Elad1409 כתב:אני לא מעריץ גדול של נטפליקס אבל קשה לי להבין את התלונות נגדם. במיוחד בישראל.
...
אז הנה עוד כמה תלונות:
- אין אפשרות לצפות באיכות גבוהה דרך הדפדפן, והמצב בפיירפוקס וכרום עוד יותר גרוע מאדג'. מעניין מה יהיה עכשיו שאדג' עובר למנוע של כרום...
- האפליקציה לחלונות נכה ומבוגגת. אם עושים alt-tab לשניה לחלון אחר (למשל לבדוק משהו בדפדפן) האפליקציה זורקת אותך מהסרט וצריך להתחיל לנגן אותו שוב.
- בשני הממשקים אין אפשרות להציג את הסרטים ב-My List או את תוצאות החיפוש כרשימה טקסטואלית (שלא לדבר על רשימה שאפשר למיין). הסרטים תמיד מוצגים כתמונות. זה אולי יותר יפה, אבל זה הרבה פחות נוח למי שרוצה לעבור מהר על הרשימה. כל כותר משתמש בפונטים אחרים, השם ממוקם במקום אחר ועם התחכמויות גראפיות כאלה ואחרות.
- אין אפשרות להגדיר ברירת מחדל עבור סוג הסאונד. שוב ושוב האפליקציה בוחרת 5.1 והצופים לא מבינים למה לא שומעים דיאלוג (רמז: המערכת מכובה ואין לטלוויזיה רמקול סנטר).
- אופציית החיפוש עלובה. אם לא מחפשים כותר מסויים קשה לקבל תוצאות מועילות. חיפוש צריך לאפשר (במינימום) סינון לפי ז'אנר, שנת הפקה (או תחום שנים), שפה, סרט/סדרה, וציון
- אין אפשרות לבחור שפות מועדפות. הזוי שכדי לבדוק אם סרט לילדים מדובב לעברית צריך להתחיל לנגן אותו ואז לפתוח את תפריט השפות
- אין התראה על כך שסדרות שלא סיימתי לצפות בהן או סרטים ב-My List עומדים לרדת מהקטלוג. היו בעבר אתרים שנתנו את זה, אבל לא מאז שנטפליקס ביטלו את ה-API החיצוני שלהם (מהלך שגרם לסגירה של לא מעט אתרים שימושיים).
- אין יותר ביקורות צופים. את כל הביקורות שהיו נטפליקס מחקו (מי עושה דבר כזה?)
- הם מנגנים אוטומטית טריילרים ("auto-preview") של סרטים ולא נותנים אפשרות לבטל את האנטי-פיצ'ר הזה.
מבחינת האפשרויות של האפליקציה והאתר זה נראה כאילו מדובר ב-PoC או בפרוייקט גמר בבית ספר תיכון, ולא בשירות עם מאות מיליוני משתמשים ותקציב שיכול להיות כמעט אינסופי לפיתוח.
ובכל זאת, אין משהו אחר (לפחות לא במחיר שאני מוכן לשלם) אז אני נשאר מנוי.