שרשור תגובות: ביקורת מסך OLED 55 C8 של LG
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
@ndivx
למה לא לחפש על האפליקציה בסלולאר ופשוט לשדר אותה למסך ?
לדעתי זו הדרך הכי נוחה לביצוע מאשר להתחיל להקליד על האותיות במסך עם קליקים ימינה/שמאלה/למעלה/למטה בשלט.
אנחנו כ"כ מתורגלים עם האצבעות על הסלולארי שזה דורש בדיוק עוד לחיצה אחת בלבד וזהו, (שתיים אם נדייק גם להפעלת הוידיאו).
למה לא לחפש על האפליקציה בסלולאר ופשוט לשדר אותה למסך ?
לדעתי זו הדרך הכי נוחה לביצוע מאשר להתחיל להקליד על האותיות במסך עם קליקים ימינה/שמאלה/למעלה/למטה בשלט.
אנחנו כ"כ מתורגלים עם האצבעות על הסלולארי שזה דורש בדיוק עוד לחיצה אחת בלבד וזהו, (שתיים אם נדייק גם להפעלת הוידיאו).
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@avihuli
לא בטוח ש 4K וכמובן HDR אפשריים במצב הזה, ולכן זה לא מתאים לכל מי שיש אולד.
אגב, אני אישית פשוט רושם באנגלית הכל, ומוצא הכל, גם מני ממטרה והדוד חיים (למי שחושב שזו נישה בלתי אפשרית ללא עברית)
לא בטוח ש 4K וכמובן HDR אפשריים במצב הזה, ולכן זה לא מתאים לכל מי שיש אולד.
אגב, אני אישית פשוט רושם באנגלית הכל, ומוצא הכל, גם מני ממטרה והדוד חיים (למי שחושב שזו נישה בלתי אפשרית ללא עברית)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
@gal-cohen
וואלה לא חשבתי על זה... מה שאתה אומר זה שהתוכן שמוצג, מותאם למכשיר המחפש - יש היגיון.
מעניין עם באפליקציה של השלט יש את זה.
בכל מקרה ד"ש מ- meni mamtera vehachevre...
וואלה לא חשבתי על זה... מה שאתה אומר זה שהתוכן שמוצג, מותאם למכשיר המחפש - יש היגיון.
מעניין עם באפליקציה של השלט יש את זה.
בכל מקרה ד"ש מ- meni mamtera vehachevre...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@avihuli
@gal-cohen
לגמרי אפשרי לחפש באפליקציית יוטיוב בסמארטפון ולעשות לוידאו קאסט למסך - המסך מושך סטרים באיכות הכי גבוהה שזמינה לאותו הוידאו. אם זמין 4K HDR המסך יינגן את הסרטון ב- 4K HDR ולא על פי המגבלות של הסמארטפון.
@gal-cohen
לגמרי אפשרי לחפש באפליקציית יוטיוב בסמארטפון ולעשות לוידאו קאסט למסך - המסך מושך סטרים באיכות הכי גבוהה שזמינה לאותו הוידאו. אם זמין 4K HDR המסך יינגן את הסרטון ב- 4K HDR ולא על פי המגבלות של הסמארטפון.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·לא, אבל אתה יכול לרשום בעברית במקלדת ותקבל את תוצאת החיפוש שרצית בעברית. למשל, אם תרצה לחפש "סרט" תקליד xry ותקבל הצעה בעברית של "סרט"Alonpo כתב:מקלדת אלחוטית בעברית לא תאפשר חיפוש בעברית? למרות שלעשות CAST מהנייד לגמרי נותן פתרון .....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
כמו שאמרתי, זה לא מתאים לכולם, לדוגמא זיהוי קולי של ילדים לא עובד כל כך טוב. ולמיטב ידיעתי אי אפשר לבצע חיפוש קולי מתוך האפליקציה אלא רק ברמת חיפוש כולל (גוגל) שנותן כל מיני תוצאות ולא רק וידאו, ורק אם יש לך מזל ויש התאמה בין החיפוש שלך לסרטון הראשון או השני אז הסתדרת. אחרת זה מסתבך.ndivx כתב:אמנם אין מקלדת עברית באפליקציה של יוטיוב, אבל הזיהוי הקולי עובד בעברית והיטב, אפשר לחפש ככה מתוך האפליקציה...
וכמו שאמרתי cast זו אופציה רק למי שיש לו סמארטפון ולא לכל ילד יש היום. אם היה כנראה לא היה מעניין אותו יוטיוב בטלוויזיה
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
בחירה מצויינת!
אני אישית מסתדר גם ללא פיצ'רים, כי זה מסובך להתרגל אליהם.
תכננתי עד לא מזמן להשתדרג ל 55", נשמעת כמו טלוויזיה בגודל הגיוני ומושלם לכל בית (גם לא כל כך יקרה)
ו LG דיי הוגנים במחיר ביחס למה שהם מציעים.
תכננתי עד לא מזמן להשתדרג ל 55", נשמעת כמו טלוויזיה בגודל הגיוני ומושלם לכל בית (גם לא כל כך יקרה)
ו LG דיי הוגנים במחיר ביחס למה שהם מציעים.
-
oferlaor
- מנהל

@shayze
·זה לא המצב. החיפוש (אפשר גם קולי אבל לא רק), מחפש ביוטיוב כברירת המחדל. אפשר לעבור לחיפוש באינטרנט (לא רק גוגל) אבל זה ממש חיפוש יוטיוב יעודי.
מה שכן, הממשק הוא לא ממשק של חיפוש יוטיוב רגיל אלא ממשק חיפוש של הטלויזיה. זה החיסרון היחיד בשיטה הזו.
·זה לא המצב. החיפוש (אפשר גם קולי אבל לא רק), מחפש ביוטיוב כברירת המחדל. אפשר לעבור לחיפוש באינטרנט (לא רק גוגל) אבל זה ממש חיפוש יוטיוב יעודי.
מה שכן, הממשק הוא לא ממשק של חיפוש יוטיוב רגיל אלא ממשק חיפוש של הטלויזיה. זה החיסרון היחיד בשיטה הזו.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני קצת חולק עליך בנוגע לכך שה-55 זה הגודל המושלם לכל בית (אולי לחדר שינה...)...legopart כתב:בחירה מצויינת!
ו LG דיי הוגנים במחיר ביחס למה שהם מציעים....
בשביל להנות מתכני 4K אתה צריך לפחות מסך בגודל 65 אינץ' לסלון עם מרחק צפיה של 3 מטרים ואפילו גם 2.5 מטרים.
יש יגידו גם שה-65 זה קטן מדי....
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

@יצחק22
·התייחסתי לזה. העיבוד תמונה בליגה אחרת לחלוטין. מבחינת קונטרסט זה כמעט אותו הדבר, למעט שיפור ב-specular highlights (הבזקי והחזרי אור מהירים ב-HDR). גם הציפוי שופר ויש פחות החזרי אור מבחוץ.
·התייחסתי לזה. העיבוד תמונה בליגה אחרת לחלוטין. מבחינת קונטרסט זה כמעט אותו הדבר, למעט שיפור ב-specular highlights (הבזקי והחזרי אור מהירים ב-HDR). גם הציפוי שופר ויש פחות החזרי אור מבחוץ.
-
oferlaor
- מנהל

@kingshoko
·אני עם מקרן 100"+ בסלון. זה סבבה לגמרי, כל אחד והתקציב והצורך שלו.
·אני עם מקרן 100"+ בסלון. זה סבבה לגמרי, כל אחד והתקציב והצורך שלו.