PIONEER A400, OPERA QINTA, QUAD CD-S? הרכב מתאים? עזרה...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

שליחה

ALIVESOUND? זה הם של היבואן/חנות? לא מצאתי...

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אה, תודה רבה!!!

אני מעדיף טרנזיסטור כי הוא לא דורש חימום, לא דורש החלפת מנורות תקופתית ואת הבדיקה האם התחילו המנורות להיחלש או שזה דמיון, וחוץ מזה אני בטוח שאז הייתי רוצה לשפר את איכות המנורות... גם קראתי בביקורת על הקואלה שהנגן עשה רעש "מנורתי" ואז הכתב החליף את המקום בין שתי המנורות. ז.א., הייתי מעדיף נגן שלא דורש עיסוק והוצאות תקופתיות (ועדת הכספים...).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

יבואן והטלפון שנתנו (של ניל) זה היבואן.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן, מרטון, תודה, הבנתי.

lito פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טוב, בא אלי ניל עם KOALA CD טרנזיסטורי. כאשר התחיל לנגן הצליל היה אכן יותר טוב, אבל לא מרשים והבמה היתה קטנה מאוד וללא עומק. ציינתי לו והוא הגיע למסקנה שהפיוניר לא יכול להוציא את המקסימום מהרמקולים.

הוא הביא קדם מגבר של KR ושני מונובלוקים של CRISOM שחיבר במקום ה PIONEER הצליל השתפר פלאים בעיניי ( :) ), דינמי יותר , הבס מהיר ומפורט ומורגש יותר, הפריטה של הקונטרבס יותר מפורטת, ה TREBBLE נהיה עדין טיפה יותר, הבמה השתפרה עם יותר עומק והפרדה בין כלים קדמים ואחרורים.

עד אתמול חשבתי שהפיונר עמד די טוב בעבודה עם הרמקולים. אמיר ארמה אמר לי כאשר קניתי שאוכל להתחיל עם הפיוניר ולשדרג מאוחר יותר והיתי מרוצה מהתוצאה. אבל עכשיו התמונה השתנתה. היתי די מאוכזב מהמצב בהתחלה. חבר טוב בפורום האיר לי שההגברה שהרכיב ניל היא בשווי פי כמה מהפיוניר והוא צודק. יחסית, הפיוניר טוב עדיין, אבל ה QINTA גדול עליו. פשוט חשבתי שיקח יותר זמן עד שאשים לב...

לא רכשתי את ה BLUE NOTE כי לדעתי אני צריך קודם לשפר את ההגברה, אהבתי את העבודה של ה PRE אבל הבמה בכ"ז לא הייתה מרשימה, אולי צריך ציוד יותר חזק. אז נראה...בסוף אולי אגמור כחובב אודיו עם ציוד אודיופילי...יש מקומות או פעילויות שאתה יודע איך אתה נכנס אבל לא איך אתה גומר אם בכלל...אבל אתם יודעים את זה, נכון?

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262

שליחה

תנחומיי\ ברכותיי נדבקת בשדרגיטיס... :wink: :wink: :D :D

אכן לטעמי אתה בדרך הנכונה - קודם שידרוג ההגברה.

המלצה שלי, חפש בלוחות היד השנייה, אפשר למצוא שם יופי של מגברים בעלות שפוייה יחסית.

שלמה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”