Vivitek HK2288 4k - הותקן! רשמים ראשונים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@סנופקין34
·
לגבי הסרט - לא התלהבת מאיכות התמונה ביחס ל FHD?
כי מהנסיון שלי - יש הבדלים באיכות תמונה (וסאונד) בין סרטים גם אם על הנייר הם באותה איכות, כלומר יכול להיות סרט FHD שנראה מדהים וסרט FHD אחר שלא נראה כך.
·
לגבי הסרט - לא התלהבת מאיכות התמונה ביחס ל FHD?
כי מהנסיון שלי - יש הבדלים באיכות תמונה (וסאונד) בין סרטים גם אם על הנייר הם באותה איכות, כלומר יכול להיות סרט FHD שנראה מדהים וסרט FHD אחר שלא נראה כך.
תתחדש! נראה מעולה.
ממליץ לך מאוד לראות סרט או שניים ב BLURAY UHD מלא (לא ריפ) ואחד שצולם בשנים האחרונות לא כזה שנסרק מחדש ב4K. למשל - x-men apocalypse. כמו ב 1080, גם ב 4K יש הבדלים משמעותיים בין תכנים עם ביטרייט נמוך יחסית לגבוה.
ממליץ לך מאוד לראות סרט או שניים ב BLURAY UHD מלא (לא ריפ) ואחד שצולם בשנים האחרונות לא כזה שנסרק מחדש ב4K. למשל - x-men apocalypse. כמו ב 1080, גם ב 4K יש הבדלים משמעותיים בין תכנים עם ביטרייט נמוך יחסית לגבוה.
- oris74
- חבר במועדון HT

@סנופקין34
·
לגבי סרטים מומלצים - אני מניח ש mad max האחרון..
שאלה לגבי בהירות: המקרן הקודם שלך (HD26) מגיע עם 3200 לומנס לעומת 2000 בלבד בחדש - זה לא פוגם באיכות התמונה או שזה רק משפיע אם צופים בחדר לא חשוך לגמרי?
·
לגבי סרטים מומלצים - אני מניח ש mad max האחרון..
שאלה לגבי בהירות: המקרן הקודם שלך (HD26) מגיע עם 3200 לומנס לעומת 2000 בלבד בחדש - זה לא פוגם באיכות התמונה או שזה רק משפיע אם צופים בחדר לא חשוך לגמרי?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·סנופקין34 כתב:שלום חברים,
אני על הגדר לגבי מקרן 4k למונדיאל, וממה שקראתי ב AVS FORUM זה נראה כמו הריל דיל בטווח המחירים הזה. הוא מחליף א ה HD26 ששירת אותי נאמנה בשנתיים האחרונות.
1300 דולר (6900 עד הארץ עם מיסים ומשלוח). צ׳יפ 0.66, שקט יחסית, קונטרסט מעולה.
מה דעתכם?...
מהיכן הזמנת? כי כרגע אני מנסה להמזין מאמזון US ולא נשלח
- oris74
- חבר במועדון HT

ממש תענוג! אז יצא לך כ 6000 שקל כולל הכל נכון?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
למיטב ידיעתי אין מקרני 4K עם זכרון עדשה ברמת מחיר של פחות מ10,000 ש"ח.
אם אני לא טועה המקרן הזול ביותר הוא האפסון 7300 (שסביר להניח שיהיה פחות חד מהויויטק כי הוא 1080P אבל תומך ב4K) שלמיטב ידיעתי עולה קצת יותר מ-10,000 ש"ח.
למיטב ידיעתי יש לויויטק אופציה להתחבר לעדשה אנאמורפית ואז תוכל להשתמש בו עם מסך רחב.
לדעתי בגלל ש שהמקרן הוא 6 Wheel Segs הסיכוי לבעיית קשתות נמוכה מאוד.
אם אני לא טועה המקרן הזול ביותר הוא האפסון 7300 (שסביר להניח שיהיה פחות חד מהויויטק כי הוא 1080P אבל תומך ב4K) שלמיטב ידיעתי עולה קצת יותר מ-10,000 ש"ח.
למיטב ידיעתי יש לויויטק אופציה להתחבר לעדשה אנאמורפית ואז תוכל להשתמש בו עם מסך רחב.
לדעתי בגלל ש שהמקרן הוא 6 Wheel Segs הסיכוי לבעיית קשתות נמוכה מאוד.
·יש לי 139. אני חושב שההבדל הכי תהומי הוא בקריאות של טקסטים, מעבר כמובן לשיפור הרגיל בצבעים וכו׳.ShayGTi כתב:מה גודל המסך שלך?
יש לי מסך 138 אינץ' רחב ובהחלט מרגישים שFHD לא מספיק חד.
היית ממליץ לשדרג למקרן הזה מפנסוניק PT-AT6000?
האם יש לו זכרון עדשה?
תופעת הקשתות קיימת במקרן הזה?...
אני לא מכיר את הפנסוניק, אני מרוצה בסך הכל מהקנייה. הדבר היחיד שמציק לי הוא איבוד פרטים בסצינות חשיכות (ידוע).
אין לו זיכרון עדשה, והממשק שלו הוא אחד הגרועים שנתקלתי בהם. אבל למזלי אני כמעט לא מתעסק עם זה, רב הזמן הלסת נופלת.
בתחילת השבוע הורדתי כמה סרטוני דמו עם HDR, פשוט מדהים. בהמשך השבוע חיברתי אותו לאקס בוקס וואן איקס וגם שם עם HDR ו-4K הלסת סירבה לעלות מהרצפה.