שדרוג מסך ל- LG C8 - עדכון: התחדשתי!
@Zachn
ה B8 זהה בדיוק ל B7 שזהה בדיוק ל C7 מבחינת איכות תמונה. ה C8 מגיע עם אותו פאנל, אבל מעבד התמונה משוכלל יותר ומציג צבעים יותר טוב כמוכן עיבוד תנועה יותר טוב.
65 אינץ׳ מספק חווית צפיה הרבה יותר Immersive מ-55 (מצטער לא מצאתי את המילה בעברית)
ה B8 זהה בדיוק ל B7 שזהה בדיוק ל C7 מבחינת איכות תמונה. ה C8 מגיע עם אותו פאנל, אבל מעבד התמונה משוכלל יותר ומציג צבעים יותר טוב כמוכן עיבוד תנועה יותר טוב.
65 אינץ׳ מספק חווית צפיה הרבה יותר Immersive מ-55 (מצטער לא מצאתי את המילה בעברית)
@UHD
תודה אבל יש כמה בעיות עם 65:
1. C7 בגודל 65 נגמרה במלאי ממה שנאמר לי וסיכוי טוב שלא יתחדש. כן יש מלאי חדש של B7 שאמור להגיע בסוף החודש. אני יודע שהן זהות חוץ מהמסגרת הכסופה.
2. מלאי חדש של C8 בגודל 65 יגיע רק לקראת סוף יולי ממה שנאמר לי, ויש לי קונה לטלוויזיה שלי עכשיו. כולם יודעים כמה קשה למכור טלוויזיות בימינו, וקשה לי לוותר על קונה שמעוניין.
3. התקציב, C8 תעלה 14,000 בערך, זה ממש כבד... לא בלתי אפשרי, אבל כבד.
אני נוטה יותר לכיוון ה-C8 במיוחד בגלל השיפורים שנעשו בעיבוד הצבעים במצב HDR והמעבד החדש.
האם אתם באמת באים להגיד לי ש-55 לא אוכל על מרחק של 2.5? שוב אני כרגע אם מסך 55 4K ומצליח להעריך את איכות התמונה ולא מרגיש שחסרים לי פרטים...
תודה אבל יש כמה בעיות עם 65:
1. C7 בגודל 65 נגמרה במלאי ממה שנאמר לי וסיכוי טוב שלא יתחדש. כן יש מלאי חדש של B7 שאמור להגיע בסוף החודש. אני יודע שהן זהות חוץ מהמסגרת הכסופה.
2. מלאי חדש של C8 בגודל 65 יגיע רק לקראת סוף יולי ממה שנאמר לי, ויש לי קונה לטלוויזיה שלי עכשיו. כולם יודעים כמה קשה למכור טלוויזיות בימינו, וקשה לי לוותר על קונה שמעוניין.
3. התקציב, C8 תעלה 14,000 בערך, זה ממש כבד... לא בלתי אפשרי, אבל כבד.
אני נוטה יותר לכיוון ה-C8 במיוחד בגלל השיפורים שנעשו בעיבוד הצבעים במצב HDR והמעבד החדש.
האם אתם באמת באים להגיד לי ש-55 לא אוכל על מרחק של 2.5? שוב אני כרגע אם מסך 55 4K ומצליח להעריך את איכות התמונה ולא מרגיש שחסרים לי פרטים...
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
·65C7 ב- 15,000???? אולי לפני שנה...nils3373 כתב:למרחק הצפיה שלך אני ממליץ לרכוש את ה-65B7 שהוא זול משמעותית (כ-9100 ש"ח) מה-65C7 (כנראה סביב ה-15000).
בוודאות הם עדיפים על מסך בגודל 55 אינץ' במיוחד לתכני 4K....
היום בוודאות פחות מ- 11...
ה C8 עולה סביב 13.5 לפני שהולכים מכות
@Zachn
אתה עדיין יכול לקנות את ה B7 זה ממש אותו דבר כמו הC7, זה נמצא במלאי וזה עולה הרבה פחות. אני מציע לך ללכת לחנות ולבדוק 65 אינץ׳ מול 55 אינץ׳ ממרחק 2.5 מטר ולראות את ההבדל. 65 זה עולם אחר לגמרי, אתה מרגיש בתוך הסרט.
אתה עדיין יכול לקנות את ה B7 זה ממש אותו דבר כמו הC7, זה נמצא במלאי וזה עולה הרבה פחות. אני מציע לך ללכת לחנות ולבדוק 65 אינץ׳ מול 55 אינץ׳ ממרחק 2.5 מטר ולראות את ההבדל. 65 זה עולם אחר לגמרי, אתה מרגיש בתוך הסרט.
ברור לי שזה יהיה יותר טוב, השאלה אם באמת כמו שכתוב בהרבה מקומות באינטרנט, בגלל המרחק אני לא אהיה מסוגל להבחין באיכות של 4K מול 1080p?
כי היום שאני צופה בתכנים של נטפליקס ב-4K אני בהחלט מבחין בהבדל, נכון שככל שמתקרבים הוא ברור וחד יותר, אבל עדיין נראה מעולה.
בנוסף כמו שאמרתי השיפורים של ה-C8, למרות שהיא מבוססת על אותו פאנל, קורצים לי מאוד, במיוחד לגיימינג ב-HDR.
קיצר אני מבולבל...
כי היום שאני צופה בתכנים של נטפליקס ב-4K אני בהחלט מבחין בהבדל, נכון שככל שמתקרבים הוא ברור וחד יותר, אבל עדיין נראה מעולה.
בנוסף כמו שאמרתי השיפורים של ה-C8, למרות שהיא מבוססת על אותו פאנל, קורצים לי מאוד, במיוחד לגיימינג ב-HDR.
קיצר אני מבולבל...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
גם אם ה-65B7 תעלה 9500 וה-65C8 תעלה אפילו 13000 (בחלומות הרטובים...) ההפרש בינהם לא שווה (זו לא רק דעתי) את היתרונות הקיימים בדור החדש. בו נגיד שאתה ממש לא תצטער כאשר ה-B7 תנחת אצלך בסלון.Zachn כתב:ברור לי שזה יהיה יותר טוב, השאלה אם באמת כמו שכתוב בהרבה מקומות באינטרנט, בגלל המרחק אני לא אהיה מסוגל להבחין באיכות של 4K מול 1080p?
קיצר אני מבולבל......
היום אעשה טסט בבית עם כמה דמואים של 4K על המסך הקיים ואראה באמת אם אני לא מסוגל להבחין בהבדל. אם התוצאה תספק אותי אלך על ה-55 C8, אם לא אז כנראה B7 65. אם למישהו יש לינק טוב ומהיר לדמואים טובים של 4K אשמח לקבל.
אעדכן ובינתיים תודה לכל העוזרים
אעדכן ובינתיים תודה לכל העוזרים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
@Zachn
תשמע, לי יש את ה-65C7 ואני מקרב את הכורסה של איקאה עד לכדי 2 מטרים בשביל להנות מתכני 4K באופן אופטימאלי (המרחק של הספה הוא כ-4 מטרים מהמסך). אלא אם כן יש לך ראייה ביונית (אתה לא במקרה נכד של סטיב אוסטין?) אתה ממש לא תבחין בשום הבדל בין תוכן 4K ל-1080P במסך בגודל 55 אינץ' ממרחק של 2.5 מטרים.
תשמע, לי יש את ה-65C7 ואני מקרב את הכורסה של איקאה עד לכדי 2 מטרים בשביל להנות מתכני 4K באופן אופטימאלי (המרחק של הספה הוא כ-4 מטרים מהמסך). אלא אם כן יש לך ראייה ביונית (אתה לא במקרה נכד של סטיב אוסטין?) אתה ממש לא תבחין בשום הבדל בין תוכן 4K ל-1080P במסך בגודל 55 אינץ' ממרחק של 2.5 מטרים.
חבר, סלח לי אבל המשפט האחרון שלך לא מחובר למציאות, או שכנראה באמת יש לי ראיה ביונית ואני הנכד של סטיב אוסטין. ישבתי וראיתי מלא דמואים, כולל השוואות בין 4K ל-1080 צד לצד, ואני מבחין ועוד איך בהבדל. התמונה ב-4K צלולה ואיכותית, מבחינים בפרטים הקטנים והכל נראה נהדר.nils3373 כתב:@Zachn
תשמע, לי יש את ה-65C7 ואני מקרב את הכורסה של איקאה עד לכדי 2 מטרים בשביל להנות מתכני 4K באופן אופטימאלי (המרחק של הספה הוא כ-4 מטרים מהמסך). אלא אם כן יש לך ראייה ביונית (אתה לא במקרה נכד של סטיב אוסטין?) אתה ממש לא תבחין בשום הבדל בין תוכן 4K ל-1080P במסך בגודל 55 אינץ' ממרחק של 2.5 מטרים....
אין לי ספק שב-65 זה יראה עוד יותר טוב ואימרסיבי כמו שנאמר, אבל להגיד שלא רואים הבדל על 55 ממרחק 2.5 מטר זה הזוי תסלח לי, רואים ועוד איך רואים...
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
צח ידידי ,
אם הייתי במצבך הייתי הולך בעיננים עצומות על ה B7 65.
ומשאיר את ה C8 לחלום רטוב אחר
עדכן בהתפתחות .
אם הייתי במצבך הייתי הולך בעיננים עצומות על ה B7 65.
ומשאיר את ה C8 לחלום רטוב אחר
עדכן בהתפתחות .
האמת שנמאס לי קצת לראות את כל המנחשי ניחושים עם מחירים מפוצצים.
חוץ מ@yoscheck שאומר שקיבל הצעה אף אחד פה לא יודע מה יהיה.
היות וקיבלתי כבר הצעה לA8F 65 של 12.5K יש לי יסוד סביר ביותר להניח שהC8 65 לא תעלה אגורה יותר שלא לומר אלף פחות.
חוץ מ@yoscheck שאומר שקיבל הצעה אף אחד פה לא יודע מה יהיה.
היות וקיבלתי כבר הצעה לA8F 65 של 12.5K יש לי יסוד סביר ביותר להניח שהC8 65 לא תעלה אגורה יותר שלא לומר אלף פחות.