ה.. lcd החדשה של LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nemnem11
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה

לכל אחד יש דיעה בעד ונגד דגם כזה או אחר.
כל המומחים בפורום ממליצים על פלזמה אבל שוכחים כל הזמן לציין את תופעת הצריבה ואת ההתעסקות האין סופית בכיוונים והרצות.
תבדוק בעצמך , ותחליט מה הכי טוב לך ולא מה אומרים אחרים.

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121

שליחה

הבעיה במסך הזה וחלק מהמסכים שהם מציגים שחור ולבן לא טבעי אני בתור בן אדם שלא מבין בתחום ישר קלטתי את התופעה הזאת הבעיה היא בסנציות של צל (לא רוצה לדבר על חושך בגלל ששם זה זוועה )אתה מאבד חלק ניכר בדמויות ובשחקנים ולדוגמא עצים תתחיל לראות בצבע שחור במקום ירוק והר שלג למשל לא מראה לך את הלבן הטבעי שלו וזה מאוד פוגיע בהנאת הצפיה אני לא מדבר בו על גרעינות ומריחות שים את אלה בצד אפילו בבסרטי דיוידי מהספריה אתה יכול להבחין בתופעות האלה ובשבל שיהיה לך העניין ברור תצפה בסרט x man 3 אבל שלא תגיד איזה חדות?ותשכח את מה שחשוב .אני לא מבין איך אנשים נהנים מצפיה במסך הזה?ומי שהפריע לו הקטע של הביקורת זו תהיה הפעם האחרונה שאני יכתוב על נסיוני עם המסך הזה פשוט נמאס לי

פרפר_לבן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

אתם שוכחים דבר אחד שההבדל בין פלזמה ל lcd הוא שפלזמה עובדת על גז ובאיזשהו שלב הגז מתנדף או משהו כזה אז התמונה נראית מרוחה ומגעילה שלא לדבר על צריכת החשמל והחימום שלה. זה לא שלא ראיתי אותה עובדת ראיתי ואהבתי את מה שראיתי
גם לעומת הפלזמות שהיו שם . כנראה באמת לכל אחד יש את הדעה שלו אני לא יודע גם אם מישהו מבניכם ראה אותה עובדת כי היא חדשה יחסית ואין אותה כמעט באף תצוגה והטכנולוגיה שלה היא מהחדישות שיש עד עכשיו היה לי טושיבה 33 אינצ 100 הרץ שעלתה לי לפני שלוש שנים בסביבות 9000 שח עם תמונה מדהימה ואני יודע מה זה איכות תמונה

אז כניראה שבכל זאת אני מזמין אותה אני ידווח לכם....

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602

שליחה

פרפר_לבן כתב:אתם שוכחים דבר אחד שההבדל בין פלזמה ל lcd הוא שפלזמה עובדת על גז ובאיזשהו שלב הגז מתנדף או משהו כזה אז התמונה נראית מרוחה ומגעילה שלא לדבר על צריכת החשמל והחימום שלה.
אז כניראה שבכל זאת אני מזמין אותה אני ידווח לכם....
...
זו סתם אגדה שהמציאו על הפלזמה.תקרא את המאמר באתר על בחירת מסך:
http://www.hometheater.co.il/article800.sidebox

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725

גם לי היה מכר שהמליץ...

שליחה

:? אני חדש כאן, רק אתמול גליתי את האתר, אז מתנצל מראש מול המומחים הותיקים,
וגם לך- פרפר לבן על שהתלבשתי לך על השירשור, אך זה נראה לי קשור ....

פרפר לבן- גם אני ב"חגיגה",רכשתי את המסך הזה לפני חודשיים (אחרי המצלה של מכר),
סה"כ אני מאד מרוצה ממנו, לא ממש סובל מבעיית ה "שחור/לבן", ומאחר ואיני חובב ספורט כבד גם לא רואה בעייה של מריחות במשחקים.

יחד עם זאת, מצאתי באחד השירשורים הקודמים שהיו כאן על הדגם הזה,
כי בחיבור לממיר של - יס העדיפות היא לחבר את ה-SCART בממיר S3100(מכוון כמובן ל- GRB) לכניסת SCART של- AV1 במסך.
הבעייה אצלי כשאני מחבר ל- AV1, וגם ל- AV2 נעלם הצבע! להדגיש שאני משתמש בכבלים מובחרים של "מונסטר".

בפועל אני מחבר את הממיר ביציאתה- SCART , ו-S-VIDEO (קומפוננט)בכניסה למסך.
התמונה בסדר ועם צבע, וכמובן יכלה להיות יותר טובה-אבל ממה שכבר למדתי כאן זה פחות או יותר מה שאפשר לקבל.
את ה- DVD (טומסון DTH265E), אני מחובר ביציאת-SCART שלו, ל SCART AV1 במסך-
והתמונה טובה- וכמובן עם צבע.

לסיכום- אני מרוצה מהמסך ובעיני הHD אינו סתם גימיק. יחד עם זאת לא ברור לי מה אופן החיבור המומלץ, והאם העובדה שהצבע נעלם בחיבור הממיר ל- AV1 מעיד על בעייה?!

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

ברוך הבא בר אולי הלינק יעזור לך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=14413
בהצלחה!!
אור שפע ואהבה

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

תודה

שליחה

כבר עברתי על המאמר, ולא כל כך מצאתי תשובה בעניין העלמות הצבע-
במיחד שבשירשור אחר (אני לא מצליח לאתר אותו כרגע) טען משהוא ש- AV1
( בדגם הזה של LG), הוא הוא התומך באופן מלא ב-GRB.

בכל מקרה תודה

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם אתה מרוצה מהמסך אז למה אתה רוצה לשפר ?זאת אומרת שאתה לא מרוצה

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

hassan כתב:אם אתה מרוצה מהמסך אז למה אתה רוצה לשפר ?זאת אומרת שאתה לא מרוצה
...
נראה שמשהו מאיתנו החמיץ כאן משהו...

ראשית אני כן מרוצה מהמסך.
הדגשתי שהבעייה שלי היא שבאחד השירשורים נאמר שכניסת AV! במסך היא האופטימאלית!
אותו כותב גם הוסיף שהוא בדק ישירות עם היצרן!

משום מה כשאני מחבר את עם כבל SCART-SCART בין הממיר לכניסת AV! במסך-
נעלם לי הצבע!
לא ברור לי למה והאם יש תקלה במסך?!

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קשה לי להאמין שאתה מרוצה מהתמונה עם חיבור scart to s-vedeo עכשיו אני יודיע למה אתה לא מרגיש בבעית השחורים בגלל שיש את הבעיה היותר גדולה והיא שאתה לא רואה צבעים בחיבור האיכותי

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

לסיכום הייתה בעייה בממיר

שליחה

hassan כתב:קשה לי להאמין שאתה מרוצה מהתמונה עם חיבור scart to s-vedeo עכשיו אני יודיע למה אתה לא מרגיש בבעית השחורים בגלל שיש את הבעיה היותר גדולה והיא שאתה לא רואה צבעים בחיבור האיכותי
...
אני מרגיש חייב תשובה, אכן אותרה בעייה בממיר והגדרת ה- GRB לא ממש "תפסה" הממיר הוחלף והשיפור אכן הגיע!

צדק מי שאמר כי התצורה הנכונה היא- SCART TO SCART מהממיר למסך בכניסת -AV1 התומכת באופן הטוב ביותר בהגדרת GRB. (Y)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

RGB אתה מתכוון :oops:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אכן כן RGB-

שליחה

ה ד י ס ל ק צ י ה....

פרפר_לבן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

טוב אז לפחות אני רואה שעוד מישהו "נפל" כמוני אני צריך לקבל אותה עוד יומיים אבל לפחות הוא מרוצה
ולכול אלה שקטלו אותה.... לא לכולם יש תקציב בלתי מוגבל אם המצב היה כזה ברור שזאת לא היתה הבחירה שלי אבל במחיר שהשגתי אותה אני חושב שקניתי את המסך הטוב ביותר שיכולתי

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

לא מרגיש שנפלתי

שליחה

שלום לך פרפר לבן.
סה"כ בסופו של דבר אני לא מרגיש שנפלתי ואני מאמין שגם אתה תופתע לטובה- כמובן בהתאם לרמת הציפיות שעלה כאן בנושא.

חשוב רק שתקפיד על כבלים איכותיים (לא חייבים את הכי יקרים), שהממיר במקרה של יס יהיה S3100. להגדיר בממיר ל- RGB, כבל SCART TO SCART. וחיבור למסך ב- AV1.
יש להדגיש שהשרות של ח.י מעולה. לאחר שאישתי זרקה את מדריך ההפעלה עם העיתונים-
למחרת שהמסך הגיע, התקשרתי לטל של השרות וקיבלתי מענה מהיר ושלחו לי מדריך חדש בדואר. גם הטכנאי שלהם היה אדיב וסבלני לנדנודים שלי בעניין החיבורים ובריחת הצבע- עד
שעליתי על התקלה בממיר.

תהנה ותעדכן את התרשמותך.

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא יודיע במה צפיתם לפני זה לכן זה מסביר את ההתלהבות על המסך הזה למסך הזה בשידורי טלויזיה אין סיכוי מול crt של 100hz אבל כן מול עגלות

feel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

שלום פרפר לבן . הזמנתי אתמול בדיוק אותו דגם רק בלי הרד דיסק .
כ- 3 חודשים חרשתי פורום מאו מאוד גדול מחו''ל - ואני אומר לך חד משמעית עשית קנייה טובה , אפילו טובה מאוד בהתחשב במחיר .
ביום א אקבל אותה ואפרסם תמונות , בנתיים קבל :

lg 42lc2r - TV and xbox360

http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... 477nq6.jpg http://img105.imageshack.us/my.php?imag ... 479bo4.jpg http://img156.imageshack.us/my.php?imag ... 491ny1.jpg http://img171.imageshack.us/my.php?imag ... 497ss2.jpg http://img509.imageshack.us/my.php?imag ... 499cj9.jpg
http://img138.imageshack.us/my.php?imag ... 010ht3.jpg

תבדוק גם פה ( גרמנית )
http://www.hifi-forum.de/viewthread-145-82.html

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כל התמונות האלה לא אומרות כלום לא בוחרים מסך בצורה הזאת נראה אותך חכם מביא סנציות חשוכות אין מה לעשות למסך הזה יש את החסרון אכי מבאס

פרפר_לבן פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

feel קודם כל תודה על העידוד באמת הייתי צריך את זה אחרי כל מה שכתבו פה..... ורציתי לשאול למה לא קנית את הדגם עם ההרד דיסק? ואם אפשר לשאול בכמה? ואים יש לה את אותם נתונים כמו זאת שאני הזמנתי (b)

feel
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

פרפר_לבן כתב:feel קודם כל תודה על העידוד באמת הייתי צריך את זה אחרי כל מה שכתבו פה..... ורציתי לשאול למה לא קנית את הדגם עם ההרד דיסק? ואם אפשר לשאול בכמה? ואים יש לה את אותם נתונים כמו זאת שאני הזמנתי (b)
...
קניתי בלי הרד דיסק כי 90% מסך יהיה מחובר למחשב , יש לי שם כרטיס TV ואני יכול להקליט .

חסרון במסך עם הרד דיסק שלא ניתן להעביר נתונים למחשב לדוגמא , אפשר רק להקליט , לצפות ולמחוק אך ורק דרך המסך .

קניתי ב-OLSALE במכרז ( למעשה זה לא מכרז , רק כתוב במקום מחיר סימני ??? , זה נקרא מחיר שמור , מכירה מתקיימת כמה פעמים ביום כל כמה שעות - מומלץ סתם להיכנס ולראות ) , ב-8200 ש''ח + משלוח 200 ש''ח - כל זה 12 תשלומים ללא ריבית , אחריות 3 שנים ע''י ח.י .

קניתי בלילה , כבר בבוקר התקשרו ושאלו אם אני פנוי למחרת לקבל את המסך .
כיוון שאסיים שיפוץ ביום א הקרוב , אז ביקשתי לקבל ביום א .

עד כמה שזכור לי מסך עם הרד דיסק עולה שם בסביבות 9900 משהו כזה .

כן - המסכים זהים - הבדל רק בהרד דיסק ותוספת ב-MENU כדי להקליט .

שוב אני חוזר - עשית בחירה נכונה . תתחדש !

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”