כמו שאמרתי , אני מחפש כזה בשביל לנסות , אולי לא ארגיש שום הבדל , אולי זה רק יהרוס.
לכן אני מעדיף להיתנסות בפיוז כסף אחד , פיוז זהב אחד ואז להחליט.

אהלן נמר,נמר כתב:מבקש המלצות לפיוזים לכל חלקי המערכת .
בולמי זעזועים , וארון ציוד איכותי ממה שיש לי.
תקציב עד 10K .
הארון צריך להיות 4 מדפים לפחות , האם מישהו היתנסה בארון ציוד של מייפל שד? אם כן מה התובנות ?
...

ziv_r כתב:צפיד,
אחרי הודעה כזאת אין תמונה?...

מאוד יפה רונן!!!רונן כתב:צפיד,
אני מצדיק את העיקרון שיש להשקיע במוצרים עליהם "מונחים" הרכיבים,
לדעתי , מחירי המוצרים של מייפל שייד ( כוונתי לפלטות ) מוגזמות.
במקרה שלי , הלכתי לנגר ,הזמנתי פלטות ומדפים ממייפל , קניתי בהום סנטר צבע "לזור 2000 " ,
התוצאה לדעתי , זהה, אבל שילמתי עשירית מהמחיר ועוד יש לי סיפוק מהצביעה ,
...

שלמה,KOOKE כתב:עינבר
הרעיון של הארון/ הסטנד הייחודי והייעודי למערכת הוא מניעת ויברציות מרכיבי המערכת מפני שויברציות עלולות להשפיע על איכות הצליל.
יש מחלוקת עד כמה אם בכלל ויברציות משפיעות על הצליל ברכיבי מערכת שונים אבל לא כאן המקום למחלוקת זו.
שלמה...
שלמהKOOKE כתב:צפיד
אני בהחלט מסכים איתך - לכן כתבתי לגבי רכיבי אודיו שונים
אכן אין מחלוקת שפטיפונים רגישים לויברציות, גם ציוד אודיו הכולל מנורות יכול להיות רגיש לויברציות, לגבי נגני CDP רגילים (שאינם כוללים מנורות) ולגבי הגברה המבוסססת על טרנזיסטורים הדיעות חלוקות.
אנא אל תסיט את הדיון לעניין המחלוקות (יש רגישות לנושא) פשוט מסרתי את האינפורמציה כפי שאני מכיר אותה וציינתי שיש מחלוקות.
שלמה...

הדבר האחרון שאני יעשה זה לעורר מחלוקות,לא היתה זו כוונתי ואני חוזר- מכבד כל אדם ודעתו,כפי שכתבתח ותמיד הדגשתי במילים "לדעתי/נסיוני" מה שלא נוסה או נבחן מצידי בתור אחד שכן השקיע מספיק זמן וכסף במעמד לא נכתב והדגשתי זאת .KOOKE כתב:צפיד
אנא אל תסיט את הדיון לעניין המחלוקות (יש רגישות לנושא) פשוט מסרתי את האינפורמציה כפי שאני מכיר אותה וציינתי שיש מחלוקות.
שלמה...
חברה,צפיד כתב:שלמה,KOOKE כתב:עינבר
הרעיון של הארון/ הסטנד הייחודי והייעודי למערכת הוא מניעת ויברציות מרכיבי המערכת מפני שויברציות עלולות להשפיע על איכות הצליל.
יש מחלוקת עד כמה אם בכלל ויברציות משפיעות על הצליל ברכיבי מערכת שונים אבל לא כאן המקום למחלוקת זו.
שלמה...
אני משער שכל אדם באשר הוא לא יכול להתכחש שלמשל פטיפון יוצר ויברציות בצורה הכי רצינית,נמר הוא חובב מושבע של הסאונד האנלוגי לכן בהקשר הזה אני מאוד ממליץ.
גם ב CD קיימות ויברציות ואני משער שטיפול בהם יתרום היות ומדובר במכשיר עם קריאה מאוד מדוייקת וכל הרעידות משפיעות- להגיד שבחנתי את זה....ממש לא, ואין לי דיעה בעניין.
יש גם מספיק מבינים בחשמל שאומרים שיש רעש עצמי של מגברים ,אך בשלב זה אין לי ידע מספיק לבסס זאת....