@Huber
·
המס שמצוין - 29% או 38% זה לא לפני מע"מ אלא כולל מע"מ
"שיעור המס בטבלה כולל את מס הקניה, המכס (אם נדרש) והמע״מ."
זה מתוך הלינק שהבאת
עריכה:
רשימת מדינות בעלות הסכם סחר חופשי עם ישראל
Tesla Model Y בדרך
- shurvitz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 755
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
·shurvitz כתב:@Huber
·
המס שמצוין - 29% או 38% זה לא לפני מע"מ אלא כולל מע"מ
"שיעור המס בטבלה כולל את מס הקניה, המכס (אם נדרש) והמע״מ."
זה מתוך הלינק שהבאת
עריכה:
רשימת מדינות בעלות הסכם סחר חופשי עם ישראל...
יפה מאוד!
ולכן על רכב חשמלי שיעלה 35 אלף דולר בארהב, יעלה בארץ 45 אלף דולר שזה פחות מ170 אלף שקל.
אתה גם חוסך כ6 אלף שקל בשנה על דלק.
מתחרה חזק בשוק המשפחתיות.
אתה מקבל רכב יוקרה בעלות של משפחתית רגילה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
gofmarat - תמשיך להשלות את עצמך שטסלה יעלה בארץ 170000 ש"ח. רוצה התערבות ידידותית קטנה? אני מהמר שהו איהיה צפונה מ 200000 ש"ח, שם כסף על זה?
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
@Huber
·
קודם כל, יפה שעברת ממחיר של 230K לפני שהיבואן לוקח עוד תוספות ל200K.
דבר שני, יהיה גם פחות מ200K
·
קודם כל, יפה שעברת ממחיר של 230K לפני שהיבואן לוקח עוד תוספות ל200K.
דבר שני, יהיה גם פחות מ200K
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
חייב להוריד אתכם קצת מעץ האשליות...
טסלה בבעיות אספקה קשות גם מול רוכשים אמריקאים ששילמו לפני כשנה ועדיין לא קיבלו את רכבם.
לכן, הסיכוי שייצאו לארץ קטנה ורחוקה כל כך כמו ישראל עם אפס תשתיות וללא תקינה מתאימה (ויש עוד המון מגבלות שלא ציינתי), הוא כמו הסיכוי שיפגע בכם ברק ביום שבת הקרוב בשעה 10:51.
טסלה בבעיות אספקה קשות גם מול רוכשים אמריקאים ששילמו לפני כשנה ועדיין לא קיבלו את רכבם.
לכן, הסיכוי שייצאו לארץ קטנה ורחוקה כל כך כמו ישראל עם אפס תשתיות וללא תקינה מתאימה (ויש עוד המון מגבלות שלא ציינתי), הוא כמו הסיכוי שיפגע בכם ברק ביום שבת הקרוב בשעה 10:51.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אין כרגע תשתית לרכבים חשמליים בארץ. מי יקנה רכב שבנסיעה לאילת הוא יצטרך לעצור לשעה וחצי כדי "לתדלק"? הכי קרוב לחשמלי בארץ זה הפלאגין הייבריד אבל זה עדיין היברידי ולא חשמלי מלא.
לגבי הויכוחים על המס, אז בתור אחד שרכש רכב פלאגין הייבריד חדש אני אכן יש מס על הרכב ומעליו מגיע המע"מ. לפי חישוב שלי, רכב חשמלי שעולה 100,000 ש"ח, יוטל עליו מס של 10% ואז הוא יעלה 110,000 ש"ח ומעל זה מע"מ 18 אחוז שזה יוצא בסה"כ 129,800 ש"ח שזה כמעט 30% סה"כ.
לגבי הויכוחים על המס, אז בתור אחד שרכש רכב פלאגין הייבריד חדש אני אכן יש מס על הרכב ומעליו מגיע המע"מ. לפי חישוב שלי, רכב חשמלי שעולה 100,000 ש"ח, יוטל עליו מס של 10% ואז הוא יעלה 110,000 ש"ח ומעל זה מע"מ 18 אחוז שזה יוצא בסה"כ 129,800 ש"ח שזה כמעט 30% סה"כ.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
·gofmarat כתב:טסלה לא מוכרת דרך יבואנים למינהם, אם טסלה מתחילה למכור במדינה כלשהי היא היא מקימה בעצמה את מערך התיקונים וההטענה. אני גם מחכה שהם יכנסו כבר לארץ. לדעתי ישראל יכולה להיות שוק טוב בשבילם. מדינה קטנה....
אין להם מה לחפש פה. מרחקי הנסיעה הקצרים, תשתיות בעיתיות ומחיר שרק מעטים יוכלו לעמוד בו .. זה פשוט לא ישתלם להקים פה משהו. סיכויים קלושים שזה יקרה. אבל איך אומרים, הנבואה ניתנה לשוטים..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי