המלצות ודעות על אוזניות פתוחות ב850 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #21 

הויכוח הוא לא האם יש או אין ביניהן הבדל או כמה זמן צריך להאזין להם כדי להבין את ההבדל, אלא כמה ההבדל גדול. אני לא מבין מאיפה הגעת למסקנה שהם "נשמעות שונה אחת מהשנייה לחלוטין, ואין כמעט שום קשר בין הסאונד שלהן". אתה מוזמן לתת איזשהו טיעון או עובדה מוצקה כדי לתמוך באמירה הזאת, או להמשיך לחזור על עצמך.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #22 

אני לא מבין איך בכלל יש פה ויכוח כלשהו.
אני שמעתי את שתי האוזניות, ולטעמי הן נשמעות שונות לחלוטין אחת מהשנייה. ברגע שזה המצב ולטעמי הן נשמעות שונה לחלוטין, אני מרגיש חופשי לשתף אנשים אחרים בדעתי, ולא צריך להביא לזה שום הוכחות מבית משפט. בא רועי וחזר על אותו הדבר, וגם אצלו זה מהיכרות עם שתי האוזניות. גם אנשים אחרים ששמעו אצלי את האוזניות הסכימו לחלוטין שהן חיות שונות לחלוטין. אחד מהם שבכלל לא סבל את ה-6XX התלהב מה-58X כדי לקנות לעצמו זוג.
אתה בא, והשד יודע מאיפה, מביא טענה שהן נשמעות בדיוק אותו הדבר, כשלהבנתי בכלל לא שמעת אותן :roll:

איזה טיעון אתה רוצה? איזה עובדה מוצקה אתה רוצה? להביא לך אישור מבית משפט שהן נשמעות שונה?!
האוזניות נשמעות שונה מאוד אחת מהשנייה, עם גוון שונה לחלוטין. זו הדעה שלי (ואני לא לבד בדעה הזו אפילו בדיון הזה). תתווכח עד מחר, לא ישנה את זה. אני באמת לא מבין איך אנחנו מנהלים דיון על סאונד של אוזניות, כששוב, להבנתי, בכלל לא שמעת את שתיהן.

עריכה:
יודע מה, לא בא לי להמשיך לבזבז זמן על זה. בוא נסגור באמצע. אני חושב שיש הבדל גדול, אתה חושב שיש הבדל קטן, ומתווכח על "כמות" ההבדל. בוא נסגור שיש בינהן הבדל בינוני, בסדר? :lol:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #23 

Backlawa,
לא יהיה נוח יותר להשתמש באוזניות BT? גם ללא חיווט ולכן נוחות יותר לשימוש ויש את היתרון שהן יכולות גם להיות שימושיות מחוץ לבית.

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #24 

anatoli15 כתב:אני לא מבין איך בכלל יש פה ויכוח כלשהו.
אני שמעתי את שתי האוזניות, ולטעמי הן נשמעות שונות לחלוטין אחת מהשנייה. ברגע שזה המצב ולטעמי הן נשמעות שונה לחלוטין, אני מרגיש חופשי לשתף אנשים אחרים בדעתי, ולא צריך להביא לזה שום הוכחות מבית משפט. בא רועי וחזר על אותו הדבר, וגם אצלו זה מהיכרות עם שתי האוזניות. גם אנשים אחרים ששמעו אצלי את האוזניות הסכימו לחלוטין שהן חיות שונות לחלוטין. אחד מהם שבכלל לא סבל את ה-6XX התלהב מה-58X כדי לקנות לעצמו זוג.
אתה בא, והשד יודע מאיפה, מביא טענה שהן נשמעות בדיוק אותו הדבר, כשלהבנתי בכלל לא שמעת אותן :roll:

איזה טיעון אתה רוצה? איזה עובדה מוצקה אתה רוצה? להביא לך אישור מבית משפט שהן נשמעות שונה?!
האוזניות נשמעות שונה מאוד אחת מהשנייה, עם גוון שונה לחלוטין. זו הדעה שלי (ואני לא לבד בדעה הזו אפילו בדיון הזה). תתווכח עד מחר, לא ישנה את זה. אני באמת לא מבין איך אנחנו מנהלים דיון על סאונד של אוזניות, כששוב, להבנתי, בכלל לא שמעת את שתיהן.

עריכה:
יודע מה, לא בא לי להמשיך לבזבז זמן על זה. בוא נסגור באמצע. אני חושב שיש הבדל גדול, אתה חושב שיש הבדל קטן, ומתווכח על "כמות" ההבדל. בוא נסגור שיש בינהן הבדל בינוני, בסדר? :lol:
...
כמות ההבדל המורגש היא משהו סובייקטיבי והאם קיים הבדל מורגש זה גם משהו סובייקטיבי.

אוידיופילים זה ככל הנראה, אנשים שמאוד רגישים להבדלים והאיכויות בסאונד, והבדל שיראה קטן לאדם שפחות קשור לעולם הזה , יהיה גדול עבורם.

אני גם לא חושב שאפשר להגיד בנחרצות שאוזניה אחת נשמעת טוב יותר מאוזניה שונה, מאחר וזה גם סובייקטיבי, ומה שנשמע טוב לבן אדם אחד , לא ישמע טוב לאדם אחר.

פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

אני גם יכול למצוא 5 אנשים שאומרים שכדור הארץ שטוח, זה אומר שצריך להקשיב להם?
דעות זה דעות ואני לא דיברתי על איזה אוזניה יותר טובה או איזה עדיף לקנות. מי שמבזבז את הזמן זה רק אתה, כשאתה זורק לאויר הצהרות חד-משמעיות בלי שום הסבר. ועל הדרך אתה גם מניח כל מיני דברים שלא אמרתי (שמעתי את שתיהן מן הסתם, ולא אמרתי בשום שלב שהם נשמעות בדיוק אותו הדבר).
עדיף שבמקום להתבצר בעמדה שלך, תעזור לפותח השרשור להבין מה ההבדל בין האוזניות. למה אתה חושב שאחת יותר טובה משמעותית מהשנייה? ולהגיד "כי שמעתי את שתיהן וזה מה שנשמע לי" מן הסתם לא מועיל לאף אחד.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

עשיתי דבר הרבה יותר טוב מזה, המלצתי לו על אוזניה שלדעתי תהייה טובה יותר משתיהן באופן משמעותי.
ולמקרה שעוד לא הבנת איפה אתה נמצא, זה פורום אודיו, הכל פה זה דעות. בדיוק כמו שהדברים שאתה כותב הם הדעה שלך, וכל טיעון שכתבת עד כה אפשר להפנות לצד השני באותה המידה.

פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

"הכל פה זה דעות", איזה אמירה... כן, כי אודיו זה קסם פיות מנרניה שעשוי מפסיכולוגיה ורגשות, ואי אפשר להיות אובייקטיבי אף פעם ואי אפשר להוכיח שום דבר.
ולהגיד למישהו איזה אוזניה יותר טובה בלי להגיד למה זה פחות או יותר הדבר הכי מתנשא שאפשר לעשות, לא רק בתחום הזה, אלא בכל תחום. זה לצאת מנקודת הנחה שהדעה שלך מייצגת אמת אבסולוטית כלשהי, שאו שמי שמקשיב לה בטוח יזדהה איתה מתוקף הסמכות שלך, או שאם הוא יתנגד אליה אז הוא פשוט בור ולא יודע כלום.
גישה מאוד בריאה...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #28 

פלאפי,
אני מציע שתיקח פסק זמן מהשרשור.
בלי הודעות עם ניסיונות חינוך ומריבה לאחר ההודעה שלי.

פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

בסדר. אם מישהו נפגע מדבריי, אני מתנצל.

Backlawa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #30 

anatoli15 כתב:AD900X לדעתי אוזניה מצוינת. תקרא עליה קצת ותראה אם הגוון של הסאונד לטעמך. מבחינתי מדובר בתמורה אדירה למחירה.
מאז ששמעתי את ה-AD900 (שבסוף לא קניתי כי הרפידות לא היו מספיק עבות וזה הציק לי באוזן), אני אהבתי אותן. פשוט נהנתי לשבת איתן ולשמוע מוזיקה. ה-AD900X להבנתי פתרו את הבעיה הזו למי שיש לו אוזניים גדולות (כמוני), ולא דפקו את הסאונד. עד היום מדגדג לי בקצות האצבעות לקנות זוג כאלה למרות שיש לי כמה אוזניות הרבה יותר יקרות מהן.

לטעמי הן הרבה יותר מוצלחות מהמתחרות שציינת. אבל כאמור, ממליץ בחום לקרוא עליהן קצת ולהבין את הגוון של הסאונד ולהבין על מה מדובר.
...
תודה רבה על ההמלצה , נשמעות כמו אוזניות מעולות , סאונד במה רחב , לא באס שמפוצץ את האוזניים , אבל הכבל שלהם לא מתנתק , ואני לא קונה כל יום אוזניות , אני גם לא אחד שמתחיל לעשות מודים ופותח את האוזניות.
·

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

זה קריטי שהכבל יתנתק? בדרכ הם מחזיקים לא מעט שנים ואז אפשר לתקן במידת.הצורך.

Backlawa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

anatoli15 כתב:זה קריטי שהכבל יתנתק? בדרכ הם מחזיקים לא מעט שנים ואז אפשר לתקן במידת.הצורך.
...
·אני רוצה שתהיה לי את האפשרות להחליף כבל בלי להסתבך ולעשות מודים , יכול להיות שהכבל ישרוד לי שנים , ויכול להיות שאחרי חצי שנה הוא ייקרע או ייהרס , ואז מה , או לקנות אוזניות חדשות או להסתבך עם מודים.
פסלתי גם את כל האוזניות של beyerdynamic במחירים האלה בגלל שאמרו שהכבל שלהם נהרס יחסית מהר ולא מתנתק.
פסלתי את ה4xx בגלל איכות הבנייה הירודה שלה , וגם את הm1060 בגלל אותה הסיבה.
אני מחפש אוזניות שישרדו לי להרבה זמן , עד השדרוג הבא.

Backlawa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #33 

JDx כתב:
...
...
·אם אתה מחפש אוזניות לשימוש כבד מאוד, צריך להיות לך מאוד איכפת מהנוחות, כי מרבית האוזניות הקיימות לא כאלה נוחות לאורך זמן ממושך.

כל האוזניות שהצעת הן אוזניות שיותר מתוכננות כך שהאזנה למוזיקה יהיה השימוש שלהן, ופחות סרטים. כל האוזניות שהצעת גם דורשות מגבר כזה או אחר, ולכן אם אתה לא מתכוון לקנות אחד, אז תוותר עליהן.

אלטרנטיבה לאוזניות שהצעת, שלא דורשות מגבר, זה הפיליפס x2, שאמורות להיות נוחות (לא ניסיתי בעצמי) וסבבה מבחינת סאונד , אם כי עדיין לא ברמה של ה4xx למשל.
הן נמכרו באתר הזה ביום הרווקים הסיני בסביבות ה100 דולר, אבל לדעתי גם המחיר שהן מוצעות בו עכשיו הוא בסדר.
...
תודה על ההמלצה , קראתי עליהם קצת , והם בסביבות ה300$ , שזה די הרבה מעל התקציב שלי.
אני לא מתכוון להזמין מאתר סיני אנונימי בלי אחריות, גם אם זה כמעט חצי מהמחיר המקורי.
בנוסף שמעתי שהם קצת באס הבי , אני לא אדם שאוהב כמות מרובה של באס.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #34 

תוכל הזכיר מה התקציב העכשיווי שלך?
איזה אזניות כן עניינו אותך עד עכשיו ?

בינתיים אתה רוצה:
- כבל נתיק
- אזניות פתוחות
- עבור סרטים
- הרבה באס ובמה
- 850ש"ח ?

אני אישית הייתי מוותר על הכל ממקודם וקונה איזה אזניות BT סגורות של SENNHEISER ב 400-500ש"ח ונהנה מהשימוש, גם בבית גם בחוץ, גם בסרטים.
כמו שזיו המליץ. בטח יש לו גם איזה דגם יותר ספציפי להמליץ
עלת פה לא מזמן כתבה מושקעת על GRADO אלחוטי, אזניות פתוחות
https://www.hometheater.co.il/article08790.html
אלחוטי יתן לך הרבה מעבר לאזניות קוויות רגילות.
האלו שמאפשרות גם חיבור קווי הוא יהיה מצד אחד. וגם הן נותנות מקרופון, ושליטה על המכשיר הסלולרי והרבה דברים מובנים.
שאם תוכל להשתמש בכולם, כנראה שכדאי

כמה שניסו כאן למצוא לך זוג מתאים, לדעתי לסרטים קשה מאוד למצוא אזניות פתוחות מספיק טובות (בתקציב שאתה מציע)

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #35 

Backlawa כתב:
...
...
תודה על ההמלצה , קראתי עליהם קצת , והם בסביבות ה300$ , שזה די הרבה מעל התקציב שלי.
אני לא מתכוון להזמין מאתר סיני אנונימי בלי אחריות, גם אם זה כמעט חצי מהמחיר המקורי.
בנוסף שמעתי שהם קצת באס הבי , אני לא אדם שאוהב כמות מרובה של באס.
...
אתה יכול ללכת על הפיליפס shp 9500. הבאס שלהן הוא לא כבד, והן נותנות תמורה מעולה למחיר. את הכבל שלהן ניתן להחליף , והן בנויות טוב מאוד. הן גם סופר נוחות , וניתן להזמין אותן מאתר אמין (newegg) במחיר טוב.

עמוד המוצר בnewegg

Backlawa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #36 

legopart כתב:תוכל הזכיר מה התקציב העכשיווי שלך?
איזה אזניות כן עניינו אותך עד עכשיו ?

בינתיים אתה רוצה:
- כבל נתיק
- אזניות פתוחות
- עבור סרטים
- הרבה באס ובמה
- 850ש"ח ?

אני אישית הייתי מוותר על הכל ממקודם וקונה איזה אזניות BT סגורות של SENNHEISER ב 400-500ש"ח ונהנה מהשימוש, גם בבית גם בחוץ, גם בסרטים.
כמו שזיו המליץ. בטח יש לו גם איזה דגם יותר ספציפי להמליץ
עלת פה לא מזמן כתבה מושקעת על GRADO אלחוטי, אזניות פתוחות
https://www.hometheater.co.il/article08790.html
אלחוטי יתן לך הרבה מעבר לאזניות קוויות רגילות.
האלו שמאפשרות גם חיבור קווי הוא יהיה מצד אחד. וגם הן נותנות מקרופון, ושליטה על המכשיר הסלולרי והרבה דברים מובנים.
שאם תוכל להשתמש בכולם, כנראה שכדאי

כמה שניסו כאן למצוא לך זוג מתאים, לדעתי לסרטים קשה מאוד למצוא אזניות פתוחות מספיק טובות (בתקציב שאתה מציע)
...
אני לא מחפש גימיקים ולא רוצה בלוטוס , אני מחפש אוזניות פתוחות לבית בלבד , אני לא יוצא עם אוזניות מהבית , הפייבוריטים שלי היו ה4xx,880pro,ad900x
· אבל או שאין להם כבל מתנתק או שאיכות הבנייה ירודה.
אני לא מחפש לעשות מודים ,אני מחפש אוזניות שיהיו לי לכמה שנים הקרובות , שאם הכבל שלהם ייהרס, לא אצטרך לקנות אוזניות חדשות או להתחיל להתעסק עם מודים.
התקציב שלי הוא 850 ש"ח כרגע.
אני לא מחפש אוזניות ספציפית לסרטים , אולי לא אמרתי את זה בהודעה הראשונה אבל זה לא רק לסרטים , זה למדיה (סדרות
,סרטים מוזיקה סרטונים).
אני רוצה אוזניות פתוחות , עם כבל מתנתק , סאונד במה רחב ,למדיה, ושלא יתפרקו אחרי חודש.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #37 

Backlawa כתב:
...
...
·אני רוצה שתהיה לי את האפשרות להחליף כבל בלי להסתבך ולעשות מודים , יכול להיות שהכבל ישרוד לי שנים , ויכול להיות שאחרי חצי שנה הוא ייקרע או ייהרס , ואז מה , או לקנות אוזניות חדשות או להסתבך עם מודים.
פסלתי גם את כל האוזניות של beyerdynamic במחירים האלה בגלל שאמרו שהכבל שלהם נהרס יחסית מהר ולא מתנתק.
פסלתי את ה4xx בגלל איכות הבנייה הירודה שלה , וגם את הm1060 בגלל אותה הסיבה.
אני מחפש אוזניות שישרדו לי להרבה זמן , עד השדרוג הבא.
...
אני מבין את הרציונל מאחורי הדברים, גם אם סדר העדיפויות שלי שונה משלך. דווקא האוזניות של בייר שאני הכרתי החזיקו הרבה שנים גם אצל משתמשים מתעללים :)
בהתחשב בכל מה שפסלת, נשארו יחסית מעט דגמים שאפשר להמליץ לך עליהם, ורובם כבר צוינו כאן בדיון לדעתי.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”