שרשור תגובות: iOS 12 - אוטוטו משתחרר, מה נקבל בעדכון?
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
מופתע מ Siri Suggestions on the Lock Screen ,
כאשר הציעה להתקשר לחבר שחוגג יום הולדת, וזאת לפני שקיבלתי התרעה מאפליקצית לוח השנה (שאני בד"כ מקבל).
לא התקשרתי (יום כיפור) . מעניין אם התקשרות היתה מבטלת את ההתרעה מלוח השנה אוטומטית..
מצד שני נוצר מצב של 2 התרעות לארוע יחיד.
אוליי עד השנה הבאה שירי תלמד שלא מתקשרים בכיפור ותציע SMS בימקום

כאשר הציעה להתקשר לחבר שחוגג יום הולדת, וזאת לפני שקיבלתי התרעה מאפליקצית לוח השנה (שאני בד"כ מקבל).
לא התקשרתי (יום כיפור) . מעניין אם התקשרות היתה מבטלת את ההתרעה מלוח השנה אוטומטית..
מצד שני נוצר מצב של 2 התרעות לארוע יחיד.
אוליי עד השנה הבאה שירי תלמד שלא מתקשרים בכיפור ותציע SMS בימקום
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Raise to wake up
שינוי לרעה בתגובה באיפון 7 פלוס. עוד מישהו מרגיש ככה ?
שינוי לרעה בתגובה באיפון 7 פלוס. עוד מישהו מרגיש ככה ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
WAZE שחררו גרסא שעובדת עם CarPlay
עובד לא רע (אייפון 8 וסיאט לאון).
כמה דברים שמפריעים לי בכל זאת :
1. לוקח המון זמן מהרגע שאני מניע את הרכב עד שהכל מוכן לעבודה (וייז פתוח, מוזיקה מנגנת). זה לוקח 2-3 דקות, וזה מעצבן.
2. אין אפשרות לשחק עם המפה בוייז עם האצבעות (זום/פאן), יש חיצים על המסך וכפתורים של +/-, די מעפן ולא נוח.
3. יש בעיה עם התראות שמסתירות את החלק העליון במסך, שם יש את ההוראות לפניה הבאה בוייז, ואי אפשר להעיף את ההתראה למעלה כמו בטלפון, צריך ללחוץ עליה ולעבור לאפליקיצה הרלוונטית ולחזור כדי שהיא תעלם.
כמה דברים שמפריעים לי בכל זאת :
1. לוקח המון זמן מהרגע שאני מניע את הרכב עד שהכל מוכן לעבודה (וייז פתוח, מוזיקה מנגנת). זה לוקח 2-3 דקות, וזה מעצבן.
2. אין אפשרות לשחק עם המפה בוייז עם האצבעות (זום/פאן), יש חיצים על המסך וכפתורים של +/-, די מעפן ולא נוח.
3. יש בעיה עם התראות שמסתירות את החלק העליון במסך, שם יש את ההוראות לפניה הבאה בוייז, ואי אפשר להעיף את ההתראה למעלה כמו בטלפון, צריך ללחוץ עליה ולעבור לאפליקיצה הרלוונטית ולחזור כדי שהיא תעלם.