שידורי 4K בסלקום tv ו/או ב LG
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
גרסאות של WebOS מותאמות לחומרה הספציפית. כלומר גרסא 3.0 מתאימה לדור מסכים מתאימה רק לו. 3.5 לדור שאחריו ו-4.0 לדור שאחריו.
ההבדלים העיקריים זה שירותים כמו voice והתאמה לחומרה של המסכים מהדור הספציפי. ההבדלים בממשק ובפיצ'רים יחסית קטנים (יש אבל לא דרמטים). בכל מקרה, אי אפשר לשדרג גרסא, זה מותאם ספציפית לחומרה של אותו דור של מסכים.
ההבדלים העיקריים זה שירותים כמו voice והתאמה לחומרה של המסכים מהדור הספציפי. ההבדלים בממשק ובפיצ'רים יחסית קטנים (יש אבל לא דרמטים). בכל מקרה, אי אפשר לשדרג גרסא, זה מותאם ספציפית לחומרה של אותו דור של מסכים.
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
גם אצלי עוד לא מופיע בשום מקום, לא במסך של LG ששם יש לי WebOS 3.5, ולא בסטרימרים של שיומי, ולא באמזון שאני משתמש שם באפליקציה של האנדרואיד TV
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בגלל זה רשמתי סביר להניח... הם כל כך התאמצו להוסיף את הערוץ לאפליקציה כאשר הוא זמין רק במסכי LG וגם שתיהיה אפליקציה יעודית של כאן במקביל... לא ברור לי המאמץ.Mad-Dog כתב:@nils3373
·
ממש לא נכון
סלקום טוענים במוקד שהערוץ 4K יופץ לכלל הלקוחות ללא קשר לגרסה ולפלטפורמה עד המונדיאל...
האפליקציה של כאן 11 תהיה זמינה רק לבעלי WebOS 2.0 ומעלהnils3373 כתב:בגלל זה רשמתי סביר להניח... הם כל כך התאמצו להוסיף את הערוץ לאפליקציה כאשר הוא זמין רק במסכי LG וגם שתיהיה אפליקציה יעודית של כאן במקביל... לא ברור לי המאמץ..........
אצלי לדוגמא טלויזיות 4K אבל WebOS 1.0
אז במקרה הזה סלקום הצילה אותי
מצטרף לסלקום TV מעולה בקשת רק את הסטרימר של שיאומי שהוא כולל צפיה ב 4 K או מהאינטרנט דרך יוטוב או ניגון סרטי 4K אם יש לך מדיסק קשיח חיצוני או מD/O/K
לפני הכול בדוק שהדגם של הצג טלויזיה שלך הדגם תומך ב 4K כבר ניתקלתי במסכים "חכמים" של LG כול אפילו OLD שאינם תומכים ברזולוצית 4K . והמקסימום הוא רזולוצית HD מלא.
לגבי התקנה או שדרוג מערכת האפליקציות של WebOS LG לצערי מערכת זו כמעט ואיננה מקבלת תמיכה או שדרוגים מ LG שממש לא מטפחת או מאפשרת לשגרג אותה ועל עברית במערכת רק במסכים החדשים בקיצור עזוב את מערכת הזו והשתמש בסטרימר של שיאומי המסופק כדי או להתקין עליו אפליקציה של 11 כאן או ישירות דרך האפפ של סלקום TV
לפני הכול בדוק שהדגם של הצג טלויזיה שלך הדגם תומך ב 4K כבר ניתקלתי במסכים "חכמים" של LG כול אפילו OLD שאינם תומכים ברזולוצית 4K . והמקסימום הוא רזולוצית HD מלא.
לגבי התקנה או שדרוג מערכת האפליקציות של WebOS LG לצערי מערכת זו כמעט ואיננה מקבלת תמיכה או שדרוגים מ LG שממש לא מטפחת או מאפשרת לשגרג אותה ועל עברית במערכת רק במסכים החדשים בקיצור עזוב את מערכת הזו והשתמש בסטרימר של שיאומי המסופק כדי או להתקין עליו אפליקציה של 11 כאן או ישירות דרך האפפ של סלקום TV