The Boys - עונה 1
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
די הגיוני לחשוב כך, רעש הזבובים היה מאוד בולט ומכיוון שזו היתה תקלה, היה הגיוני להעלים אותם מהפסקול.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
בקיצור, במקום פשוט להעלים אותו דיגיטלית, הם עשו double down והוסיפו גם זמזום מלאכותי...
קטע קטע
קטע קטע
סדרה טובה.
שתי הדמויות שסחפו אותי בסדרה היו של תומר קאפון (וזה לא בגלל שהוא מ"שלנו" ישראלי) וקארל אורבן.
שאר הדמויות פחות דיברו אליי אולי חוץ מהרץ שהזכיר את ההוא עם הכנפיים בסרטים של קפטן אמריקה.
התלבושות של ה"גיבורי העל" היו מגוחכות. הגיבורים ממש פארודיה לגיבורים ממארוול ומ-די. סי.
הסוף של הסדרה ובכלל הגיוס של בילי בוצ'ר לא כזאת זורמת.
כי למישהו שמתיימר להיות סוכן CIA היית חושב שהוא יצטרך לקבל יותר הוכחות בשביל לרדוף אחרי מישהו.
השימוש במסך הקולנועי לא סחפה אותי הייתי מעדיף מסך מלא כמו בכל סדרה אחרת.
שתי הדמויות שסחפו אותי בסדרה היו של תומר קאפון (וזה לא בגלל שהוא מ"שלנו" ישראלי) וקארל אורבן.
שאר הדמויות פחות דיברו אליי אולי חוץ מהרץ שהזכיר את ההוא עם הכנפיים בסרטים של קפטן אמריקה.
התלבושות של ה"גיבורי העל" היו מגוחכות. הגיבורים ממש פארודיה לגיבורים ממארוול ומ-די. סי.
הסוף של הסדרה ובכלל הגיוס של בילי בוצ'ר לא כזאת זורמת.
כי למישהו שמתיימר להיות סוכן CIA היית חושב שהוא יצטרך לקבל יותר הוכחות בשביל לרדוף אחרי מישהו.
השימוש במסך הקולנועי לא סחפה אותי הייתי מעדיף מסך מלא כמו בכל סדרה אחרת.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
סיימתי את כל העונה, תודה רבה לממליצים
סדרה נהדרת, שונה לגמרי מסדרות גיבורי העל שהכרנו.
לדעתי הומלנדר יכול לחשוש מאדגר רק מסיבה אחת:
כעומד בראש המערכת , יתכן והאיש מחזיק את הסוד הגדול ביותר- החולשה היחידה של הומלנדר, שעשויה לגרום לניטרולו/השמדתו.
משהו בסגנון הקריפטונייט לסופרמן, ביקום של DC
סדרה נהדרת, שונה לגמרי מסדרות גיבורי העל שהכרנו.
לדעתי הומלנדר יכול לחשוש מאדגר רק מסיבה אחת:
כעומד בראש המערכת , יתכן והאיש מחזיק את הסוד הגדול ביותר- החולשה היחידה של הומלנדר, שעשויה לגרום לניטרולו/השמדתו.
משהו בסגנון הקריפטונייט לסופרמן, ביקום של DC
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
clubnet - לא חשבת פעם מה אתה היית עושה אם לך היו כוחות על? ואם לא אתה מה רב האנשים היו עושים אם היו כמעט אלים? רובם המכריע של האנשים הו משתמשים בכוחות לטובתם/לרעה - וזה בדיוק מה שמציגים פה, לא התגלמות השלמות הבלתי ריאלית שיש בכל הקומיקסים אלא מצב שלדעתי הרבה יותר מציאותי והרבה יותר קרוב למה שהיה קורה במציאות לנשים עם כוחות כמעט בלתי מוגבלים.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
טוב כל אחד היה מין הסתם רוצה להיות בעל כוחות מיוחדים. אבל פה זה לא "העניין"Huber כתב:clubnet - לא חשבת פעם מה אתה היית עושה אם לך היו כוחות על? ואם לא אתה מה רב האנשים היו עושים אם היו כמעט אלים? רובם המכריע של האנשים הו משתמשים בכוחות לטובתם/לרעה - וזה בדיוק מה שמציגים פה, לא התגלמות השלמות הבלתי ריאלית שיש בכל הקומיקסים אלא מצב שלדעתי הרבה יותר מציאותי והרבה יותר קרוב למה שהיה קורה במציאות לנשים עם כוחות כמעט בלתי מוגבלים....
אני או מישהו אחר בגלקסיה..
אני מדבר על אופן העלילה בסידרה שהיא מרוחה כסתמית לדעתי..
אופן ההתנהלות של הצגת הגיבורים פה, היא מצועצעת "הזויה" קצת עילגת.. מבין אותי.
ברור לי שהיוצרים עשו פה איזה סויי'ץ לגמרי שונה..
האם בהמשך הפרקים רואים את הגיבורים הללו, עוזרים לציבור? או שהם דווקא מתעללים בהם?
יש טעם להמשיך בסידרה, אתה רואה תסידרה כמהנה לצפייה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אישית מאוד נהנתי מהסידרה. האם אני חושב שהיא מושלמת או סידרת מופת? בכלל לא, אבל היא מספיק שונה בז'אנר הזה בשביל להיות שווה צפייה.
- clubnet
- חבר מכור קשה

אוקיי, נמשיך לצפות נראה מה יקרה בשאר הפרקים..Huber כתב:אני אישית מאוד נהנתי מהסידרה. האם אני חושב שהיא מושלמת או סידרת מופת? בכלל לא, אבל היא מספיק שונה בז'אנר הזה בשביל להיות שווה צפייה....
תודה
- clubnet
- חבר מכור קשה

טוב אז בסוף החלטתי ללכת עד הסוף...
יש לציין שגיבורי העל הללו, עשו פה דברים הפוך על הפוך, לא משהו שאנחנו רגילים לו..
משהו שמאוד רציתי לדעת התינוק טדי, האם הוא של מדלן,אם כן מי הוא האבא?
והסוף בכלל מטורף בקה חיה וקיימת מה הקטע פה?!
למה להחביא אותה?
ויש לו עוד ילד סטייל כמו האבא..
יש לציין שגיבורי העל הללו, עשו פה דברים הפוך על הפוך, לא משהו שאנחנו רגילים לו..
משהו שמאוד רציתי לדעת התינוק טדי, האם הוא של מדלן,אם כן מי הוא האבא?
והסוף בכלל מטורף בקה חיה וקיימת מה הקטע פה?!
למה להחביא אותה?
ויש לו עוד ילד סטייל כמו האבא..
- oferlaor
- מנהל

אני בספק רב שהיא נאנסה, בספק רב מאוד אפילו...oferlaor כתב:החביאו אותה כי היא נאנסה וזה היה מעלה שאלות מבעלה...
החביאו אותה כי לא רצו שהומלנדר ידע שיש לו בן, ועוד אחד עם כוחות כמו שלו.
בעלה הוא משני לגמרי בעניין הזה
-
Huber
- חבר במועדון HT

·oferlaor כתב:החביאו אותה כי היא נאנסה וזה היה מעלה שאלות מבעלה...
כפי שציינו מעליי, בעלה כל הזמן הניח שהיא נאנסה, אבל כשראו אותה יוצאת מהחדר של הומלנדר ונועלת את העקבים היא בכלל לא נראיתה כמישהי שעברה אונס, להיפך. כנראה היא אכן בגדה בבעלה וזה בהחלט הופך את כל ההמשך למעניין מאוד (איך היא תגיב כשהיא יגיד לה שהוא יודע? איך הוא יגיב במפגש בנהם אחרי שהוא יודע ששנים היא הונתה אותו ודי הרסה לו את החיים?).
וכפי שציינו החביאו אותה בכדי למנוע מהומלנדר לגלות את התינוק, אני מניח שרצו לגדל אותו בצורה "בריאה" במשפחה וכאדם מוסרי ולא כפי שעשו עם הומלנדר.
- oferlaor
- מנהל

נדע בעונה הבאה. אני כתבתי את דעתי - לדעתי זה היה אונס לא בכח אלא בגלל מרות. זה לדעתי אחת הסיבות להסתרתה מהומלאנדר. לדעתי פחדו ממה שבעלה יעשה או יגיד ולכן הסתירה אותה ממנו. היא היתה לדעתי חלק פעיל בפעולת ההסתרה כי ידעה מה יקרה אף אם המידע יצא - הומלאנדר וווייט יהרגו את בעלה ואולי גם אותה.
למיטב הבנתי מדובר בתינוק הראשון שנולד עם כוחות על בלי התערבות של ווייט בתהליך לפני/אחרי/תוך-כדי הלידה.
למי שאמר שאין כאן אונס כי היא לא עשתה שום דבר בצילום הוידאו אזכיר לכם אונס אחר שהיה בסדרה - של סטארלייט. שם זה היה מקרה ברור של יחסי מרות ולא יחסים בהסכמה ולמרות זאת היא לא התלוננה ולמרות שהיתה מזועזעת הביטוי שלה היה הקאה בשירותים.
למיטב הבנתי מדובר בתינוק הראשון שנולד עם כוחות על בלי התערבות של ווייט בתהליך לפני/אחרי/תוך-כדי הלידה.
למי שאמר שאין כאן אונס כי היא לא עשתה שום דבר בצילום הוידאו אזכיר לכם אונס אחר שהיה בסדרה - של סטארלייט. שם זה היה מקרה ברור של יחסי מרות ולא יחסים בהסכמה ולמרות זאת היא לא התלוננה ולמרות שהיתה מזועזעת הביטוי שלה היה הקאה בשירותים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·oferlaor כתב:למי שאמר שאין כאן אונס כי היא לא עשתה שום דבר בצילום הוידאו אזכיר לכם אונס אחר שהיה בסדרה - של סטארלייט. שם זה היה מקרה ברור של יחסי מרות ולא יחסים בהסכמה ולמרות זאת היא לא התלוננה ולמרות שהיתה מזועזעת הביטוי שלה היה הקאה בשירותים....
מתנצל אבל פה לגמרי לא מסכים איתך. היא בהחלט יכלה לא להסכים (וכמובן לוותר על התפקיד), אבל החליטה לעשות את זה בשביל לשמור על מעמדה. זה מתן טובות הנאה מיניות תמורת טובות הנאה אחרות, או ניצול יחסי מרות (הטרדה מינית מקסימום), לא אונס.
האם זה שימוש לרעה בכח? בהחלט, אבל היה לה לחלוטין אופציה לא לשתף פעולה ולוותר על המעמד, במקום היא בחרה לשתף פעולה בשביל לקבל את התפקיד באופן מודע ומבחירה. להכניס אונס ואת זה לאותו המשפט זה זילות של המושג אונס.
- oferlaor
- מנהל

·אני לא משפטן אבל למיטב זכרוני זה בדיוק הסיפור של קצב - יחסי מרות והוא נשפט על אונס.Huber כתב:·......
מתנצל אבל פה לגמרי לא מסכים איתך. היא בהחלט יכלה לא להסכים (וכמובן לוותר על התפקיד), אבל החליטה לעשות את זה בשביל לשמור על מעמדה. זה מתן טובות הנאה מיניות תמורת טובות הנאה אחרות, או ניצול יחסי מרות (הטרדה מינית מקסימום), לא אונס.
האם זה שימוש לרעה בכח? בהחלט, אבל היה לה לחלוטין אופציה לא לשתף פעולה ולוותר על המעמד, במקום היא בחרה לשתף פעולה בשביל לקבל את התפקיד באופן מודע ומבחירה. להכניס אונס ואת זה לאותו המשפט זה זילות של המושג אונס....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Huber,
זה בדיוק אונס
זה לא שהיא הציעה לו טובת הנאה מינית תמורת משהו
הוא כפה עליה במרות את האקט
לצורך העניין זה כמו שבעל חברת נקיון יכפה אקט כזה על עובדת שלו שחייבת את המשכורת על מנת להתקיים
או פסיכולוג ומטופלת או כל השוואה אחרת
זה בדיוק אונס
זה לא שהיא הציעה לו טובת הנאה מינית תמורת משהו
הוא כפה עליה במרות את האקט
לצורך העניין זה כמו שבעל חברת נקיון יכפה אקט כזה על עובדת שלו שחייבת את המשכורת על מנת להתקיים
או פסיכולוג ומטופלת או כל השוואה אחרת