מניסיון שלי עם joybuy לא במוצר הספציפי הזה, הם לפעמים מורידים קצת את ההצהרה של מחיר המוצר (הם עושים את זה לבד מבחינתי אין לי בעיה שיצהירו ערך אמיתי).
בכל מקרה הסיכוי לשלם מע"מ הוא בערך 30-50% כי הבדיקות נעשות בצורה רנדומלית וגם אם תצא בבדיקה רוב הסיכויים בגלל ההצהרה הנמוכה של joybuy שתשלם פחות לפי ההצהרה שלהם. אך כמובן שיש עם זה גם סיכון שהמכס ירצה שתציג לו חשבונית קניה אבל גם אז חוץ מהטרטור לרוב מניסיון שלי משלמים רק את המע"מ האמיתי ללא קנסות.
קיבלתי אותו, תוך שבועיים וחצי דרך joybuy
לא נעצר במכס והגיע ישר אליי..
לאחר שנאבקתי באשף ההתקנה הראשונית בסינית (נעזרתי ביוטיוב), שיניתי את שפת הממשק לאנגלית וצרבתי לו את הקושחה המדוברת של merlin.
הגדרתי את ההוטבוקס שלי כ bridge ותאמינו לי שאני לא מגזים אבל השינוי מורגש בטירוף...
גם הקווי וגם האלחוטי.
הממשק שלו גם מצוין ואני הולך לנבור רבות בכל האפשרויות של רשת אורחים, גיימינג, ואפשרויות מתקדמות נוספות
יצא עידכון קושחה 3.0.0.4.384_45713 (זמין דרך ממשק המשתמש),
עברו כמה ימים מאז שעדכנתי ונראה עדכון די יציב גם עם קונפיגורציית AIMESH
ASUS RT-AC86U Firmware version 3.0.0.4.384.45713
Security Fix
- Fixed CVE-2018-20334
- Fixed CVE-2018-20336
- Fixed null pointer issue. Thanks for CodeBreaker of STARLabs’ contribution.
- Fixed AiCloud buffer overflow vulnerability. Thanks for Resecurity International's contribution.
Bug Fix
- Fixed AiMesh LAN IP issue when router using IPv6 WAN.
- Fixed AIMesh connection issues.
- Fixed Network Map related issues.
- Fixed Download Master icon disappear issue.
- Fixed LAN LED not blinking problem.
- Fixed browser no response problem when enabled Traffic analyzer.
- Fixed wireless mac filter input issue.
הזמנתי את הראוטר ב 8.12 מ joybuy והמוצר עדיין לא נשלח. למרות שזאת ההזמנה הראשונה שלי מ joybuy אני מניח שזאת בעיה נקודתית אבל עדיין שוקל לבטל את ההזמנה ולהזמין ממקום אחר. מישהו נתקל אולי באתר ששולח את הראוטר לארץ?
בזמנו חבר הזמין מאמזון איטליה, לא בדקתי כרגע אם זמין ובאיזה מחיר אבל תעשה סיבוב על האמזונים השונים, לדעתי אם ההפרש לא גדול עדיף אמזון.
(אישית הזמנתי מ joybuy)