של כרמי בשניות
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- קיבל תודות: 52 פעמים
דיוק ההיפך-אני שונא את הדלתות-האורגניסט שלהם מנגן כמו ילד-איכססס,,,MetalliJoe כתב:איל,
גם אני איתך. לא סובל את המתקתקות וה"מרדנות" המזויפת שלהם. מהתקופה ההיא אני אוהב בעיקר את הדלתות....
אמן מייסר
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- קיבל תודות: 52 פעמים
,תשמע אייל-אני ממשיך עדיין לאהוב אותך למרות עזות מצחך-זה בערך מקביל לשנאה שאני רוחש למוזיקה ישראלית עכשווית
ובהרבה מקרים אני מוצא את עצמי בוויכוחים על כך
ועכשו לענין-לדעתי הביטלס ורק ברביעיה הזאת גאונים-עיבודי כלי הנשיפה שרובם אגב לא שלהם אלה של המפיק ג'ור'ג
מרטין הם גאוניים גם כן-שירים כמו השוטה על הגבעה-let it be-בשנה הבאה-ועוד רבים וטובים הם שירי גן עדן
השירה בלט איט בי ונגינת הפסנתר ע'י פסנתרן לא ווירטואוז זה בי'ס למוזיקה-אגב גדולים מהמוסיקה הקלאסית והגאז
נותנים כבוד גדול להרכב הפלאי הזה,מה שאני לא אוהב זה מה שעשו גון ופול אחרי הפירוק
ובהרבה מקרים אני מוצא את עצמי בוויכוחים על כך
ועכשו לענין-לדעתי הביטלס ורק ברביעיה הזאת גאונים-עיבודי כלי הנשיפה שרובם אגב לא שלהם אלה של המפיק ג'ור'ג
מרטין הם גאוניים גם כן-שירים כמו השוטה על הגבעה-let it be-בשנה הבאה-ועוד רבים וטובים הם שירי גן עדן
השירה בלט איט בי ונגינת הפסנתר ע'י פסנתרן לא ווירטואוז זה בי'ס למוזיקה-אגב גדולים מהמוסיקה הקלאסית והגאז
נותנים כבוד גדול להרכב הפלאי הזה,מה שאני לא אוהב זה מה שעשו גון ופול אחרי הפירוק
אמן מייסר
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
יד ימין טיפשה, יד שמאל חכמה. וחכמה. וחכמה (לא היה להם באסיסט).ילדיעפים כתב:דיוק ההיפך-אני שונא את הדלתות-האורגניסט שלהם מנגן כמו ילד-איכססס,,,MetalliJoe כתב:איל,
גם אני איתך. לא סובל את המתקתקות וה"מרדנות" המזויפת שלהם. מהתקופה ההיא אני אוהב בעיקר את הדלתות.......
לגבי הביטלס - רוב המוזיקה שלהם עושה לי בחילה אבל יש כמה שירים שעניינו אותי בזמנו בהקשר של שורשי הפאנק (בפ' דגושה), המטאל והאוונגרד (פול מקרטני מת ב-66).