שרשור תגובות: אמזון משיקה את ה- Fire Cube עם תמיכה ב-4K ואלקסה מובני
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
לא הבנתי למה החלטתם להוסיף לזה את השם kindle גם, בשום מקום אמזון לא קוראים לזה קינדל
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
הזמנתי!
החלום הרטוב שלי שאגיד : Alexa show me the last chapter of walking dead
והוא תדליק את המקרן, תדליק את הרסיבר ותעביר לכניסת הממיר, תדליק את הממיר, ותעביר לנטפליקס ותנגן את הפרק הנכון
ו..... תכבה לי את המנורות החכמות של XIAOMI.
נחייה ונראה.
והוא תדליק את המקרן, תדליק את הרסיבר ותעביר לכניסת הממיר, תדליק את הממיר, ותעביר לנטפליקס ותנגן את הפרק הנכון
נחייה ונראה.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
·liorreem כתב:הזמנתי!
נחייה ונראה....
אתה נשוי? כי אני מכיר אלכסה אחת שעושה את כל זה ועוד הרבה יותר... גם הרבה יותר זולה
- liorreem
-
- חבר ותיק

@tomer953
·עוד לא נולדה אלקסה בשר ודם שתדע להפעיל את הקולנוע שלי
(סליחה על השוביניזם...)
·עוד לא נולדה אלקסה בשר ודם שתדע להפעיל את הקולנוע שלי
- iziko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1192
ניתן להתקין סלקום TV?
- erez67
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
יש מקום ששולחים לארץ?liorreem כתב:הזמנתי!
נחייה ונראה....
- liorreem
-
- חבר ותיק

@erez67
·אני אוסף מסן פרנסיסקו
·אני אוסף מסן פרנסיסקו
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
על ה AMAZON FIRE TV ה"רגילים" אין בעייה להתקין סלקום / סטינג TV (דרך sideloading או התקנת APK).iziko כתב:ניתן להתקין סלקום TV?...
מניח שגם פה העניין אפשרי.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- liorreem
-
- חבר ותיק

@sigamore
·תוכל בבקשה לפרט קצת מה זה sideloading?
יש אפליקציה כזאת באמזון?
·תוכל בבקשה לפרט קצת מה זה sideloading?
יש אפליקציה כזאת באמזון?
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
@liorreem
sideloader
אפליקציה בחנות ה PLAY
sideloader
אפליקציה בחנות ה PLAY
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
סקירה על המוצר. נראה שזה אותו דבר כמו הדור השני, רק עם שליטה קולית ומחיר הרבה יותר יקר, אז מי שלא צריך את אלכסה, יכול לחסוך את ההפרש:
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- liorreem
-
- חבר ותיק

ה-CUBE הגיע הבייתה והתחלתי לעבוד איתו.
בהתחלה הוא מוקם בחדר הקולנוע אבל מהר מאוד זז משם לאחר שהתברר שהוא לא יודע לדבר עם מקרנים!!
אי לכך עבר אחר כבוד לחדר שינה, שם אלכסה צריכה להתמודד עם אישתי וזאת כבר משימה מסובכת יותר.
בעיקרון ההתקנה עוברת חלק ומהר, הקיוב השתלט על הטלוויזיה והרסיבר, ואלכסה עובדת חלק ומהר. אין צורך לחזור על שום משפט פעמיים (אלא אם אמרת משפטים לא מנוסחים נכון).
היה באג ששיגע אותי עם מעבר הרסיבר בין הכניסה של הקיוב לבין כניסת ממיר הכבלים, אבל בעזרת גוגל (ומשתמש REDDIT) נמצא הפתרון והכל הסתדר, הקיוב עובד כמו קסם.
מדליק ומכבה את המערכת כולה במשפט אחד, שולט בווליום (כולל מיוט), מעביר בין כבלים לקיוב, מנגן בנטפליקס כל מה שרוצים, והכל ללא מגע בשלט.
אני עוד לומד את הנושא אבל אם תרצו לשמוע עוד - בכיף.
בהתחלה הוא מוקם בחדר הקולנוע אבל מהר מאוד זז משם לאחר שהתברר שהוא לא יודע לדבר עם מקרנים!!
אי לכך עבר אחר כבוד לחדר שינה, שם אלכסה צריכה להתמודד עם אישתי וזאת כבר משימה מסובכת יותר.
בעיקרון ההתקנה עוברת חלק ומהר, הקיוב השתלט על הטלוויזיה והרסיבר, ואלכסה עובדת חלק ומהר. אין צורך לחזור על שום משפט פעמיים (אלא אם אמרת משפטים לא מנוסחים נכון).
היה באג ששיגע אותי עם מעבר הרסיבר בין הכניסה של הקיוב לבין כניסת ממיר הכבלים, אבל בעזרת גוגל (ומשתמש REDDIT) נמצא הפתרון והכל הסתדר, הקיוב עובד כמו קסם.
מדליק ומכבה את המערכת כולה במשפט אחד, שולט בווליום (כולל מיוט), מעביר בין כבלים לקיוב, מנגן בנטפליקס כל מה שרוצים, והכל ללא מגע בשלט.
אני עוד לומד את הנושא אבל אם תרצו לשמוע עוד - בכיף.
- t0xin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
@liorreem
אשמח לשמוע את חוויתך עם ה-CUBE עד כה...
אשמח לשמוע את חוויתך עם ה-CUBE עד כה...
- liorreem
-
- חבר ותיק

הקיוב הפך לבן בית. אפילו אישתי התרגלה לדבר עם אלכסה.
אנחנו משתמשים בקיוב בעיקר לצפות בנטפליקס אבל גם עם קודי ולפעמים PLEX, וכמובן מוסיקה מספוטיפיי או דיזר.
למרום שיש גם סלקום TV בקיוב, אנחנו נמנעים מלהשתמש בו עקב באג קטן אבל מעצבן - פקודיות קוליות של הגברת\הנמכת הווליום גורמות לקיוב לצאת מהאפליקציה חזרה למסך הבית (גם עם הקודי קיים הבאג הזה).
מלבד זה הסלקום עבד מצויין על הקיוב. כמובםן שאפשר גם לתת לקיוב פקודות קוליות לעבור מהקיוב לממיר של סלקום או למקורות מדיה אחרים שמחוברים לרסיבר .
אלכסה עובדת יפה מאוד ועונה על כל שאלה שהיא יכולה. כמובן אם היה לי מנוי פריים הייתי יכול להפיק ממנה הרבה יותר מבחינת מוזיקה סרטים וסדרות בהפקת אמאזון.
סך הכל אני מרוצה מאד.
אנחנו משתמשים בקיוב בעיקר לצפות בנטפליקס אבל גם עם קודי ולפעמים PLEX, וכמובן מוסיקה מספוטיפיי או דיזר.
למרום שיש גם סלקום TV בקיוב, אנחנו נמנעים מלהשתמש בו עקב באג קטן אבל מעצבן - פקודיות קוליות של הגברת\הנמכת הווליום גורמות לקיוב לצאת מהאפליקציה חזרה למסך הבית (גם עם הקודי קיים הבאג הזה).
מלבד זה הסלקום עבד מצויין על הקיוב. כמובםן שאפשר גם לתת לקיוב פקודות קוליות לעבור מהקיוב לממיר של סלקום או למקורות מדיה אחרים שמחוברים לרסיבר .
אלכסה עובדת יפה מאוד ועונה על כל שאלה שהיא יכולה. כמובן אם היה לי מנוי פריים הייתי יכול להפיק ממנה הרבה יותר מבחינת מוזיקה סרטים וסדרות בהפקת אמאזון.
סך הכל אני מרוצה מאד.
- liorreem
-
- חבר ותיק

ראיתי שמוכרים אותו באמזון עכשיו בחצי מחיר לכבוד בלאק פריידיי
https://www.amazon.com/Fire-TV-Cube-han ... 8H6EE7FC4M
https://www.amazon.com/Fire-TV-Cube-han ... 8H6EE7FC4M