בשמחה
@avihuli
רוב תודות חבר

אני משתמש בקירור של AC Infinity כבר כמעט שנה, לא בית חרושת לאבק ולא כלום, אם כבר הוא מרחיק את האבק מהחלק העליון של הרסיבר. ההתקנה שלו היא הדבר הכי פשוט בעולם:clip99 כתב:בלי קשר אם אתה גר בסביבה מאובקת יותר מהרגיל או לא , ועל אחת כמה וכמה אם לא , להכניס את התנור שלך לתוך גומחה סגורה זה רעיון גרוע . הצטברות חום תהיה בלתי נמנעת , וגם בכל מקרה אם היא לא סגורה הרמטית האבק ייכנס ויצטבר בקרבי המכשיר . לא אופטימלי , ויקצר לך את חיי הרכיב. גם להתחיל להתעסק עם מאווררים זה משהו שאתה ממש , אבל ממש לא רוצה . הפתרון הזה נכון רק לכאלה שחייבים לדחוף את המכשיר לתוך המזנון מסיבות של אישה/עיצוב ולא בהכרח מתוך אילוצי אבק וכלבים .
בלי להיכנס לעובדה שאתה צריך להתחיל להתעסק עם קדיחות , הסרת מחיצות , ספוגים , חיווט חשמל , שנאים נוספים ולחרב את המזנון שלך , קח בחשבון שמאווררים זה בית חרושת לאבק , ובמקרה שלך גם של שערות . יהיה לך גועל נפש על הספוגים , ואתה גם תצטרך לפרק אותם ולנקות על בסיס קבוע . מאווררים גם נשחקים עם הזמן ומתחילים להרעיש , וזה פשוט בזבוז כסף .
גם לי יש תנור אודיו כבר 8 שנים , ואני פשוט מכסה אותו בגמר שימוש ולאחר שהצטנן במגבת נחמדה . פשוט , אלגנטי ועדיף ....

שחג חמישי שמח.מחשב מכובה לא מתקלקל...

ידידי, תהיה פתוח להקשיב גם לאחרים. אתה מייחס בטעות גם לAmir64 וגם לי שאנו קופצים למסקנות ו"אנו קובעים לך עובדות" כשגם אמיר וגם אני שאלנו אותך שאלות (אני שאלתי 2 שאלות ברורות שנמנעת מלענות עליהם) ולא "קובעים" לך כלום אלא "שואלים".ufffnick כתב:@Amir64
·
קפיצה למסקנה נחפזת שזה כשל תכנוני דומה בערך להצהרה שמכשיר כבוי הוא מכשיר שלא מתקלקל...
·צר לי, אך הדיון הזה חדל מלעניין אותי, אתם מוזמנים להמשיך בלעדיי....