הטעויות של נטפליקס...

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73431
שם מלא: ערן

שליחה

bariko כתב:
...
...
·

ממש לא מדובר במספר מזערי.
אמנם אין בידי נתונים בדוקים, אך להערכתי הרוסית היא השפה המדוברת השלישית , אחרי עברית וערבית.
בטוח שיותר מאשר פולנית או רומנית, עם כל הכבוד לקהילות הללו.

...
·

הכל יחסי ידידי. בו נניח ששליש ממדינת ישראל הם קהל היעד (שנינו יודעים שזה לא קרוב לזה אבל נניח). מכ 8 מיליון שליש זה בקירוב 2.7 מליון. כמה זה באחוזים מתוך כלל הלקוחות של החברה (וזה כשיוצאים מנקודת הנחה ש 100% מה 2.7 מליון הללו יצטרפו לשירות, מה ששנינ יודעים שאינו מעשי).

גם אני חושב שקהל היעד שאתה מדבר עליו לא מספיק גדול בשביל להוות שיקול לצערך.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

Re: קהל היעד

שליחה

Huber כתב:
...
...
·

הכל יחסי ידידי. בו נניח ששליש ממדינת ישראל הם קהל היעד (שנינו יודעים שזה לא קרוב לזה אבל נניח). מכ 8 מיליון שליש זה בקירוב 2.7 מליון. כמה זה באחוזים מתוך כלל הלקוחות של החברה (וזה כשיוצאים מנקודת הנחה ש 100% מה 2.7 מליון הללו יצטרפו לשירות, מה ששנינ יודעים שאינו מעשי).

גם אני חושב שקהל היעד שאתה מדבר עליו לא מספיק גדול בשביל להוות שיקול לצערך.
...
·

אין בעיה ידידי, אינני יכול לכפות שום דבר על אף אחד.
בלית ברירה, אמצא את התכנים שלנו במקורות אחרים, עם דיבוב רוסי ותרגום עברי, ובאיכות הרבה יותר גבוהה מאשר נטפליקס...

Radiohead
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

שליחה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

vivi כתב:נטפליקס זה הדבר הטוב ביותר שקרה בשוק הטלוויזיה בארץ בעשור האחרון
...
·
(Y) תיקון, ב 3 עשורים האחרונים :P

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1578

שליחה

adibek כתב:אפשר לראות את התוכן המלא של נטפליקס ארה"ב באתר זה
ניתן גם למיין לפי A-b
ואז מגלים כמה חסום בישראל
https://usa.newonnetflix.info/catalog
...
ידוע...
אבל מה שווה אם אין תרגום :?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן

שליחה

Elad1409 כתב:אני לא מעריץ גדול של נטפליקס אבל קשה לי להבין את התלונות נגדם. במיוחד בישראל.
...
אז הנה עוד כמה תלונות:

- אין אפשרות לצפות באיכות גבוהה דרך הדפדפן, והמצב בפיירפוקס וכרום עוד יותר גרוע מאדג'. מעניין מה יהיה עכשיו שאדג' עובר למנוע של כרום...
- האפליקציה לחלונות נכה ומבוגגת. אם עושים alt-tab לשניה לחלון אחר (למשל לבדוק משהו בדפדפן) האפליקציה זורקת אותך מהסרט וצריך להתחיל לנגן אותו שוב.
- בשני הממשקים אין אפשרות להציג את הסרטים ב-My List או את תוצאות החיפוש כרשימה טקסטואלית (שלא לדבר על רשימה שאפשר למיין). הסרטים תמיד מוצגים כתמונות. זה אולי יותר יפה, אבל זה הרבה פחות נוח למי שרוצה לעבור מהר על הרשימה. כל כותר משתמש בפונטים אחרים, השם ממוקם במקום אחר ועם התחכמויות גראפיות כאלה ואחרות.
- אין אפשרות להגדיר ברירת מחדל עבור סוג הסאונד. שוב ושוב האפליקציה בוחרת 5.1 והצופים לא מבינים למה לא שומעים דיאלוג (רמז: המערכת מכובה ואין לטלוויזיה רמקול סנטר).
- אופציית החיפוש עלובה. אם לא מחפשים כותר מסויים קשה לקבל תוצאות מועילות. חיפוש צריך לאפשר (במינימום) סינון לפי ז'אנר, שנת הפקה (או תחום שנים), שפה, סרט/סדרה, וציון
- אין אפשרות לבחור שפות מועדפות. הזוי שכדי לבדוק אם סרט לילדים מדובב לעברית צריך להתחיל לנגן אותו ואז לפתוח את תפריט השפות :roll:
- אין התראה על כך שסדרות שלא סיימתי לצפות בהן או סרטים ב-My List עומדים לרדת מהקטלוג. היו בעבר אתרים שנתנו את זה, אבל לא מאז שנטפליקס ביטלו את ה-API החיצוני שלהם (מהלך שגרם לסגירה של לא מעט אתרים שימושיים).
- אין יותר ביקורות צופים. את כל הביקורות שהיו נטפליקס מחקו (מי עושה דבר כזה?)
- הם מנגנים אוטומטית טריילרים ("auto-preview") של סרטים ולא נותנים אפשרות לבטל את האנטי-פיצ'ר הזה.

מבחינת האפשרויות של האפליקציה והאתר זה נראה כאילו מדובר ב-PoC או בפרוייקט גמר בבית ספר תיכון, ולא בשירות עם מאות מיליוני משתמשים ותקציב שיכול להיות כמעט אינסופי לפיתוח.

ובכל זאת, אין משהו אחר (לפחות לא במחיר שאני מוכן לשלם) אז אני נשאר מנוי.

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

נטפליקס

שליחה

@boren
·
כל 8 הנקודות שהעלת לגיטימיות, חלקן לא מצביעות על באגים באפליקציה אלא על כוונה של מנהלי המוצר של נטפליקס מסיבות שאולי לא ידועות לך\לי (לדוגמא, נקודות 6, 7 ו-8) . אני מניח שפתרון חלקן לא תלוי בנטפליקס בלבד (נקודות 1 ו-2).
בכל אופן, לדעתי, וכמובן שאתה תחלוק עלי, כל הבעיות הללו שוליות. עובדה שהן לא גורמות לך להתנתק (שזה מפתיע לאור העובדה שאתה משווה את האפליקציה לפרוייקט גמר בתיכון)

אני ארשום את המובן מאליו, אף אפליקציה לא תוכל להשביע את רצון 100% מהמשתמשים. נטפליקס, כאפליקציה שמאות מיליונים משתמשים בה באופן יומיומי ותומכת בכל הפלטפורמות המוכרות לאדם, במיוחד תתקשה להגיע ל-100% שביעות רצון. עפ"י הרייטינג של האפליקציה בחנויות האפליקציה הגדולות, רוב מוחלט של המשתמשים מרוצים ממנה מאוד.

נקודה נוספת שחשוב לדייק בה, לאף חברה אין תקציב אינסופי לפיתוח. במיוחד לא לנטפליקס (חברה לא רווחית במיוחד בעקבות הוצאות עצומות על תוכן.).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מסכים. השאלה שאני שואל את עצמי פשוטה, האם יש פתרון אחר יותר טוב כרגע לצרכים שלי?

התשובה היא חד וחלק לא, אז מה עוזזר לי לחפש מה לא טוב בשירות בפינצטה?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן

שליחה

@Elad1409 - אני עדיין עם נטפליקס בגלל התוכן והמחיר. המוצר עצמו לקוי ביותר, אבל בלעדיו יותר גרוע (או יותר יקר).

ולגבי תקציב פיתוח, זה לא ממש קשור לרמת הרווחים. לחברה כמו נטפליקס יש כיסים עמוקים מאוד ואם הם היו חושבים שהשקעה בפיתוח הייתה מביאה לצמיחה הם היו עושים את זה. הם מן הסתם לא חושבים שיש טעם להשקיע בדברים כאלה. ולא שמדובר בהשקעה גדולה. ברוב המקרים מדובר בדברים שקל מאוד לתקן. הבעיה שפשוט לא אכפת להם, כי יש להם קהל שבוי ותחרות זניחה. זה בסדר, לא לעולם חוסן. גם לדפדפנים של מיקרוסופט היה פעם 95% נתח שוק והיום הם לא סתם מיעוט, אלא מיעוט מתכווץ. אם נטפליקס לא יתעוררו ויישפרו את המוצר גם היום שלהם יגיע.
נערך לאחרונה על ידי boren ב 26/12/2018 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

pearljam50000 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 607

שליחה

עוד דבר מרגיז :lol:
Blue Planet II כבר זמין בנטפליקס בחו"ל ובארץ לא.
החלום שלי הוא לראות את הסדרה הזאת ב4K!!!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

pearljam50000 כתב:עוד דבר מרגיז :lol:
Blue Planet II כבר זמין בנטפליקס בחו"ל ובארץ לא.
החלום שלי הוא לראות את הסדרה הזאת ב4K!!!
...
·

99 ש"ח והחלום שלך מתגשם:

https://www.hometheater.co.il/vt296572.html

:lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78965
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אינטרנט והחלום שלך מתגשם :)

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

שליחה

@boren
·

כמה הערות\הארות:

1) זה סופר לגיטימי לא לאהוב את המוצר או אפילו לחשוב שהוא מוצר לקוי ביותר. חשוב לומר שזו דעת מיעוט. רוב מוחלט של המשתמשים אוהב את האפליקציה (עפ"י הדירוג שהם נותנים) ולא חושב שהיא לקויה ביותר.
2) התחרות של נטפליקס אולי זניחה בישראל. בארה"ב יש לה מתחרים רבים וטובים - HBO, AMAZON, HULU, SLING TV ועוד ועוד. בקרוב, יהיו לה עוד מתחרות - Apple, Disney, WB.
3) אני מניח שתסכים איתי שתקציבי הפיתוח הם מוגבלים וצריך לפתח עפ"י עדיפויות. להגיד ש-"לא אכפת להם" זה לא מדוייק. זה פשוט פחות חשוב מנושאים אחרים. מה עוד שהנושאים שהעלת הם ממש לא קריטיים. חלקם, כמו שכבר אמרתי, הם לא באגים אלא החלטות של מתכנני האפליקציה ולכן אין כוונה ל"תקן" אותם.

pearljam50000 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 607

שליחה

התוכן הוא הבעיה, לא הממשק.
לדעתי הם צריכים לרדת מכל הקטע של ההפקות מקור.. שרובן בינוניות חוץ מהדוקו שלהם.
להתרכז בקניית תוכן רב ככל האפשר (למשל להוסיף את סיינפלד וסרטים)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני לא מבין למה אמזון מעסיקה בכלל מנכ"ל/מהנדסים/יועצים וכו... כל מה שהם צריכים זה כמה ישראלים פה בפורום שיגידו להם איך לנהל את השירות - ותוך חודש הם מגיעים למיליארד משתמשים רשומים :roll:

:lol:

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

:D בדיוק.
אנחנו מצחיקים הישראלים... והאמת שעם רוב הדברים שהעלו כאן כנגד נטפליקס אני לא מסכים.
הממשק מצוין, הטכנולוגיה שלהם פורצת דרך ומובילה, איפה אפשר לקבל איכות ביציבות ומהירות ובתמיכה בכל המכשירים?
צריך לעבור על שירשורי המלצת סרטים וסדרות כדי לראות כמה נפח נטפליקס תפסו בפורום, בשנה האחרונה.
רוב ההמלצות הן מצפייה בתכנים שקיימים בנטפליקס [בעיקר בסדרות]
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

זכור לי שנטפליקס נכנסה באופן חוקי לארץ אנשים אמרו הינה בא הגואל מהורדות פירטיות וכמו כן מחברות הלויין והכבלים,
בפועל מה שקרה זה שנכנסה חברה שמתבססת על סדרות ומתחרה בחברות הכבלים והלווין אבל חלשה מאוד בתחום סרטי קולנוע שאני יכול לשער שהדבר מוריד לה כמות מנויים נכבדה , ואז נשארנו שוב עם הצורך לקבל מקורות לסרטי קולנוע ושוב נכנסנו למעגל שהיינו בו קודם החיפוש אחר המקור המושלם לתוכן

לא אמרו שנטפליקס בקשיים כלכלים?....
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 27/12/2018 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

shay1 כתב: לא אמרו שנטפליקס בקשיים כלכלים?....
...
·

עם הכנסות קבועות של 1,300,000,000$ בכל חודש (מיליארד ושלוש מאות מליון דולר)....אתה חושב שהם בקשיים? :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

shay1 כתב:
לא אמרו שנטפליקס בקשיים כלכלים?....
...
·

https://phys.org/news/2018-10-netflix-s ... trong.html

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

טלHD כתב:
...
...
·

עם הכנסות קבועות של 1,300,000,000$ בכל חודש (מיליארד ושלוש מאות מליון דולר)....אתה חושב שהם בקשיים? :lol:
...
·במילה אחת - כן.
החברה מגדילה את ההכנסה שלה מדי רבעון וגם את הרווחיות. אבל במקביל לוקחת עוד ועוד אשראי כדי לממן את הפעילות שלה ובעיקר את אינסוף ההפקות.
תזרים המזומנים שלה מפעילות שוטפת בתקופה 1-9/2018 היה מינוס 1.4 מיליארד דולר. זה ועוד השקעות שביצעו מומנו על ידי 2 מיליארד דולר אשראי חדש שגוייס השנה. בשנת 2017 התמונה היתה דומה תזרים שלילי מפעילות שוטפת 1.8 מיליארד וגיוס אשראי של 3 מיליארד. סך ההתחייבויות ל-30.9.18 כ-18 מיליארד והון עצמי 5 מיליארד.
הרווחים צריכים לגדול עוד הרבה ומהר מאד אחרת המודל העסקי הזה יתמוטט בשלב כלשהו.
Enjoy the Silence

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”