אני כבר חודשיים מנסה להחליט איזה רמקולים לקנות בשביל אטמוס, אני מסתכל גם על טווח המחירים שאתה מסתכל עליו, יש את את האונקיו, סוני וelec.
יש גם NHT שניתן לקנות בבודדים.
על פי הביקורות, נראה שעדיף לקנות את אלו שהם קצת יותר יקרים, אם הולכים על אלו שזורקים לתיקרה.
מישהו דיבר פה על הpolk OWM3 כאטמוסים ישירים.
אני לא יכול לחצוב בתיקרה, מה עדיף?
1) אטמוסים של סוני שזורקים לתיקרה
2) polk מחוברים front height
בחירת רמקול אטמוס
- GalZilberman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
·GalZilberman כתב:אני כבר חודשיים מנסה להחליט איזה רמקולים לקנות בשביל אטמוס, אני מסתכל גם על טווח המחירים שאתה מסתכל עליו, יש את את האונקיו, סוני וelec.
יש גם NHT שניתן לקנות בבודדים.
על פי הביקורות, נראה שעדיף לקנות את אלו שהם קצת יותר יקרים, אם הולכים על אלו שזורקים לתיקרה.
מישהו דיבר פה על הpolk OWM3 כאטמוסים ישירים.
אני לא יכול לחצוב בתיקרה, מה עדיף?
1) אטמוסים של סוני שזורקים לתיקרה
2) polk מחוברים front height...
לא קראת את השרשור? רמקול זורק לתקרה זה לזרוק כסף לפח! זה לא עובד, נקודה!. אם לא ניתן לתלות בתקרה, אז עדיף גבוה בקיר. אם אתה עם 5.1.2 אז FRONT HIGHTS זה גם לא פתרון הכי טוב. FH ו BH טובים עבור 5.1.4. אתה יכול למקם את האטמוסים על הקירות גבוה ביותר מעט לפני נקודת האזנה או מאחוריה. בקיר קדמי זה רחוק מידי ללא איזון של עוד שני ערוצים בקיר אחורי...
- lion77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 632
@GalZilberman
·
הכי עדיף שתנסה להשיג זוג כזה שיורה לתקרה ולבחון אותו אצלך בבית.
אולי תאהב אולי לא אבל אז תתקדם צעד אחד במקום להקשיב לכאלו ששוללים על הסף את האפשרות הזאת שאולי מתאימה לך, יש פה גם כאלו שמשתמשים באפשרות הזאת ונהנים מהאפקט. אני השתמשתי בזוג קליפש כזה שעכשיו מוצב כפרונט הייט צמוד לתקרה מקדימה, הוספתי עוד 5DB מעל הכיול, בחלל שלי הצורה הזאת יותר מורגשת מאשר היה מונח על הקדמיים, כך שגם אם תרכוש כזה רמקול תמיד תוכל להציב אותו בתלייה גם. בהצלחה ותעדכן מה החלטת ומה התוצאה.
·
הכי עדיף שתנסה להשיג זוג כזה שיורה לתקרה ולבחון אותו אצלך בבית.
אולי תאהב אולי לא אבל אז תתקדם צעד אחד במקום להקשיב לכאלו ששוללים על הסף את האפשרות הזאת שאולי מתאימה לך, יש פה גם כאלו שמשתמשים באפשרות הזאת ונהנים מהאפקט. אני השתמשתי בזוג קליפש כזה שעכשיו מוצב כפרונט הייט צמוד לתקרה מקדימה, הוספתי עוד 5DB מעל הכיול, בחלל שלי הצורה הזאת יותר מורגשת מאשר היה מונח על הקדמיים, כך שגם אם תרכוש כזה רמקול תמיד תוכל להציב אותו בתלייה גם. בהצלחה ותעדכן מה החלטת ומה התוצאה.