28/04/2019 11:12amittzor כתב: עובד מעולה ממש, גם על אנדרואיד TV וגם על אמאזון פייר סטיק, ומה שהכי מדהים שזה אשכרה מאפשר לחזור לתחילת התוכנית ועד 3 תוכניות אחורה. זה אומר שזה לא רק לוקח שידור סטרימינג מהרשת, אלא אשכרה מתוחזק עם שרתים ששומרים את החומרים. מעניין מי עומד מאחורי זה ומה האינטרס שלו לממן כזה דבר....
אפליקציית iZ TV דרך נוספת לצפות בעידן פלוס עם Android TV
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
Finished it's Beta stage...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
זה היה משהו לא חוקי...
הם הפיצו שידורים דרך שרתים פרטיים שלהם בשיתוף P2P בינם לבין הלקוחות לבין עצמם... לא ניתן לדעת מי צופה על האינטרנט הביתי שלי ולאיזו מטרה.. היה חגיגה ואזהרתי מיליון פעם משימוש בתוכנה הזו ומצטער אך ברוך שפטרנו אין מתנות חינם.
הם הפיצו שידורי HD כולל ישראל פלוס שלא קיים באף מקום חוקית ופתוח, כל זה עולה כסף ואחרי שהם ליקטו את המידע מכל מי שצרך את המוצר שלהם ועשו לא ידוע מה דרך הפורט הפתוח שלכם בזמן הצפייה הם נעלמו כמו שהם הגיעו...
מי שרוצה פתרון אמיתי ועובד תקין שיעבוד עם התוסף של פישנזון בקודי - כל הערוצים מגיעים ישירות מערוצי הצפייה שלהם בארץ, אתם לא מתחברים לאדם אחר, לא לשרת פרטי ואיש לא מתחבר אליכם בזמן השימוש...
הם הפיצו שידורים דרך שרתים פרטיים שלהם בשיתוף P2P בינם לבין הלקוחות לבין עצמם... לא ניתן לדעת מי צופה על האינטרנט הביתי שלי ולאיזו מטרה.. היה חגיגה ואזהרתי מיליון פעם משימוש בתוכנה הזו ומצטער אך ברוך שפטרנו אין מתנות חינם.
הם הפיצו שידורי HD כולל ישראל פלוס שלא קיים באף מקום חוקית ופתוח, כל זה עולה כסף ואחרי שהם ליקטו את המידע מכל מי שצרך את המוצר שלהם ועשו לא ידוע מה דרך הפורט הפתוח שלכם בזמן הצפייה הם נעלמו כמו שהם הגיעו...
מי שרוצה פתרון אמיתי ועובד תקין שיעבוד עם התוסף של פישנזון בקודי - כל הערוצים מגיעים ישירות מערוצי הצפייה שלהם בארץ, אתם לא מתחברים לאדם אחר, לא לשרת פרטי ואיש לא מתחבר אליכם בזמן השימוש...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם כל הכבוד לרתיעה שלך מ izeeTV, הפתרון שלהם עבד חלק לגמרי. לדעתי היו להם פשוט מקלטי עידן+ לערוצים, כי לעתים נדירות הם איבדו קליטה וזה מה שראו באפליקציה ("no signal" או הודעה דומה).
תראה לי אפליקציה שתיתן לך על סטרימר עם כמה גיגה מסכנים כמו MiBox הסטוריה של שעתיים אחורה לכל הערוצים מהרגע שפתחת אותה (כלומר הבאפר אחורה כבר קיים), ועם זמני תגובה מהירים כמו שהיא סיפקה.
יש לי 3-4 ממירי עידן+ בבית, כולל VBox, ואף אחד מהם לא נתן לי זמני תגובה מהירים כמו izeeTV על nvidia shield.
אשתי שתחיה, טכנופובית אמיתית, כל כך התרגלה ליכולת לחזור הביתה ולגלגל שעתיים אחורה בשלושת הערוצים (כאן, 12,13) שהיא אמרה שבהחלט היתה מוכנה לשלם על שרות כזה.
תראה לי אפליקציה שתיתן לך על סטרימר עם כמה גיגה מסכנים כמו MiBox הסטוריה של שעתיים אחורה לכל הערוצים מהרגע שפתחת אותה (כלומר הבאפר אחורה כבר קיים), ועם זמני תגובה מהירים כמו שהיא סיפקה.
יש לי 3-4 ממירי עידן+ בבית, כולל VBox, ואף אחד מהם לא נתן לי זמני תגובה מהירים כמו izeeTV על nvidia shield.
אשתי שתחיה, טכנופובית אמיתית, כל כך התרגלה ליכולת לחזור הביתה ולגלגל שעתיים אחורה בשלושת הערוצים (כאן, 12,13) שהיא אמרה שבהחלט היתה מוכנה לשלם על שרות כזה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
שום ממיר אלו היו שידורים פיראטיים שהם לא הורשו להפיץ
ישראל פלוס לא היה מעולם בעידן+...
היחידים שיכולים להפיץ שידורים הם האתרי ערוצים עצמם פה בארץ, התוכנה הזו הפיצה דרך שרתים פרטיים שלהם ב-P2P בינם לבין המשתמשים לא ברור לאיזו מטרה.
ישראל פלוס לא היה מעולם בעידן+...
היחידים שיכולים להפיץ שידורים הם האתרי ערוצים עצמם פה בארץ, התוכנה הזו הפיצה דרך שרתים פרטיים שלהם ב-P2P בינם לבין המשתמשים לא ברור לאיזו מטרה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתם יכולים לשלם על שירות כזה, קוראים לזה פרטנר, סלקום או סטינג.אשתי שתחיה, טכנופובית אמיתית, כל כך התרגלה ליכולת לחזור הביתה ולגלגל שעתיים אחורה בשלושת הערוצים (כאן, 12,13) שהיא אמרה שבהחלט היתה מוכנה לשלם על שרות כזה....
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- udif
-
- חבר ותיק

קודם כל, השרותים האלה נותנים יותר ממה שאני רוצה תמורת יותר כסף....
שנית, האם כל אחד מהשרותים שהזכרת נותן timeshift אחורה לכל ערוץ גם בלי שצפית בו קודם? ז.א. חזרתי הביתה, פתחתי כאן11 (נניח בכוונה לצורך העניין שהממיר היה כבוי) ב 21:30 וגילגלתי אחורה ל 20:00?
יש לי נסיון עם סטטינג וסלקום TV.25/12/2020 2:38udif כתב:קודם כל, השרותים האלה נותנים יותר ממה שאני רוצה תמורת יותר כסף....
שנית, האם כל אחד מהשרותים שהזכרת נותן timeshift אחורה לכל ערוץ גם בלי שצפית בו קודם? ז.א. חזרתי הביתה, פתחתי כאן11 (נניח בכוונה לצורך העניין שהממיר היה כבוי) ב 21:30 וגילגלתי אחורה ל 20:00?...
בשניהם אתה יכול לעשות את זה בלי בעיה ואפילו מעבר (מחזיק הסטוריה של שבוע אחורה).
מעבר לזה יש VOD של רוב התוכניות, אז גם אחרי שבוע אפשר לראות את הרוב.
ניתן גם לעשות הקלטה חד פעמית או הקלטה קבועה.
לפי דעתי האפליקציה של סלקום נוחה יותר
אני באופן קבוע מתחיל לראות תוכניות באיחור כדי שאני אוכל להריץ את הפרסומות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ראשית, מדובר בתכונה מאוד בסיסית שקיימת בכל חברה באופן מקצועי וטוב יותר מאיך שזה הופיע באפליקציה הזאת.25/12/2020 2:38udif כתב:קודם כל, השרותים האלה נותנים יותר ממה שאני רוצה תמורת יותר כסף....
שנית, האם כל אחד מהשרותים שהזכרת נותן timeshift אחורה לכל ערוץ גם בלי שצפית בו קודם? ז.א. חזרתי הביתה, פתחתי כאן11 (נניח בכוונה לצורך העניין שהממיר היה כבוי) ב 21:30 וגילגלתי אחורה ל 20:00?...
שנית, הצהרת שהייתם מוכנים לשלם על שירות כזה, אני בסך הכל אומר שזה אפשרי, אני לא נכנס לכיס שלך אם זה משתלם או יקר, תעשה מה שנראה לך לנכון.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- udif
-
- חבר ותיק

אני מדבר על timeshift של כל הערוצים, לא של זה שאתה צופה בו כרגע. האם זה נתמך?25/12/2020 15:30benny123 כתב: למיטב זכרוני גם ממיר פשוט של עידן+ בחיבור אליו התקן חיצוני תומך בטיימשיפט ללא בעיה.....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
איפה יש את זה בהוט?
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
מעניין מדוע סגרו את השירות, התאכזבתי לגלות את זה כשניסיתי לפתוח את היישומון.
זה היה פיתרון מעולה ומאוד איכותי.
זה היה פיתרון מעולה ומאוד איכותי.
מה זה תשלום סמלי?27/12/2020 13:52sagioto כתב: בכל מקרה שום חברה לא מציעה רק חבילה של ערוצי עידן + בתשלום סמלי אז ההשוואה לא רלוונטית
עצוב מאוד שסגרו את השרות, היה מעולה, יישר כוח למפתחים...
בסטינג יש תמורת 50 שקל בחודש