HOT 200 מגה, מהירות מתרסקת מהשעה 7-8 בערב עד השעה 12-1 בלילה.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4316
@oferlaor
·
המצב הוא פשוט לגמרי. היום במדינת ישראל תשתיות פנים שצרכן פרטי ממוצע מתחבר דרכן לאינטרנט הן ברוחב פס של שנות התשעים. בגלל זה גם החיבור של מדינת ישראל לחו''ל מספיק להיות עם תשתיות ברוחב פס של שנות התשעים. זה מצב שמתאים לכל אחד מאלה שמקבל החלטות בנושא. אם לכל צרכן פרטי יחברו סיב אופטי בתוך הארץ, גם החיבור של ישראל לחו''ל יצטרכו לשדרג בהתאם. ומדובר על השקעה שהיא יותר גדולה מההשקעה בתשתיות פנים ארציות. כמובן שאף אחד לא ישדרג שום תשתיות, לא בתוך מדינה ולא את אלה שמחברים אותה לעולם. המצב יישאר כמו שהוא גם בעשורים הבאים. ואין כאן שום חידוש.
·
המצב הוא פשוט לגמרי. היום במדינת ישראל תשתיות פנים שצרכן פרטי ממוצע מתחבר דרכן לאינטרנט הן ברוחב פס של שנות התשעים. בגלל זה גם החיבור של מדינת ישראל לחו''ל מספיק להיות עם תשתיות ברוחב פס של שנות התשעים. זה מצב שמתאים לכל אחד מאלה שמקבל החלטות בנושא. אם לכל צרכן פרטי יחברו סיב אופטי בתוך הארץ, גם החיבור של ישראל לחו''ל יצטרכו לשדרג בהתאם. ומדובר על השקעה שהיא יותר גדולה מההשקעה בתשתיות פנים ארציות. כמובן שאף אחד לא ישדרג שום תשתיות, לא בתוך מדינה ולא את אלה שמחברים אותה לעולם. המצב יישאר כמו שהוא גם בעשורים הבאים. ואין כאן שום חידוש.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
אולי יש ואתה לא יודעsys_admin כתב:·......
אם לסבתא שלי היו גלגלים היא הייתה אוטובוס....
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
ולא תמיד זו הבעיה רק אצל הספקיםoferlaor כתב:
·לא. פשוט תתקע עכשיו בצוואר הבקבוק הבא שזה הספקית אינטרנט שלך... ללא ספק עדיף כי להחליף ספקית זה קל יחסית וגם לספקית כיום (בניגוד לעבר) קל לפתור חלק גדול מבעיות רוחב הפס שלה על ידי זריקת כסף על הבעיה. אין כיום לישראל בעיית רוחב פס פנימה והחוצה, מה שלא בטוח שיהיה נכון כשליותר אנשים יהיה סיב אופטי עד הבית..........
הפרטיים זה לא כך
וזה בטח לא יזיק שיהיה סיב לכל בית בישראל באשר הוא
וכך ימנע מהצרכנים הפרטיים לשמוע את המשפטים הבאים: "הכל תקין" "תקלה אזורית" "אולי הבעיה אצלך במחשב" "אני לא רואה שיש בעיות" וכדומה
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
·לשכונה??oferlaor כתב:נורא פשוט. לארון התקשורת של הוט לרוב מגיע סיב ומשם הוא מפוצל לשכונה ולעיתים עד רמת בניין. לאותו מקבץ לקוחות שמשוייך לארון הזה יש תקרה של רוחב פס ולכן אם מספיק אנשים שמורידים או מעלים כבדים, זה ישפיע על השכנים שלהם. הוט כמובן יכולים לפתור את זה בכמה שיטות אבל צריך לקחת בחשבון שכל מי שבתחום מוכר יותר רוחב פס ממה שיש לו. ספקיות מניחות שאתה צורך כמות מסויימת של רוחב פס, הן הרי לא רוכשות רוחב פס לחול בדיוק לפי המקסימום של הלקוחות שלה אלא לפי ממוצע. מספיק שיהיו מספיק אנשים שיצרכו מעל הממוצע בזמן נתון ותתחיל להחנק ברוחב הפס......
ארון אחד מוגבל ל 800mb ? או לבניין? מי מחליט? איפה יש מפה או פירוט ?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
לא כתבתי לכמה זה מוגבל (אין לי שמץ). מי קובע?
מהנדס של הוט כשהם הציבו את הארון תקשורת והחליטו כמה אנשים יהיו מחוברים דרכו. לרוב הם עושים החלטות נבונות. בכל מקרה, יש דרכים לאבחן אם הבעיה היא של הספקית או הוט והיסטורית דווקא הספקיות היו החוליה החלשה בשעות הפריים טיים (כשכולם צופים בנטפליקס...).
מהנדס של הוט כשהם הציבו את הארון תקשורת והחליטו כמה אנשים יהיו מחוברים דרכו. לרוב הם עושים החלטות נבונות. בכל מקרה, יש דרכים לאבחן אם הבעיה היא של הספקית או הוט והיסטורית דווקא הספקיות היו החוליה החלשה בשעות הפריים טיים (כשכולם צופים בנטפליקס...).
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
·תלוי בספקיתoferlaor כתב:לא כתבתי לכמה זה מוגבל (אין לי שמץ). מי קובע?
מהנדס של הוט כשהם הציבו את הארון תקשורת והחליטו כמה אנשים יהיו מחוברים דרכו. לרוב הם עושים החלטות נבונות. בכל מקרה, יש דרכים לאבחן אם הבעיה היא של הספקית או הוט והיסטורית דווקא הספקיות היו החוליה החלשה בשעות הפריים טיים (כשכולם צופים בנטפליקס...)....
ניסיתי את כולם.
רק בזק בינלאומי לא מגבילים ואין עניינים משום סוג
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
מעניין אם יש קשר
אני לא סובל מהאטה של הקו ושמתי לב שאצלי הקצב העולה מורכב משלושה זרמים בלבד
מה קורה אצלכם ?
מה קורה אצלכם ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
אני לא חושב שיש קשר.mrraz111 כתב:מעניין אם יש קשר
מה קורה אצלכם ?...
·[img2=350x200]http://www.speedtest.net/result/7685187266.png[/img2][img2=648x142]http://i.epvpimg.com/7FJyeab.png[/img2]
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
ה speed test זה בולשיט
הוא מראה לי 180-190 תמיד אבל בעולם האמיתי המהירות גרועה
בטורנטים אני מגיע בקושי ל6 מגה. במקרים נדירים, ו 3-4 מגה באופן כללי.
נטפליקס למשל לוקח לו זמן לעשות Buffering והתמונה לא חלקה מההתחלה.
ככה במשך שנים.
ככה במשך שנים.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
·sys_admin כתב:@oferlaor
·
המצב הוא פשוט לגמרי. היום במדינת ישראל תשתיות פנים שצרכן פרטי ממוצע מתחבר דרכן לאינטרנט הן ברוחב פס של שנות התשעים....
בשנות התשעים ללקוחות פרטיים לא היו חיבורים של 200 מגה
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4316
·want_upload כתב:·......
בשנות התשעים ללקוחות פרטיים לא היו חיבורים של 200 מגה...
והשרשור הזה דן בידיוק על זה, ש... גם היום ללקוחות פרטיים של הוט אין 200 מגה.
זה מה שנקרא מצב יציב או כמו שניסחו את התופעה זו במדע: התחלנו מכלום והגענו לשום דבר.
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
·זה לא קורה לכולםpearljam50000 כתב:ה speed test זה בולשיט
ככה במשך שנים....
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
הבעיה ממשיכה, מישהו נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה באיזשהי דרך מול הוט (הבעיה בתשתית בוודאות)?
- OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
אצלי יש ירידה אבל היא הרבה יותר מינורית.
מגיע בבדיקת מהירות ל-150 (כשברקע טלויזיות מחוברות ופועלות סלקום / נטפליקס).
הוט 200 מגה, ספק 018.
סה"כ מרוצה.
מגיע בבדיקת מהירות ל-150 (כשברקע טלויזיות מחוברות ופועלות סלקום / נטפליקס).
הוט 200 מגה, ספק 018.
סה"כ מרוצה.
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

לא אמרתי שאין לקוחות מרוצים, זה לא ככ עוזר לי.
שאלתי אם למישהו שחווה את הבעיה הזאת, הצליח לפתור אותה באיזשהי דרך ויכול לתת "טיפים"?
שאלתי אם למישהו שחווה את הבעיה הזאת, הצליח לפתור אותה באיזשהי דרך ויכול לתת "טיפים"?
- ben222
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
היה לי בדיוק את אותה הבעיה של כותב האשכול. מ1 בלילה עד 11 בבוקר מהירות תקינה 200MB ואפילו מעט יותר. מהצהריים ועד הלילה- יורד לרמה שהשפל שלה הוא 2 מגה שפשוט אי אפשר לטעון אתרים. שלא נדבר על סטרימינג. הזמינו לי טכנאי שלא גילה שום תקלה. לטענת הוט הכל תקין. היתה לי הרגשה שהספק ITC הוא הגורם. סיכמתי על עסקה חדשה עם הוט שתוציא אותי מהמחוייבות לספק הזה, עברתי להוטנט- הופ, גלישה מהירה- תקינה ומקבל מהירות כמעט מקסימלית לאורך כל שעות היום.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
גם אצלי הבעיה נפתרה (חלקית - עדיין לא מקבל יותר מ 150) אחרי מעבר לספק הוט (הייתי עם בזק בינלאומי ונטוויז'ן)
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

עברתי כבר מבזק בין לאומי על תשתית הוט להוטנט, עושה רושם שהבעיה ממשיכה בדיוק באותה הצורה.
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

האם עוד מישהוט נתקל בתופעה? אני מקבל דיווחים על עוד אנשים עם התופעה הזאת באיזורים שונים.
- shay3203
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 310
@KoM
·
כן גם אצלי זה היה ככה הייתי לקוח של הוט באינטרנט 6 שנים שברובם לא היו בעיות. בשנה וחצי האחרונים התחילו לי כל פעם בשעות העומס בעיות תשתית עם הוט עד שהתייאשתי ובחצי שנה האחרונה עברתי לתשתית של בזק אמנם מקבל שם רק 70 לעומת ה- 200 בהוט אבל לפחות זה יציב.
הוט מבחינתם אותו הסיפור כל פעם שדיברתי איתם הם אמרו יש בעיית רשת... בתהליכי תיקון... משדרגים את התשתית... עכשיו זה הסתדר... ככה סיפורים על גבי סיפורים... כל פעם גם היו מזכים אותי יחסית על הבעיות אבל כמה אפשר לדבר איתם..
הוט פשוט לא משקיעים בתשתיות והתשתיות שלהם קורסות בכל הארץ במיוחד מאז ה- 200 מגה שהם מציעים. אני מציע לך אם יש לך בעיות באיזור שלך פשוט תתנתק ותעבור לתשתית בזק אצלי לא היה מנוס מזה. היו אצלי 100 טכנאים ומליון פעם דיברתי איתם. יש לי ציוד שלם של ראוטרים בדקתי כל מה שניתן לבדוק. זה מאוד פשוט התשתית של הוט פשוט לא עומדים בעומסים בהרבה איזורים בארץ.
·
כן גם אצלי זה היה ככה הייתי לקוח של הוט באינטרנט 6 שנים שברובם לא היו בעיות. בשנה וחצי האחרונים התחילו לי כל פעם בשעות העומס בעיות תשתית עם הוט עד שהתייאשתי ובחצי שנה האחרונה עברתי לתשתית של בזק אמנם מקבל שם רק 70 לעומת ה- 200 בהוט אבל לפחות זה יציב.
הוט מבחינתם אותו הסיפור כל פעם שדיברתי איתם הם אמרו יש בעיית רשת... בתהליכי תיקון... משדרגים את התשתית... עכשיו זה הסתדר... ככה סיפורים על גבי סיפורים... כל פעם גם היו מזכים אותי יחסית על הבעיות אבל כמה אפשר לדבר איתם..
הוט פשוט לא משקיעים בתשתיות והתשתיות שלהם קורסות בכל הארץ במיוחד מאז ה- 200 מגה שהם מציעים. אני מציע לך אם יש לך בעיות באיזור שלך פשוט תתנתק ותעבור לתשתית בזק אצלי לא היה מנוס מזה. היו אצלי 100 טכנאים ומליון פעם דיברתי איתם. יש לי ציוד שלם של ראוטרים בדקתי כל מה שניתן לבדוק. זה מאוד פשוט התשתית של הוט פשוט לא עומדים בעומסים בהרבה איזורים בארץ.