התמימות של מבצע רק לחברי? "מבצע בלק פרידי של לאסט פרייס בלעדי לאתר HT

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78956
שם מלא: עפר לאור

שליחה

@mulder
·ברור לחלוטין. האם לדעתך היה כאן ביקורת בונה? מה היה אפשר ללמוד מהשרשור הזה בכדי לשפר את השירות (כאתר או כגוף שווקי)? איך אתה בתור LastPrice היית יכול להתייחס באופן רציני לזעקות שוד ושבר הללו?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7664

שליחה

oferlaor כתב:@mulder
·ברור לחלוטין. האם לדעתך היה כאן ביקורת בונה? מה היה אפשר ללמוד מהשרשור הזה בכדי לשפר את השירות (כאתר או כגוף שווקי)? איך אתה בתור LastPrice היית יכול להתייחס באופן רציני לזעקות שוד ושבר הללו?
...
להגיד את האמת לא חקרתי את המחירים, השרשור פשוט עניין אותי. היתה כאן טענה שניתן להשיג במחיר הרבה יותר טוב ממש שפורסם, כל לקוח מגיב אחרת.
אני חיכיתי אתמול שעה(!) בטלפון לתמיכה טכנית של מפעיל סלולרי, די כעסתי על העניין מול הנציג אבל הכל בפרופורציה, יכול להיות שזה שאחריי בכלל התפוצץ ועשה דרמה שלמה. אבל בשני המקרים החברה צריכה לבדוק מה הכשל, אתה מסכים?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

אני חושב שזה נעוץ בפער שנוצר בתיאום הציפיות שנבע מהאמירות המקדימות אל מול מה שקרה בפועל.
אישית לא עקבתי אחרי המחירים והאטרקטיביות שלהם, אולם אם יש הצעת מכר שיווקית כאמור לקבוצה יחודית שכמונו, עם הבטחה "לטירוף ומעניין" אז צריך לעמוד מאחורי הדברים אחרת יוצא המרצע מן השק והדברים לא מחזיקים מים.

במיוחד בקהילה הייחודית של HT שמכירה היטב ויודעת מה הולך בשוק בארץ ובחו"ל.

במידה והמחירים זהים (או פחות או יותר דומים), אז ההצעה השיווקית הייתה צריכה לכלול Pre-Sale מוקדם לחברי האתר.
אתם ראשונים / נהנים לפני כולם (כי אתם קהילת HT) ואחר כך שאר האוכלוסייה תהנה אחריכם (אם נשאר המלאי).

בהקבלה של המבצע הנ"ל למה שהיה פה לפני כמה ימים ברכישה הקבוצתית של פיוצ'ר לקראת הבלאק פריידי על מוצרי SVS, שם לא היו תגובות מעין אלו שעולות פה כי כנראה שהצעת הערך הייתה נכונה ואמיתית.

ויחד עם זאת נזכור, כי יש למשב את העוסקים במלאכה בצורה כזו שלא יוצרת אנטיגוניזם עתידי. יש דרך וצורה להגיד כל דבר מבלי להשתלח ולחרוץ גורלות.
קורה שטועים..
וזה מצוין לטעות !! כי אז ניסינו ואפשר לשפר לפעם הבאה.
וברור לכולם שזה כמובן עדיף מלא לעשות כלום ואז גם לא לטעות (וגם לא להצליח...).

אני מקווה ורוצה להאמין שמהמורה זו היא רק מהמורה קטנה בדרך ושיתופי פעולה כאלה יימשכו על מנת שגם הלקוחות ייצאו מרוצים וגם המוכרים... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

סיכום השרשור

לומר או לא צריך לברור בעדינות ומילים נכונות .
אולי אפילו לא מוסרי -כי עשוי להרגיז אחד או יותר ולזרוע מלח על הפצעים ..מבלי לפגוע בזכויות העומדות להם בגין השירות המעולה ומוקפד לאורךהשנים - מנסיוני בקניה בעבר .אצלם ... ולכן לא עלו השאלות . עד שפלאי הטכנולוגיה העירו אותי לחפש .

לצערי לא היה מצב של WIN WIN
וקרה דבר "מוזר" והפוך
בידקו מה קרה למבצע לחברי האתר HT...".נעלם" אזל המלאי כל המוצרים .{אם נמכר ככה אז שפו }.

השרשור היה מכוון - שלא לתקוע אצבע בעין של מישהו אלא
לעורר את החברים כאן ללחוץ ולקבל מחירים טובים באמת WIN WIN וזה לא קרה - גם 500 שח מהמחיר הנקוב מהמתחרים -סבבה
לומר
וואלה יש חייר מפעילות האתר HT להרגיש אותם 500 בכיס בהנחות באמת .ולא במזערי של 100 שח

עכשו .9.30 בבוקר 10.11.2018 בדקתי שוב באתר פי 1000 לכלל עם ישראל

הכל קיים ורק תזמין בלי בעיה תקבל+אותם תנאים ותוספות את מה שאתה רוצה {צריך לדייק במבצע שלנו היה 36תש לעומת 16} אולם מתקזז בהצעת מחיר ומיקוח ..

טוב מקווה בעתיד ניתקל באמת מבצעים ראויים .כמו ל"חבר" וארגונים גדולים
- ולא להראות לי כמה אני תמים
קדשתי וראיתי וקניתי אהה כמעט . .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”