samaung nu7400 מנגנון החלקת תמונה בחיבור מחשב
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
@TheCoolest
·
וזה ש hdmi שלי מוציא רק ב 30hz זה קשור למגבלה של הכרטיס מסך או מגבלה של חיבור ה hdmi שלא תומך?
האמת שזה כבר לא ישנה לי כי אתמול הגיע אליי ה nvidia shield ככה שבכל מקרה לא אראה סרטים דרך המחשב אז זה יחסוך לי
·
וזה ש hdmi שלי מוציא רק ב 30hz זה קשור למגבלה של הכרטיס מסך או מגבלה של חיבור ה hdmi שלא תומך?
האמת שזה כבר לא ישנה לי כי אתמול הגיע אליי ה nvidia shield ככה שבכל מקרה לא אראה סרטים דרך המחשב אז זה יחסוך לי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ב-4K כנראה הכרטיס מסך.
תוודא בהגדרות הטלוויזיה של UHD Deep Color מופעל על כניסת ה-HDMI שאליו מחובר המחשב.
https://www.lg.com/ca_en/support/produc ... u-settings
תוודא בהגדרות הטלוויזיה של UHD Deep Color מופעל על כניסת ה-HDMI שאליו מחובר המחשב.
https://www.lg.com/ca_en/support/produc ... u-settings
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@TheCoolest
·
זה נמצא אצלי על uhd color כי עובדה במכשירים אחרים כגון nvidia shield זה כן עובד יש משהו אחר במחשב הנייד זה בכלל על 1920x1080p ובטלויזייה לפי ה info זה מראה רזולוציה של 4k 30p יש פה משהו לא טוב איך אני משנמך? אולי להפך צריך לבטל את ה hdmi uhd color בחיבור הזה בגלל שהוא לא יכול להריץ 4k דרך המחשב הנייד
·
זה נמצא אצלי על uhd color כי עובדה במכשירים אחרים כגון nvidia shield זה כן עובד יש משהו אחר במחשב הנייד זה בכלל על 1920x1080p ובטלויזייה לפי ה info זה מראה רזולוציה של 4k 30p יש פה משהו לא טוב איך אני משנמך? אולי להפך צריך לבטל את ה hdmi uhd color בחיבור הזה בגלל שהוא לא יכול להריץ 4k דרך המחשב הנייד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אתה צריך לבחור במסך הטלוויזיה בחלון המאפיינים ואז תוכל להוריד את הרזולוציה. ה-1080P שאתה רואה זה עבור המסך של הלפטופ.
אם אתה לא יודע איך, תריץ חיפוש בגוגל. אין לי עכשיו וינדוס 10 כדי לבדוק איך עושים את זה.
אם אתה לא יודע איך, תריץ חיפוש בגוגל. אין לי עכשיו וינדוס 10 כדי לבדוק איך עושים את זה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@TheCoolest
·
עשיתי גם במצב של שכפול (שזה 2 צגים אותו הדבר גם מחשב נייד וגם טלויזייה) עשיתי גם מסך בלבד וגם שם זה היה על 1920x1080p אבל במידע של הטלויזייה זה הראה שזה 3840x2160 30p
·
עשיתי גם במצב של שכפול (שזה 2 צגים אותו הדבר גם מחשב נייד וגם טלויזייה) עשיתי גם מסך בלבד וגם שם זה היה על 1920x1080p אבל במידע של הטלויזייה זה הראה שזה 3840x2160 30p
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Lior98
·
·
קוד: בחירת הכל
¯\_(ツ)_/¯
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 27/11/2018 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Lior98
·
תיקנתי. זה "Shrug" emoji.
·