שרשור תגובות: אוזניות אלחוטיות Sennheiser Momentum True Wireless
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
תמיכה במולטי פוינט אני לא רואה.
מישהו התקין ויש לו חוות דעת?
מישהו התקין ויש לו חוות דעת?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
לי הציק מאוד שהאוזניות נשארו דולקות ומחוברות לטלפון לאחר ההכנסה שלהן לקייס. העדכון פתר את זה.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

יפה, זה חשוב. קרה לי פעם או פעמיים אבל זה מציק.
מולטי פוינט מציק לי לא פחות.
מולטי פוינט מציק לי לא פחות.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

נראה שאין עדכון לאנדרואיד עדיין, רק לIOS.
- jonathanm127127
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
בוקר טוב,
אני ממש זקוק לעזרתכם, אני נמצא באילת עד היום (יום שישי) בצהריים ועלי להחליט האם לרכוש את האוזניות הללו.
1. האם עדכון קושחה 1.25 פתר את הבעיות הגדולות ?
2. האם נושא שהוזכר בסקירה לגבי כך שהבטריה מתרוקנת תוך מספר ימים כאשר האוזניות נמצאות בקייס שלהם עדיין קיים אחרי העדכון לגרסה 1.25 ?
3. משהו אחד לא ברור לי בנושא התרוקנות הבטריה, האם התרוקנות הבטריה של האוזניות מתרחשת רק כאשר אין כלל בטריה בקייס או שהיא מתרחשת גם כאשר יש בטריה בקייס ובכל זאת הבטריות באוזניות עצמן מתרוקנות אחרי מספר ימים ?
אודה מאד לתשובה מהירה מכיוון שעלי לקבל החלטה האם לרכוש אותן תוך מספר שעות בודדות.
תודה,
יהונתן.
אני ממש זקוק לעזרתכם, אני נמצא באילת עד היום (יום שישי) בצהריים ועלי להחליט האם לרכוש את האוזניות הללו.
1. האם עדכון קושחה 1.25 פתר את הבעיות הגדולות ?
2. האם נושא שהוזכר בסקירה לגבי כך שהבטריה מתרוקנת תוך מספר ימים כאשר האוזניות נמצאות בקייס שלהם עדיין קיים אחרי העדכון לגרסה 1.25 ?
3. משהו אחד לא ברור לי בנושא התרוקנות הבטריה, האם התרוקנות הבטריה של האוזניות מתרחשת רק כאשר אין כלל בטריה בקייס או שהיא מתרחשת גם כאשר יש בטריה בקייס ובכל זאת הבטריות באוזניות עצמן מתרוקנות אחרי מספר ימים ?
אודה מאד לתשובה מהירה מכיוון שעלי לקבל החלטה האם לרכוש אותן תוך מספר שעות בודדות.
תודה,
יהונתן.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

בעית הסוללה נבעה מכיוון שהן לפעמים נשארו עובדות לאחר הכנסתן לקופסת ההטענה שלהן. הקושחה תיקנה את זה ועכשיו האוזניות תמיד נכבות, לכן לא אמורה להיות בעיה של סוללה שמתרוקנת ללא הצדקה.
- jonathanm127127
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
לצערי, ראריתי את ההודעה שלך רק עכשיו והייתי חייב לחזור למרכז.
רכשתי בסוף את ה B&O E8 (לא הגרסה החדשה 2.0 אלה אלא של שנה שעברה).
האם לדעתכם יש הבדל גדול בעיקר מבחינת סאונד ובכלל ?
תודה,
יהונתן.
רכשתי בסוף את ה B&O E8 (לא הגרסה החדשה 2.0 אלה אלא של שנה שעברה).
האם לדעתכם יש הבדל גדול בעיקר מבחינת סאונד ובכלל ?
תודה,
יהונתן.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

שידרגתי את הגרסה דרך האפליקציה באייפד.
אחרי השדרוג זה מסרב להתחבר יותר לאייפד. זה נראה כאילו מחובר, אבל האוזניה אומרת שהחיבור בוטל ואין סאונד דרך האוזניה.
למרבה האירוניה לטלפון האנדרואיד זה עדיין מתחבר ללא בעיה.
ניסיתי לאפס את האוזניות והאפליקציה. ללא תוצאה.
אחרי השדרוג זה מסרב להתחבר יותר לאייפד. זה נראה כאילו מחובר, אבל האוזניה אומרת שהחיבור בוטל ואין סאונד דרך האוזניה.
למרבה האירוניה לטלפון האנדרואיד זה עדיין מתחבר ללא בעיה.
ניסיתי לאפס את האוזניות והאפליקציה. ללא תוצאה.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

עשיתי זאת 10 פעמים לפחות.
אחרי מחיקה וניסיון חיבור, מאשר לו את הצימוד. הוא מופיע באפליקציה כמחובר, אבל האוזניה טוענת Pairing Cancelled.
אפשר לשלוט על האקולייזר ועל "שמיעת הסביבה" של האפליקציה. גם לחיצה כפולה על הימנית משנה את הסטטוס של שמיעת הסביבה ורואים את זה באפליקציה.
אבל סאונד - אין.
אם מכניסים לקופסה, ממתינים ומוציאים שנית, האוזניה אומרת Power On, Pairing Failed, Not connected למרות שלא ניסיתי ליזום צימוד שוב.
באפליקציה כמובן אותו מצב. מחובר אבל סאונד אין.
באנדרואיד כמובן הכל תקין.
מוזר מאוד.
עריכה:
טוב, הצלחתי להתחבר, אבל זה ככל הנראה לא אמור לעבוד כך.
בזמן שאני עושה צימוד, האפליקציה התחברה אבל האוזניות ממתינות להמשיך עד שהן אומרות שהצימוד בוטל.
אם אני רץ מהר לתפריט ה- BT באייפד, מופיע לי LE-Momentum TW כמחובר. אני ממתין עוד קצת, מופיע פתאוםגם Momentum TW, ואז אני בוחר אותו, הוא מצמד ואז זה פתאום עובד.
אני לא יודע אם / מה הוא מפסיד בצורה כזו אם בכלל.

אחרי מחיקה וניסיון חיבור, מאשר לו את הצימוד. הוא מופיע באפליקציה כמחובר, אבל האוזניה טוענת Pairing Cancelled.
אפשר לשלוט על האקולייזר ועל "שמיעת הסביבה" של האפליקציה. גם לחיצה כפולה על הימנית משנה את הסטטוס של שמיעת הסביבה ורואים את זה באפליקציה.
אבל סאונד - אין.
אם מכניסים לקופסה, ממתינים ומוציאים שנית, האוזניה אומרת Power On, Pairing Failed, Not connected למרות שלא ניסיתי ליזום צימוד שוב.
באפליקציה כמובן אותו מצב. מחובר אבל סאונד אין.
באנדרואיד כמובן הכל תקין.
מוזר מאוד.
עריכה:
טוב, הצלחתי להתחבר, אבל זה ככל הנראה לא אמור לעבוד כך.
בזמן שאני עושה צימוד, האפליקציה התחברה אבל האוזניות ממתינות להמשיך עד שהן אומרות שהצימוד בוטל.
אם אני רץ מהר לתפריט ה- BT באייפד, מופיע לי LE-Momentum TW כמחובר. אני ממתין עוד קצת, מופיע פתאוםגם Momentum TW, ואז אני בוחר אותו, הוא מצמד ואז זה פתאום עובד.
אני לא יודע אם / מה הוא מפסיד בצורה כזו אם בכלל.