חווית משתמש אנדרואיד של סוני ו XF900 vs XF8596

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

לא קונים מסך על סמך הסטרימר המובנה שיש בו.
להזרמת ווידאו קונים סטרימר ייעודי.
אם איכות השחורים לא חשובה לך, תוכל להתספק בסדרה 8 של סוני.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

yuvalw פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה

זה הכל עניין של העדפה, אין שום סיבה שטלוויזיה לא תתנהג כמו מחשב בימינו, בדיוק כמו שאיכות המסכים בטלפונים סלולרים הלכה והשתפרה כך גם ה CPU וה RAM יכולים להשתפר במסך טלויזיה - אני לא מבין מדוע צריך שני מכשירים. זה כמו שפעם הסתובבתי עם ipaq ו GPS חיצוני והיום שניהם באותו מכשיר.
אני לא מתווכח, אני מבין שזה המצב, אני רק חושב שהוא אבסורדי, סטרימר כבר מזמן היה אמור להיות שייך להיסטוריה, בדיוק כמו ה GPS בלוטות שלי.

rannyz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552

שליחה

@yuvalw
·בגדול את צודק אבל אתה חייב להבין שמפתחי המסכים תמיד ישימו את הדגש על המסך עצמו והמערכת ההפעלה תהיה בעדיפות נחותה.
לעומת זאת, חברות הסטרימרים מפתחות רק סטרימרים שבהם מערכת הההפעלה ויכולותיה זה הנתון הכי חשוב ולכן לעולם סטרימר עדכני יהיה עם יכולות יותר טובות ממסך עדכני וגם יקבל עדכונים לאורך יותר זמן.

אני מסכים עם @sunnyryz שבקטע הזה אין כמו ווינדוס או Ubuntu ששם אתה תמיד יכול לעדכן אותה כמעט ללא הגבלה ולעדכן גם את הקודקים של תוכנות להפעלת סרטים כך שכל פעם שיצא משהו חדש אתה ישר מוריד חבילת קודקים והמחשב מעודכן.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”