התחדשתי ברסיבר אנטגרה DTR 60.6
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 353
@avihuli
·תודה רבה ברגע שאשמע יותר אוכל להעלות רשמים
·תודה רבה ברגע שאשמע יותר אוכל להעלות רשמים
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@FastandFurious
·טרם כיילתי שבוע הבא יגיע הטכנאי לכיול
·טרם כיילתי שבוע הבא יגיע הטכנאי לכיול
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
·דודי11 כתב:@FastandFurious
·טרם כיילתי שבוע הבא יגיע הטכנאי לכיול...
שו טכנאי ?
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@istarmini
·
איש סאונד
·
איש סאונד
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@genvirt
·
תודה חבר פגמים אפשר למצוא בכל מגבר אין את המגבר האולטימטיבי ( אני לא מצאתי כזה באף מקום גם כאן באתר אין את המגבר שעפים עליו ) ולכן העדפתי לקחת מגבר חזק שלא יעוות
·
תודה חבר פגמים אפשר למצוא בכל מגבר אין את המגבר האולטימטיבי ( אני לא מצאתי כזה באף מקום גם כאן באתר אין את המגבר שעפים עליו ) ולכן העדפתי לקחת מגבר חזק שלא יעוות
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
·דודי11 כתב:@istarmini
·
איש סאונד...
למה צריך איש סאונד לכיול ?
במידה ואתה מתכנן טיפול אקוסטי אז אחלה האיש סאונד יבצע מדידות ויתן המלצות אחרת ? חבל על הזמן.
- BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
בהתחשב שהרסיבר הזה יצא לראשונה ב 2014 התמיכה שלו בפורמטים עכשויים כמו 4K ואטמוס לא רעה. ב DTS:X הוא לא תומך וגם לא יתמוך, גם לא ב Dolby Surround החדש אלא רק ב DLP2 (זה חסרון משמעותי, שכן דולבי שפרו מאד את יכולת הפענוח המטריצי שלהם). יש לו מעבד וידאו איכותי אבל מוגבל רק ל UHD ללא כל תמיכה ב HDR גם לא HDR10 !!
עכשיו האם הרכישה הזאת משתלמת? זה תלוי בצרכים של הרוכש וכמובן במחיר ההשקעה. כאשר הרסיבר הזה יצא לראשונה בארצות הברית הוא עלה 2200 דולר, היום ניתן לרכוש אותו ב 700 דולר, אז אם הבחור השקיע עליו יותר מ 3000 שח, לדעתי זו רכישה גרועה מאד, שכן דנון X4400H נותן את כל מה שהרסיבר הזה נותן פלוס כל הפיצ'רם החדשים. אנטם זה בכלל בליגה אחת והמחיר בהתאם (גם נטול פיצ'רים כמעט, כך שלא יתאים לטעם של כל אחד).
יש לי הרגשה שהוא עלה יותר מ 5000 שח, כי למרבה הצער יבואנים בלעדים בארץ לא ממש מעדכנים מחיר לפי מחירי השוק בחול...
בכל מקרה, אם הוא מבסוט, אז כל הוויכוח הזה מיותר..
עכשיו האם הרכישה הזאת משתלמת? זה תלוי בצרכים של הרוכש וכמובן במחיר ההשקעה. כאשר הרסיבר הזה יצא לראשונה בארצות הברית הוא עלה 2200 דולר, היום ניתן לרכוש אותו ב 700 דולר, אז אם הבחור השקיע עליו יותר מ 3000 שח, לדעתי זו רכישה גרועה מאד, שכן דנון X4400H נותן את כל מה שהרסיבר הזה נותן פלוס כל הפיצ'רם החדשים. אנטם זה בכלל בליגה אחת והמחיר בהתאם (גם נטול פיצ'רים כמעט, כך שלא יתאים לטעם של כל אחד).
יש לי הרגשה שהוא עלה יותר מ 5000 שח, כי למרבה הצער יבואנים בלעדים בארץ לא ממש מעדכנים מחיר לפי מחירי השוק בחול...
בכל מקרה, אם הוא מבסוט, אז כל הוויכוח הזה מיותר..
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@BARBIE
·תודה חבר מה אתה ממליץ לקחת במקום
·תודה חבר מה אתה ממליץ לקחת במקום
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5191
מבסוט או לא, ימים יגידו, לדעתי זאת טעות כל הרכישה הזאת
לא להנות מ dts:x... הרסיבר מוגבר עד ל hdmi 2.0,
דודי רכש אונקיו לפני שבוע החזיר אותו ולקח אינטיגרה, נראה לי שגם פה טעה.
לא להנות מ dts:x... הרסיבר מוגבר עד ל hdmi 2.0,
דודי רכש אונקיו לפני שבוע החזיר אותו ולקח אינטיגרה, נראה לי שגם פה טעה.
- BARBIE
-
- טרול

·דודי11 כתב:@BARBIE
·תודה חבר מה אתה ממליץ לקחת במקום...
מהכרות שלי עם חנות פיוז, הם מאד הוגנים עם שירות מצויין. תבקש לבדוק בבית את הדנון X4400H כמו ה 60.6 הוא בעל 9.2 ערוצים ו 11 יציאות רמקולים. הממשק של דנון מאד זהה לאונקיו\אינטגרא אבל הוא רסיבר עדכני מ 2017 שכולל את התמיכה בכל פורמט עכשווי כולל HDR ודולבי ויזן. לי הוא עלה 4800 באחריות יבואן רשמי מחיר זול במיוחד).כעקרון הוא נמכר ב 5200 עד 36 תשלומים או 4800 בתשלום אחד.
לי באופן אישי הוא מספק מעל ומעבר. אבל אם הדגש שלך הוא על איכות שמע, בעיקר במוסיקה (כי תכלס לסרט אתה כמעט לא יכול להבדיל בין רסיבר של 5K לבין 20K כי מדובר בצלילים לא ריאלסטיים של פיצוצים,להבדיל ממוסיקה), ייתכן שהאנטם יתאים לך בגלל מערכת כיול יותר מתקדמת. אבל המחיר שלו מעל ל 9000 שח ולא בטוח שניתן לבדוק אותו בבית. אותו בשום אופן לא ההיתי רוכש ללא בדיקה לאחר כיול כי מערכת הכיול שלו פחות וטרנית כמו האודיסי שיש בדנון.
המלצה שלי, תשמע את הדנון 4400 אצלך לאחר כיול, אם זה נשמע טוב, לך עליו ולא תתחרט.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

דודי לדעתי אתה שוב עושה טעות בזה שאתה שואל אנשים מה הם מעדיפים, במקום להתרכז בעצמך ובצרכים שלך, זאת פשוט טעות,
כמו שבשירשור קודם משך אותך המשווק של אינטיגרה לומרות שכבר היית
סגור על אנתאם, ואת זה אתה כתבת לא אני בכלל לא אני, רק מזכיר לך.
ברבי יגיד לך דנון 4400 זה ברור, השאלה שוב האם זה מה שאתה צריך?
לרוב כל אחד ימליץ לך על מה שיש לו בבית כי לרוב הם רכשו מה שלדעתם הכי נכון עבורם, וזאת בדיוק הנקודה זה נכון עבורם ולא עבורך.
גם אם אחד עשה טעות רכש רסיבר שהוא לא הכי מתחבר אליו,
גם יכתוב לך רק מה שהוא רכש,
רק בישראל...
במקום שהפורום הזה ירים רמה, יגדיל ראש וישאל.
דודי איזה פרמטרים חשובים לך ברסיבר מה אתה מחפש?
ומה היה חסר לך ברסיבר שעבר לפני האונקיו שהוחזר לפיוז?
האם היו חסרות לך אפשרויות לשינוי ידני במערכת הכיול שהיית שוכנת ברסיבר היוצא?
ניסית בכלל לכייל לבד אי פעם?
תן קצת רקע על השימושים שלך
דגשים מה חשוב לך באמת, כי לי נראה שאתה הולך לפי העדר או סתם מקשיב לבעלי אינטרסים וחבל חבל מאוד, לא הלכת עם הלב כמו שאביאל אמר, פשוט מבלבלים אותך.
בהצלחה
כמו שבשירשור קודם משך אותך המשווק של אינטיגרה לומרות שכבר היית
סגור על אנתאם, ואת זה אתה כתבת לא אני בכלל לא אני, רק מזכיר לך.
ברבי יגיד לך דנון 4400 זה ברור, השאלה שוב האם זה מה שאתה צריך?
לרוב כל אחד ימליץ לך על מה שיש לו בבית כי לרוב הם רכשו מה שלדעתם הכי נכון עבורם, וזאת בדיוק הנקודה זה נכון עבורם ולא עבורך.
גם אם אחד עשה טעות רכש רסיבר שהוא לא הכי מתחבר אליו,
גם יכתוב לך רק מה שהוא רכש,
במקום שהפורום הזה ירים רמה, יגדיל ראש וישאל.
דודי איזה פרמטרים חשובים לך ברסיבר מה אתה מחפש?
ומה היה חסר לך ברסיבר שעבר לפני האונקיו שהוחזר לפיוז?
האם היו חסרות לך אפשרויות לשינוי ידני במערכת הכיול שהיית שוכנת ברסיבר היוצא?
ניסית בכלל לכייל לבד אי פעם?
תן קצת רקע על השימושים שלך
דגשים מה חשוב לך באמת, כי לי נראה שאתה הולך לפי העדר או סתם מקשיב לבעלי אינטרסים וחבל חבל מאוד, לא הלכת עם הלב כמו שאביאל אמר, פשוט מבלבלים אותך.
בהצלחה
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@BARBIE
·אכן פיוז הוגנים מאוד מה דעתך על ימאהה 2070 ?
·אכן פיוז הוגנים מאוד מה דעתך על ימאהה 2070 ?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·הוא יכול לבדוק אנתאם אצלו בבית, היבואן שינה את המדיניות לאור התחרות בשוקBARBIE כתב:·......
מהכרות שלי עם חנות פיוז, הם מאד הוגנים עם שירות מצויין. תבקש לבדוק בבית את הדנון X4400H כמו ה 60.6 הוא בעל 9.2 ערוצים ו 11 יציאות רמקולים. הממשק של דנון מאד זהה לאונקיו\אינטגרא אבל הוא רסיבר עדכני מ 2017 שכולל את התמיכה בכל פורמט עכשווי כולל HDR ודולבי ויזן. לי הוא עלה 4800 באחריות יבואן רשמי מחיר זול במיוחד).כעקרון הוא נמכר ב 5200 עד 36 תשלומים או 4800 בתשלום אחד.
לי באופן אישי הוא מספק מעל ומעבר. אבל אם הדגש שלך הוא על איכות שמע, בעיקר במוסיקה (כי תכלס לסרט אתה כמעט לא יכול להבדיל בין רסיבר של 5K לבין 20K כי מדובר בצלילים לא ריאלסטיים של פיצוצים,להבדיל ממוסיקה), ייתכן שהאנטם יתאים לך בגלל מערכת כיול יותר מתקדמת. אבל המחיר שלו מעל ל 9000 שח ולא בטוח שניתן לבדוק אותו בבית. אותו בשום אופן לא ההיתי רוכש ללא בדיקה לאחר כיול כי מערכת הכיול שלו פחות וטרנית כמו האודיסי שיש בדנון.
המלצה שלי, תשמע את הדנון 4400 אצלך לאחר כיול, אם זה נשמע טוב, לך עליו ולא תתחרט....
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@FastandFurious
מה שחשוב לי זה לשמוע סטריאו חזק ונקי ללא ספק בחיינו אנחנו עושים טעויות ואני לא שונה במיוחד כאשר חסר ידע נכון שהייתי סגור על האנטם אך לא הסתדר הרסיבר חייב להיות חזק ותומך בפורמטים של הקולנוע הביתי
מה שחשוב לי זה לשמוע סטריאו חזק ונקי ללא ספק בחיינו אנחנו עושים טעויות ואני לא שונה במיוחד כאשר חסר ידע נכון שהייתי סגור על האנטם אך לא הסתדר הרסיבר חייב להיות חזק ותומך בפורמטים של הקולנוע הביתי
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
איפה רשום
שה 60.6 אינו יכול לקבל עדכון firmware עבור dts:X ו dolby vision ?
חיפשתי ולא מצאתי, האם זה וודאי שאינו יכול לקבל ?
באתר שלהם, ממה שראיתי
אכן אין קטגוריה לתמיכות software למיניהם.
דבר שאכן מצייר תמונה שה 60.6 מוגבל טכנולוגית וחבל.
הוא שווה ערך ל pioneer LX88 שערכו מאוד נמוך היום בגלל אי היכולת להדביק פערים.
מעניין אם הדבר היה ידוע לרוכש לפני רכישה ?
יותר מעציב זה חוסר התמיכה ב dts:Neural X שאני מוצא אותו מאוד שימושי עבור כל תוכן שהוא לא dts X או אטמוס.
דודי
אולי להבא
יהיה רצוי לגוון ולהתייעץ אם אנשים שיכולים לכוון אותך נכון יותר.
לומדים מטעויות - זה המהות של כולנו.
שה 60.6 אינו יכול לקבל עדכון firmware עבור dts:X ו dolby vision ?
חיפשתי ולא מצאתי, האם זה וודאי שאינו יכול לקבל ?
באתר שלהם, ממה שראיתי
אכן אין קטגוריה לתמיכות software למיניהם.
דבר שאכן מצייר תמונה שה 60.6 מוגבל טכנולוגית וחבל.
הוא שווה ערך ל pioneer LX88 שערכו מאוד נמוך היום בגלל אי היכולת להדביק פערים.
מעניין אם הדבר היה ידוע לרוכש לפני רכישה ?
יותר מעציב זה חוסר התמיכה ב dts:Neural X שאני מוצא אותו מאוד שימושי עבור כל תוכן שהוא לא dts X או אטמוס.
דודי
אולי להבא
יהיה רצוי לגוון ולהתייעץ אם אנשים שיכולים לכוון אותך נכון יותר.
לומדים מטעויות - זה המהות של כולנו.
- BARBIE
-
- טרול

·דודי11 כתב:@BARBIE
·אכן פיוז הוגנים מאוד מה דעתך על ימאהה 2070 ?...
ימהה מעולה היה לי את ה A2020 לפני הדנון (דיי מתגעגע לפיצ'ר ה SCENE). כעקרון יש כבר A2080 עם כמה שיפורים בניהול הבאסים בהשווה ל 2070. אבל המחיר של ימהה יקר משעותית מדנון. ההגברה שלהם יותר איכותית לדעתי, יש הבדל מורגש בסטריאו. אבל גם לימהה יש כמה מגבלות. למשל במצב PURE DIRECT הסאב לא עובד. אני נאלצתי לחבר סאב נוסף ליציאות ה PRE OUT של הקדמיים כדי להתגבר על זה.
מערכת הכיול של ימהה היא מערכת יעודית. אמנם שופרה משמעותית אבל התוצאות שלה לא הכי עקביות. תלוי מאד באקוסטיקה של החדר. גם כאן ההיתי מנסה קודם בבית. שוב, לטעמי האישי, יחס תמורה למחיר מבין כל רסיבר 9.2 זמין בישראל, הדנון X4400H לוקח בענק!
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@itay123
תודה חבר ברור שהיו חסרים לי נתונים טרם קנייתו אבל עדיין לא מאוחר להמלצה על רסיבר היי אנד
תודה חבר ברור שהיו חסרים לי נתונים טרם קנייתו אבל עדיין לא מאוחר להמלצה על רסיבר היי אנד
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·אז איך לקחת אינטיגרהדודי11 כתב:@FastandFurious
מה שחשוב לי זה לשמוע סטריאו חזק ונקי ללא ספק בחיינו אנחנו עושים טעויות ואני לא שונה במיוחד כאשר חסר ידע נכון שהייתי סגור על האנטם אך לא הסתדר הרסיבר חייב להיות חזק ותומך בפורמטים של הקולנוע הביתי...
המנהלים צריכים לראות את השירשור הזה בשביל לצנזר תגובות
של אותו עוסק בתחום, שכנראה רכשת בגללו והנה נפילה....
כמה דברנו כמה, כמה הסברתי הכל היה לשב,
המלצתי לך על עוד מותגים לא רק האנתאם זוכר?
אך לדעתי האנתאם הכי טוב עבורך.
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 24/08/2018 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
·דודי, אתה עושה צחוק מעצמך, אתה רושם שכביכול האנטם נפסל, למה? בגלל ש"הרסיבר חייב להיות חזק ותומך בפורמטים של הקולנוע הביתי", מי סיפר לך את הבולשיט הזה ?! ברור לך שהבחירה שלך בעצם סותרת לחלוטין את כתבייך ומעשייך בפועל ?!דודי11 כתב: מה שחשוב לי זה לשמוע סטריאו חזק ונקי ללא ספק בחיינו אנחנו עושים טעויות ואני לא שונה במיוחד כאשר חסר ידע נכון שהייתי סגור על האנטם אך לא הסתדר הרסיבר חייב להיות חזק ותומך בפורמטים של הקולנוע הביתי...
דודי
מציע שתעצור ותחשוב לפני שאתה רושם.
ומקווה באמת מכל עומק ליבי שלא שילמת מעבר למה שהרסיבר הנ"ל שווה בפועל.
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 24/08/2018 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
דודי11
-
- חבר פעיל מאוד

@FastandFurious
·לקחתי מכיוון שהיה כתוב שהוא תומך באטמוס אני לא הכי מבין בפורמטים של הקולנוע הביתי אבל כמגבר הוא חזק מאוד
·לקחתי מכיוון שהיה כתוב שהוא תומך באטמוס אני לא הכי מבין בפורמטים של הקולנוע הביתי אבל כמגבר הוא חזק מאוד