האם ה Mi Box של Xiaomi טוב יותר מהסטרימר של StingTV?
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
@idabari
לא התכוונתי לזלזל בענק הסיני, פשוט אני לא רואה באתר של נטפליקס אזכור לכך שהם תומכים במכשיר לצפיה ב 4K או HD,
אשמח שתשלח קישור, בכל מקרה יש הרבה מאד טרדים בכל הפורומים על בעיה זו או אחרת בצפיה בנטפליקס על שיומי
ולא מצאתי אחד שאומר שהוא לא רואה נטפליקס בפייר סטיק,
הוא משמעותית יותר זול מהשיומי ובמידה ומישהו לא רוצה את כל מה שקשור לשיומי ורק לצפות בנטפליקס באיכות הכי גבוה (HDR+4K)
לא רואה סיבה לקנות את השיומי, אשמח באם תסביר מדוע אתה חושב שאני טועה
ואני מסכים לחלוטין שהשיומי הוא הפתרון התקציבי הכי טוב לקופסת אנדרואיד
@Coresh
אני לא נתקל בכל בבעיה בשימוש, עובד מהר יותר מאשר רוב המכשירים האחרים שהיו לי
תקרא קצת על האמזון פייר סטיק ותראה האם זה מתאים לך לפני שאתה מקבל החלטה
לא התכוונתי לזלזל בענק הסיני, פשוט אני לא רואה באתר של נטפליקס אזכור לכך שהם תומכים במכשיר לצפיה ב 4K או HD,
אשמח שתשלח קישור, בכל מקרה יש הרבה מאד טרדים בכל הפורומים על בעיה זו או אחרת בצפיה בנטפליקס על שיומי
ולא מצאתי אחד שאומר שהוא לא רואה נטפליקס בפייר סטיק,
הוא משמעותית יותר זול מהשיומי ובמידה ומישהו לא רוצה את כל מה שקשור לשיומי ורק לצפות בנטפליקס באיכות הכי גבוה (HDR+4K)
לא רואה סיבה לקנות את השיומי, אשמח באם תסביר מדוע אתה חושב שאני טועה
ואני מסכים לחלוטין שהשיומי הוא הפתרון התקציבי הכי טוב לקופסת אנדרואיד
@Coresh
אני לא נתקל בכל בבעיה בשימוש, עובד מהר יותר מאשר רוב המכשירים האחרים שהיו לי
תקרא קצת על האמזון פייר סטיק ותראה האם זה מתאים לך לפני שאתה מקבל החלטה
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 358
עדכון: אתמול בערב קניתי את ה- Xiaomi Mi Box S מ-Go Mobile ב-289 ש"ח.
אני אתנסח בצורה זהירה מפני שלא עבר מספיק זמן, אך לאחר צפיה של פחות משעה ב-Sting TV עם השיאומי, אני יכול להגיד שנראה שיש שיפור ניכר ביותר באיכות השידור.
פרט לאולי 3 קרטועים קטנטנים ומינוריים מיד לאחר המעבר לאחר מערוצי הסרטים (לדעתי זה היה YES 2), השידור היה חלק, בטח ובטח בהשווה לסטינג בוקס, מה שלא חוויתי כלל מאז שעברתי לסטינג לפני כחודש וחצי בערך.
בדיקת מהירות דרך אפליקציית בדיקת המהירות של סטינג הראתה 145 מב"לש בשיא, ו-60-70 מב"לש הכי נמוך, אך ניכר שזה לא הפריע לחלקות השידור.
היה גם Buffering כ-3 פעמים , אבל את זה אני תולה לחלוטין בכך שהמכשיר מחובר ב-WiFi , זה קרה לי גם בסטינג בוקס כשהוא היה מחובר ל-WiFi .
התשתית בבית היא הוט 200/5, השיאומי מחובר ל-WiFi 5Ghz.
אגב, השיאומי מגיע ללא סוללות לשלט, שזו בעיניי קמצנות.
@guyz6471 תודה רבה, לצערי ראיתי את הודעתך מאוחר מידי.
נכנסתי עכשיו לקרוא קצת על האמזון פייר סטיק, נראה מעניין. אפשר גם לחבר לו מתאם רשת שזה מעולה. יש מצב שאנסה גם אותו מתישהו, אך כרגע ממש רציתי כבר להעיף את הסטינג בוקס ופשוט נסעתי לחנות ברשל"צ וקניתי, במיוחד לאור העובדה שהמחיר של השיאומי ירד אתמול ל-289 ש"ח
.
שאלות:
1. האם אפשרי שאפליקצית הסטינג תפעל מיד עם הדלקת המי בוקס? כרגע אני צריך להפעיל אותה ידנית לאחר ההדלקה
2. האם אפשר לחבר את השלט של הסטינג בוקס לשיאומי? הוא שלט נוח יותר, לדעתי
3. איזה מתאם USB/רשת לקנות ומאיפה? אם אפשרי אני מעדיף לקנות בארץ עכשיו מאשר לחכות שבועיים עד שיגיע, אבל אם אין ברירה אזמין גם מחו"ל.
אני אתנסח בצורה זהירה מפני שלא עבר מספיק זמן, אך לאחר צפיה של פחות משעה ב-Sting TV עם השיאומי, אני יכול להגיד שנראה שיש שיפור ניכר ביותר באיכות השידור.
פרט לאולי 3 קרטועים קטנטנים ומינוריים מיד לאחר המעבר לאחר מערוצי הסרטים (לדעתי זה היה YES 2), השידור היה חלק, בטח ובטח בהשווה לסטינג בוקס, מה שלא חוויתי כלל מאז שעברתי לסטינג לפני כחודש וחצי בערך.
בדיקת מהירות דרך אפליקציית בדיקת המהירות של סטינג הראתה 145 מב"לש בשיא, ו-60-70 מב"לש הכי נמוך, אך ניכר שזה לא הפריע לחלקות השידור.
היה גם Buffering כ-3 פעמים , אבל את זה אני תולה לחלוטין בכך שהמכשיר מחובר ב-WiFi , זה קרה לי גם בסטינג בוקס כשהוא היה מחובר ל-WiFi .
התשתית בבית היא הוט 200/5, השיאומי מחובר ל-WiFi 5Ghz.
אגב, השיאומי מגיע ללא סוללות לשלט, שזו בעיניי קמצנות.
@guyz6471 תודה רבה, לצערי ראיתי את הודעתך מאוחר מידי.
נכנסתי עכשיו לקרוא קצת על האמזון פייר סטיק, נראה מעניין. אפשר גם לחבר לו מתאם רשת שזה מעולה. יש מצב שאנסה גם אותו מתישהו, אך כרגע ממש רציתי כבר להעיף את הסטינג בוקס ופשוט נסעתי לחנות ברשל"צ וקניתי, במיוחד לאור העובדה שהמחיר של השיאומי ירד אתמול ל-289 ש"ח
שאלות:
1. האם אפשרי שאפליקצית הסטינג תפעל מיד עם הדלקת המי בוקס? כרגע אני צריך להפעיל אותה ידנית לאחר ההדלקה
3. איזה מתאם USB/רשת לקנות ומאיפה? אם אפשרי אני מעדיף לקנות בארץ עכשיו מאשר לחכות שבועיים עד שיגיע, אבל אם אין ברירה אזמין גם מחו"ל.
נערך לאחרונה על ידי Coresh ב 17/12/2018 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

@Coresh
תתחדש ,
הכי חשוב שאתה נהנה ושאין לך תקיעות עכשיו
נראה שגם השגת את השיומי במחיר טוב , אז בכלל אחלה

תתחדש ,
הכי חשוב שאתה נהנה ושאין לך תקיעות עכשיו
נראה שגם השגת את השיומי במחיר טוב , אז בכלל אחלה
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
רק לוודא, בפיירסטיק יש תמיכה בתרגום בעברית בנטפליקס?
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

@Mistoffelees
כן, , אני רואה תרגום עברית מעולה ללא כל בעיה.
אני לא חושב שזה קשור ממש למכשיר אלא להגדרות החשבון שלך בנטפליקס (במכשירים החדשים לפחות)
אני יכול לשלוח צילומי מסך בהמשך היום במידה ומעניין...
כן, , אני רואה תרגום עברית מעולה ללא כל בעיה.
אני לא חושב שזה קשור ממש למכשיר אלא להגדרות החשבון שלך בנטפליקס (במכשירים החדשים לפחות)
אני יכול לשלוח צילומי מסך בהמשך היום במידה ומעניין...
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון נוסף - לאחר מספר שעות עם השיאומי, הקרטועים עדיין שם, אך בתדירות נמוכה בהרבה מאשר עם הסטינג בוקס.
אני מקווה שהעניין ישתפר לאחר שאחבר את השיאומי לכבל רשת.
אגב, קראתי מספר ביקורות לא אוהדות לשיאומי הזה בחו"ל, מקווה שלא אתאכזב.
אז לשאלותי הקודמות:
אני מקווה שהעניין ישתפר לאחר שאחבר את השיאומי לכבל רשת.
אגב, קראתי מספר ביקורות לא אוהדות לשיאומי הזה בחו"ל, מקווה שלא אתאכזב.
אז לשאלותי הקודמות:
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
1.לא אבל יש אפלקציות צג ג שעושות זאת.
2.לא.
3. יש את של UGREEN עם USB גם, בארץ בכל חנות KSP וכו.
2.לא.
3. יש את של UGREEN עם USB גם, בארץ בכל חנות KSP וכו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

1. מסתבר שכן אפשרי לחבר את השלט של הסטינג בוקס לשיאומי
2. לא מצאתי UGREEN באתר של KSP, ובנוסף ראיתי שיש כמה סוגים של מתאמים של UGREEN. איזה מהם מומלץ?
2. לא מצאתי UGREEN באתר של KSP, ובנוסף ראיתי שיש כמה סוגים של מתאמים של UGREEN. איזה מהם מומלץ?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
@guyz6471
·רציתי להזמין מ-B&H את ה-Fire stick,
ראיתי שזה נשלח דרך DHL Saver,
, זה אומר שיש עמלות הפתעה בארץ?
·רציתי להזמין מ-B&H את ה-Fire stick,
ראיתי שזה נשלח דרך DHL Saver,
, זה אומר שיש עמלות הפתעה בארץ?
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

הי @Mistoffelees
קניתי להורים שלי לפני שבועיים , בחרתי לשלם עוד כמה גרושים ולעשות דרך DHL אקספרס (היה לי חשוב שיגיע מהר)
לא שילמתי כלום מעבר למה שצוין ב checkout, לא רואה סיבה שיחייבו אותך מעבר.
קניתי להורים שלי לפני שבועיים , בחרתי לשלם עוד כמה גרושים ולעשות דרך DHL אקספרס (היה לי חשוב שיגיע מהר)
לא שילמתי כלום מעבר למה שצוין ב checkout, לא רואה סיבה שיחייבו אותך מעבר.