המלצה למגבר שני ערוצים חזק ואיכותי תקציב 10.000 ש״ח
שמעתי את הטדי, הגל וסגדן, כל אלה עד 10k בערך, כולם אחלה, כל אחד ויתרונותיו/חסרונותיו, צריך רק להקשיב ולהחליט מה אתה אוהב.
להגל היתרון של סטרימר ודאק מובנה, לאוזניי היה קצת מתכתי.
הטדי היה נשמע טוב מניים יד שניה באותו סכום (פרה+פאוור, 250+32.5) סופרנייט לא שמעתי, טדי ב 6-7k זה אחלה דיל.
יש גם סגדן a21 יד שניה , שווה לשמוע, אני הלכתי הלכתי בסוף התהליך על סגדן 21se מיד שניה.
שוב עיניין של טעם, העדפה.
סבלנות ובהצלחה.
להגל היתרון של סטרימר ודאק מובנה, לאוזניי היה קצת מתכתי.
הטדי היה נשמע טוב מניים יד שניה באותו סכום (פרה+פאוור, 250+32.5) סופרנייט לא שמעתי, טדי ב 6-7k זה אחלה דיל.
יש גם סגדן a21 יד שניה , שווה לשמוע, אני הלכתי הלכתי בסוף התהליך על סגדן 21se מיד שניה.
שוב עיניין של טעם, העדפה.
סבלנות ובהצלחה.
·לא מסתנוור, וגם אמרתי שאני אישית לא שמעתי אותו (ואילו רכשתי הגל בסוףfreerider כתב:@roip12
·והאם יצא לך להאזין ל-"רק מגבר" הזה ?ול-NAIM? זה שה-NAIM מרובה פיצ'רים לא הופך אותו לטוב יותר.
מניסיוני בעבר עם NAIM גיליתי שרסיבר שעולה פחות משליש מה-NAIM שהיה לי היה נשמע טוב יותר, נסה לא להסתנוור מהנצנצים שמעטרים את השם NAIM....
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
·שמעתי את ה-NAIM ATOM יחד עם הפוקל המדפי 906 אצל אורי יפה ומאוד נהניתי.freerider כתב:@roip12
·והאם יצא לך להאזין ל-"רק מגבר" הזה ?ול-NAIM? זה שה-NAIM מרובה פיצ'רים לא הופך אותו לטוב יותר.
מניסיוני בעבר עם NAIM גיליתי שרסיבר שעולה פחות משליש מה-NAIM שהיה לי היה נשמע טוב יותר, נסה לא להסתנוור מהנצנצים שמעטרים את השם NAIM....
הייתי נזהר עם ה-926. הם בהירים מאוד וזקוקים לדעתי להגברה חזקה.
הגברה לא נכונה עם ה-926 יכולה לגרום לכאב ראש.
כדאי מאוד לבדוק את השילוב לפני שרוכשים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@דודי11
·האם אתה מתכונן להישאר עם הרסיבר ולהוסיף עליו מגבר סטריאו או שהכוונה שלך היא להחליף אותו? כי אם מדובר בהוספה אז עד כמה שידוע לי אין לא ל Naim ולא ל Hegel כניסה HT Bypass המאפשרת את השרשור שלהם ליציאות ה Pre Amp של רסיבר.
·האם אתה מתכונן להישאר עם הרסיבר ולהוסיף עליו מגבר סטריאו או שהכוונה שלך היא להחליף אותו? כי אם מדובר בהוספה אז עד כמה שידוע לי אין לא ל Naim ולא ל Hegel כניסה HT Bypass המאפשרת את השרשור שלהם ליציאות ה Pre Amp של רסיבר.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
·HT BYPASS זו כניסה במגבר שעוקפת את אפשרות השליטה על הווליום שבמגבר עצמו ובעצם מחברת את הכניסה ישירות לדרגת ההגברה שבמגבר כך שבאותה כניסה מי שישלוט על העוצמה זה הרסיבר ולא בורר העוצמה שבמגבר.דודי11 כתב:@Catskinner
·לגבי HT Bypass אני אפילו לא יודע מה זה...
צריך להיזהר לא לחבר מקור אחר שאין לא בורר עוצמה משלו שכן תקבל את מלוא עוצמת המגבר ישירות לרמקולים.
You pay peanuts, you get monkeys
ממליץ לך ללכת לשמוע Anthem Integrated 225
יש לי אותו במערכת שניה,
לא חסר לו כח 225 וואו לצד ב8 330 ב4
דוחף כל רמקול בקלות והכי חשוב אף פעם לא מעייף את האוזניים .
אני אישית אהבתי תצליל שלו מאוד , שווה ללכת לשמוע
רק שאין לי מושג מי מוכר אותו בארץ לפי זאפ הוא בתקציב שלך.
יש לי אותו במערכת שניה,
לא חסר לו כח 225 וואו לצד ב8 330 ב4
דוחף כל רמקול בקלות והכי חשוב אף פעם לא מעייף את האוזניים .
אני אישית אהבתי תצליל שלו מאוד , שווה ללכת לשמוע
רק שאין לי מושג מי מוכר אותו בארץ לפי זאפ הוא בתקציב שלך.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אגב המלצה אישית וחמה למגבר סטריאו (אך אין לי מושג כמה עולה בישראל) היא להאזין ל-EXPOSURE 3010S2-D, ברשותי ה-3010S2, גם POWER וגם INTEGRATED, אמנם הם דלים בפיצ'רים ודי ספרטנים אך רק תישבוחות תשמע ממני עליהם, אצלי המגבר "דוחף" רמקולים עם רגישות נמוכה ועושה זאת בכבוד ובכל עוצמה שנידרשת ממנו.
You pay peanuts, you get monkeys
יש naim nait xs2 יד שניה באחת מחנויות הסטראו בתל אביב.
יש לו פגמים קוסמטיים (קצת בעיה לאוהבי אסטטיקה) אבל הוא נשמע ממש טוב. הסאונד שלו דומה ל supernait2 אבל הוא נותן מן הסתם פחות מהכל לעומת אותו הsupernait2 ..
אם ניים מעניין אותך ממליץ לך לשמוע אותו. אני שמעתי והתלהבתי מאוד.
הכי טוב לקחת הביתה ולשמוע בבית עם הסטאפ שלך והחדר שלך..
יש לו פגמים קוסמטיים (קצת בעיה לאוהבי אסטטיקה) אבל הוא נשמע ממש טוב. הסאונד שלו דומה ל supernait2 אבל הוא נותן מן הסתם פחות מהכל לעומת אותו הsupernait2 ..
אם ניים מעניין אותך ממליץ לך לשמוע אותו. אני שמעתי והתלהבתי מאוד.
הכי טוב לקחת הביתה ולשמוע בבית עם הסטאפ שלך והחדר שלך..
נערך לאחרונה על ידי diskmen ב 06/10/2018 8:45, נערך פעם 1 בסך הכל.