עזרה וחוות דעת בבקשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Hbenzi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79

שליחה

חברים עכשיו אני רואה את התגובות שלכם לא שמתי לב לפני עניתי רק fastandfuriuos . אנשים לא אמרתי שכרגע ברשותי ציוד היי אנד אמרתי שנכנסתי לתחום ובכוונתי להגיע לשם . ולגבי החברות שלכם סוני עוד מלא ולדנון בחיים לא התחברתי לא לטעמי שטחי מידי ומשעמם . ולגבי הסטריאו רשמתי שאני משתמש בנקמיצי לא באונקיו

Hbenzi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

פשוט פתחתי דרך המייל
ולגבי הפורום אני חדש ולא שמתי לב שהוא רשם תדגמים למטה לגבי מה שיש לו קראתי רק את השאלה סורי לא הבנתי נכון . חדש חברים

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7417

שליחה

סלחנו לך מזמן רק תהנה מהמגבר
Sony 1040
Monitor mass

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

בחיי שעוד לא הבנתי על מה השרשור הזה
8O

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

Hbenzi כתב:@FastandFurious
·אוקי חשבתי כך סורי .. אז ככה רשמתי שתמיד הייתי אוהב וחובב ולאחרונה שהתחלתי קצת להבין יותר התחלתי להתעניין ממש בסטריאו ולאט לאט זה ממכר יותר ויותר ואתה מתחיל להחליף דברים להתנסות מחליף לרמקולים שקצת בתקציב גבוה מגברים רסרברים והינה נכון להיום מאזין בסטאריו עם רסיבר של נקמיצי av 10 ולפניו עבדתי עם מגברי סטריאו חדשנים ורסרברים מתקדמים בתקציב מעל 6 אלף שקל ולא הגיעו לרמה של הנקמיצי בסטריאו . נכון לעכשיו חושב ללכת על מגבר של moon 240i שמעתי אצל חבר 50 וואט שמזיזים כל רמקול בכיף ואיכות צליל פשוט מלטף חד ונקי .. וברשותי כרגע בסטריאו paradigm 100 v2 .. אז אני חושב שזו התקדמות רבה מלפני מה שהיה לי בעבר
...
·Hbenzi

יש לי אי שם פינה חמימה בהחלט ל- nakamichi av10 והav8.
בזמנו בהחלט ה-av10 הותיר רושם כרסיבר יפני משולב לקולנוע עם דו ערוצי יחסית איכותי,
עלה 1100$ ב-שנות ה-90, והיום עדיין שומר על ערך יחסית גבוה לוותק שלו.
היה לי את ה-8 ואת ה-10, כשנתיים בערך לפני יותר מ-עשור וחצי בחדר השינה מחוברים לרמקולים של Boston Acoustics.

מסכים איתך שהרסיברים של היום לא מתקרבים אליו.

paradigm 100 v2 בהחלט חביבים לא מעבר, רמקול HI-FI, מתאים לקולנוע יותר מאשר למוזיקה דו ערוצית, אבל כל אדם/אוזן והטעם שלו, בכיף.
תהנה.

הייאנד זה מנוח טריקי
מפני שאני לא חושב שיש קשר בין המחיר לתוצאה.
ניתקלתי בציוד "עממי" (יחסית) שנשמע לי מעולה (אין קשר למחיר היחסית מוזל ולתוצאה היחסית הגבוהה שהיה לו)
ניתקלתי בציוד קצה שנשמע לי פרווה (לא הצדיק מחירו בפועל) אך אומרים: Commeci Commeca

אני בוחן/שופט/מניח דעתי כאשר אני שומע תוצאה/שילוב של X פרמטרים בחלל X ובתנאים Y.

כיף לראות "דם חדש" מתחיל, ששואף להגיע לתוצאה גבוהה הרבה יותר - מאיזו "חבילת קמופלט" של בינוניות מינוס (מינוס) שלא מעט מסתפקים בה בגלל XYZ.

לגבי ה- MOON 240i - חברה טובה, אך לא ניתן לתת חוות דעת לפני ששמעת עם הציוד שאצלך ולצורך השוואה.

חג שמח
ובהצלחה.

Hbenzi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@itay123
·

חושב בדיוק כמוך שהיה חג שמח לך וחכל צוות הפורום שמח ללמוד מי הצוות הטוב שיש פה תודה חברים 👍

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”