LG אכזבה ענקית מ 65SK8000P - ממליץ להתרחק מהסדרה
בקיצור, ב LG מסוג LED יש בעיה רצינית של שחורים זליגת אור ועננות בלתי נסבלת
בסמסונג מסוג LED כולל QLED בכל הסדרות מלבד 9, יש בעיה של הבהוב בעיקר בתכני נטפליקס חשוכים עם תרגום לבן...
ב LG מסוג OLED אין את הבעיות הנ"ל אבל יש בעיה של צבירה מורגשת לעיתים קרובות, וסכנה ממשית לצריבה קבועה שמאלצת הפעלת אחריות...
אז מה נשאר? רק סוני LED מהסדרות הגבוהות החל מ XF90 ומעלה.
המידע הזה היה צריך להיות נעוץ בראש מדור מסכים כאן ובכל פורום אחר שעוסק בטלויזיות...
אנשים לא עושים שעורי בית, רוכשים על פי המלצות של סוחרים שלא מבינים כלום, ואז באים לכאן להתבכיין...
בסמסונג מסוג LED כולל QLED בכל הסדרות מלבד 9, יש בעיה של הבהוב בעיקר בתכני נטפליקס חשוכים עם תרגום לבן...
ב LG מסוג OLED אין את הבעיות הנ"ל אבל יש בעיה של צבירה מורגשת לעיתים קרובות, וסכנה ממשית לצריבה קבועה שמאלצת הפעלת אחריות...
אז מה נשאר? רק סוני LED מהסדרות הגבוהות החל מ XF90 ומעלה.
המידע הזה היה צריך להיות נעוץ בראש מדור מסכים כאן ובכל פורום אחר שעוסק בטלויזיות...
אנשים לא עושים שעורי בית, רוכשים על פי המלצות של סוחרים שלא מבינים כלום, ואז באים לכאן להתבכיין...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@BARBIE
·
זו אותה בעיה גם במסכים של LG וגם במסכים של סמסונג.
פשוט בגלל ש-LG מבוססים על פאנל IPS, שם התופעה הרבה יותר מורגשת, גם בתוכן שהוא לא HDR.
·
זו אותה בעיה גם במסכים של LG וגם במסכים של סמסונג.
פשוט בגלל ש-LG מבוססים על פאנל IPS, שם התופעה הרבה יותר מורגשת, גם בתוכן שהוא לא HDR.
אולי חוסר מזל, אבל תמיד היו לי בעיות עם מסכי LG, כך שאני לא מאד מופתע לקרוא את השרשור.
אמנם OLED כביכול לא סובל מהבעיות האלו, אבל כן מאחרות (כמו Burn-In, רגישות לחדרים מוארים)
יש לי מסך בן 5 של פנסוניק שמסרב להתקלקל, אבל קצת בא לי להשתדרג (4K, HDR...)
שוקל את Q70R החדש של סמסונג (ברגע שיצאו ביקורות)
אמנם OLED כביכול לא סובל מהבעיות האלו, אבל כן מאחרות (כמו Burn-In, רגישות לחדרים מוארים)
יש לי מסך בן 5 של פנסוניק שמסרב להתקלקל, אבל קצת בא לי להשתדרג (4K, HDR...)
שוקל את Q70R החדש של סמסונג (ברגע שיצאו ביקורות)
·BARBIE כתב:אז מה נשאר? רק סוני LED מהסדרות הגבוהות החל מ XF90 ומעלה....
לא מדויק. לסוני ממשק אנדרואיד עם בעית ממשק שגורמת לתיסכול של חלק מהמשתמשים.
מחלק מהעדויות עולה כי לעיתים נדרש להמתין עד מספר שניות לתגובה של המסך לשינוי בתפריט.
האם תוכל להוסיף מנסיונך?
האם התגובתיות אכן איטית כ"כ? באיזה מצבים יותר מורגש? האם שידרגת לאנדרואיד 8 והאם שינה באופן מסוים את התופעה?
·lasik כתב:·......
לא מדויק. לסוני ממשק אנדרואיד עם בעית ממשק שגורמת לתיסכול של חלק מהמשתמשים.
מחלק מהעדויות עולה כי לעיתים נדרש להמתין עד מספר שניות לתגובה של המסך לשינוי בתפריט.
האם תוכל להוסיף מנסיונך?
האם התגובתיות אכן איטית כ"כ? באיזה מצבים יותר מורגש? האם שידרגת לאנדרואיד 8 והאם שינה באופן מסוים את התופעה?...
יש שיפור בתגבתיות של כ 30% בגרסה 8 לעומת 7, אבל עדיין לא הכי מהיר שיש מבחינת ממשק. ברגע שאפלקציה עולה, היא מגיבה מאד מהר בלי איטיות. הבעיה רק בממשק המערכת עצמו. כנראה אין מה לעשות, סוני משתמשת בדיוק באותה חומרה מאז 2015.