nu8000 חשש לטלויזיה משומשת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Avieli פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70

שליחה

@tito1337
אתה צודק אבל מבאס אותי לשלם 4000+ ולקבל מוצר שהיה בשימוש, ואפילו לדקה.
במיוחד מבאס אותי בגלל שאני לא מבסוט מהטלויזיה ולא מצליח לראות בה כמו שצריך (כתבתי כבר בשירשור אחר). ממש שום דבר לא מסתדר לי אז זה הכל ביחד. ( סליחה על המרמור )

tito1337
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121

שליחה

אבי סופר זאת רשת רצינית וקשה לי להאמין שהם יורידו משהו מהתצוגה וישימו לך..
בסוף המושג "חדש" דיי מעורפל ואי אפשר לדעת כמה התעסקו במפעל עם כל טלויזיה שכל אחד קיבל פה.. כל עוד אתה לא מוצא שריטות או סימנים שמשהו באמת הדליק לתקופה ארוכה והחזיר, אין לך מה להשתגע עם זה..

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858

שליחה

לפי ההודעה הזאת בתנאי שלא ביצעת רישום בעצמך, המכשיר 100% משומש! ולא, מוכר בחנות גם אם פתח אותה לבדיקה, בטוח שלא ביצע רישום, כי זו לא בדיקה רלונטית ולא עבור תצוגה, ורוב הסיכויים שהוא גם לא יודע איך לבצע רישום כזה. הטלויזיה שלך לפי ההודעה הזאת ולפי החשדות שלך שהיא נראתה פתוחה, היא טלויזיה משומשת שהייתה בבית של לקוח כמה ימים לפחות, ובגלל איזו בעיה או רצון לשדרג הוא החזיר או לחנות או לחנות אחרת ששלחה אותה חזרה לסמליין והם דחפו אותה לחנות אחרת, יצא שאתה נדפקת...

למרבה הצער, אין לך כרגע דרך להוכיח שלא אתה ביצעת רישום. זה אפשרי טכנית לפי כתובת ה MAC של המכשיר שנרשם, אבל בשביל זה אתה צריך שסמסונג בעצמם יבדקו את זה. סמליין ישלחו לך איזה nמור בלבוש אדם מטעם חברת הקבלן שלהם - אלקטרוניקס טפו, והוא יגיד לך "אחי הכל בסדר, באחריות, חיים שלי" וילך...

אם הטלויזיה עובדת, אז ממליץ שתרד מזה. חבל על הבריאות... להבא תקנה רק מיבואן פרללי. גם הם לא אמינים, אבל אתה לפחות משלם הרבה פחות ולא בא עם הרבה צפיות...

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858

שליחה

tito1337 כתב:אבי סופר זאת רשת רצינית וקשה לי להאמין שהם יורידו משהו מהתצוגה וישימו לך..
בסוף המושג "חדש" דיי מעורפל ואי אפשר לדעת כמה התעסקו במפעל עם כל טלויזיה שכל אחד קיבל פה.. כל עוד אתה לא מוצא שריטות או סימנים שמשהו באמת הדליק לתקופה ארוכה והחזיר, אין לך מה להשתגע עם זה..
...
·

טלויזיות סמסונג עוברות בדיקות מדגמיות רובוטיות במפעל תחת פיקוח של משקיף אנושי ואז נארזות עי מכונה ללא מגע אדם. אף אחד אחר לא מתעסק עם המכשיר במפעל. גם הפתיחה של הטלויזיה נעשית באופן שלא אמור לגרום נזק (שחרור קליפסים ממלסטיק מצידי הקרטון ואז שני חלקי הקרטון יורדים ואתה נשאר רק עם המסגרת והמסך המצופה). אתה לא אמור לראות שום סימני פתיחה בפתיחה של מכשיר חדש! בטח שלא לגלות שמשהו כבר שידך לה מכשיר אחרת ברשת... ללא ספק מכרו לו מכשיר שהיה בשימוש אצל לקוח והוחזר. ההיתי עושה בדיקה קפדנית של המסך מול צבעים אחידים של לבן, אפור, שחור כחול אדום וירוק. אם יש כתמים, כנראה זו הסיבה שהיא הוחלפה ללקוח קודם, ואז גולגלה הלאה לקורבן הבא בשיטת מצליח...

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”