HIFIMAN Edition-XX של מאסדרופ. HE-X בחצי מחיר.

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

אולי במקום לקנות מליון ואחד אוזניות סבירות, היית קונה 2 טובות שמספקות אותך...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

LogicSound
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421

שליחה

legopart כתב:צריך להתכונן לשלם עליהן 2250ש"ח (ועם מיסים עוד 400ש"ח בארץ)

צריך לחתוך את הקשרים עם Massdrop אחרת יסחטו ממך בסוף את כל הכסף :roll:

אין לי כבר איפה לשים את כל האזניות שיש ברשותי, אולי בגלל זה הלכתי על אזניות יד 2 כי הבנתי שרכישה של כמות וגיוון, כנראה MASSDROP לא תהיה מספיק זולה בשבילי.

עדיין מבחינה תקציבית, אני כבר לא רוצה להשקיע, לפחות לא כרגע :?
בחיית, תנו לי להנות ממה שיש :wink: ... אני באמת שעוד לא הספקתי להתרשם עוד ממה שיש לי :mrgreen:
...
·לדעתך בוודאות זה ייתפס במכס ונצטרך לשלם?

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

LogicSound כתב:
...
...
·לדעתך בוודאות זה ייתפס במכס ונצטרך לשלם?
...
·
וואלה, תתפלא אבל עם עלות המשלוח, יש מצב שהאזניות האלו יגיעו לפיצוציה הקרובה ליד הבית תוך שבוע מהמשלוח ולא יחויבו במיסים.
זה בתנאי שהחבילה לא כבדה במיוחד ולא תמשוך תשומת לב
אתה אשכרה משלם 7$ משלוח על אזניות של 600$ ... בחיים שלי לא קיבלתי את הפרווילגיה הזו :lol:
IamEzio כתב:אולי במקום לקנות מליון ואחד אוזניות סבירות, היית קונה 2 טובות שמספקות אותך...
...
·
סיפק אותי לרכוש הרבה :mrgreen: (ואני ברצינות)

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303

שליחה

Catskinner כתב:נכנעתי ליצר הרע והצטרפתי
...
·

אני שוקל לעשות אותו הדבר בעצמי. כבר זמן מה אני חושב לשדרג את ה-HE560 לדגם גבוה יותר של החברה.
ה-HE560 היו לדעתי עסקה טובה גם במחיר שאני קניתי אותן (בערך כמה שהדרופ הזה עולה), אז באותו המחיר לקחת דגם איכותי יותר נשמע כמו משהו שקשה לעמוד בפניו. גם אם זה אומר שהרצועה תהייה מכוערת כל כך :lol:

hykhleif
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1442

שליחה

This is the first time I post in a thread as I could not take the nonsense that is been talked about here, anyway please forgive me for using english as I do not speak hebrew

Hifiman Edition XX is just a joke, exactly like the ananda is

Heard both ananda and compared it to my hifiman edition xv2, yes the ananda is good but its just a sharp sounding and metallic sounding headphone that just sucks with certain genres, especially metal and rock as its a torture to listen to it. The Ananda at best is like hifiman 560, as it sounds so close to it with the same metallic sharp sound signature. Do not confuse metalic sound signatures with detailed sound signatures, as those are 2 different things. Metallic sounding signature is a torture expeirence and that is what Ananda is, its like having big peaks at 4-8 khz which is very bad when overdone. Ananda most definately is like HE560 in that regards where its a total mess up there

The only 2 great headphones from hifiman are edition x v2 and the great hifiman he1000 v2

Hifiman edition x v2 is a very dynamic headphone, that has the best mids and bass with great detail, and is never sharp or metallic sounding, its an experience to listen to it and works with all genres, and remember it was a 1400 usd headphone that got everyone raving about it. And from my expeirence the only one that beats it, is HE 1000 V2, but to think that Ananda or Massdrop edition will beat Edition Xv2 is just a joke

And who ever asks whom I am, can go and check my status on head-fi under user name sound eq

https://www.head-fi.org/members/sound-eq.381059/

Do not fall for massdrop nonsense and think you will score a great purchase

good luck with mass drop non sense
נערך לאחרונה על ידי hykhleif ב 02/11/2018 8:45, נערך 7 פעמים בסך הכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

All forgiven. However in order to satisfy my own curiosity, how can someone professing his lack of Hebrew be able to follow a Hebrew thread where the name of the headphones and Massdrop site are the only English words used?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

hykhleif
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Catskinner כתב:All forgiven. However in order to satisfy my own curiosity, how can someone professing his lack of Hebrew be able to follow a Hebrew thread where the name of the headphones and Massdrop site are the only English words used?
...
google translate

I decided to share my expeirence here as I see so many things being said wrong

I wish I could contribute more to give my feedback and advise to people

many who know me in person, know that I am into this as a hobby, and know how helpful in real life I am and they seek my advise

my limitation is the hebrew lanaguage so please all forgive me for this
·

Roy.T פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248

שליחה

פחחחחחחחחחחחחחחחח

Translation to English :

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH

hykhleif
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Roy.T כתב:פחחחחחחחחחחחחחחחח

Translation to English :

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
...
Hahaha

Here is one of the first ones who always always seeks my advise and he is laughing

just so everyone know Roy T is a friend of mine and we always meet bout every 2 weeks

I try to teach him few things every now and then hahahha

·

Roy.T פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן כן...

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. שנינו יודעים את האמת :wink:

אני מודע היטב לחיבה שלך ל-HEX V2, והן באמת אוזניות נהדרות למחירן ובכלליות, אבל זה לא משנה את העובדה שהן ייתלו את הנעליים ברוב ויוחלפו ע"י האננדה.

שנית דעת הרוב היא שהאננדה טובה יותר, כך גם דעתי לאחר ששמעתי את שניהן אחת מול השנייה. לאננדה יש יתרון ברור בדמות ה-Clarity, מה שאנשים משלמים הרבה מאוד כסף בשביל לקבל.

עובדתית האננדה הרבה יותר קרובה לHE1000 מאשר הHEX.
אפילו הייפיימן בעצמם אומרים שהאננדה היא שידרוג על פני הHEX.
והן ממש לא חדות, רחוק מכך.

עכשיו מה הקשר ל-XX בכלל? הן לא בדיוק HEX וגם לא אננדה, אז איך בדיוק אתה מביע לדעה ואומר שטויות על משהו שמעולם לא שמעת.. ואם הן יהיו דומות יותר לHEX מאשר לאננדה? :)

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651

שליחה

האמת היא שאי אפשר לדעת איך גרסה של מאסדרופ תשמע... הכל ספקולציות תמיד.

אנשים שברו את הראש איך ישמעו ה-K7XX ("כמו ה-K701 אבל עם יותר באס" WTF? זה נוגד את כל הרעיון של האוזניה)
58X היו אמורות להשמע כמו HD650 ואז היו כאלה שאמרו שהן ישמעו כמו HD700 ואז הם עברו טיונינג ואז מסתובבים אנשים וטוענים שהן HD660 מוחלשות בכלל.

עושה רושם שהרבה פעמים מאסדרופ מתערבים בנושא של כיוונון הסאונד ולכן צריך לחכות ולראות.

Roy.T פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בגדול אתה צודק, אבל ברגע שאתה לוקח אוזניה עם דרייבר כמעט זהה, ובעל אותו המבנה ואותם הפדים, יהיה דמיון ברור בין הדגמים ללא קשר למחיר.

חוץ מזה שלמסדרופ יש היסטוריה מאוד מוצלחת עם גרסאות ה-X שלהם.
ז"א שגם אם יש מעט טיונינג מעורב פה עדיין התוצאה תהיה מעולה.

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328

שליחה

עכשיו רק ראיתי, 8 חודשים של המתנה, עד שהאוזניות ישלחו , ואז בטח עוד חודש עד שיגיעו אליך עם המשלוח לארץ.. ככה שסה"כ קניה מראש לעוד 9 חודשים... זה מסביר למה רק 83 הצטרפו לדרופ

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

JDx,
ככה היה גם עם ה-HD6XX
אני משער שבגלל המחיר רק 83 הצטרפו, חצי מחר או עשירית מחיר 600$ זה לא ממש מחיר עממי לכל אחד

Roy.T פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

JDx כתב:עכשיו רק ראיתי, 8 חודשים של המתנה, עד שהאוזניות ישלחו , ואז בטח עוד חודש עד שיגיעו אליך עם המשלוח לארץ.. ככה שסה"כ קניה מראש לעוד 9 חודשים... זה מסביר למה רק 83 הצטרפו לדרופ
...
·

זה 7 חודשים לא 8.. ועדיין בהחלט זה יכול להיות דיל ברייקר להמון אנשים, אולי אפילו לרוב האנשים.. כי כמות הנרשמים הייתה עצומה לעומת המצטרפים.
ידוע שחלק גדול ממי שמבקש את הדרופ לא מצטרף בסוף, אבל פה מדובר באחוזים בודדים שהצטרפו לעומת כמות הבקשות.

לא חושב שזה קשור למחיר, היו דרופים במחירים דומים שנמכרו באלפים.
כנראה שזה באמת זמן ההמתנה המופרך, אבל עם הייפיימן אי אפשר לדעת, או הם יראו שהדרופ הולך להיכשל באופן יחסי ויורידו את זמן ההמתנה. בטוח יש להם את היכולת ייצור הזו.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544

שליחה

זה בגלל הקשת התת-רמה הזאת... העיצוב של אוזניות האלה ממש זועק את המילה LAME. זה נראה לי כמו איזה בלם מכירות שהייפיימן התעקשו לשים כדי לא לפגוע בעצמם יותר מדי עם הדרופ הזה. אישית רק בגלל זה לא הייתי מצטרף, אם היה לי את הכסף בעודף.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303

שליחה

ברור שזו קשת מסריחה (זהה לזו שהם נותנים בדגם שעולה רבע). אבל כנראה שאין להם פיתרון אחר, במחיר הזה לתת אוזנייה כל כך דומה למה שהם מוכרים במחיר גבוה פי כמה, הם חייבים לבצע את ההבדלה הזו בצורה כלשהי. אני בטוח שגם ככה יש להם הרבה לקוחות עצבניים ששילמו הרבה יותר במקור על אוזניות דומות.

כמו שלי בא להוריד לכמה מהם סתירה על מה שהם עשו למחיר של ה-560 (אחרי שאני קניתי :lol: )

hykhleif
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

i am not saying the ediction xx is not a good investment

hifiman just knows how to screw their clients, they relase new headphones every month now, which is a disgrace to their fanbase

but in my expeirence with mass drop was usualy I was faced with a big disapointment when compared to the original headphone

anyway I rest my case with ediction xx massdrop and I wish people a great join with that drop

my discussion was commenting on the claims that ananda is a replacement or an upgrade to HE xV2 wihcih is just not true and I was among the ones who heard both and compared them, and in no way is the ananda an upgrade, its a straight downgrade, with a thin sounding profile, and very anemic mids and harsh highs.

I just love it when we take a company's quote and when they want to convince us that a new release is supposed to be an upgrade to a previous model

Those are my two cents and I respect each person's opinion

best wishes
נערך לאחרונה על ידי hykhleif ב 02/11/2018 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

Roy.T פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

^זה לגמרי עניין סובייקטיבי..
לך יש טעם שנוטה לסאונד יותר חם ורומנטי, אני מנגד יודע לאהוב הכל, אבל הרפרנס מבחינתי הוא לכיוון היותר נייטרלי ומאוזן.
אין פה נכון או לא נכון. עניין של טעם נטו.

אבל, מבחינת סאונד "רפרנס" אם תביט בדגמים הגבוהים ביותר, קרי LCD4, יוטופיה, HD800, הייפיימן וכ' תמיד בדגמים האלה תיהיה הדגשה רבה יותר על ה-CLARITY, פירוט, וימג'ינג וכ'. ומבחינת הייפיימן זה סאונד יותר "רפרנסי" לכן כנראה גם הטענה שלהם שהן טובות יותר. ה-HEX v2 כבר לא זמין לרכישה באתר של הייפיימן, ולפי מה שדובר הן יוחלפו על ידי האננדה.

אלו הייפיימן, לטוב ולרע.. מצד אחד אפשר להפסיד את התחתונים שקונים מהם מוצר חדש בעלות של 1000 דולר וצפונה, כי גם אם הם לא יעשו מבצעים\יורידו מחירים ערך הציוד שלהם נוחת מהותית ונמכר במדורי המשומשים לעיתים בחצי המחיר.
בהקשר הזה דווקא הם לא ממש שונים מפוקל, או אודיזי שאפשר למצוא את הדגמים הבכירים שלהם באיזור החצי מחיר גם כן.

המסקנה היא ברורה - מי שמחפש אוזניית ברמת ההיי אנד במיוחד מתוצרת הייפיימן, ואחד שנוטה להחליף ציוד לעיתים יחסית קרובות, שיקנה רק משומש אם הוא רוצה לשמר את ההשקעה שלו.

hykhleif
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Make no mistake ediction X V2 tonality which is very well balanced and amazingly tuned, and adored by alomst everyone who heard it even among owners of HE1000 V2 they still adore ediction Xv2 tuning

I have both HE1000V2 and Edition xV2 and both are great with different tuning, but the ananda has no place in that mix as it just falls flat in tuning with a total anemic sound signature

HE1000V2 is the most balanced and neutrally tuned done amazingly, He xv2 is a bit warmer but lacks no detail and has a bit more bass than HE1000 V2,

Edition X2 V2 has the best mids even compared to HE1000V2

Anada has more clarity than HE Xv2 but has shape metallic sounding signature and by sharp I mean its very
bad to listen to genres like rock or metal with Ananda as you will feel total harshness with it

Anyway hifiman is going down the drain with their marketing schemes and is losing lots of fan base due to their bad schemes with releasing new headphones every month. They released Arya, and HE1000 SE and Ananda and Jade 2 and god knows what elese all in less than 2 months
נערך לאחרונה על ידי hykhleif ב 02/11/2018 18:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”