בעיות תמונה בסצנות חשכות LG 65 C8
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
איזה יופי לשמוע.suf כתב:רציתי לעדכן, היו מח.י והחליטו להחליף את המסך, בשבוע הבא אני אמור לקבל.
תודה לח.י ולכל מי שעזר...
זה מסוג התקלות שבקלות ניתן "להתווכח" שהן לא באמת תקלה.
יפה מאוד לח.י על השירות!
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
זה נראה כמו pixelation / blocking וכו' . לא דבר שקשור למסך עצמו.suf כתב:@ambar
·תודה על תגובתך
הממיר היה מחובר לפני לטלויזה LED LG וגם למקרן ולמעולם לא ראיתי בעיה כזאת
האם אתה יודע מאיפה ניתן להוריד או לצפות בתוכן לבדיקה צפציפית?
האם מישהו יודע איך נקראת התופעה הזאת?
תודה...
אולי זה מה שקרה אצלך, אבל לא ציינת איזה מסך היה לך לפני כן. אם היה לך מסך קצת ישן וקטן יותר ושידרגת לחדש וגדול יותר, אז תכנים שנראו טוב קודם, עלולים להראות קצת פחות טוב . הרזולוציה שלהם נשארה זהה אבל המסך גדל. וכמובן רצוי שיהיה כבל HDMI איכותי בתור התחלה.
זה גם עלול להיות עניין של קידוד לא איכותי בקובץ עצמו, ואם זה עובר בממיר אז בכלל הבעיה גדולה יותר. כמות המידע בוידאו שצריכה לעבור בתכנים האלה גדולה מאוד (תחשוב שבלו ריי מעביר 30-40 מגה בייט לשניה), וקשה לי להאמין שתוכן 4K עובר בשידור בצורה הכי איכותית, והסובלים העיקריים הם איזורים כהים במסך, כשבהירים ללא כל בעיה. במקרים שיש בעיה טכנית במסך אתה אמור לראות בעיה בכל התמונה לדעתי.
אבל יפה שהסכימו להחליף לך בלי יותר מדי בלגן, אולי הם ראו משהו שלא ניתן היה לראות בתמונות כאן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בעיה כזו יכולה לקרות גם בגלל תקלה באחד הכרטיסים. תאורטית גם בפאנל. התמונות ש-suf צירף מציגות טלוויזיה לא תקינה.
בכל אופן, יפה שפשוט מחליפים את המסך.
בכל אופן, יפה שפשוט מחליפים את המסך.
שלום חברים
רציתי לעדכן שהוחלף המסך, אך אני עדיין רואה את אותה בעייה וזה פשוט ממש בולט בצורה לא הגיונית,
אתמול ראיתי משחקי הכס פרק חדש ביס עם ממיר YES ULTRA ופשוט כלכך התבאסתי שהפסקתי באמצע, אני לא מבין איך אנשים לא מתלוננים על זה, כיילתי גם לפי ההמלצות של אנשים פה וזה עוזר מעט אך עדיין יש המון סצנות שרואים פשוט נורא.
אני ממש לא יודע מה לעשות, מרגיש מאד מאוכזב, אשמח לעזרתכם.
רציתי לעדכן שהוחלף המסך, אך אני עדיין רואה את אותה בעייה וזה פשוט ממש בולט בצורה לא הגיונית,
אתמול ראיתי משחקי הכס פרק חדש ביס עם ממיר YES ULTRA ופשוט כלכך התבאסתי שהפסקתי באמצע, אני לא מבין איך אנשים לא מתלוננים על זה, כיילתי גם לפי ההמלצות של אנשים פה וזה עוזר מעט אך עדיין יש המון סצנות שרואים פשוט נורא.
אני ממש לא יודע מה לעשות, מרגיש מאד מאוכזב, אשמח לעזרתכם.
@kingshoko
·כן גם בתכני NETFLIX ו YOUTUBE מובנה על הטלויזיה.
הטכנאים של ח.י אפילו בדקו סרטון HDR 4K מיוטיוב ראו את הבעיה ושלחו תמונה לטכנאי בכיר, הטכנאי הבכיר הוא גם לא האמין למה שראה ואמר להם לחבר לאינטרנט ישירות לטלפון של הטכנאי(הוט ספוט), הטכנאי חיבר והיתה אותה תופעה, לכן הם החליטו להחליף לי את הטלויזיה. הטלויזיה החדשה עם אותה בעיה. קשה לי להאמין ששתי טלויזיות שהגיעו אליי הם דפוקות. מצד שני אני לא מבין איך בעייה כזאת לא צפה פה בין כל המומחים אני ממש מבואס על הטלויזיה הזאת, לפני היה לי מקרן 4K וטלויזיה LED שלא ראו תופעות כאלו, תראו את התמונות בתחילת השרשור פשוט נעלמים חלקים מהתמונה-הם נצבעים בשחור(או יותר נכון פיקסלים נכבים לחלוטין).
תודה
·כן גם בתכני NETFLIX ו YOUTUBE מובנה על הטלויזיה.
הטכנאים של ח.י אפילו בדקו סרטון HDR 4K מיוטיוב ראו את הבעיה ושלחו תמונה לטכנאי בכיר, הטכנאי הבכיר הוא גם לא האמין למה שראה ואמר להם לחבר לאינטרנט ישירות לטלפון של הטכנאי(הוט ספוט), הטכנאי חיבר והיתה אותה תופעה, לכן הם החליטו להחליף לי את הטלויזיה. הטלויזיה החדשה עם אותה בעיה. קשה לי להאמין ששתי טלויזיות שהגיעו אליי הם דפוקות. מצד שני אני לא מבין איך בעייה כזאת לא צפה פה בין כל המומחים אני ממש מבואס על הטלויזיה הזאת, לפני היה לי מקרן 4K וטלויזיה LED שלא ראו תופעות כאלו, תראו את התמונות בתחילת השרשור פשוט נעלמים חלקים מהתמונה-הם נצבעים בשחור(או יותר נכון פיקסלים נכבים לחלוטין).
תודה
@mulder
netflix youtube yes הם המקורות שרוב האנשים צופים בהם, לא הגיוני שהטלויזיה מתאימה רק למקורות כמו BLUERAY
ראיתי בפורום כיול תמונה שאנשים מזכירים בעיה של BLACK CRUSH אבל לא דיברו על זה יותר מדי, אם עוד מישהו נתקל בזה אשמח לדעת מה הפתרון, אם יש בכלל..
netflix youtube yes הם המקורות שרוב האנשים צופים בהם, לא הגיוני שהטלויזיה מתאימה רק למקורות כמו BLUERAY
ראיתי בפורום כיול תמונה שאנשים מזכירים בעיה של BLACK CRUSH אבל לא דיברו על זה יותר מדי, אם עוד מישהו נתקל בזה אשמח לדעת מה הפתרון, אם יש בכלל..
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אותה הבעיה חזרה בטלויזיה חדשה נוספת, כלומר הסיכוי שזה המסך כבר נראה פחות סביר.suf כתב:@mulder
ראיתי בפורום כיול תמונה שאנשים מזכירים בעיה של BLACK CRUSH אבל לא דיברו על זה יותר מדי, אם עוד מישהו נתקל בזה אשמח לדעת מה הפתרון, אם יש בכלל.....
מה שאתה בודק זה שירותי סטרימינג, איך אתה יכול להיות בטוח שאתה מקבל מקסימום איכות ? כשאתה בודק עם סרט בלו ריי אתה יודע שהאיכות מקסימלית ולכן אם יש בעיה היא תצוף גם שם. בשידור של ספק תוכן זה או אחר, לא בטוח.
@mulder
מודה על תגובתך,אך אני באמת מנסה להיות הגיוני, כמו שאמרתי קניתי טלויזיה בשביל לצפות ב YES NETFLIX youtube ובכל המקורות זה קורה,
לא הגיוני שהטלויזיה מתאימה רק למכשירי בלוריי. לכן זה לא משנה אפילו אם רואים טוב בלוריי, אלא אם כן אתה חושד שגם הטלויזיה החדשה שהחליפו דפוקה( מה הסיכוי שזה באמת יקרה-אפסי לדעתי)
האם אצלך זה לא קורה בכלל?
תודה
מודה על תגובתך,אך אני באמת מנסה להיות הגיוני, כמו שאמרתי קניתי טלויזיה בשביל לצפות ב YES NETFLIX youtube ובכל המקורות זה קורה,
לא הגיוני שהטלויזיה מתאימה רק למכשירי בלוריי. לכן זה לא משנה אפילו אם רואים טוב בלוריי, אלא אם כן אתה חושד שגם הטלויזיה החדשה שהחליפו דפוקה( מה הסיכוי שזה באמת יקרה-אפסי לדעתי)
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@suf
·
לצערי אני לא יודע מה עוד אני יכול להוסיף למה שכבר נאמר.
סיכוי קלוש שתקבל מסך חדש עם תקלה זהה לקודם. הייתי מציע לפנות שוב ל-ח.י. ולבדוק את העניין אתם.
ואם יחליטו על החלפה נוספת, אז לבדוק במעמד ההתקנה שלמסך החדש אין בעיה דומה.
·
לצערי אני לא יודע מה עוד אני יכול להוסיף למה שכבר נאמר.
סיכוי קלוש שתקבל מסך חדש עם תקלה זהה לקודם. הייתי מציע לפנות שוב ל-ח.י. ולבדוק את העניין אתם.
ואם יחליטו על החלפה נוספת, אז לבדוק במעמד ההתקנה שלמסך החדש אין בעיה דומה.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
@suf
·
כמו שאני כבר כתבתי מוקדם יותר, אני עם C8 77 ואין לי תופעה כזאת
בשעם תוכן.
הוט, נטפליקס, יוטיוב, מחשב, סוני4 פרו וXbox x
משהו אצלך לא תקין אם זה המצב כמו שאתה מתאר
יכול לעלות סרטון של התופעה?
חיפשת באינטרנט אולי? תלונות נוספות כמו שלך?
·
כמו שאני כבר כתבתי מוקדם יותר, אני עם C8 77 ואין לי תופעה כזאת
בשעם תוכן.
הוט, נטפליקס, יוטיוב, מחשב, סוני4 פרו וXbox x
משהו אצלך לא תקין אם זה המצב כמו שאתה מתאר
יכול לעלות סרטון של התופעה?
חיפשת באינטרנט אולי? תלונות נוספות כמו שלך?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אצלי זה משהו אחר, אני מחובר עם PC ולא צופה בתכנים אונליין.suf כתב:@mulder
תודה...
גם כשבדקתי איך רואים יוטיוב דרך המסך עצמו ולא משהו שמועבר מהמחשב, ראו מצוין ובלי בעיות.
הגיוני או לא זה לא משנה, אתה צריך לבודד את הבעיה. לכן אני חוזר וחוזר וחוזר - תבחן את זה עם מקור אחר איכותי.
עקרונית תוכן איכותי ביוטיוב אמור להראות מעולה, אבל לך תדע. לכן בודקים עם משהו ברמת רפרנס ועם כבל HDMI איכותי לא משהו ב 50 שח.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לא יודע אם בפרק 1 של עונה 8 של משחקי הכס התכוונו שהסצינות החשוכות יהיו כאלה חשוכות או שזו בעיה עם הטלויזיה אבל זה היה מעצבן.
דיברתי על זה עם חברים (שיש להם מסכים אחרים) וכולם סבלו מזה במידה כזו או אחרת.
מצד שני, אותן סצינות במסך מחשב פשוט יחסית (IPS של DELL), החלקים החשוכים נראים קצת פחות חשוכים. נראה לי שיש במסך הגזמה של contrast שברוב הסצינות נראה בסדר אבל בסצינות חשוכות ממש לא עובד כל כך טוב.
מצד שני, אותן סצינות במסך מחשב פשוט יחסית (IPS של DELL), החלקים החשוכים נראים קצת פחות חשוכים. נראה לי שיש במסך הגזמה של contrast שברוב הסצינות נראה בסדר אבל בסצינות חשוכות ממש לא עובד כל כך טוב.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אני צפיתי דרך קובץ ב 1080P, לא ראיתי בעיה בסצינות החשוכות. הקידוד היה טוב ברובו, בכמה סצינות חשוכות היה קצת microblocking אבל לא משהו רציני.freedom_il כתב:לא יודע אם בפרק 1 של עונה 8 של משחקי הכס התכוונו שהסצינות החשוכות יהיו כאלה חשוכות או שזו בעיה עם הטלויזיה אבל זה היה מעצבן.
מצד שני, אותן סצינות במסך מחשב פשוט יחסית (IPS של DELL), החלקים החשוכים נראים קצת פחות חשוכים. נראה לי שיש במסך הגזמה של contrast שברוב הסצינות נראה בסדר אבל בסצינות חשוכות ממש לא עובד כל כך טוב....
במסך מחשב רגיל הטווח הדינמי קטן יותר ממסך טלויזיה, לכן כמעט תמיד סצינות כהות נראות בהירות יותר.