dvr reboot תאריך על 1970
- rm1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1589
בעקרון עדיף להחליף סוללה (כמה ברגים וגמרת).
לא יודע איזה עוד דברים נשמרים ונמחקים כאשר הסוללה חלשה.
הבעיה עם הקומבינציה הזו שעד שה NTP יעדכן את השעון ה DVR יקליט חומר לפי 1970....
ההגדרה בד"כ מאוד פשוטה מגדירים שרת NTP שמסנכרנים מולו לדוגמה: pool.ntp.org
ואת ה TIME ZONE שב"כ מוגדר כ Jerusalem או Israel
אם חסר לך פרטים נוספים במסך ההגדרות תעלה צילום שלו.
אם חסר לך פרטים נוספים במסך ההגדרות תעלה צילום שלו.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
· מעדיף לחסוך בנתיים סוללה אם זה יפתור את הבעיהrm1 כתב:בעקרון עדיף להחליף סוללה (כמה ברגים וגמרת).
אם חסר לך פרטים נוספים במסך ההגדרות תעלה צילום שלו....
ה dvr מוגדר עכשיו בתאריך של היום ככה שהוא לא על 1970 שלחתי צילום מסך אשמח שתראה לי מה אני אמור לכתוב ב3 השורות של ntp כמו שאמרתם הסוללה הפנימית אחראית נטו על השעון/תאריך ככה שאם ה ntp מעדכן שעה דרך האינטרנט זה חוסך לי החלפת סוללה וגם פתרון מהיר וקל
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- rm1
-
- חבר ותיק

סמן את ntp
ובשם השרת מתחת pool.ntp.org
ובשם השרת מתחת pool.ntp.org
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
אוקיי ורשמת עד שזה יעדכן את השעון לפי ntp זה ייקח זמן הרגע עשיתי ריסטארט ל dvr מרחוק אחרי ששיניתי תזמן ל ntp ואכן זה נשאר על 1970 השאלה תוך כמה זמן זה מתחלף לתאריך הנוכחי
יש שם interval וזה נמצא על 60 min אז זה אומר 60 דקות לא? אם אשים את זה על 1 min זה לא אומר שכל דקה הוא יעדכן את השעה?
עריכה: בסדר שיניתי ב interval ל 1min וככה כל דקה זה יעדכן תשעון אז גם אם עשיתי ריסטארט במשך דקה זה יהיה על 1970 אחרי דקה זה יתעדכן ל 2019
·
אוקיי ורשמת עד שזה יעדכן את השעון לפי ntp זה ייקח זמן הרגע עשיתי ריסטארט ל dvr מרחוק אחרי ששיניתי תזמן ל ntp ואכן זה נשאר על 1970 השאלה תוך כמה זמן זה מתחלף לתאריך הנוכחי
יש שם interval וזה נמצא על 60 min אז זה אומר 60 דקות לא? אם אשים את זה על 1 min זה לא אומר שכל דקה הוא יעדכן את השעה?
עריכה: בסדר שיניתי ב interval ל 1min וככה כל דקה זה יעדכן תשעון אז גם אם עשיתי ריסטארט במשך דקה זה יהיה על 1970 אחרי דקה זה יתעדכן ל 2019
- rm1
-
- חבר ותיק

זה מיותר תשאיר על 60.
כשהשרות מתחיל לעבוד הוא מעדכן "מייד".
ואחרכך כל 60ד.
לוקח קצת זמן עד שהdvr מתחבר לאינטרנט בהתחול.
ואחרכך כל 60ד.
- rm1
-
- חבר ותיק

זה מיותר תשאיר על 60.
ואחרכך כל 60ד.
ואחרכך כל 60ד.
- rm1
-
- חבר ותיק

זה מיותר תשאיר על 60.
ואחרכך כל 60ד.
ואחרכך כל 60ד.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
זה כנראה ממש חשוב לך אם כתבת את זה 3 פעמים
בניסיון הראשון עבר 10 דקות וזה עדיין לא עדכן את השעה
גם ככה זה לא משפיע אם זה כל דקה יעשה עדכון לשעון זה לפחות
חסך לי לפרק ולהחליף סוללה
·
זה כנראה ממש חשוב לך אם כתבת את זה 3 פעמים
בניסיון הראשון עבר 10 דקות וזה עדיין לא עדכן את השעה
גם ככה זה לא משפיע אם זה כל דקה יעשה עדכון לשעון זה לפחות
חסך לי לפרק ולהחליף סוללה
- rm1
-
- חבר ותיק

שלחתי את ההודע במקום שאין קליטה וזה נשלך 3 פעמים לא בכוונה.
אתה פשוט מפגיז שרת ציבורי בבקשות עדכון מיותרות.
מוזר שזה לא התעדכן אחרי עלית המערכת.
נסה שוב אולי פשוט המסך לא התעדכן.
אתה פשוט מפגיז שרת ציבורי בבקשות עדכון מיותרות.
מוזר שזה לא התעדכן אחרי עלית המערכת.
נסה שוב אולי פשוט המסך לא התעדכן.
- mescaline
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
·Lior98 כתב:@rm1
חסך לי לפרק ולהחליף סוללה...
זה משהוא שאולי תעשה רק בפעם הזו עד שימות המכשיר.
עד אז זה לא יעבוד לך כמו שצריך.
בכל אופן זה מתעדכן לפי הזמן שאתה מקציב לו, ולפי התמונה בהגדרה למעלה לא הגדרת דבר כזה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
טוב הברירת מחדל הייתה על 60 אז אני אשנה את זה ל10
וכן אני בטוח ברגע שעשיתי תריסטארט זה לא עדכן אוטומטי
·
טוב הברירת מחדל הייתה על 60 אז אני אשנה את זה ל10
וכן אני בטוח ברגע שעשיתי תריסטארט זה לא עדכן אוטומטי
-
Lior98
-
- חבר ותיק

בהגדרה ששלחתי לפי התמונה עוד לא הפעלתי ntp אז מן הסתם הפרטים היו ריקים הברירת מחדל של הזמן המוקצב היה 60 דקות שיניתי לדקה אחת בשביל שזה יעדכן ישר אחרי ריסטארט אני אשנה את זה ל10 דקותmescaline כתב:·......
זה משהוא שאולי תעשה רק בפעם הזו עד שימות המכשיר.
עד אז זה לא יעבוד לך כמו שצריך.
בכל אופן זה מתעדכן לפי הזמן שאתה מקציב לו, ולפי התמונה בהגדרה למעלה לא הגדרת דבר כזה....
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
אחרי שסיימנו עם ה ntp ואני לומד ממכם הרבה אשמח לעוד שאלה קטנה
מה זה h264 plus? ההקלטות כרגע מתבצעות בפורמט h264 אבל ראיתי ב dvr אופציה לסמן v על h264+ זה משהו חדשני יותר?
ממה שהסתכלתי באינטרנט זה אותו פורמט רק שזה מקטין את הרוחב פס של המצלמה זה נכון? אם ככה עדיף לעבור מ h264 רגיל לפלוס? עצם זה שזה מקטין תצריכת רוחב פס זה אומר בטח איכות פחות טובה לא?
·
אחרי שסיימנו עם ה ntp ואני לומד ממכם הרבה אשמח לעוד שאלה קטנה
מה זה h264 plus? ההקלטות כרגע מתבצעות בפורמט h264 אבל ראיתי ב dvr אופציה לסמן v על h264+ זה משהו חדשני יותר?
ממה שהסתכלתי באינטרנט זה אותו פורמט רק שזה מקטין את הרוחב פס של המצלמה זה נכון? אם ככה עדיף לעבור מ h264 רגיל לפלוס? עצם זה שזה מקטין תצריכת רוחב פס זה אומר בטח איכות פחות טובה לא?
- rm1
-
- חבר ותיק

נראה כמו שיפור בקידוד של H264 שיראה טוב יותר.
https://www.securitymagazine.com/ext/re ... nology.pdf
אתה יכול פשוט לנסות.
https://www.securitymagazine.com/ext/re ... nology.pdf
אתה יכול פשוט לנסות.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
הבנתי
יש משהו אחד שמסקרן אותי בכל הנושא הזה של רוחב פס במצלמות
נניח מצלמה אחת נמצאת ב bitrate 2078kbps שזה אומר 2mbps זה שווה ערך ל 2mbps של מהירות העלאה? שזה אומר נניח אם יש לי 5 מצלמות כאלה זה שווה ערך ל10 מגה העלאה שאני מקבל נניח בהוט? או שהגודל הזה זה לא עניין של אינטרנט ויותר של משקל רגיל כמו קובץ וידאו ששוקל משקל כזה
וגם להפך אם אני אקטין את הצריכה מ 2078kbps ל 768kbps זה אומר שיהיה פחות צריכה במהירות העלאה או שזה מתייחס נטו למשקל של הקובץ הסופי ב "אחסון של ה dvr"
·
הבנתי
יש משהו אחד שמסקרן אותי בכל הנושא הזה של רוחב פס במצלמות
נניח מצלמה אחת נמצאת ב bitrate 2078kbps שזה אומר 2mbps זה שווה ערך ל 2mbps של מהירות העלאה? שזה אומר נניח אם יש לי 5 מצלמות כאלה זה שווה ערך ל10 מגה העלאה שאני מקבל נניח בהוט? או שהגודל הזה זה לא עניין של אינטרנט ויותר של משקל רגיל כמו קובץ וידאו ששוקל משקל כזה
וגם להפך אם אני אקטין את הצריכה מ 2078kbps ל 768kbps זה אומר שיהיה פחות צריכה במהירות העלאה או שזה מתייחס נטו למשקל של הקובץ הסופי ב "אחסון של ה dvr"
- rm1
-
- חבר ותיק

נכון זה שווה גם לרוחב הפס וגם לגודל הקובץ למרות שבקובץ צריך לחלק ב 8 כי זה בבייט ולא בביט.
אבל זו הכמות שנשלחת ואו נשמרת בשניה של צילום.
רק אל תבלבל הכל ברזולוציה של המצלמה או בתמונות לשניה.
בהצגה מרחוק של מספר מצלמות בד"כ זה לא סיכום של כלם אלה קידוד מחדש לרזולוציה נמוכה יותר.
אבל זו הכמות שנשלחת ואו נשמרת בשניה של צילום.
רק אל תבלבל הכל ברזולוציה של המצלמה או בתמונות לשניה.
בהצגה מרחוק של מספר מצלמות בד"כ זה לא סיכום של כלם אלה קידוד מחדש לרזולוציה נמוכה יותר.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
כן אני יודע שיש main stream ו sub stream שאחד זה ראשי ואחד משני כי שמתי לב שאני מפעיל את את כל המצלמות בצפייה מרחוק (9 במספר) יש צריכה של 5200kbps אז מן הסתם זה sub ושאני צופה במצלמה אחת זה מנצל את כל ה2078kbps למצלמה אחת
ואם אני רוצה להגדיל את הרזולוציה/fps ואני משאיר נניח תרוחב פס ל 2078kbps זה נשאר אותו הדבר או שזה יצרוך טיפה יותר בגלל שהוספתי רזולוציה או fps? כי ראיתי 3 מצלמות שהן על540p והן יכולות לתת 10800p
ואגב בצילום מסך זה קצת סותר את מה שאמרת שזה כן שונה שיש storge ויש network שזה לא בהכרח אותו הדבר מבחינת הנתונים אתה רואה שהצריכה שם שונה לגמרי אחד מהשני
·
כן אני יודע שיש main stream ו sub stream שאחד זה ראשי ואחד משני כי שמתי לב שאני מפעיל את את כל המצלמות בצפייה מרחוק (9 במספר) יש צריכה של 5200kbps אז מן הסתם זה sub ושאני צופה במצלמה אחת זה מנצל את כל ה2078kbps למצלמה אחת
ואם אני רוצה להגדיל את הרזולוציה/fps ואני משאיר נניח תרוחב פס ל 2078kbps זה נשאר אותו הדבר או שזה יצרוך טיפה יותר בגלל שהוספתי רזולוציה או fps? כי ראיתי 3 מצלמות שהן על540p והן יכולות לתת 10800p
ואגב בצילום מסך זה קצת סותר את מה שאמרת שזה כן שונה שיש storge ויש network שזה לא בהכרח אותו הדבר מבחינת הנתונים אתה רואה שהצריכה שם שונה לגמרי אחד מהשני
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- rm1
-
- חבר ותיק

כי בשמירה לדיסק הוא שומר ברזולוציה ו fps שהגדרת.
ובצפיה הוא מציג לפי רוחב הפס הזמין ואו רוחב פס שמוגדר בנפרד.
לא מכיר את ההגדרות ב dvr הספציפי.
ובצפיה הוא מציג לפי רוחב הפס הזמין ואו רוחב פס שמוגדר בנפרד.
לא מכיר את ההגדרות ב dvr הספציפי.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
טוב נראה לי חפרתי לכם מספיק בנושא של dvr בשבוע הזה אקפוץ לשם לראות פרטים מזהים על ה dvr שאוכל לבדוק לגבי קושחה.
·
טוב נראה לי חפרתי לכם מספיק בנושא של dvr בשבוע הזה אקפוץ לשם לראות פרטים מזהים על ה dvr שאוכל לבדוק לגבי קושחה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@rm1
·
אוקיי לפי מה שראיתי עד עכשיו זה ה dvr שיש
http://www.ltsecurityinc.com/platinum-h ... 6t-ea.html
כמובן שאגיע לשם בשבוע הזה אני אוודא בוודאות (לפי הנתונים הטכנים והויזואלים הם תואמים למה שיש כמו תמיכה ב2k ו16ch
והחיבורים) שאגיע לשם אני אבדוק עם זה מזוהה לפי המספר דגם הסתכלתי על הקושחות לפי הדגם הספציפי הזה והן יצאו בתאריך 2018 אבל ה version הוא TVI3_V3.4.80_170223 ככה שזה נראה מ2017 מה שכן ב dvr הגרסא הנוכחית היא 16 ככה שזה נראה לי שווה לעדכן כי יש הבדל של שנה שלמה זה יכול לשפר/לעדכן דברים אתה אומר ששווה?
ואיך אפשר לוודא שלא יהיו בעיות למיניהם בעדכון קושחה? (כמובן שאוודא מראש שהדגמים תואמים לקושחה שאני מוריד) אבל עדיין איך אפשר להמנע מבעיות שפתאום אחרי העדכון ה dvr לא עולה/לא עובד? עדיף אולי ליצור קובץ גיבוי של ה dvr במקרה והקושחה קורסת? תודה.
ואגב אם אתה זוכר ב ddns שהראתי לך מ ה dvr שלי היה אחד default אז זה ddns lts של היצרן ראיתי באתר של lts פירוט על ה ddns שלהם ב dvr שהם מייצרים ו default זה אומר lts הכתובת של ה ddns היא
https://www.dvrlists.com/logon.aspx זה נראה אתר פשוט של ddns וזה נראה חינמי יצרתי חשבון ולא היה כתוב על חידוש מנוי או כסף כל חודש ככה שנראה לי אבטל את ה no ip ואבחר ב ddns הזה
·
אוקיי לפי מה שראיתי עד עכשיו זה ה dvr שיש
http://www.ltsecurityinc.com/platinum-h ... 6t-ea.html
כמובן שאגיע לשם בשבוע הזה אני אוודא בוודאות (לפי הנתונים הטכנים והויזואלים הם תואמים למה שיש כמו תמיכה ב2k ו16ch
והחיבורים) שאגיע לשם אני אבדוק עם זה מזוהה לפי המספר דגם הסתכלתי על הקושחות לפי הדגם הספציפי הזה והן יצאו בתאריך 2018 אבל ה version הוא TVI3_V3.4.80_170223 ככה שזה נראה מ2017 מה שכן ב dvr הגרסא הנוכחית היא 16 ככה שזה נראה לי שווה לעדכן כי יש הבדל של שנה שלמה זה יכול לשפר/לעדכן דברים אתה אומר ששווה?
ואיך אפשר לוודא שלא יהיו בעיות למיניהם בעדכון קושחה? (כמובן שאוודא מראש שהדגמים תואמים לקושחה שאני מוריד) אבל עדיין איך אפשר להמנע מבעיות שפתאום אחרי העדכון ה dvr לא עולה/לא עובד? עדיף אולי ליצור קובץ גיבוי של ה dvr במקרה והקושחה קורסת? תודה.
ואגב אם אתה זוכר ב ddns שהראתי לך מ ה dvr שלי היה אחד default אז זה ddns lts של היצרן ראיתי באתר של lts פירוט על ה ddns שלהם ב dvr שהם מייצרים ו default זה אומר lts הכתובת של ה ddns היא
https://www.dvrlists.com/logon.aspx זה נראה אתר פשוט של ddns וזה נראה חינמי יצרתי חשבון ולא היה כתוב על חידוש מנוי או כסף כל חודש ככה שנראה לי אבטל את ה no ip ואבחר ב ddns הזה