השרשור הגדול של תלונות על מחירים... :@
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
הרווח של החנויות ויבואנים בארץ גדול מידי והמחירים ב ZAP בכלל יקרים יותר מהחנויות..
רצוי ליקנות בחנויות פרטיות ששם ניתן להיתמכח... כי מדובר בחנויות פרטיות שפחות דופקות חשבון ללחץ היבואנים לא לישבור את מעגל הרווח המופרז והמוכתב על ידם שמקציב היבואן לחנות העומד סביב 50 אחוז לא יקרה כלום אים החנויות יסתפקו ברווח מאוד שפוי של 25 אחוז גם
כך הם מקבלים אשראי מהספק ומגלגלים עליו את הוצאות הסליקה לחברות כרטיסי האשראי.
ממחיר העלות שלהם על המוצר שניקנה מהיבואן שגם הוא לא בידיוק מפסיד ויש לא רווח
גבוהה מאוד גם כן בן המחיר מכירה לחנות לבן העלות שלא למוצר אחרי כל הוצאות היבוא.
רצוי לבוא עים מזומן ומוטיבציה להיתמכח ורשימת השוואת מחירים בן חנות לחנות.
לא יקרה כלום אים אנחנו הצרכנים נמשיך לשלם כמו פרה ההולכת לשוחט מחיר מופקע
שמשאיר לחנויות 50 אחוז רווח.
בגלל המצב היום תחלופת הציוד אצל אנשים בבית נמוכה אילו הרווח היה נמוך יותר
היו הרבה יותר קניות והחלפות ציוד ואפילו זריקת ציוד לפח כאשר מיתקלל.
בגלל המצב החנויות רואות בלקוח פרה חולבת שקונה פעם בכמה שנים ציוד
ונעלמת ולכן הרווח עצום והמצב עגום והיבואנים מצידם מחייבים את החנויות למחיר מכירה
גבוהה מאוד המותיר לחנויות רווח עצום כדי לישמור על מחיר המוצר ולהגן על הרשתות שיווק הגדולות כמו BIG BOX ושקם אלקטריק... ואז אן תחרות כי החנויות פוחדות לישבור מחיר כי יקבלו נזיפה וסנקציות מהיבואן במידה והדבר יתגלה.... והמצב הזה לא שונה כמעט כל היבואנים בארץ נוקטים באותה שיטה.
ענף הסטיראו הקולנוע בייתי הוא אחד מהענפים עים הרווח הגדול ביותר בארץ..
ולא ממש בצדק כי מדובר במוצרי צריכה מיתכלים בסך הכל ולא באיזה יהלומים שטיחים פרסיים או תכשיטים ששומרים על ערכם לאורך שנים אפילו כהשקעה.
צריך להיות הבדל בן עוסק מורשה לעושק מורשה ואת זה רק הצרכנים יכולים להוביל.
דוגמא לענפים שמראים כי אפשר גם אחרת: ענף המחשבים, ענף מכירת רכב חדש ועוד..
החנויות הם בסך מתווכים ולא יותר בן היבואנים לצרכנים אפילו את שרות ההובלה
ללקוח ברוב המיקרים היבואן עושה עבורם אן להם השקעה והסחורה שעומדת אצלהם בחנות על פי רוב במימון היבואן עד למכירה (קונסיגנציה) והשרות גם כן אצל היבואן.
ואנחנו הלקוחות בשתיקתנו מעודדים את המצב העגום.
TASCAM
רצוי ליקנות בחנויות פרטיות ששם ניתן להיתמכח... כי מדובר בחנויות פרטיות שפחות דופקות חשבון ללחץ היבואנים לא לישבור את מעגל הרווח המופרז והמוכתב על ידם שמקציב היבואן לחנות העומד סביב 50 אחוז לא יקרה כלום אים החנויות יסתפקו ברווח מאוד שפוי של 25 אחוז גם
כך הם מקבלים אשראי מהספק ומגלגלים עליו את הוצאות הסליקה לחברות כרטיסי האשראי.
ממחיר העלות שלהם על המוצר שניקנה מהיבואן שגם הוא לא בידיוק מפסיד ויש לא רווח
גבוהה מאוד גם כן בן המחיר מכירה לחנות לבן העלות שלא למוצר אחרי כל הוצאות היבוא.
רצוי לבוא עים מזומן ומוטיבציה להיתמכח ורשימת השוואת מחירים בן חנות לחנות.
לא יקרה כלום אים אנחנו הצרכנים נמשיך לשלם כמו פרה ההולכת לשוחט מחיר מופקע
שמשאיר לחנויות 50 אחוז רווח.
בגלל המצב היום תחלופת הציוד אצל אנשים בבית נמוכה אילו הרווח היה נמוך יותר
היו הרבה יותר קניות והחלפות ציוד ואפילו זריקת ציוד לפח כאשר מיתקלל.
בגלל המצב החנויות רואות בלקוח פרה חולבת שקונה פעם בכמה שנים ציוד
ונעלמת ולכן הרווח עצום והמצב עגום והיבואנים מצידם מחייבים את החנויות למחיר מכירה
גבוהה מאוד המותיר לחנויות רווח עצום כדי לישמור על מחיר המוצר ולהגן על הרשתות שיווק הגדולות כמו BIG BOX ושקם אלקטריק... ואז אן תחרות כי החנויות פוחדות לישבור מחיר כי יקבלו נזיפה וסנקציות מהיבואן במידה והדבר יתגלה.... והמצב הזה לא שונה כמעט כל היבואנים בארץ נוקטים באותה שיטה.
ענף הסטיראו הקולנוע בייתי הוא אחד מהענפים עים הרווח הגדול ביותר בארץ..
ולא ממש בצדק כי מדובר במוצרי צריכה מיתכלים בסך הכל ולא באיזה יהלומים שטיחים פרסיים או תכשיטים ששומרים על ערכם לאורך שנים אפילו כהשקעה.
צריך להיות הבדל בן עוסק מורשה לעושק מורשה ואת זה רק הצרכנים יכולים להוביל.
דוגמא לענפים שמראים כי אפשר גם אחרת: ענף המחשבים, ענף מכירת רכב חדש ועוד..
החנויות הם בסך מתווכים ולא יותר בן היבואנים לצרכנים אפילו את שרות ההובלה
ללקוח ברוב המיקרים היבואן עושה עבורם אן להם השקעה והסחורה שעומדת אצלהם בחנות על פי רוב במימון היבואן עד למכירה (קונסיגנציה) והשרות גם כן אצל היבואן.
ואנחנו הלקוחות בשתיקתנו מעודדים את המצב העגום.
TASCAM
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 05/05/2006 10:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- dudde
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
TASCAM ידידי,
אחלה השקעה בכתיבת פיסת ההתרעמות הצרכנית הנ"ל אבל חבל שלא עשית השוואה מעמיקה יותר,
בוא ניקח את המגבר של ה-Cambridge Audio Azur 640 V2 אשר עולה בארה"ב באזור 550$,
אם נכפיל את הנ"ל בשער הממוצע לחודשים האחרונים שהוא 4.6 לערך נקבל 2500 ש"ח נוסיף מיסים ונקבל 3280 ש"ח,
שזה 10$ נמוך יותר מהמחיר המוצהר בארץ, עם קצת מיקוח ויש לך מחיר חו"ל ועוד לא הכנסנו את המשלוח לסיפור,
אל תבין לא נכון אין לי שם אינטרס ואני לא קשור לאף יבואן אבל כצרכן אני מרגיש שחנויות כגון סינמה, סטראו סטאר, אורי יפה, אייל פור,
ועוד רבים שלא הזכרתי עושים מאמצים רבים לספק לנו מוצרים טובים במחירים תחרותיים ואת זה צריך לציין, אני מצתרף אליך למחאה בנוגע ליבואנים מסויים כגון יבואני NAD, אשר מתמחרים את המוצרים בצורה שערורייתית ובהחלט הסיבה שאני לא קונה NAD בארץ
היא רק כי אני לא אוהב להרגיש פרייר.
אחלה השקעה בכתיבת פיסת ההתרעמות הצרכנית הנ"ל אבל חבל שלא עשית השוואה מעמיקה יותר,
בוא ניקח את המגבר של ה-Cambridge Audio Azur 640 V2 אשר עולה בארה"ב באזור 550$,
אם נכפיל את הנ"ל בשער הממוצע לחודשים האחרונים שהוא 4.6 לערך נקבל 2500 ש"ח נוסיף מיסים ונקבל 3280 ש"ח,
שזה 10$ נמוך יותר מהמחיר המוצהר בארץ, עם קצת מיקוח ויש לך מחיר חו"ל ועוד לא הכנסנו את המשלוח לסיפור,
אל תבין לא נכון אין לי שם אינטרס ואני לא קשור לאף יבואן אבל כצרכן אני מרגיש שחנויות כגון סינמה, סטראו סטאר, אורי יפה, אייל פור,
ועוד רבים שלא הזכרתי עושים מאמצים רבים לספק לנו מוצרים טובים במחירים תחרותיים ואת זה צריך לציין, אני מצתרף אליך למחאה בנוגע ליבואנים מסויים כגון יבואני NAD, אשר מתמחרים את המוצרים בצורה שערורייתית ובהחלט הסיבה שאני לא קונה NAD בארץ
היא רק כי אני לא אוהב להרגיש פרייר.
- tascam
-
- חבר ותיק

מעט דוגמאות למוצרים שמחירם מוגזם בפראות ביחס למחירים בחול:
סרווין רגה
קליפש
הרמן קרדן
B&W
TORENS
NAD
פולק אודיו.
פיוניר מגברים פלזמה.
TOSHIBA
ועוד רבים
דווקא אצל חלק מהיבואנים הקטנים המצב שפוי יותר.
החנויות לא עושות יותר מידי מאמצים הם כפופים למחירי מכירה שמכתיב היבואן (שגם מכתיב להם רווח ענק כדי לישמור על ערך המוצר בשוק) החנויות דואגות יפה מאוד לאינטרסים
שלהם.
והטענה של המיסוי כבר אינה רלוונטית כי הפחתת המיסוי היתה אולי אחד הדברים הטובים שביבי עשה בשעתו ואז היה בום של ירידת מחירים ותוך 3 חודשיים היבואנים חשבו שאנחנו הצרכנים טיפשים והעלו חזרה לאט לאט את המחירים כך שהפחתת המיסים במיקום לתגלגל לכיסו של הצרכן התגלגלה לכיסם של החנויות והיבואנים.
היבואנים גם מקבלים הטבות מהיצרנים במחירי הקניה בגלל שערי חליפים והוצאות מיסוי ויבוא
על מנת לאפשר מחיר תחרותי בארץ לסחורת היצרנים רק שהסוחרים היהודים לוקחים את ההטבה לכיס במקום לגלגל אותה לצרכן וכך להגדיל את המחזור המכירות של המותג של היצרן שזו היתה כוונתו שנתן את ההטבה.
הם רואים בקונה הישראלי לקוח חד פעמי.
בענף המחשבים למשל המחירים באמת ירדו למחירי חול ואף פחות.
והדוגמא שהבאתה עים ה קמברידז אודיו מראה שאפשר גם אחרת.
היבואנים קונים את המוצרים המיצרנים הרבה הרבה יותר זול ממחירם לצרכן בחול.....
(החנויות בחול גם קונות מיבואנים שמרווחים וגם גם הם מרויחות וגם שם יש VAT אז שלא יספרו לכם סיפורים).
מחירי צרכן בחול בודקים בגוגל.
TASCAM
סרווין רגה
קליפש
הרמן קרדן
B&W
TORENS
NAD
פולק אודיו.
פיוניר מגברים פלזמה.
TOSHIBA
ועוד רבים
דווקא אצל חלק מהיבואנים הקטנים המצב שפוי יותר.
החנויות לא עושות יותר מידי מאמצים הם כפופים למחירי מכירה שמכתיב היבואן (שגם מכתיב להם רווח ענק כדי לישמור על ערך המוצר בשוק) החנויות דואגות יפה מאוד לאינטרסים
שלהם.
והטענה של המיסוי כבר אינה רלוונטית כי הפחתת המיסוי היתה אולי אחד הדברים הטובים שביבי עשה בשעתו ואז היה בום של ירידת מחירים ותוך 3 חודשיים היבואנים חשבו שאנחנו הצרכנים טיפשים והעלו חזרה לאט לאט את המחירים כך שהפחתת המיסים במיקום לתגלגל לכיסו של הצרכן התגלגלה לכיסם של החנויות והיבואנים.
היבואנים גם מקבלים הטבות מהיצרנים במחירי הקניה בגלל שערי חליפים והוצאות מיסוי ויבוא
על מנת לאפשר מחיר תחרותי בארץ לסחורת היצרנים רק שהסוחרים היהודים לוקחים את ההטבה לכיס במקום לגלגל אותה לצרכן וכך להגדיל את המחזור המכירות של המותג של היצרן שזו היתה כוונתו שנתן את ההטבה.
הם רואים בקונה הישראלי לקוח חד פעמי.
בענף המחשבים למשל המחירים באמת ירדו למחירי חול ואף פחות.
והדוגמא שהבאתה עים ה קמברידז אודיו מראה שאפשר גם אחרת.
היבואנים קונים את המוצרים המיצרנים הרבה הרבה יותר זול ממחירם לצרכן בחול.....
(החנויות בחול גם קונות מיבואנים שמרווחים וגם גם הם מרויחות וגם שם יש VAT אז שלא יספרו לכם סיפורים).
מחירי צרכן בחול בודקים בגוגל.
TASCAM
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 05/05/2006 12:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- 007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 536
ומה זה עוזר לנו?
אנחנו יכולים רק להתפוצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.
תודה 007
אנחנו יכולים רק להתפוצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.
תודה 007
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
dudde, אני חושב שאנחנו לוקחים את "המחיר הרשמי" בחו"ל כרפרנס ולא בהכרח בצדק, על פי הבנתי המצב שם (לפחות בארה"ב) דומה מאוד לארץ ו"המחיר הרשמי" הוא ממש לא מחיר השוק. אני ראיתי בכמה הזדמנויות שמחיר השוק יכול להגיע לכ- 60% מהמחיר הרשמי!
עדיין, אני מסכים שכאשר המחיר בארץ יהיה דומה למחיר הרשמי בחו"ל אנחנו נהיה במצב טוב יותר.
עדיין, אני מסכים שכאשר המחיר בארץ יהיה דומה למחיר הרשמי בחו"ל אנחנו נהיה במצב טוב יותר.
HiFiMusic IL
- dudde
-
- חבר פעיל

חברים,
אל תבינו אותי לא נכון אני מעוצבן בדיוק כמוכם,
יש לי מספר תחביבים יקרים כמו מסוקים על שלט ועוד כמה שגעונות, המחירים בארץ הם לא שפויים - פי 2 בדיוק מבארה"ב,
ואני קונה רק בחו"ל, בציוד אודיו המצב יותר טוב בהרבה, ואני חושב שאת "המלחמה" הזו אנחנו ננצח ע"י עידוד יבואנים הוגנים וחנויות
הוגנות ולא ע"י ניגוח של יבואנים יקרנים אשר במילא לא יורידו את המחירים כי תמיד יש את ה"פריירים" שיקנו.
אל תבינו אותי לא נכון אני מעוצבן בדיוק כמוכם,
יש לי מספר תחביבים יקרים כמו מסוקים על שלט ועוד כמה שגעונות, המחירים בארץ הם לא שפויים - פי 2 בדיוק מבארה"ב,
ואני קונה רק בחו"ל, בציוד אודיו המצב יותר טוב בהרבה, ואני חושב שאת "המלחמה" הזו אנחנו ננצח ע"י עידוד יבואנים הוגנים וחנויות
הוגנות ולא ע"י ניגוח של יבואנים יקרנים אשר במילא לא יורידו את המחירים כי תמיד יש את ה"פריירים" שיקנו.
- HK300
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
אני חושב שהדרך הנכונה היא לא לקנות מוצרים אשר גבוהים משמעותית ממחירי חו"ל,פשוט להחרים את היבואנים ,גם אם זה מוצר איכותי שממש חשבתם לקנות.
אולי אם נפגע בהם דרך הכיס הם יבינו את המסר....
אולי אם נפגע בהם דרך הכיס הם יבינו את המסר....
סוכן המכירות הטוב ביותר הוא האוזניים שלי.
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
גם המצב בשוק המחשבים לא להיט. בארה"ב רוב החלקים זולים ב 20-30%. לא טוב בהתחשב בעובדה שאין מכס על חלקי מחשב.
- tascam
-
- חבר ותיק

תיתפלא אבל המירווח בשוק המחשבים לחניות הוא בן 5 ל 15 אחוז בילבד...
וליבואנים 10-15 אחוז וכל זה כולל מע"מ.
במחשבים אן הכתבת מחירים ויש הרבה ששורפים שוק ואפילו מוכרים לעיתים בהפסד מתוכנן כדי להרוויח יותר מאוחר בשרות.
הרבה מאוד רכיבים כמו מעבדים לוחות אם מדכים דקים ודיסקים קשיחים נימכרים ברץ במחירי חול...
הרווח במחשבים הוא כמו על סיגריות וקוקה קולה ועיקר הפרנסה הוא בשרות לאחר המכירה...
TASCAM
וליבואנים 10-15 אחוז וכל זה כולל מע"מ.
במחשבים אן הכתבת מחירים ויש הרבה ששורפים שוק ואפילו מוכרים לעיתים בהפסד מתוכנן כדי להרוויח יותר מאוחר בשרות.
הרבה מאוד רכיבים כמו מעבדים לוחות אם מדכים דקים ודיסקים קשיחים נימכרים ברץ במחירי חול...
הרווח במחשבים הוא כמו על סיגריות וקוקה קולה ועיקר הפרנסה הוא בשרות לאחר המכירה...
TASCAM
- dudde
-
- חבר פעיל

TASCAM,
כמי שעוסק בתחום המחשבים ומכיר טוב את השוק הזה, ההשוואה לשוק האודיו אינה נכונה,
שכן הביקוש למוצרי מחשב וקהל היעד גדול בעשרות מונים מהביקוש ל-Audio (ככל שיותר High-End, כך הפער גדל),
בנוסף הולך ונהיה מקובל להחליף ולשדרג את המחשב בתדירות גבוהה של פעם בשנה מה שיוצר מחזור שנתי קבוע אצל החנויות,
בנוסף הרווח של החנויות והיבואנים הם על המוצרים היקרים כגון כרטיסי מסך לגיימרים, קרטיסי קול יקרים ועוד,
וכל חנות תגיד לך שאת הכסף עושים ממכירה לעסקים ולא לפרטיים.
לא נכון להשוות את שוק ה-Audio לשוק המחשבים, אל תשכח שהיום מחשב הינו "מוצר בסיס" אשר קיים בכל בית אשר יש בו
ילדים מתבגרים מה שאי אפשר לומר על Audio.
כמי שעוסק בתחום המחשבים ומכיר טוב את השוק הזה, ההשוואה לשוק האודיו אינה נכונה,
שכן הביקוש למוצרי מחשב וקהל היעד גדול בעשרות מונים מהביקוש ל-Audio (ככל שיותר High-End, כך הפער גדל),
בנוסף הולך ונהיה מקובל להחליף ולשדרג את המחשב בתדירות גבוהה של פעם בשנה מה שיוצר מחזור שנתי קבוע אצל החנויות,
בנוסף הרווח של החנויות והיבואנים הם על המוצרים היקרים כגון כרטיסי מסך לגיימרים, קרטיסי קול יקרים ועוד,
וכל חנות תגיד לך שאת הכסף עושים ממכירה לעסקים ולא לפרטיים.
לא נכון להשוות את שוק ה-Audio לשוק המחשבים, אל תשכח שהיום מחשב הינו "מוצר בסיס" אשר קיים בכל בית אשר יש בו
ילדים מתבגרים מה שאי אפשר לומר על Audio.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
יש את השרשור הראשי של תלונות על מחירים בארץ. אני מצרף את השרשור הזה אליו.
- tascam
-
- חבר ותיק

dudde
אני בעל חברה ועוסק בתחום המחשבים מישנת 1997 ועובד גם עים השוק הפרטי וגם עים מוסדות ציבור ואף מייבא ציוד.
טענתה ש"בנוסף הרווח של החנויות והיבואנים הם על המוצרים היקרים כגון כרטיסי מסך לגיימרים"
זה ממש לא נכון
תראה למשל בכמה פנדה מחשבים מוכרת ליטק 7900GT עים אחריות של לייף מרעננה
ובכמה לייף מוכרים את הכרטיס לסוחרים בכמויות של איפלו 5 יחידות ותגלה פער נמוך של לא יותר מ 5אחוז גם לאחר הנחת המזומן.
כמו מחשב בכל בית יש גם קולנע בייתי וסטריאו.
שידרוג של פעם בשנה למחשב זאת קביע ה ממש לא מציאותית כי
1. החוק מתיק שידרוג והחלפה לבעלי עסקים בפחת של 3שנים ולכן תחלופת המחשבים בעסקים היא אחת ל3 שנים.
2. אנשים פרטיים לא משדרגים מחשב כל שנה אלה לפחות שנתיים וברוב המיקרים גם מחקים ל 3-4 שנים ואז מחליפים אותו.
חנות הציוד מהזולות והאמינות בעולם למחשבים:
http://www.newegg.com/Product/ProductLi ... ion=13-137
TASCAM
אני בעל חברה ועוסק בתחום המחשבים מישנת 1997 ועובד גם עים השוק הפרטי וגם עים מוסדות ציבור ואף מייבא ציוד.
טענתה ש"בנוסף הרווח של החנויות והיבואנים הם על המוצרים היקרים כגון כרטיסי מסך לגיימרים"
זה ממש לא נכון
תראה למשל בכמה פנדה מחשבים מוכרת ליטק 7900GT עים אחריות של לייף מרעננה
ובכמה לייף מוכרים את הכרטיס לסוחרים בכמויות של איפלו 5 יחידות ותגלה פער נמוך של לא יותר מ 5אחוז גם לאחר הנחת המזומן.
כמו מחשב בכל בית יש גם קולנע בייתי וסטריאו.
שידרוג של פעם בשנה למחשב זאת קביע ה ממש לא מציאותית כי
1. החוק מתיק שידרוג והחלפה לבעלי עסקים בפחת של 3שנים ולכן תחלופת המחשבים בעסקים היא אחת ל3 שנים.
2. אנשים פרטיים לא משדרגים מחשב כל שנה אלה לפחות שנתיים וברוב המיקרים גם מחקים ל 3-4 שנים ואז מחליפים אותו.
חנות הציוד מהזולות והאמינות בעולם למחשבים:
http://www.newegg.com/Product/ProductLi ... ion=13-137
TASCAM
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
Tascam
אני חושב שאתה מרוויח יותר מידי ואתה יכול להסתפק ליסוע בסוסיתא ולגור בב"ש וליסוע ברכבת כל יום למרכז.......
וברצינות, מי אתה שתקבע כמה סוחר או כל אחד אחר צריך להרוויח ???
השוק הוא שוק חופשי.
לא טוב לך? יקר לך?
תקנה מחו"ל.
מה שאני אומר הוא שהשוק ייקבע את המחיר ולא "כמה סוחר מרוויח".
תפסיקו להיכנס להם לכיס. אתה לא יודע כמה הוא מרוויח ומה ההוצאות שלו וזה לא צריך לעניין אותך.
מה שצריך לעניין אותך הוא השורה התחתונה.
המחיר יקר לך? קנה אלטרנטיבה (מוצר מתחרה שייתן לך יותר תמורה לכסף שלך או תייבא לבד מחו"ל).
אני חוזר, אם אתה יכול להיות יותר תחרותי בכל המוצרים שציינת למעלה, בוא נפתח אני ואתה ייבוא אודיו.
יש לי משקיעים, נעשה מיליונים......
אני חושב שאתה מרוויח יותר מידי ואתה יכול להסתפק ליסוע בסוסיתא ולגור בב"ש וליסוע ברכבת כל יום למרכז.......
וברצינות, מי אתה שתקבע כמה סוחר או כל אחד אחר צריך להרוויח ???
השוק הוא שוק חופשי.
לא טוב לך? יקר לך?
תקנה מחו"ל.
מה שאני אומר הוא שהשוק ייקבע את המחיר ולא "כמה סוחר מרוויח".
תפסיקו להיכנס להם לכיס. אתה לא יודע כמה הוא מרוויח ומה ההוצאות שלו וזה לא צריך לעניין אותך.
מה שצריך לעניין אותך הוא השורה התחתונה.
המחיר יקר לך? קנה אלטרנטיבה (מוצר מתחרה שייתן לך יותר תמורה לכסף שלך או תייבא לבד מחו"ל).
אני חוזר, אם אתה יכול להיות יותר תחרותי בכל המוצרים שציינת למעלה, בוא נפתח אני ואתה ייבוא אודיו.
יש לי משקיעים, נעשה מיליונים......
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
מרטין אני מוכן
(איזה נדחף אני...)
(איזה נדחף אני...)
- tascam
-
- חבר ותיק

גם אני רוצה להיצטרף !
ויש לי כבר ניסיון עשיר ביבוא מוצרים מאירופה אמריקה והמיזרח החוק כולל קשרים מסועפים לעבודה ישירות מול חברות הספנות ללא מתווכים בדרך.
דן
ויש לי כבר ניסיון עשיר ביבוא מוצרים מאירופה אמריקה והמיזרח החוק כולל קשרים מסועפים לעבודה ישירות מול חברות הספנות ללא מתווכים בדרך.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- dudde
-
- חבר פעיל

TASCAM, מרטין,
ונגיד שרוצים לפתוח יבואן חדש האם חברות האודיו יסכימו לייבוא מקביל ?
אני מצטרף ליוזמה של מרטין במקום להתלונן - לעשות, אם רוצים אני מוכן לתת גב לאתר שיווק ומכירה ליבואן הנ"ל (הקמה ותחזוקה),
כולל Promotions ב-Google, מפרסמים ועוד.
ונגיד שרוצים לפתוח יבואן חדש האם חברות האודיו יסכימו לייבוא מקביל ?
אני מצטרף ליוזמה של מרטין במקום להתלונן - לעשות, אם רוצים אני מוכן לתת גב לאתר שיווק ומכירה ליבואן הנ"ל (הקמה ותחזוקה),
כולל Promotions ב-Google, מפרסמים ועוד.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
חברה, אל תשכחו שברגע שתעשו את הצעד הזה יכולת התגובה שלכם באתר יורדת פלאים, חומר למחשבה...
סתם, בהצלחה שיהיה לכם.
סתם, בהצלחה שיהיה לכם.
HiFiMusic IL
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
לי יש רעיון יזמי ענק ...שיכול לשנות את כל פני האודיו בארץ..ואני לא צוחק
אבל בינתיים הוא על אש קטנה..
אוליי יום מן הימים הטווח של השנה הקרובה הוא יצא לפועל ואז...השמים הם הגבול..
זו הבעיה כשאתה עובד הרבה זמן במקום אחד ויש לך מה להפסיד.
מקדם הנטישה והסיכון גבוהים.
וחוץ מזה -יש יותר פאסון ב"חבר ללא חיים"מאשר "עוסק בתחום"
ורק מהפחד שמרטין ירשום לי כל הזמן IL62 חרגת מהגבולות המותרים לך אל תשכח שאתה עוסק בתחום...אני מרדים את הרעיון והוא על אש קטנה בינתיים למרות הפוטנציאל שלו..
ואל תשאלו מהו -יום אחד תקראו עליו בעיתונים-מבטיח ,ומי שמכיר אותי יודע שאני רציני ולא איזה ליצן חצר..גם בענין זה.
ישראל
אבל בינתיים הוא על אש קטנה..
אוליי יום מן הימים הטווח של השנה הקרובה הוא יצא לפועל ואז...השמים הם הגבול..
זו הבעיה כשאתה עובד הרבה זמן במקום אחד ויש לך מה להפסיד.
מקדם הנטישה והסיכון גבוהים.
וחוץ מזה -יש יותר פאסון ב"חבר ללא חיים"מאשר "עוסק בתחום"
ורק מהפחד שמרטין ירשום לי כל הזמן IL62 חרגת מהגבולות המותרים לך אל תשכח שאתה עוסק בתחום...אני מרדים את הרעיון והוא על אש קטנה בינתיים למרות הפוטנציאל שלו..
ואל תשאלו מהו -יום אחד תקראו עליו בעיתונים-מבטיח ,ומי שמכיר אותי יודע שאני רציני ולא איזה ליצן חצר..גם בענין זה.
ישראל