קבוצת קניה לB8
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
מי ממנהלי הפורום יכול ליצור קשר עם היבואן? תודה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
1. אתה מבין שאנחנו לא קוראים כל הודעה בפורום, נכון?pearljam50000 כתב:מי ממנהלי הפורום יכול ליצור קשר עם היבואן? תודה....
2. בדיוק כמו בקבוצה השניה - אנחנו מתירים קבוצות רכישה רק דרך האתר (הנושא כבר הוסבר עד זוב דם).
3. אם יהיו מספיק שמתעניינים אנחנו יכולים לפנות ליבואן ולגופים נוספים ולבדוק את האפשרות לארגן קבוצת רכישה.
4. אנחנו באמצע קבוצת רכישה נפרדת, נסיים אותה ואפשר יהיה לבחון את הנושא הזה.
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי, תודה רבה.
סורי אבל אני באמת לא מודע לכל הניואנסים של איך הדברים עובדים כשזה מגיע לקבוצות רכישה בפורום הזה, אז יכול להיות שטעיתי.
בקיצור, מקווה שיהיו מספיק אנשים ולא אכפת לי לחכות קצת עד שהקבוצה השניה תסתיים.
סורי אבל אני באמת לא מודע לכל הניואנסים של איך הדברים עובדים כשזה מגיע לקבוצות רכישה בפורום הזה, אז יכול להיות שטעיתי.
בקיצור, מקווה שיהיו מספיק אנשים ולא אכפת לי לחכות קצת עד שהקבוצה השניה תסתיים.
- haimmm
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
מעוניין ב 65B8
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
אין ניואנסים. אין התארגנויות קניה קבוצתית בפורום שלא דרך האתר עצמו. אפשר להביע עניין ואם יש מאסה קריטית אנחנו מבררים עם גורמים שונים שיכולים לספק את המוצר. אנחנו הולכים לחברות מוכרות ולא מסתכנים עם גופים חדשים או קטנים שעלולים להיקלע לבעיות. אנחנו בעיצומו של ניסוי על הסמסונג לפורמט חדש. מי שמעוניין יכול להמתין עד שזה יסתיים ואז נבחן את הנושא הזה.
שאלה מעניינת. האם ה B8 (שהיה בהנחה משמעותית בבלאק פריידיי) זה המוצר המתאים לקניה קבוצתית או דווקא ה C8 שלא היההי בהנחה יותר רלוונטי?
שאלה מעניינת. האם ה B8 (שהיה בהנחה משמעותית בבלאק פריידיי) זה המוצר המתאים לקניה קבוצתית או דווקא ה C8 שלא היההי בהנחה יותר רלוונטי?
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
אם ה C8 ירד לסכום 4 ספרתי רלוונטי עבורי.
- yuvalkob
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
מעוניין
בהצלחה!
בהצלחה!
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

מעוניין בB8 65 כרגע, אבל לא רואה בעיה מיוחדת לבקש מחיר ל C8 ו B8 מהספק.
לעניין, הB8 הכי זולה שמצאתי הייתה בסביבות ה8600 כולל הכל. אם היא תרד ל8 עגול או פחות. אני מעוניין, מצד שני הC8 היא בסביבות ה10K אז זה מעל התקציב שלי.
בקיצור התחלתי את הקבוצה לB8 אבל לא אכפת לי שיהיה מחיר גם לC8 למען החברים האחרים כאן... תודה.
לעניין, הB8 הכי זולה שמצאתי הייתה בסביבות ה8600 כולל הכל. אם היא תרד ל8 עגול או פחות. אני מעוניין, מצד שני הC8 היא בסביבות ה10K אז זה מעל התקציב שלי.
בקיצור התחלתי את הקבוצה לB8 אבל לא אכפת לי שיהיה מחיר גם לC8 למען החברים האחרים כאן... תודה.
- python
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
תוכל לשלוח לי בבקשה בפרטי איפה קיבלת הצעה של 8600?
- HTDude
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
@oferlaor
לדעתי (שכנראה מדברת אל עוד כמה אנשים פה) הבדל המחיר בין הB8 לC8 לא שווה להבדל באיכות הטלוויזיה ועד כמה שהייתי שמח לקנות את הדבר הטוב ביותר 2000 שקלים שמושקעים בסאונד שווים הרבה יותר.
בשורה התחתונה: אם המחירים ל C8 ירדו לאזור ה B8 של היום יהיה קהל. תמיד יהיה עדיף אם יהיה תמחור על שתי הטלויזיות.
לדעתי (שכנראה מדברת אל עוד כמה אנשים פה) הבדל המחיר בין הB8 לC8 לא שווה להבדל באיכות הטלוויזיה ועד כמה שהייתי שמח לקנות את הדבר הטוב ביותר 2000 שקלים שמושקעים בסאונד שווים הרבה יותר.
בשורה התחתונה: אם המחירים ל C8 ירדו לאזור ה B8 של היום יהיה קהל. תמיד יהיה עדיף אם יהיה תמחור על שתי הטלויזיות.
- roiblms
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אני מעוניין ב 65c8
- Ilya_Lit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
מעוניין מאוד בB8 בגודל 65! מוכן גם לשקול את הC8 במחיר טוב.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
לפי מה שאני קולט, נכון להיום קבוצת ח.י דרך המשווקים המורשים שלהם
בונקר בכל הקשור למחירי oled ובעיקר לגבי סדרות C/E בגודל "65
אני ממתין לשינוי המצב, יש לי זמן לא ממהר לאף מקום.
בונקר בכל הקשור למחירי oled ובעיקר לגבי סדרות C/E בגודל "65
אני ממתין לשינוי המצב, יש לי זמן לא ממהר לאף מקום.
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

B8 הרבה יותר משתלמת ויותר הגיוני לעשות עליה קבוצה, אבל כמובן לא מתנגד להוסיף את C8 לקבוצה אבל המטרה המקורית הייתה B8 65, תודה.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
לגבי משתלם ו\או הגיוני B , C או E כל אחד ושיקולו וכמובן כיסו .
סה"כ שלושתם טלוויזיות בטופ בעיניי.
סה"כ שלושתם טלוויזיות בטופ בעיניי.
- HTDude
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
זהו. נגמרה קבוצת הקניה על ה NU8000. לפי מה שהבנתי מהמנהלים זה אמור להביע על ההתחלה של קבוצת הקניה על B8/C8 (בזמן האחרון נשמעו כל מיני קולות, צריך לעשות קצת סדר). אפשר לקבל תגובה מהמנהלים שתסביר לאן העסק מתקדם? יש כאן חבורה לא קטנה שמחכה.
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

למעשה אני פתחתי את הקבוצה של הNU8000 ובסוף החלטתי ללכת על OLED, לגבי המנהלים.... מקווה באמת שירימו את הכפפה.
- oz007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
מעוניין ב C8
- ChenMX5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
מעוניין ב B8 65
- GMTK
-