b&h ו UPS שיחקו אותה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

שאלה טובה.
והשיקול הוא כמובן אישי לחלוטין.
כלומר, איך ניתן לכמת או לקבוע שווי ל"חוסר באחריות" מלבד העלות במשלוח והחיים ללא המוצר בינתיים?

יש כאלו שרק בשביל שיהיה להם מישהו במרחק שיחת טלפון שיבוא להתקין ולקחת והכל שווה להם לשלם יותר. כמה? שוב, זה אישי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

מרטין,
צריך לדייק. השיקול הוא כמו שאתה אומר, אישי לחלוטין.
אך לכמת את השווי זה קל מאוד, על ידי חישוב הפרשי המחירים כדי לראות מה שווי השוק של האחריות .
משה

de1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

חשוב גם לדעת את 2 ההערות הבאות הלקוחות ממדיניות המשלוחים של B&H :
1. אם המוצר מגיע פגום,יש ללקוח זכות להודיע על כך תוך שבוע והמוצר יוחלף לחדש ללא תוספת עלות, כלומר המשלוח מישראל ובחזרה על חשבון החנות.

2. לאחר מכן האחריות למוצר תקפה לשנה באה"ב, כלומר המשלוח (100 דולר) יהיה על חשבון הלקוח אך האחריות עדיין תקפה.

עם מדיניות כזאת אני לא רואה שום סיבה מוצדקת (בעיניי כמובן) לקנות מוצר זהה בארץ בהפרש של עשרות אחוזים, ועוד חיזוק - לא נראה לי שבארץ זוכים לשירות כזה - המוצר הגיע אליי תוך 4 ימים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

moco,
כתבתי את זה במפורש.
חוסר באחריות מקומית בהחלט ניתן לכמת אבל השקט הנפשי, ההתעסקות עם משלוחים ושיחרורים ממכס ודברים מהסוג הזה, קשה הרבה יותר.
שלא תבין לא נכון, אני רכשתי המון דברים מחו"ל, כולל את שני המקרנים האחרונים שלי, כאשר אני אישית, יודע כמה שווה לי ההפרש במחירים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262

שליחה

מחיר בזאפ - 7,999 ש"ח כולל משלוח - מניח שבפועל בחנויות ניתן להשיג מחיר נמוך יותר.
http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Slide ... 069=137085

מחיר היבוא בשירשור הזה - 5,400 ש"ח.

כמו שמרטין אמר את חשבון הכדאיות והשקט הנפשי כל אחד יעשה לעצמו.

שלמה

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929

שליחה

KOOKE כתב:מחיר בזאפ - 7,999 ש"ח כולל משלוח - מניח שבפועל בחנויות ניתן להשיג מחיר נמוך יותר.

שלמה
...
יכול להיות שאני קצת פרובינציאלי, אבל ייתכן שלעובדה ש-B&H הוא עסק יהודי עם מוכרים שמבינים קצת עברית יש יתרון כלשהו? ולו רק בגלל שבמקרה הצורך לא יקשו עלי סתם ויעשו לי "דווקא"?
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262

שליחה

Booboo

אולי יעשו לך "דווקא" - דווקא בגלל היותך ישראלי/ יהודי על משקל "יודע צדיק נפש בהמתו.." :wink: :)

סתאאאם, אין לי נסיון עם b&h אבל באופן עקרוני ועד כמה שניתן להכליל - רמת השירות בארה"ב עולה בכמה וכמה דרגות על רמת השירות בארץ.

שלמה

de1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

כשאני הזמנתי את המקרן המחיר היה ב 10K ZAP
3 ימים לאחר מכן המחיר ירד ל 8000 )-: גם הHD70 של אופטומה ירד אפילו ל 7500,

מוזר הירידות הרציניות האלו,
אך עדיין מדובר במקרה שלי בהפרש של 2500 ש"ח שהם 32.5% .

בדיעבד הייתי עושה את אותו הדבר וכך אעשה גם בעתיד,
עד שהיבואנים יצטרכו לשנות את כללי המשחק וייתנו מחירים תחרותיים יותר,
פשוט לא ייתכן שמוצר כולשהו עולה לי אחרי משלוח ויבוא+מע"מ זול יותר ב 32 אחוז.

ביי בינתיים ותודה על הכל.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039

שליחה

Booboo כתב:
KOOKE כתב:מחיר בזאפ - 7,999 ש"ח כולל משלוח - מניח שבפועל בחנויות ניתן להשיג מחיר נמוך יותר.

שלמה
...
יכול להיות שאני קצת פרובינציאלי, אבל ייתכן שלעובדה ש-B&H הוא עסק יהודי עם מוכרים שמבינים קצת עברית יש יתרון כלשהו? ולו רק בגלל שבמקרה הצורך לא יקשו עלי סתם ויעשו לי "דווקא"?
...
לי יש קצת הכרות עם B&H ואני לא חושב שהם יותר נחמדים בגלל שזה עסק יהודי.
הם יותר נחמדים כי הם עסק ותיק ומקצועי וחשוב להם כל לקוח, ויותר מכל חשוב להם להיות יותר טובים מעשרות חנויות ה-e-tailer (בעיקר חנויות אינטרנט ללא קיום פיזי ממשי) שמתחרות בהם עם מחירים יותר זולים ומוציאות בדר"כ שם רע לכל העניין בגלל שירות קלוקל ותרגילים מסריחים.
חוץ מזה הם אוהבים את מה שהם עושים ונורא חשוב להם שתחזור לקנות אצלהם שוב והם מוכנים להשקיע בלקוחות שלהם - כמה חנויות אתה מכיר שמפיצות בכל כמה חודשים 6-7 קטלוגים בעובי ספר טלפון עם כל המוצרים שלהם שכוללים הסברים מפורטים על כל פריט ופריט? כמה חנויות בסדר גודל שלהם מחזיקות איש מכירות מקצועי על כל 2-3 לקוחות?

de1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

KOOKE,
הבנתי את הירידה "הדראסטית" במחיר,
הספק אותו מצאת בZAP לא נותן שירות (נסה לאתר אותו בטלפון) לא אחריות והוא אפילו לא יבואן מורשה ולא פרלאלי, הוא "יבואן" אינטרנט שמזמין מחו"ל בדיוק כמוני, שים לב לזמן אספקה שהוא מצהיר - 21 יום...ממש בדיחה,

דיברתי כרגע עם היבואן המורשה (וידאו-סט), הוא הסביר לי אודות הספק ההוא,
ראו הוזהרתם.

דרך אגב, אצל וידאו-סט המחיר הוא 9300.

תודה ולהתראות.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

dragonflyXXL כתב:
Booboo כתב:

שלמה
...
...
לי יש קצת הכרות עם B&H ואני לא חושב שהם יותר נחמדים בגלל שזה עסק יהודי.
הם יותר נחמדים כי הם עסק ותיק ומקצועי וחשוב להם כל לקוח, ויותר מכל חשוב להם להיות יותר טובים מעשרות חנויות ה-e-tailer (בעיקר חנויות אינטרנט ללא קיום פיזי ממשי) שמתחרות בהם עם מחירים יותר זולים ומוציאות בדר"כ שם רע לכל העניין בגלל שירות קלוקל ותרגילים מסריחים.
חוץ מזה הם אוהבים את מה שהם עושים ונורא חשוב להם שתחזור לקנות אצלהם שוב והם מוכנים להשקיע בלקוחות שלהם - כמה חנויות אתה מכיר שמפיצות בכל כמה חודשים 6-7 קטלוגים בעובי ספר טלפון עם כל המוצרים שלהם שכוללים הסברים מפורטים על כל פריט ופריט? כמה חנויות בסדר גודל שלהם מחזיקות איש מכירות מקצועי על כל 2-3 לקוחות?
...
מצטרף לכתוב. B&H חנות מקצועית ובעלת מוניטין שלא לדבר על מדהימה בגודלה ובכמויות המוצרים בתצוגה. שרות אדיב בחנות, באי-מייל וגם בטלפון מישראל. ביקור חובה למי שמגיע לניו-יורק לא פחות מפסל החרות ואמפייר-סטייט. מכיר מספר אנשים שקנו בחנות מלבדי ישירות ודרך האינטרנט ולא היו תלונות. המחיר קצת יותר מחנויות אינטרנט אחרות אבל מצד שני האמינות, המשלוחים לישראל, קבלת כרטיס אשראי ישראלי וכו'
Enjoy the Silence

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2133

שליחה

לגבי האחריות בארץ אני רוצה לספר לכם שלפני מספר שנים קניתי מקרן מהיבואן בארץ, מקרן תוצרת איטליה שעלה לי סדר גודל של 14K$ וכאשר התקלקל בתקופת האחריות לא עזר לי כלום ונשארתי שלושה שבועות בלי מקרן עד שהגיע חדש.

roys
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 51

תליית מקרן

שליחה

רוב המיתקנים האוניברסלים מחוברים לתיקרה עם שלושה ברגים ולא אמורה להיות בעיה...
כמובן שבלי לראות אני לא לוקח אחריות אבל התקנתי עשרות מקרנים על שלושה ברגים ללא בעיה בכלל..
תוודא שאתה מחבר חזק מספיק וכמו שצריך לפי ההוראות.

חזור אל “מקרנים”